2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kilosu boyu ne kadar. Bizimki on ay kontrol de 73 santim 9 kilo geldi.

Ankara. İstanbul'dan bir farkı kalmadı maalesef. Oysa ne kadar temizdi iyi gidiyordu. Bizim de her taraf kırmızı. Annemlerin olduğu şehirde vaka çok az. Bayrama kadar 30-35 toplam vaka vardı. Dün baktım biraz artmis ama yine iyi. Bahceli ev. Ufaktan inşaat tesisat işleri devam ediyor orada iyi güzel. Ama benim endişem biz giderken virüs taşır miyiz....

Bizim gidicek memleket de yok. Ailenin olduğu şehir daha temizse gidin bencede. İstanbul'da misin. Bizim semt tamamen kırmızı

Bak ne güzel iyi yanından bakıyorsun :)) olsun çok erken fark ettin buna şükür. Ben fark etmezdim inan. Şu an o kadar çok var ki tembellikten dolayı göz kapama. Herkes telefon tablet çocuğu herkes gözlüklü. Belki bilirsin Şule Alkış diye bir hanım var. Onun iki çocuğu da gözlüklü. Onun blogunda cocuklarda gözlük kullanımı süreç ve göz kapama hakkında bilgiler var. Sen zaten tecrübelisin ama anne olarak bu süreci yaşamış birinin tecrübeleri belki ilgini çeker.

Vallahi bizim oğlanın da duruşu bakışı aynı Sağlık Bakani Fahrettin Koca. Tipi de benziyor. Biz de sayın bakan diye seviyoruz. Bıyık da var benim oglanda

Canım çok teşekkür ederim kesinlikle incelicem bloğu . Bu süreci çocuk olarak yönetmekte zorlanmistim anne olarak iyi bi rehber olabiomeliyim.
Bakana sevgiler bıyıkları öpülür onun yaa

Rint kendinizi koruyamaya çalışıyorsunuz. Buna rağmen bişey olursa oda Allah'ın takdiri dicez.bahceli ev çocuklar için çok iyi olur.

Canım açken denesen birde. İştahsızlık vardır.
Sağol cnm. Emmede sorun yok. Hatta ek gıda az alıyor emerek yaşıyor diyebilirim. Eczaneler hala kapalı. Bı hafta daha beklicem adet olmazsam bı test yaparım.

Bizi daha. cagirmadilar . Neyi bekliyolar ki. Onbucuk aylık olduk nerdeyse
Bizi de yarın çağırıyor Normalde Perşembe günü aşı günüydü, cuma günü gidicez 9 buçuk aylık oldu
Kizlar gunde ne kadar yogurt veriyosunuz ? Abartiyorum sanirim azaltayim dedim bu defa iyice az vermeye basladim sanirim.Ne kadar ve hamgi ogunde veriyorsunuz?
Öğlen ve akşam toplamda bı çay bardağı.
Eğer refluden olsaydı ek gıda başından beri ogurmez miydi Bı de başka belirtileri de olmalı.
Baska ne gibi belirtiler vardi? 2 gundur kusmuyor ama corbada puturlu bisey olunca hemen cikariyor.Biraz once elimde pogaca vardi onu yedi mesela ama corbada,yemekte olunca cikartiyor.Anlamadim gitti
Cajim bazı bebekler geriye donermis belki de ondan öyle yapıyordur. Önceden yediğini yemezmis veya çok verirsen de çıkarır küçük lokmalar halinde ver bı de. Ya da tok hissediyordur kendini iştahsızlık yaşıyordur canı istemezsede yapabilir. Eğer reflü olsa çorbayı vs her yediği şeyi kusardi Çünkü reflü demek fazla yediğini çıkarmak, midenin ters etkisi. Yutma zorluğu her zaman olması lazımdı. Yatarken ağzından su da akabilir, bunu fark ederdin. Öğünlerini tam yiyemezdi. Yani reflunun bu saatten sonra çıkacağını sanmıyorum. İnşallah değildir. Çünkü reflü kasları geliştikçe iyileşen, 8. Aydan sonra iyileşme gösteren fizyolojik bı durum. Eğer patolojik reflü olsaydı çoktan farkederdin.
Canım mutlaka eline ver, ancak öyle aliscak Eliyle tutup ağzında lapa olacak şeyler ver. Kesin yer. Bı de yetmezse bı gafta sonra yeniden dene. Ek gıda maalesef çok sancılı bir süreç, sabır lazım.
Umarim puturlu yiyemedigi icindir yoksa reflu ise uzulecegim baya.
Hickiriyor arada.Bu da reflü belirtisiymis.Sizler de var mi bu?
Bizim reflü teşhisi vardı, hıçkırıgi da var demiştim Dr o sayılmaz demişti. Üzülme canım herşeyi bı çaresi var.
Reflu gece uyanmasi mi yapiyor.Aglayarak uyanmasi bu yuzden mi acaba?Bazen neredeyse deliksiz uyuyor bazen devamli uyaniyoe.Su son 3 gundur surekli uyaniyor .Acilen doktora gitmek gerekiyor.
Bana göre, çok ileri derecede değilse kesinlikle uyku bozukluğu yapmıyor. Eğer süregelen bi ağrı yapsaydı hergun uyanirdi. Bende başta öyle sanmıştım. Dört aylıkken uykuları bozuldu, 7bucuk aylıkken yatır kaldır yöntemi yaptım. Beşiğinde uyumayiu öğrendiği ilk gün sadece bı defa uyanmıştı.. o günden sonra geceleri daha güzel uyuyor. Uyku bozukluğu da yaşıyor olabilirsiniz.
Aynen.. meme reddi deyince.. Tam beş ay uğraştım bende ah neler çektim...
Eşimde aynısını diyor, gidin de bari siz biraz rahatlayın diyor. Biz de çok önemsiyoruz ama kimsenin umurunda değil vallahi

Cok Çok geçmiş olsun canım ya

Bugün gazete haberlerinde gördüm yasaklar tekrar gelecek bazı illerde giriş çıkış kısıtlaması sokağa çıkma yasağı falan olacak diyor. Sanırım biz gidemeyecegiz

Belki ben teshis koyuyorumdur yoktur ama boyle sanki geğirir gibi yapiyor yemek yedikten sonra.Nasil tsshisi konucak bilmiyorum.Fakukteye goturmek istemiyorum daha topuk kani genetik sonucunu almaya gitmedik aylardir pandemi yuzunden.Moralim bozuluyor ama 1 haftadir kusma yokcok sukur.

Sabahtan beri bir kaşık yoğurdu ağzına zor verdim.Onda da zir zir agladi.İki öğünü yok saydı,bakalım akşama yiyecek mi ama sanmıyorum.Ust dişler zor dedikleri bu mu acaba?Damagi kesmiş dis daha ne kadar yasicaz bunu Çaresizlikten gözlerim doldu,baktı aglicam.Gulmeye başladı of..

oynatarak yedır cnm ustler ıkı hafta suruyor cok sancılı oldu bızımkıde sonra 4tane bırden cıkardı cok mız mız oluyorlar sımdıde altan yancdıs gelıyor huyu suyu degısdı capol verebılırsın bır cay kasıgı

Aynı durumdayız. Üst dişler haftalardır perişan etti bizi. Bı çıksa da rahatlasak. Yemek konusunda üç öğün önüne yemek koyuyorum yediği kadar. Napalim.

Biz yaklaşık 10 günle hallettik onu şimdi diğeri çıkıyo yine aynı.

Verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim.Bende biraz araştırdım özel diş klinikleri on yaş altina bakmadiklari için mecburen fakülteye gidecem ama şu dönem.de çok fazla covit vakası olduğu için cekiniyorum acikcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…