- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
İnşallah canım çabuk geçer inan seni anlıyorum geçenlerde düşün basit bi grip boğaz enfeksiyonu geçirdim bu dönemde o kadar ağır dayanılmaz geldiki rabbim şafi ismiyle şifa versin
Ben tüp bebek tedavisine başladığımdan beri ergenliği yaşıyorum hep sivilce var özellikle çene bölgemdeKızlar merhaba iki gündür yüzümde küçük küçük sivilcelenme başladı sizde durumlar nasıl?
Ya benimde anlım doldu umarım hamilelik boyunca sürmezBen tüp bebek tedavisine başladığımdan beri ergenliği yaşıyorum hep sivilce var özellikle çene bölgemde
Geçmiş olsun, kalp sesini de duymuşsunuzdur gözünaydın. Neden ağızdan verdi? Ağızdan alındığında yan etkisi daha çok oluyor. Lekelenme var diye mi acaba?Merhaba kızlar.Bende sabaha kahve akıntıyla uyandım.Bugun kontrole gidicektim zaten.Doktor kahve akıntının normal olduğunu söyledi,her şey yolunda ama önlem amaçlı olsun diye sabah akşam ağızdan olmak üzere progestan verdi.Kalbi bugün ilk kez duyduk..Progestani ağızdan kullanmak,yani ilacın kendisi biraz sarsiyor diye uyardı hem doktor hem eczacı.Peki lekeyi hemen kesiyor mu?
Cnm Allah obur dunyada sefaatci olarak cikartsin yavrunu ve tez zamanda Allah saglikli ve hayirli bir hamilelik nasip etsin.Allah bi daha kimseye yasatmasin insKızlar merhaba bugün bende dra gittim bende p.tesi büyük ihtimal kürtaj olucam belkide daha erken kanama var dünden beri.. vardır Allah’ın bir bildiği hepiniz sağlıkla kavuşun Yavrularınıza
Neden ağızdan bilmiyorum,aklıma da gelmedi sormak ama burda okuduklarimla diğer şekilde de alındığını biliyordum aslında.Evet kalbi çok şükür ilk kez duyduk dakikada 150 dedi..Bir yandan ağlamak bir yandan telaş olunca doktorun iyi söylemlerine odaklandım sanırım.Geçmiş olsun, kalp sesini de duymuşsunuzdur gözünaydın. Neden ağızdan verdi? Ağızdan alındığında yan etkisi daha çok oluyor. Lekelenme var diye mi acaba?
Cnm progestan lekelemeyi kesmiyor o kendiligimden gidiyor cani istediginde.ilac sdc daha buyuk kanama olup da dusuk olmasini onlemeye calisiyor.ama stres yapma cogu gebelerde lekelenme oluyor.ben de de var 1haftadir ama dr.um onu hic sorun etmedi normal dedi.Merhaba kızlar.Bende sabaha kahve akıntıyla uyandım.Bugun kontrole gidicektim zaten.Doktor kahve akıntının normal olduğunu söyledi,her şey yolunda ama önlem amaçlı olsun diye sabah akşam ağızdan olmak üzere progestan verdi.Kalbi bugün ilk kez duyduk..Progestani ağızdan kullanmak,yani ilacın kendisi biraz sarsiyor diye uyardı hem doktor hem eczacı.Peki lekeyi hemen kesiyor mu?
Çok sağol verdiğin bilgiler için canımCnm progestan lekelemeyi kesmiyor o kendiligimden gidiyor cani istediginde.ilac sdc daha buyuk kanama olup da dusuk olmasini onlemeye calisiyor.ama stres yapma cogu gebelerde lekelenme oluyor.ben de de var 1haftadir ama dr.um onu hic sorun etmedi normal dedi.
Transfer öncesi yüzüme bir temizlik yaptırdım komedonlarım çok yoğunlaşmıştı. O ara güzel gelmişti aslında gebelikte de yapılabilen bir uygulama imiş bir ara doktoruma soracağım. Uygun görürse ilk trimester bitsin yine yaptıracağım.Ya benimde anlım doldu umarım hamilelik boyunca sürmez
Bende böyle giderse sorarım doktoruma çünkü benim sivilcelerim oynamasamda leke bırakan cinsten umarım hiç bişeye gerek kalmaz ilenleyen zamanda pürüssüz cildimiz olurTransfer öncesi yüzüme bir temizlik yaptırdım komedonlarım çok yoğunlaşmıştı. O ara güzel gelmişti aslında gebelikte de yapılabilen bir uygulama imiş bir ara doktoruma soracağım. Uygun görürse ilk trimester bitsin yine yaptıracağım.
Evet canım hatılıtorum 2019 anneler topiği :)Canım merhaba seninle başka bi gruptan daha konuşmuştuk tanışmıştık hatırlıyomusun ben yağmur senin yönetici olduıun bi gruptu
Kuzummmm çok şükğr duymusssunnnMerhaba kızlar.Bende sabaha kahve akıntıyla uyandım.Bugun kontrole gidicektim zaten.Doktor kahve akıntının normal olduğunu söyledi,her şey yolunda ama önlem amaçlı olsun diye sabah akşam ağızdan olmak üzere progestan verdi.Kalbi bugün ilk kez duyduk..Progestani ağızdan kullanmak,yani ilacın kendisi biraz sarsiyor diye uyardı hem doktor hem eczacı.Peki lekeyi hemen kesiyor mu?
Canımm çok sağol..evet duyduk,çok güzel değişik bir andı.doktor da normal olduğunu söyledi ama üzerimdeki korkuyu yeni yeni atıyorum..inşallah geçer gider,coook sağolEvet canım hatılıtorum 2019 anneler topiği :)
Nasılsın nasıl gidiyor bakalım gebelik sen benden baya öndesin maşallah ..
bende şuan aşırı halsizlik ve bulantı mevcut .
Birde suratımdaki tipsizlik
Ergenlikte bu kdr sivilce çıkarmadım
Kuzummmm çok şükğr duymusssunnn
Gözümüz aydınn ♥
Kuzum kahve llekeden korkma . Bende ağızdan almıstım ilk gebelikte bana pek yan etki yaratamamıştı .
Ağızdan al şimdilik eğer ağır gelirse doktoruna danışırsın
Tamam canım hadi inşallah sende bende görürüz o keseyi benim de pazartesiSadece sonuç gösterdim.randevuyu Salı’ya verdi tam bir hafta dolması için.kese büyür görebiliriz o zaman dedi.
Enimki once adet kanamasi gibi basladi 1.5gun sonra da kahverengi devam etti.sagolsun dr.um en basta hic bir yasak koymadi ve galiba kanamam bu yuzden kaynaklandi baska bir dr.un dedigine gore.Çok sağol verdiğin bilgiler için canımsendeki leke de kahve mi benim gibi Benimde doktor normal dedi ama önlem amacli yasakları oldu
Bende de bulantılar fazla. Bugün de arkadaşlar bana gelmeyi planlamışlar. 12 buçukta haber verdiler. Evim de o kadar kirliydi ki. Koştur koştur temizle, üç çeşit yap helak oldum resmenSlm kizlar mide bulantisi beni mahfediyor elime teli alasim gelmiyorBlackkcat bakim dedim uzucu haberi aldim rabbin yakin zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah benimde plesantam halen asagida yatmam gerekiyor yatmak bulanti iyice sinir yapti benden bu kadar insallah herkes iyidir
Tam bilmiyorum cnm ama fikir yurutecek olursak gestasyonel yani gebellik olabilir miKizlar ultrason kağıdında yer alan Gn ifadesi ne demek acaba?
Diğer değerlerin çoğunu buldum ama bunu bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?