2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kızlar.Bende sabaha kahve akıntıyla uyandım.Bugun kontrole gidicektim zaten.Doktor kahve akıntının normal olduğunu söyledi,her şey yolunda ama önlem amaçlı olsun diye sabah akşam ağızdan olmak üzere progestan verdi.Kalbi bugün ilk kez duyduk..Progestani ağızdan kullanmak,yani ilacın kendisi biraz sarsiyor diye uyardı hem doktor hem eczacı.Peki lekeyi hemen kesiyor mu?

Geçmiş olsun, kalp sesini de duymuşsunuzdur gözünaydın. Neden ağızdan verdi? Ağızdan alındığında yan etkisi daha çok oluyor. Lekelenme var diye mi acaba?

Kızlar merhaba bugün bende dra gittim bende p.tesi büyük ihtimal kürtaj olucam belkide daha erken kanama var dünden beri.. vardır Allah’ın bir bildiği hepiniz sağlıkla kavuşun Yavrularınıza
Cnm Allah obur dunyada sefaatci olarak cikartsin yavrunu ve tez zamanda Allah saglikli ve hayirli bir hamilelik nasip etsin.Allah bi daha kimseye yasatmasin ins

Geçmiş olsun, kalp sesini de duymuşsunuzdur gözünaydın. Neden ağızdan verdi? Ağızdan alındığında yan etkisi daha çok oluyor. Lekelenme var diye mi acaba?
Neden ağızdan bilmiyorum,aklıma da gelmedi sormak ama burda okuduklarimla diğer şekilde de alındığını biliyordum aslında.Evet kalbi çok şükür ilk kez duyduk dakikada 150 dedi..Bir yandan ağlamak bir yandan telaş olunca doktorun iyi söylemlerine odaklandım sanırım.
Leke şuan iki kere oldu sadece.Devami gelmez inşallah.Her şey yolunda cümlesine rağmen panik oluyor insan..

Cnm progestan lekelemeyi kesmiyor o kendiligimden gidiyor cani istediginde.ilac sdc daha buyuk kanama olup da dusuk olmasini onlemeye calisiyor.ama stres yapma cogu gebelerde lekelenme oluyor.ben de de var 1haftadir ama dr.um onu hic sorun etmedi normal dedi.

Çok sağol verdiğin bilgiler için canım sendeki leke de kahve mi benim gibiBenimde doktor normal dedi ama önlem amacli yasakları oldu

Ya benimde anlım doldu umarım hamilelik boyunca sürmez
Transfer öncesi yüzüme bir temizlik yaptırdım komedonlarım çok yoğunlaşmıştı. O ara güzel gelmişti aslında gebelikte de yapılabilen bir uygulama imiş bir ara doktoruma soracağım. Uygun görürse ilk trimester bitsin yine yaptıracağım.

Bende böyle giderse sorarım doktoruma çünkü benim sivilcelerim oynamasamda leke bırakan cinsten umarım hiç bişeye gerek kalmaz ilenleyen zamanda pürüssüz cildimiz olur

Reactions: H E
Canım merhaba seninle başka bi gruptan daha konuşmuştuk tanışmıştık hatırlıyomusun ben yağmur senin yönetici olduıun bi gruptu
Evet canım hatılıtorum 2019 anneler topiği :)
Nasılsın nasıl gidiyor bakalım gebelik sen benden baya öndesin maşallah ..
bende şuan aşırı halsizlik ve bulantı mevcut .
Birde suratımdaki tipsizlik
Ergenlikte bu kdr sivilce çıkarmadım

Kuzummmm çok şükğr duymusssunnn
Gözümüz aydınn
Kuzum kahve llekeden korkma . Bende ağızdan almıstım ilk gebelikte bana pek yan etki yaratamamıştı .
Ağızdan al şimdilik eğer ağır gelirse doktoruna danışırsın

Canımm çok sağol..evet duyduk,çok güzel değişik bir andı.doktor da normal olduğunu söyledi ama üzerimdeki korkuyu yeni yeni atıyorum..inşallah geçer gider,coook sağol

Sadece sonuç gösterdim.randevuyu Salı’ya verdi tam bir hafta dolması için.kese büyür görebiliriz o zaman dedi.
Tamam canım hadi inşallah sende bende görürüz o keseyi benim de pazartesi

Kizlar ultrason kağıdında yer alan Gn ifadesi ne demek acaba?
Diğer değerlerin çoğunu buldum ama bunu bulamadim

Slm kizlar mide bulantisi beni mahfediyor elime teli alasim gelmiyor Blackkcat bakim dedim uzucu haberi aldim rabbin yakin zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah benimde plesantam halen asagida yatmam gerekiyor yatmak bulanti iyice sinir yapti benden bu kadar insallah herkes iyidir

B
Çok sağol verdiğin bilgiler için canım sendeki leke de kahve mi benim gibiBenimde doktor normal dedi ama önlem amacli yasakları oldu
Enimki once adet kanamasi gibi basladi 1.5gun sonra da kahverengi devam etti.sagolsun dr.um en basta hic bir yasak koymadi ve galiba kanamam bu yuzden kaynaklandi baska bir dr.un dedigine gore.

Bende de bulantılar fazla. Bugün de arkadaşlar bana gelmeyi planlamışlar. 12 buçukta haber verdiler. Evim de o kadar kirliydi ki. Koştur koştur temizle, üç çeşit yap helak oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…