- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
5 haftalık ve 7 haftalık ultrason kağıdında farklı değerler yaziyorda canım acaba nedir diye merak ettim,belki yakınlaştırma filan olabilir mi diye düşündüm bendeTam bilmiyorum cnm ama fikir yurutecek olursak gestasyonel yani gebellik olabilir mi
Allah tekrarından,kötüsünden korusun canım..B
Enimki once adet kanamasi gibi basladi 1.5gun sonra da kahverengi devam etti.sagolsun dr.um en basta hic bir yasak koymadi ve galiba kanamam bu yuzden kaynaklandi baska bir dr.un dedigine gore.
Evet canım orda konuşmuştuk kısmet bu zamana aynı topikte hamilelik sürecini beraber takip etmekmişEvet canım hatılıtorum 2019 anneler topiği :)
Nasılsın nasıl gidiyor bakalım gebelik sen benden baya öndesin maşallah ..
bende şuan aşırı halsizlik ve bulantı mevcut .
Birde suratımdaki tipsizlik
Ergenlikte bu kdr sivilce çıkarmadım
Kuzummmm çok şükğr duymusssunnn
Gözümüz aydınn
Kuzum kahve llekeden korkma . Bende ağızdan almıstım ilk gebelikte bana pek yan etki yaratamamıştı .
Ağızdan al şimdilik eğer ağır gelirse doktoruna danışırsın
Gecmis olsun. Allah sabir versn. Sezeryan neden cok kucuk degilmi daha kurtajla olmadi mi ?Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ben pazartesine kalmadım acil sezeryan olmak zorunda kaldım
Oyyyy ne zor olmustur kendimi dusenemedim o durumda Allah yardim etmistirBende de bulantılar fazla. Bugün de arkadaşlar bana gelmeyi planlamışlar. 12 buçukta haber verdiler. Evim de o kadar kirliydi ki. Koştur koştur temizle, üç çeşit yap helak oldum resmen
Benim de sirtim sivilce icinde. Bi de deli gibi kasiniyo ki sorma. Kedimizle beraber kocama yanasip bizi kasisanaaaaa modundayiz hahahaKızlar merhaba iki gündür yüzümde küçük küçük sivilcelenme başladı sizde durumlar nasıl?
Canım benim de 5+2 gibi açık kahve lekelenmem olmuştu 3 gün sürdü, aslında kendiliğinden geçiyo gibiydi ama doktora gittim yine de. Bana da önlem amaçlı progestan vermişti günde 3 kez vajinal alıyodum ben. Sonra akıntı hemen normale dönmüştü ama zaten ilaçtan önce de düzelmeye başlamıştı. Progestan keser yani iyi gelir. Ama ağızdan almak seni baya kötü yapar vajinal sl deseymiş keşke.Merhaba kızlar.Bende sabaha kahve akıntıyla uyandım.Bugun kontrole gidicektim zaten.Doktor kahve akıntının normal olduğunu söyledi,her şey yolunda ama önlem amaçlı olsun diye sabah akşam ağızdan olmak üzere progestan verdi.Kalbi bugün ilk kez duyduk..Progestani ağızdan kullanmak,yani ilacın kendisi biraz sarsiyor diye uyardı hem doktor hem eczacı.Peki lekeyi hemen kesiyor mu?
Bende ağızdan aliyorum. Sabah aliyorum birde aksam yatmadan once. Aksam ictigimi fark etmiyorum ama sabah ictigim sersemlestiriyor.Canım benim de 5+2 gibi açık kahve lekelenmem olmuştu 3 gün sürdü, aslında kendiliğinden geçiyo gibiydi ama doktora gittim yine de. Bana da önlem amaçlı progestan vermişti günde 3 kez vajinal alıyodum ben. Sonra akıntı hemen normale dönmüştü ama zaten ilaçtan önce de düzelmeye başlamıştı. Progestan keser yani iyi gelir. Ama ağızdan almak seni baya kötü yapar vajinal sl deseymiş keşke.
Bu arada hayırlı olsun bebişinin kalp atışı, sağlıkla büyüsün canım ❤
HahahaBenim de sirtim sivilce icinde. Bi de deli gibi kasiniyo ki sorma. Kedimizle beraber kocama yanasip bizi kasisanaaaaa modundayiz hahaha
Ben hiç ağızdan almadım canım ama herkesten duyuyorum ağızdan alınca yan etkisi çokmuşBende ağızdan aliyorum. Sabah aliyorum birde aksam yatmadan once. Aksam ictigimi fark etmiyorum ama sabah ictigim sersemlestiriyor.
Mide bulantısı ceken yandaslarimmmmm. En zor gunlerden geçiyoruz. Ilk gebeligimde gunde uc kere kusmama karşın şimdi sadece bulantı cekiyorum. Arada buna da şükür diyorum ama yine de çok zor. Hele bu aralar daha zor. 10. Hafta beta hcg nin tavan yaptigi hafta. E gebelik hormonuyla birlikte bulanti da tavan yapiyor tabii ki. Neyse ki sonra dususe gececek. 12. Haftada cogu kadinin geçiyormuş. Benim ilk gebeligimde 22. Haftada gecti ama bu sefer 12 den umutluyum. Cok az kaldı kızlar. Ha gayret...
Amin cnm ins.sali randevum var cok tedirginim en son dr guzel konusmamisti cunku.ins hersey guzel gider de bu sefer bebegimin kalp sesini duyarizAllah tekrarından,kötüsünden korusun canım..
İlacı içtikten yaklaşık yarim-bir saat sonra göğüs ağrısı yaptı..yan etkilerinde yazıyor diye korkmadim başta.ve geçti çok şükür ağrısı canım..Canım benim de 5+2 gibi açık kahve lekelenmem olmuştu 3 gün sürdü, aslında kendiliğinden geçiyo gibiydi ama doktora gittim yine de. Bana da önlem amaçlı progestan vermişti günde 3 kez vajinal alıyodum ben. Sonra akıntı hemen normale dönmüştü ama zaten ilaçtan önce de düzelmeye başlamıştı. Progestan keser yani iyi gelir. Ama ağızdan almak seni baya kötü yapar vajinal sl deseymiş keşke.
Bu arada hayırlı olsun bebişinin kalp atışı, sağlıkla büyüsün canım ❤
O zaman 1-2 gün içinde tamamen geçer canım iyi gelişme bunlar.İlacı içtikten yaklaşık yarim-bir saat sonra göğüs ağrısı yaptı..yan etkilerinde yazıyor diye korkmadim başta.ve geçti çok şükür ağrısı canım..
Benimde sabah normal kahve,akşama doğru daha açık bir renk oldu.sevinmeliyim güzel gelişme sanırımduan için çok sağol canım benim..hepimizin mucizesi sağlıkla hayırla büyüsün inşallah
Bende de sivilce var şu anda canım. İlk haftalar olduğundan mı bilmem. Oğlum da 5 aylıkran itibaren cildim hiç olmadığı kadar güzel olmuştuEvet canım orda konuşmuştuk kısmet bu zamana aynı topikte hamilelik sürecini beraber takip etmekmişbata göre yaptım aslında bu takvimi ama bebeğim geç döllenme olduğu için bugun 9 haftalık olduk. Sorma mide bulantısı maf etti beni en son doktora gittim ilaç aldım mecburen çünkü yataktan kalkamıyordum sürekli lavabodaydım dayanamadım şimdi ilacı alıyorum biraz daha iyiyim. Sorma benimde iki gündür suratım doldu küçük küçük değişik sivilceler sivilce kız bebek belirtisi diyolar
Bende de sivilce var şu anda canım. İlk haftalar olduğundan mı bilmem. Oğlum da 5 aylıkran itibaren cildim hiç olmadığı kadar güzel olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?