Aminnn Canım yanlış yazmışım kürtaj oldumGecmis olsun. Allah sabir versn. Sezeryan neden cok kucuk degilmi daha kurtajla olmadi mi ?
Ayy aynen şunu soruyum bunu soruyum diye gidiyorum. Hepsi gidiyor aklımdan. Arabaya binince dönüş yolunda geliyor aklımaBende iki haftadir iri sivilceler çıkıyor kol bacak ve sırt bölgesinde özellikle. Acayip kaşınıyor. Hatta alerji falan sandım kasiyinca kanıyor hatta. Bugün kontrol vardı ama bebisi görünce aklım başımdan gitti.Doktora söylemeyi unuttum. Yağlı ve ağır yiceklerden uzak durmaya çalışıyorum. İnşallah faydası olur
Aç tok farketmiyordu diye hatırlıyorum ve evet kan alınıyor. Bebeğin ense boyu ölçülüyor. 11 - 14 hafta arasında yapılıyordu canım. Doktorun birşey dedi mi şu zaman diyeİyi akşamlar
İkili tarama testi 12. Haftada olacak ya 11+ larda mı gitmemiz gerekiyor doktora
Hafta hesaplama kafamı karıştırıyor
Bu test için kan alıyorlar mı aç tok olmak farkediyor mu
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinAminnn Canım yanlış yazmışım kürtaj oldum
Aç tok farketmiyordu diye hatırlıyorum ve evet kan alınıyor. Bebeğin ense boyu ölçülüyor. 11 - 14 hafta arasında yapılıyordu canım. Doktorun birşey dedi mi şu zaman diye
İyi akşamlar
İkili tarama testi 12. Haftada olacak ya 11+ larda mı gitmemiz gerekiyor doktora
Hafta hesaplama kafamı karıştırıyor
Bu test için kan alıyorlar mı aç tok olmak farkediyor mu
Benim ki de ikili test için daha birşey demedi. Ben de 9 haftalık gözüküyor kese Sata göre 8 olmadı lazım. İki hafta sonra gidip tekrar içecek tam haftasını belirlemek için. Bana da o zaman bilgi verir galiba.Doktora pazartesi günü gideceğim sonuç almak için o zaman iyice sorucam.
Sağlık ocağındaki hemşire 12. Haftada demişti sadece başka bir bilgi vermemişti. Ben de hamile olduğumu öğrenmenin şaşkınlığıyla bir şey sormadım
Ben 12+1 de gitmeyi planliyorum ac mi tokmu hatirlamiyorum
B
Benim ki de ikili test için daha birşey demedi. Ben de 9 haftalık gözüküyor kese Sata göre 8 olmadı lazım. İki hafta sonra gidip tekrar içecek tam haftasını belirlemek için. Bana da o zaman bilgi verir galiba.
teşekkür ederim canım benim talihsizlikAllah beterinden korusun canım çok geçmiş olsun. Hiç sıkma canını, olabiliyo böyle şeyler ama dikkat et bundan sonra kendine
canım brnim kaçıncı derece yanığın benimki 2. derece. acısında değilim bu kadar kimyasal üstüste almak çok üzüyor beni. bende genel ceraha gittim oda hamile olman elimi bağlıyor dedi. peki hiç iyileşme olmadı mı. çok mu derin yanığın. inşallah bir an önce iyileşir ve sağlığına kavuşursun. insan duyunca üzülüyor ama başına gelince daha iyi anlıyor.seni anlıyorum.Arkadaşım çok geçmiş olsun,
Görünmez kaza, hepimizin başına gelebiliyor..
Allah beterinden korusun.
Benimde yaklaşık 20 gün önce ayağım yandı, sıcak su torbasıyla
Dün ortopedi doktoruna gittim emar istedi hamilelik sebebiyle istemedim doktorumda izin vermedi.
Ultrasonla bakıldı ve ayağımda ödem ve sıvı birikmesi varmış.
Günlerdir tuvalete bile eşimin desteğiyle gidiyorum.
Bana da Voltaren verdi ve geçmezse işimiz zor falan dedi, saçma sapan canımı sıktı.
Hamilelik işimizi zorlaştırıyor zor iyileşirsin.
Geçmezse emar çekmemiz mecbur vs gibi ...
Bende dünden bu yana pek iyi değilim açıkcası.
Allah sana da şifalar versin.
İhmal etme...
Tez zamanda iyi olursun inşallah,
bende de aynı durum söz konusuSelam kızlar 10+3 teyim sıkça kasık ağrısı çekiyorum sanki regl olacakmışım gibi ama kanama vs herhangi bir sıkıntı yok ama cok rahatsız ediyor panikletiyor aynı durumu yaşayan varmı?
Canım, sana da çok geçmiş olsun.canım brnim kaçıncı derece yanığın benimki 2. derece. acısında değilim bu kadar kimyasal üstüste almak çok üzüyor beni. bende genel ceraha gittim oda hamile olman elimi bağlıyor dedi. peki hiç iyileşme olmadı mı. çok mu derin yanığın. inşallah bir an önce iyileşir ve sağlığına kavuşursun. insan duyunca üzülüyor ama başına gelince daha iyi anlıyor.seni anlıyorum.
evet gerçekten . inşallah çok yakın zamanda şifa buluruz. sen kaç haftamınsın canımCanım, sana da çok geçmiş olsun.
Yanığımın derecesi kötü değil çok, yanık yerler iyileşti aslında
Ama sıcak su torbasının ısısına uzun zaman maruz kalmışım ki ödem ve yumuşak dokuda sıvı birikmesi olmuş.
Doktor bana da aynısını söyledi
Hamile olman işimizi çok zorlaştırıyor dedi.
20 gün oldu ama hala yürüyemiyorum, ağrı yapıyor.
İnsanın psikolojisi bozuluyor ki ben iyice evham yapmaya başladım...
Zor gerçekten..
sevgili arkadaşım gerçekten çok çok üzgünüm. allah tesellini tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim,gerçekten buraya çok alışmıştım sizlerden ayrılmıycam elbette buralardayım,güzel haberlerinizle sevinçlerinizi paylaşıcam inş doğum yaptığınız günlerde de yanınızda olucamİyi ki siz 2019 ekim annelerini tanımışım
AynenAyy aynen şunu soruyum bunu soruyum diye gidiyorum. Hepsi gidiyor aklımdan. Arabaya binince dönüş yolunda geliyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?