2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyi fikirmiş. Bir dahakine bende öyle yapayım. Kağıdı çıkarmayı unutmazsamÇocuk gibi iki üç kez tekrar ettim içimden bunları sorayım diye sonuç unuttum

Ha gayret dayan 15 gunum kaldi diye kendimi telkinliyorum :) insallah gecerde husrana ugramam bide yatmam lazim kalkamdikca komple sinir yapio az gezsem hava alsam belkide olmucak
Yok seker oluyo valla. Acik hava azcik iyi geliyor ama yine de ben hafta sonlari dinlenince biraz daha rahatim calistigim günlere karşılık... Bi de dışarıda acayip kokular mevcut. Mesela bu ara parfumle banyo yapan kadinlara acayip gicigim. Bi fis yeter kardeşim. Ne bu parfum aski!

Eki Görüntüle 2243923
Kızlar bebegimin 8 haftalık ultrasonu sizce cinsiyet tajmini ne olabilir merak ettim sizinle paylasmak istedim
Tatlim cocuk erkekse pipisi, kizsa daha vulvasi olusmadi. O sekli yuvarlakti, fasulyeydi kesin degil onlar. Sonuclanmayan arastirmalar.

12 ile 15. Hafta arasinda yavas yavas belli olur. 15. Haftadan sonra kesinlesir. Ultrasonda gözükür. Onun dışında 9. Haftadan sonra dna testleri ile öğrenebilir. Şimdi kanada ve amerika da testler cikti. Parmagindan kan verip lab a gönderiyorsun 1 hafta sonra (yani 10. Haftada) öğreniyorsun cinsiyetini. Turkiye de henuz var mi bilmiyorum. Ama burdaki ucreti 400 ile 500 lira degerinde. 2 hafta sonra ultrasonda öğrenebilirsin. Bence değmez bosuna vermeye.

Ay aserme cok acayip bisi di mi. Yemeyince cildiriyor insan. Benim de canım deli gibi karpuz çekiyor ama daha cikmadi. Gecen kocam bulmuş gelmiş kelek ki ne kelek. Ama oyle bile yedim valla.

İyi akşamlar
İkili tarama testi 12. Haftada olacak ya 11+ larda mı gitmemiz gerekiyor doktora

Hafta hesaplama kafamı karıştırıyor
Bu test için kan alıyorlar mı aç tok olmak farkediyor mu
11 ile 14. Hafta arasında sonuc verir test seker. Ama en iyi 12+0 i doldurduktan sonra olur. Yani 12. Haftayı bitirince. Ben o haftaya aldım ultrason ve kan testini

Çarşamba günü 7 haftalık oluyorum. Daha bebeği görmedim. O yuzden huzursuzum. Insallah bebeği görür kalp atışını duyarim. Birde 17 aylik kızım var. Hep kucagima geliyor. Ne kadar almamaya calissamda azda olsa alıyorum. Isim zor galiba

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz

Ben de ilk ultrasona 7. Haftamda girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…