Kuzummm çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben umutluydum oysaki Rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin İnşallah seni iyiki tandım arada gel yine aramıza
Slm kizlar mide bulantisi beni mahfediyor elime teli alasim gelmiyorBlackkcat bakim dedim uzucu haberi aldim rabbin yakin zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah benimde plesantam halen asagida yatmam gerekiyor yatmak bulanti iyice sinir yapti benden bu kadar insallah herkes iyidir
Blackkcat listeye benide ekler misin sat:30 Aralık
E Elmer30 arkadaşım topiğisevgili arkadaşım gerçekten çok çok üzgünüm. allah tesellini tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Alttan mi bakti karindan miO gün duydum
Erken gidip sadece keseyi görmek yerine geç gittim garanti olsun dedim. Hem kese hem kalp atışı çıktı aradan
Merhabalar bende de var kasık ağrısı, kanama da var ama çok hafif:/Selam kızlar 10+3 teyim sıkça kasık ağrısı çekiyorum sanki regl olacakmışım gibi ama kanama vs herhangi bir sıkıntı yok ama cok rahatsız ediyor panikletiyor aynı durumu yaşayan varmı?
Çok gecmiş olsun canım. Benım 1.hamulelık hep kanamalı gectı. Once rahat ol. Kanım rengi parlak kırmızıya hemen acile gıy. Eger kahve ya da pembe tarzıyla endıselenme. Zaten dra gidince verdikleri progestani hapı kanamanın ıktamını ina ve rengine göre dozu ayarlıyor. Ben de kanama cok oldugu ıcın ve sureklı progestani kullandığım ıcın vajınadan kullandım ılacı. Agızdan ıcın e sureklı karaciğere zrar veriyormuş. Bir de sureklı yatacaksın demişti. Tabiki ilişki herşey yasak. Ev ısı uzanma bana 1 kg bile tasımayacaksın. Eşime de kanama alanınız cok keseden buyuk ya eve aile buyugunuzu agırın ya da yardımcı tut demıstı. Asla iş yapmayacak ama tabiki benım kanama coktu ve parlak kırmızıyı. Kasık bel karın agrısı varsa rengi parlak kırmızıya Dr hemen gel demişti. Tabi şimdi rahat ol demek kolay ama 28 29 haftaya kafa r kanaması olan biri olarak kafa rahat olunca hersey daha az yıpratıcı geliyor. Biz artık gece olunca dra bile gitmiyordu sabah gidiyorduk. Riskli gebe profun dedıgı bebek saglıklı olduktan sonra herturlu dogar istersen kova kova kanama olsun. Rahat ol kızım bebegı saglıklı senın sürecin buymuş. Sabredip cekecek sın ve bebegınr kavusacaksın. Rahat ol cunku sneınkı az cnmKızlar günaydın, dünden beri çok hafif kanamam vardı bugün sabah biraz adet söküğü gibi geldi. Çok az olduğu için panik yapmak istemiyorum ama benzer şeyleri yaşayan varsa yazabilir mi lütfen
*yurtdışındayım, bugün pazar old için doktora ulaşmak çok sıkıntı, sizlere danışmak istedim. Kızımda da olmuştu bir dönem yine çok hafif ama geçmişti.
Çok teşekkür ederim. Kırmızı renkte oluyor zaman zaman ama çok az. Eşimle İlişki yaşamıştık ondan sonra başladı kanama. Öncesinde de ağırlıkla falan biraz yoğun spor yapmıştım. Şu an dinlenme modundayım ama yarını beklemeyi düşünüyorum. Seninki gibi hamilelikleri çok duymuştum o yüzden Ben de nasibi varsa bi şekilde dünyaya gelir diyorum. Çok teşekkürler tekrardan. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallahÇok gecmiş olsun canım. Benım 1.hamulelık hep kanamalı gectı. Once rahat ol. Kanım rengi parlak kırmızıya hemen acile gıy. Eger kahve ya da pembe tarzıyla endıselenme. Zaten dra gidince verdikleri progestani hapı kanamanın ıktamını ina ve rengine göre dozu ayarlıyor. Ben de kanama cok oldugu ıcın ve sureklı progestani kullandığım ıcın vajınadan kullandım ılacı. Agızdan ıcın e sureklı karaciğere zrar veriyormuş. Bir de sureklı yatacaksın demişti. Tabiki ilişki herşey yasak. Ev ısı uzanma bana 1 kg bile tasımayacaksın. Eşime de kanama alanınız cok keseden buyuk ya eve aile buyugunuzu agırın ya da yardımcı tut demıstı. Asla iş yapmayacak ama tabiki benım kanama coktu ve parlak kırmızıyı. Kasık bel karın agrısı varsa rengi parlak kırmızıya Dr hemen gel demişti. Tabi şimdi rahat ol demek kolay ama 28 29 haftaya kafa r kanaması olan biri olarak kafa rahat olunca hersey daha az yıpratıcı geliyor. Biz artık gece olunca dra bile gitmiyordu sabah gidiyorduk. Riskli gebe profun dedıgı bebek saglıklı olduktan sonra herturlu dogar istersen kova kova kanama olsun. Rahat ol kızım bebegı saglıklı senın sürecin buymuş. Sabredip cekecek sın ve bebegınr kavusacaksın. Rahat ol cunku sneınkı az cnm
İliski kaynaklı kanaması olan cok arkadasım vardı. Benimki ılıskı kaynaklı degıldı Dr tup bebek olan gebeliklerde kanama riski daha cok. Eşim o kadar bu sürecte korktu ki 2.hamılelıhımde ve bunda da asla yaklaşıyor. Aslında 2. Ve 3.normal gebelik de cınsel lik olabilir dedi ama eşim kanamalı sürecte cektıgım acıları bıldıgın ıcın asla dokunmam hamıle kadın kutsal dıyor.Çok teşekkür ederim. Kırmızı renkte oluyor zaman zaman ama çok az. Eşimle İlişki yaşamıştık ondan sonra başladı kanama. Öncesinde de ağırlıkla falan biraz yoğun spor yapmıştım. Şu an dinlenme modundayım ama yarını beklemeyi düşünüyorum. Seninki gibi hamilelikleri çok duymuştum o yüzden Ben de nasibi varsa bi şekilde dünyaya gelir diyorum. Çok teşekkürler tekrardan. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah
KarındanAlttan mi bakti karindan mi
Geçmişler olsun sana daİliski kaynaklı kanaması olan cok arkadasım vardı. Benimki ılıskı kaynaklı degıldı Dr tup bebek olan gebeliklerde kanama riski daha cok. Eşim o kadar bu sürecte korktu ki 2.hamılelıhımde ve bunda da asla yaklaşıyor. Aslında 2. Ve 3.normal gebelik de cınsel lik olabilir dedi ama eşim kanamalı sürecte cektıgım acıları bıldıgın ıcın asla dokunmam hamıle kadın kutsal dıyor.
Bi kaç yerde daha okudum dün kimi erkek kimi kız diyor Rabbim hayırlısını nasip etsin canım dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu eşim adını seni seviyorum koyalım fantastik olsun diyordu ben kızıyordum falanBende de sivilce var şu anda canım. İlk haftalar olduğundan mı bilmem. Oğlum da 5 aylıkran itibaren cildim hiç olmadığı kadar güzel olmuştu
Pazartesi günü iki tane salı iki tane çarşamba 1 tane içtim ilk içgiyim gün kesildi allaha şükür perşembe gününden beri içmiyorum . Mahvetti beni protestan hayattan koptum resmen iki tane kızım var biri 4 biri 5 yaşında çok zor oldu ilaçla evi çocukları idare etmek hala başını sonunu toplayamiyorum evin.Benimde oldu canım Protestan verdi yeni geçti lekelenmem senin hala devam ediyor mu
5 ay emebildi hamileyken 1 ay emzirdim sonra büyük kızım emmek istemedi sütüm su gibi olduğu için çok emziremedimyani .Ne güzel ya bende seviniyorum aslında hayırlısı inşallah hakkımda . Peki emzirme işini ne yaptınız
Kuzumm geçmiş olsun dikkat et kendine çocuklarına bundada vardır bi hayır rabbim herşeyi gönlüne göre versin iyiki tanıdık seniE Elmer30 arkadaşım topiğiH E arkadaşımıza devredicem ama bekliyoruz kk yenilendiği için sistem tam oturmadı
Arkadaşlar çooooook teşekkür ederim sizleri tanıdığım için bende çok memnunum,inş güzel haberlerinizi hep takip edicemKürtaj oldum dün sabah sıkıntı çıkmadı,patoloji sonucunu bekliycez,Allaha emanet olun
2 oğlum var. Buyuk 5 yaş olmasına 1.5 ay var kucuk oğlum 3 YAS 3 aylık. Bu meleğim inşallah kız olur ama Rabbim ne verdiyse razıyım sağlıklı olsun yeterGeçmişler olsun sana daSenin kaçıncı bebeğin? Benim 2 yaşında bir kızım var.
İsimde cidden fantastikmişBi kaç yerde daha okudum dün kimi erkek kimi kız diyor Rabbim hayırlısını nasip etsin canım dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu eşim adını seni seviyorum koyalım fantastik olsun diyordu ben kızıyordum falan
Sesli güldüm isme:))) geçen ben de rüyamda bebeği gördüm kıyafetinde beline kadar kakası çıkmıştı tühh ya diyorum nasıl temizleyeceğim bunu eşim diyor dur hallederiz panik yapma:))Bi kaç yerde daha okudum dün kimi erkek kimi kız diyor Rabbim hayırlısını nasip etsin canım dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu eşim adını seni seviyorum koyalım fantastik olsun diyordu ben kızıyordum falan
Yok seker oluyo valla. Acik hava azcik iyi geliyor ama yine de ben hafta sonlari dinlenince biraz daha rahatim calistigim günlere karşılık... Bi de dışarıda acayip kokular mevcut. Mesela bu ara parfumle banyo yapan kadinlara acayip gicigim. Bi fis yeter kardeşim. Ne bu parfum aski!
Esimde hep diyor kağıda not al diye. İnsa bebeği görünce aklı başından gidiyorBen kagıda yazıp gıdıyorum. Koyuyorum masanın ustune. Tek tek soruyorum. İlk gıttıgımde unutkanlık rapor yazdırmayı unuttum. Eve geldim tekrar rapor ıcın aile hekimine gittim. O yuzden herseyı yazıyorum artık
Parfüm sigara gele ter kokusu. Bakiyorum gencecik adamlar kızlar leş gibi ter kokuyor. Her şey kokuyor zaten. Evde yastıkları bile bile koklar duruma geldim.Yok seker oluyo valla. Acik hava azcik iyi geliyor ama yine de ben hafta sonlari dinlenince biraz daha rahatim calistigim günlere karşılık... Bi de dışarıda acayip kokular mevcut. Mesela bu ara parfumle banyo yapan kadinlara acayip gicigim. Bi fis yeter kardeşim. Ne bu parfum aski!
Allah gönlüne göre versin2 oğlum var. Buyuk 5 yaş olmasına 1.5 ay var kucuk oğlum 3 YAS 3 aylık. Bu meleğim inşallah kız olur ama Rabbim ne verdiyse razıyım sağlıklı olsun yeter
Gebelik psikolojisi galiba rüyalarımız bile değişikSesli güldüm isme:))) geçen ben de rüyamda bebeği gördüm kıyafetinde beline kadar kakası çıkmıştı tühh ya diyorum nasıl temizleyeceğim bunu eşim diyor dur hallederiz panik yapma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?