Doktora sordunuzmu? Ben sabah aksam progestan kullanıyorum buna ragmen agrı var kullanmasam ne olur acaba neyseki 2 hafta kaldı 12 ye sonra risk azalıyormuş..Merhabalar bende de var kasık ağrısı, kanama da var ama çok hafif:/
Doktor görüşmesinden sonra başladı soramadım. İki gündür var zaten. Umarım geçer sizin de.Doktora sordunuzmu? Ben sabah aksam progestan kullanıyorum buna ragmen agrı var kullanmasam ne olur acaba neyseki 2 hafta kaldı 12 ye sonra risk azalıyormuş..
Ben ter kokusu aldığım dk lavaboya koşuyorum çok kötü bişey ya yaz geliyo nazıl dayanıcaz bilmiyorumParfüm sigara gele ter kokusu. Bakiyorum gencecik adamlar kızlar leş gibi ter kokuyor. Her şey kokuyor zaten. Evde yastıkları bile bile koklar duruma geldim.
Cnm ne yuruyememesi beeCanım teşekkür ederim çok...
Doktorların bir kısmı emar için ile 3 ay uygun değil diyor, benim doktorumda onlardan biri sanırım.
Canımı sıkan aynı hastanenin ortopedi doktorunun çok olumsuz konuşmasıydı.
İnşallah geçsin gitsin bu sıkıntı.
3 ayın bitmesine de daha var, 9. Haftadayız.
Sıcak su torbası kullanma canım...
Ne olacağı belli olmuyor, ben aslında özel dönemlerimde de yıllardır kullanıyordum ama u dönemde yakacağı tuttu.
Patlamadı çünkü, ısısıyla sabaha kadar yakmış...
Allah korusun...
B Berrin yilmaz canım, teşekkür ederim.Cnm ne yuruyememesi bee
Kim demis onu
Arkadasimn cocugunun ayagi yandi c
Baya kaynar tencere icine girdi simdi hicbiseyi yok.sen onlara bakma
Deri mucizevi bisey bnm de kolum baya ciddi yandi simdi gecti
Kendine 1 ay sure ver bak nasi iyi olacak
Moralini yuksek tut ki bebegin de iyi olsun
Ay bilmiyorm cok kotu ama cabuk gecer umarm bnm daha yeni ama smdiden dayanamaz oldm . Değişik bi tatKızlar sizin de ağzınızda kötü bir tat var mı? Fırçalıyorum geçmiyor bi şeyler yiyip bitirdikten saniyeler sonra tekrar başlıyor sürekli sakız çipnemekten bıktımNe zaman geçer bu tat
Gecer Allahin izniyle sen bosuna bebisini uzme cnmB Berrin yilmaz canım, teşekkür ederim.
Yüzeysel yanık durumum geçti ama hiç basamıyorum.
Doktor ultrason sonucuna göre ödem ve içeride sıvı birikmesinden bahsetti.
3 hafta bitti bile.
İnşallah dediğin gibi olur da geçer artık.
Bende oyle parfumden nefret eder oldum bide sanki burnumuz cok hassas belki cok sıkmıyolar ama bize oyle geliyor mutfaktaki en ufak kokulari kapi kapiliyken bile aliyorum ilk hamileligimde adama duskundum simdi adam kokuyor bana sanki :) yaklasmadan konus diyorum :)
Geçmiş olsun. Sıvı birikmesi ve ödeme normalde ne yapılıyor muş.B Berrin yilmaz canım, teşekkür ederim.
Yüzeysel yanık durumum geçti ama hiç basamıyorum.
Doktor ultrason sonucuna göre ödem ve içeride sıvı birikmesinden bahsetti.
3 hafta bitti bile.
İnşallah dediğin gibi olur da geçer artık.
Canım benimde geçen hafta vardı 3 gün geldi ama açık kahve rengiydi protestan kullandığım gün gectiDoktor görüşmesinden sonra başladı soramadım. İki gündür var zaten. Umarım geçer sizin de.
Canım bendede var sürekli şeker sakız elma çilek yiyorum az az öyle geçiriyorum benimde öyle hatta midemi bulandırıyo bu tatsızlıkKızlar sizin de ağzınızda kötü bir tat var mı? Fırçalıyorum geçmiyor bi şeyler yiyip bitirdikten saniyeler sonra tekrar başlıyor sürekli sakız çipnemekten bıktımNe zaman geçer bu tat
İçtiğimiz ilaçlardan biraz da galibaCanım bendede var sürekli şeker sakız elma çilek yiyorum az az öyle geçiriyorum benimde öyle hatta midemi bulandırıyo bu tatsızlık
Benim ağzımda pas gıbı tat var ama gene de homılı gırtlak yiyorum. Artık haftada ıkı kez sardalya yemeye basladım. Badem cevız hergun 1 yumurta. Süt ıcemıyom yogurt yıyom. Eşim de dalga geciyor. Guya agzına tat yok nasıl yiyon. Sen kg aldın sanki dedı. Yarın yuruyuse baslıyom ve tatlı yemıcem artık. As eriyorum diye b.... Nu ccıkardım. Gercı ilk hamılelıgımde 10 kg aldım. Dogumdan sonra daha zayıfım. 2. Hamilelugımde 12 aldım zaten ıkı kucuk cocukla 40 ı cıkmadan kg falan kalmadı.ama esim onlarda saglıklı beslenırdın ekmek bile yemedin simdi ne olursa yiyon tatlı yemeyen kadın tatlı canavarı. Bugun pastanedekı kız bıle abla hergun tatlı almıyon ne guzel kg sorunun yok ben hergun yesem ne olurum. Patronun duymasın Musterıye sanki nıye alıyorsun der gıbı oldun dedım. Talu bulamassam cıkolata. Ama yarın gebe saglıklı beslenmesine baslıyom. No sugar inşallah. Hergun 20 dk yurucem.Canım bendede var sürekli şeker sakız elma çilek yiyorum az az öyle geçiriyorum benimde öyle hatta midemi bulandırıyo bu tatsızlık
Benim beş haftalıkken kahve leke basladi on iki gün sürdü . Progestan kullandım. Sonra yoruldugum günler az az bazen geldi. Şimdi dokuz hafta olduk bı haftadir anca kesildi. Kahve leke çok tehlikeli degil ama çok moral bozucu. İnşallah bidaha olmaz.Kizlar kahverengimsi bi kanama bende de oldu gecen hafta
Doktor progesteron ilac verdi ama ben almadim mide bulantisi yapar diye .beklwmeyi tercih ettim .cok sukur kesildi
Anladigm kadariyla bu aylarda normal demekki
Korkmayin yani
Aynı şeyleri sırayla bugün ben de yaptım.eşim çok geç geldi.yok desem yeridir.yarın işe gideceğim diye yarını da düşünerek herşeyi yaptım.üstüne bir de hastayım.boğazım acıyor ve gribim.şu an yorgunluktan yanaklarımdan alevler çıkıyor.sözde kızımın daha erken yatmasıngerekiyordu.hadi babayla vakit geçirsin dedim.daha beter yoruldum.birde üstüne evde neden yorulduğum merak ediliyor:)Benım ıkı üç gündür bulantım yok.. Canım deli gibi tatlı cekıyo. Yemeyeyim dıyorum. Bir ufak gofret atıyom bana mısın demiyor. İlla o şeyi yiyeceğim. Kafayı kırcam. Aşermenin de bir sınırı olur. Bugün temizlik yaptım sil süpür vileda toz al, balkonları yıka, yemek yap, cocukları parka götur, cocuklarla alışverişe git, cocukları yedir etkinlik yap uyut.. Eşim sehırdsında hersey bana kaldı. Ama eşim bana çok kızdı. Sanki bazen hamılelıgı unutuyorum gıbı geliyor.
Canım senle tarih olarak yakınız.benim de kızım var 3 yaşında...Onu sürekli almak durumunda kalıyorum ama seninki gibi kucağa gelmesinden değil,nazından:) bir şeye küsüp arka odaya gidiyor.sonra anneeeee geel diye bağırıyor.babasına da küsse gidip ben gönül alıyorum .ben bu işi çözemedimÇarşamba günü 7 haftalık oluyorum. Daha bebeği görmedim. O yuzden huzursuzum. Insallah bebeği görür kalp atışını duyarim. Birde 17 aylik kızım var. Hep kucagima geliyor. Ne kadar almamaya calissamda azda olsa alıyorum. Isim zor galiba
Ben ilaç kullanmadım ama kızımda da olmuştu. Yerleşme kanaması olabiliyor vs gibi yazılar okumuştum. Panik yapmak istemedim.Canım benimde geçen hafta vardı 3 gün geldi ama açık kahve rengiydi protestan kullandığım gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?