2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktora sordunuzmu? Ben sabah aksam progestan kullanıyorum buna ragmen agrı var kullanmasam ne olur acaba neyseki 2 hafta kaldı 12 ye sonra risk azalıyormuş..
Doktor görüşmesinden sonra başladı soramadım. İki gündür var zaten. Umarım geçer sizin de.

Reactions: H E
Cnm ne yuruyememesi bee
Kim demis onu
Arkadasimn cocugunun ayagi yandi c
Baya kaynar tencere icine girdi simdi hicbiseyi yok.sen onlara bakma
Deri mucizevi bisey bnm de kolum baya ciddi yandi simdi gecti
Kendine 1 ay sure ver bak nasi iyi olacak
Moralini yuksek tut ki bebegin de iyi olsun

Kızlar sizin de ağzınızda kötü bir tat var mı? Fırçalıyorum geçmiyor bi şeyler yiyip bitirdikten saniyeler sonra tekrar başlıyor sürekli sakız çipnemekten bıktım Ne zaman geçer bu tat

B Berrin yilmaz canım, teşekkür ederim.
Yüzeysel yanık durumum geçti ama hiç basamıyorum.
Doktor ultrason sonucuna göre ödem ve içeride sıvı birikmesinden bahsetti.
3 hafta bitti bile.
İnşallah dediğin gibi olur da geçer artık.

Kızlar sizin de ağzınızda kötü bir tat var mı? Fırçalıyorum geçmiyor bi şeyler yiyip bitirdikten saniyeler sonra tekrar başlıyor sürekli sakız çipnemekten bıktım Ne zaman geçer bu tat
Ay bilmiyorm cok kotu ama cabuk gecer umarm bnm daha yeni ama smdiden dayanamaz oldm . Değişik bi tat

Gecer Allahin izniyle sen bosuna bebisini uzme cnm

Kızlar ben gebelik günlüğünü ekleyemiyorum böyle bir sayfa bulunmamaktadır diyor .

Birde suanda 9. Haftanın içindeyim 18 ekim doğum tarihi ben bugün mahvoldum ya kusma yok ama herşey kokuyor . Eşim vücut geliştirme yapıyor sürekli et yiyor . Sebze falan hak getire mahvoldum bisey de yiyemedim bütün halim deryanım gitti yaaaa

Geçmiş olsun. Sıvı birikmesi ve ödeme normalde ne yapılıyor muş.

Kizlar kahverengimsi bi kanama bende de oldu gecen hafta
Doktor progesteron ilac verdi ama ben almadim mide bulantisi yapar diye .beklwmeyi tercih ettim .cok sukur kesildi
Anladigm kadariyla bu aylarda normal demekki
Korkmayin yani

Canım bendede var sürekli şeker sakız elma çilek yiyorum az az öyle geçiriyorum benimde öyle hatta midemi bulandırıyo bu tatsızlık

Canım bendede var sürekli şeker sakız elma çilek yiyorum az az öyle geçiriyorum benimde öyle hatta midemi bulandırıyo bu tatsızlık
Benim ağzımda pas gıbı tat var ama gene de homılı gırtlak yiyorum. Artık haftada ıkı kez sardalya yemeye basladım. Badem cevız hergun 1 yumurta. Süt ıcemıyom yogurt yıyom. Eşim de dalga geciyor. Guya agzına tat yok nasıl yiyon. Sen kg aldın sanki dedı. Yarın yuruyuse baslıyom ve tatlı yemıcem artık. As eriyorum diye b.... Nu ccıkardım. Gercı ilk hamılelıgımde 10 kg aldım. Dogumdan sonra daha zayıfım. 2. Hamilelugımde 12 aldım zaten ıkı kucuk cocukla 40 ı cıkmadan kg falan kalmadı.ama esim onlarda saglıklı beslenırdın ekmek bile yemedin simdi ne olursa yiyon tatlı yemeyen kadın tatlı canavarı. Bugun pastanedekı kız bıle abla hergun tatlı almıyon ne guzel kg sorunun yok ben hergun yesem ne olurum. Patronun duymasın Musterıye sanki nıye alıyorsun der gıbı oldun dedım. Talu bulamassam cıkolata. Ama yarın gebe saglıklı beslenmesine baslıyom. No sugar inşallah. Hergun 20 dk yurucem.

Kizlar kahverengimsi bi kanama bende de oldu gecen hafta
Doktor progesteron ilac verdi ama ben almadim mide bulantisi yapar diye .beklwmeyi tercih ettim .cok sukur kesildi
Anladigm kadariyla bu aylarda normal demekki
Korkmayin yani
Benim beş haftalıkken kahve leke basladi on iki gün sürdü . Progestan kullandım. Sonra yoruldugum günler az az bazen geldi. Şimdi dokuz hafta olduk bı haftadir anca kesildi. Kahve leke çok tehlikeli degil ama çok moral bozucu. İnşallah bidaha olmaz.

Aynı şeyleri sırayla bugün ben de yaptım.eşim çok geç geldi.yok desem yeridir.yarın işe gideceğim diye yarını da düşünerek herşeyi yaptım.üstüne bir de hastayım.boğazım acıyor ve gribim.şu an yorgunluktan yanaklarımdan alevler çıkıyor.sözde kızımın daha erken yatmasıngerekiyordu.hadi babayla vakit geçirsin dedim.daha beter yoruldum.birde üstüne evde neden yorulduğum merak ediliyor:)

Canım senle tarih olarak yakınız.benim de kızım var 3 yaşında...Onu sürekli almak durumunda kalıyorum ama seninki gibi kucağa gelmesinden değil,nazından:) bir şeye küsüp arka odaya gidiyor.sonra anneeeee geel diye bağırıyor.babasına da küsse gidip ben gönül alıyorum .ben bu işi çözemedim o kucak işi benim de içime sinmiyor hiç:/

Canım benimde geçen hafta vardı 3 gün geldi ama açık kahve rengiydi protestan kullandığım gün gecti
Ben ilaç kullanmadım ama kızımda da olmuştu. Yerleşme kanaması olabiliyor vs gibi yazılar okumuştum. Panik yapmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…