Sen ve diğer arkadaşlarda iyikimsiniz artıkKuzumm geçmiş olsun dikkat et kendine çocuklarına bundada vardır bi hayır rabbim herşeyi gönlüne göre versin iyiki tanıdık seni
Valla benimde icime sinmiyor. Ama mecburen alıyorum. Bana muhtaç. Altini degis yedir uyut oyna derken hep ayakta peşindeyim. Daha cok küçük ilgi sevgi bekliyor.Canım senle tarih olarak yakınız.benim de kızım var 3 yaşında...Onu sürekli almak durumunda kalıyorum ama seninki gibi kucağa gelmesinden değil,nazından:) bir şeye küsüp arka odaya gidiyor.sonra anneeeee geel diye bağırıyor.babasına da küsse gidip ben gönül alıyorum .ben bu işi çözemedimo kucak işi benim de içime sinmiyor hiç:/
Ins cnmBenim beş haftalıkken kahve leke basladi on iki gün sürdü . Progestan kullandım. Sonra yoruldugum günler az az bazen geldi. Şimdi dokuz hafta olduk bı haftadir anca kesildi. Kahve leke çok tehlikeli degil ama çok moral bozucu. İnşallah bidaha olmaz.
Cnm Allah yardmcn olsunSen ve diğer arkadaşlarda iyikimsiniz artık
Kizlar kahverengimsi bi kanama bende de oldu gecen hafta
Doktor progesteron ilac verdi ama ben almadim mide bulantisi yapar diye .beklwmeyi tercih ettim .cok sukur kesildi
Anladigm kadariyla bu aylarda normal demekki
Korkmayin yani
Canım yazıları şimdi okuyabildim..Sen ve diğer arkadaşlarda iyikimsiniz artık
Günaydın canım. Ben de 8 den sonra bi rahatladım sanki, pek bulantım kalmadı ara ara aniden tiksiniyorum ama olucak o kadar o hiç bi şey :) çok merak ediyorum bebeğimi. Sanırım artık belirtiler azalmaya ve rahatlama dönemine girmeye başlıyoruz canımGünaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik :)
Şuan 10. Haftadayım İnan’ın en rahat günlerim çok şükür hiçbir şikayetim Yok Umarım böyle gider meğer 9dan sonrası rahatlıyormuş insan tiksinme ve bulantılar azaldı şuan :)
Sizler de durum nasıl
Evet kuzucum, geçen gün duygulandım hatta bana çok iyi geldin dedim içimden ona uysallaştım sakinleştim :) pozitif bir insan oluverdim, bende çok merak ediyorum cinsiyeti özellikle inşallah ikili testte belli okur 27 martta testim sen randevu alabilmiş miydin canım ?Günaydın canım. Ben de 8 den sonra bi rahatladım sanki, pek bulantım kalmadı ara ara aniden tiksiniyorum ama olucak o kadar o hiç bi şey :) çok merak ediyorum bebeğimi. Sanırım artık belirtiler azalmaya ve rahatlama dönemine girmeye başlıyoruz canım
Benim ilk hamılelıgım cok kanamalı grctıği için hamileyken bana asla iş yaptırmaz..Simdi sehır disinda oldugu ıcın hersey bana kaldı. Yoksa ilk idrar testininde hamileyim dedıkten sonra hıc ev supurmedım cocukları yıkamadım yedirmedim. Allah razı olsun yapıyor. Ayda bir gelen kadın artık herhafta yarım gün geliyor. Ama eşim ıkı kucuk cocuk olunca gun asırı süpurge tutuyor. Allahtan sogana karsı hassasiyetim olmadı yemek yapabiliyorum. Şimdi hakkını asla ödeyemem öyle olmasa zaten 2 cocukla perisan olurdum. Benden sadece cocuklarla gunde yarım saat etkinlik yapmamı, yarım saat onlara kitap okumamı, resım puzzle ıngılızce konuşma etkinlikleri yapmamı istiyor.. baska da birsey istemiyorum der. Ama gene de ben de ev islerine yardımcı olmaya calısıyorum. Zaten eskiden de cocuklarla ilgilenen bir baba oldugu ıcın cocuklar da bu durumu yargılamadı. Zaten yardımcı olmayan biri olsaydı 3.yu düşünemezdim. Biz her zaman bebek doğduktan sonra ıkı gunde bir birbirimize izin verdik. Ben ıkı gunde bir dısarı 1 ya da 2 saat tek cıktım arkadasları la bir cay ıctım sohbet edip ya da sinemaya gıdıp eve geldim. Eşim de öyle yaptı. Yoksa birbirini yiyen gecımsız bir cift olurduk. Cunku ıkı kucuk erkek bebek o zamanlar hıc kolay değildi. Biz yanımıza aile buyugu de istemiyoruz. Evin düzeni bozuluyor karı koca ıletısmımız kalmıyor. Hatta uyku sistemini ıyı oturttuktan sonra birlikte cok vaktimiz kalıyor. Bizım oğlanlar en gec 9 A ceyrek kala uyumuş olur. Tamam 2 cocukla bırakacak kimse yok sinemaya gidemiyoruz ama evde film izliyoruz kitap okuyoruz cay içiyoruz. Mesela 10 gündür sehır disinda zorlanıyorum cunku o cocuklara bakarken ben ne cok şey yapabıluyormusum. Ha bu hale nasıl geldi evlendıgımızde hıc yardım etmezdi cocuk olunca yapmak isteyince hıc hayır demedim. Çok kotu bıle yapsa harikasın dedım. Cocugu bir kere yıkarken hasladı olabilir dedım. Yere vileda su dolu kovayı döktu halım berbat oldu Asla tepki vermedim. İnat biridir suyuna gitmezsen kılını kıpırdatmaz. Benim eşim taktir edıldıgı zaman herseyı yapar... Tek gıcık oldugum nokta hamileyken bebege birsey olacak diye asla dokunmuyor:)) 9 ayda ölecek değiliz ya, karnında bebegım varken sana asla böyle bir sey dusunemem. Ama Allahtan 40 gün lohusalık bitince bebege dalıp eşimi ihmal etmedim. Öyle boşanan bir arkadasım oldu. Kız sürekli bebekle ilgileniyor ki bu durumu da hıc düzeltmeye calısmadı sonra kavgalar mutsuzluklar... O yüzden en önemli şey bebegin ilk 3 ayında düzen müzen olmuyor ama ben 4.ayda bebegin odasını hep ayırdım. Bastan nasıl alıştırırsan öyle gıdıyor. 2 cocukla sabit. Yoksa ne kendine ne de esine zaman ayırabılıyorsun. Arada sırada anneler gelınce de ıkı gune bir akşam ikimiz dışarı cıkıyoruz ki bunu buyukler istiyor. Biz torun sevmeye geldık sız naoıyosanız yapın biz bakarız. 2 yada 3 ayda bır gelmeleri bıle bize degusıklık oluyor. Asla ev dagınık pis dıye de kendime dert etmedim eskiden titizlik hastasıydım. Eşim hayat kısa saçma sapan şeylere kafa takıyo varsın dagınık olsun bizim eve dagınık dıye gelmeyen de gelmesin. Kendin ıcın yasa dedikten sonra haklı adam dedım.. Bır yere mı gıtcez ev dagınık bız gezmeye gittik. Ne kadar temizle evde cocuk olunca dön gene aynı. Ha bu yıl daha yenı borc bitince kadın almaya basladım sureklı kadın alan biri değildim. Hep kendimiz yapıyorduk. Bir de evde ne kadar az esya o kadar hersey kolay. Çocuklar olduktan sonra herseyı sadeleştırdım.Aynı şeyleri sırayla bugün ben de yaptım.eşim çok geç geldi.yok desem yeridir.yarın işe gideceğim diye yarını da düşünerek herşeyi yaptım.üstüne bir de hastayım.boğazım acıyor ve gribim.şu an yorgunluktan yanaklarımdan alevler çıkıyor.sözde kızımın daha erken yatmasıngerekiyordu.hadi babayla vakit geçirsin dedim.daha beter yoruldum.birde üstüne evde neden yorulduğum merak ediliyor:)
Bende devam canım bulantılar ve istifra. Uçuk çıkmıştı o iyileşti Şimdide nezle oluyor gibiyim.Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik :)
Şuan 10. Haftadayım İnan’ın en rahat günlerim çok şükür hiçbir şikayetim Yok Umarım böyle gider meğer 9dan sonrası rahatlıyormuş insan tiksinme ve bulantılar azaldı şuan :)
Sizler de durum nasıl
Canım benimde 8.haftada zirve yapmıştı bulantılar ama hiç kusmadım anlık gelip gidiyordu. Bence seninde 10. Hafta içinde azalır artık :)Bende devam canım bulantılar ve istifra. Uçuk çıkmıştı o iyileşti Şimdide nezle oluyor gibiyim.
Ben randevu almadım canım. Doktorumun özel muayenehanesi var ona gidiyorum kontrole, ikili tarama için 12.haftada sabah erkenden gidip kan vericem devlet hastanesinde. Yakın zamanda bi arkadaşım da aynen bu şekilde yaptırdı bi sorun olmuyo canımEvet kuzucum, geçen gün duygulandım hatta bana çok iyi geldin dedim içimden ona uysallaştım sakinleştim :) pozitif bir insan oluverdim, bende çok merak ediyorum cinsiyeti özellikle inşallah ikili testte belli okur 27 martta testim sen randevu alabilmiş miydin canım ?
Benim de 9 haftalık canım. Oğlum da 12. Hafta da azalmıştı.inşallah bunda daha erken olurCanım benimde 8.haftada zirve yapmıştı bulantılar ama hiç kusmadım anlık gelip gidiyordu. Bence seninde 10. Hafta içinde azalır artık :)
Aman dikkat et bahar ayı nezleler,alerjiler artacak
Evet 6.haftada başladı ve hala devam ediyor zehir gibi bir tat hatta mürekkep gibi.. Birde mide bulantısı eklenince tam oluyor ne zaman gecer bil iyorum ama 4.aydn sonra azalıyor veya geciyormus diye duydum.. Ben 10+5 im bu arada..Kızlar sizin de ağzınızda kötü bir tat var mı? Fırçalıyorum geçmiyor bi şeyler yiyip bitirdikten saniyeler sonra tekrar başlıyor sürekli sakız çipnemekten bıktımNe zaman geçer bu tat
Ne güzel :) Benin de öyle çok iyi geldi bana böyle devam etsin inşallahhjhBulantılar da kusmalar da devam ediyor hala. Ancak şikayet etmiyorum ben bu günleri öyle çok bekledim ki seviniyorum bile:))) bu bebek bana ekstra bir pozitifliği getirdi göbek adı Polyana olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?