İkinci gebelik galiba göbek bölgesinde yağ varsa ondan zor görünüyor.selam kızlar herkese
geçen haftadan beri belirtiler azalınca korktum birde bel ağrısı olunca gece acile gittim. şükürki herşey normal
kendi doktoruma denk geldim okadarda şanslıydım ama aklıma takılan birşey oldu
bebeği görmekte çok zorlanıyoruz özellikle kalp atışlarında doktor vajinal bakalım dedi bir öncekinde de aynı olmuştu zaten
yani demek istediğim bir önceki cocuğumda vajinal 5 haftalıkta olasa sonrası da hiç bakılmamıştı bunda neden zorlanıyoruz ki anlamadım
Muhtemelen gazın vardır çok canım o yüzden karından görülmek zor oluyo. Tabi fazla kilon yoksa bu yüzdendirselam kızlar herkese
geçen haftadan beri belirtiler azalınca korktum birde bel ağrısı olunca gece acile gittim. şükürki herşey normal
kendi doktoruma denk geldim okadarda şanslıydım ama aklıma takılan birşey oldu
bebeği görmekte çok zorlanıyoruz özellikle kalp atışlarında doktor vajinal bakalım dedi bir öncekinde de aynı olmuştu zaten
yani demek istediğim bir önceki cocuğumda vajinal 5 haftalıkta olasa sonrası da hiç bakılmamıştı bunda neden zorlanıyoruz ki anlamadım
olabilir diğer hamileliğime göre biraz fazla kilom 1,66 boy 75 kilo gazımda yok değil doktor mesane boş diyor ama okadar su içiyorum tuvalete az gidiyorum anlamadımİkinci gebelik galiba göbek bölgesinde yağ varsa ondan zor görünüyor.
Çok kilolu değilmişsin canım ama diğer gebeliğine göre fark ediyo olabilir. Gaz problemi çok etkiliyo görünmesini ama o da malesef oluyo hamilelik dönemindeolabilir diğer hamileliğime göre biraz fazla kilom 1,66 boy 75 kilo gazımda yok değil doktor mesane boş diyor ama okadar su içiyorum tuvalete az gidiyorum anlamadım
A AloeeVeraa
Telaş yapma canım belki de karından baktığı için görememiştir, sandığından biraz daha küçüktür belki bebeğin. Keşke vajinal baktırsaydın kendini strese sokmazdın 1 hafta. Ama tabi ki tercih senin, sakin ol dua et. Eminim bebişin oradadırKızlar gittim bugün doktora malesef kalbini de bebeği görmedi doktor yaaaa... Haftaya tekrar gel bakalım dedi.
Boş gebelikten korkuyorum bat a göre 6+4düm...
Alttan bakıp rahatsız etmeyelim istersen de Bakalım dedi istemedim yine ama içim içimi yiyorhaftaya kadar nasıl dayancam..
Geç döllenmedir belki de sıkma canınıKızlar gittim bugün doktora malesef kalbini de bebeği görmedi doktor yaaaa... Haftaya tekrar gel bakalım dedi.
Boş gebelikten korkuyorum bat a göre 6+4düm...
Alttan bakıp rahatsız etmeyelim istersen de Bakalım dedi istemedim yine ama içim içimi yiyorhaftaya kadar nasıl dayancam..
İnşallah oradadır yaa... Kalbini duyucam diye hevesle heyecanla gittik bebek bile daha yok piyasadaTelaş yapma canım belki de karından baktığı için görememiştir, sandığından biraz daha küçüktür belki bebeğin. Keşke vajinal baktırsaydın kendini strese sokmazdın 1 hafta. Ama tabi ki tercih senin, sakin ol dua et. Eminim bebişin oradadır
İnşallah canım yaGeç döllenmedir belki de sıkma canını
İnşallah bir dahaki kontrolde görürsün ..İnşallah oradadır yaa... Kalbini duyucam diye hevesle heyecanla gittik bebek bile daha yok piyasadasadece kese var... İnşallah geç döllenmiştir..
Çarşamba ya da cuma gidicem alttan muayene için bu sefer... Bi hafta bekleyemem ki
İnşallah canım yaİnşallah bir dahaki kontrolde görürsün ..
Özel demi baktırdın devlette mi canım ?
Bazen cihazlar eski oldugu için görünmeyebiliyor
İstersen bide özele git canım .İnşallah canım ya
Devlette baktırdım. İnşallah görülmemiştir orada olsun da ❤
Özele gitmeyi düşündük eşimle hemen ama bekleyelim dedik sonra .. Bi hafta daha... Belki gerçekten geç döllenmiştir.. Özele gittiğimde de gözükmezse yine bebek varsa strese sokarım iyice onu da kendimi deİstersen bide özele git canım .
Ben bazı testler için devlete gittim öZelde kalp atışını karından duydum dediğim halde vajınal bakmak istedi . Bende istemediğimi sadece trstleri yapmalarını rica etmiştim .
Erken haftalarda vajınal tercıh ediyorlar genellikle ..
Merhaba hoşgeldinnHerkese merhabalar nasip olursa ben de Ekim annesi olucambir kızım var 7 yaşında, ikinci bebeğim olacak, 9 haftamı dolduruyorum, hepimiz için hayırlısı olsun.
Amin aminn kötü düşünme sakın rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsinÖzele gitmeyi düşündük eşimle hemen ama bekleyelim dedik sonra .. Bi hafta daha... Belki gerçekten geç döllenmiştir.. Özele gittiğimde de gözükmezse yine bebek varsa strese sokarım iyice onu da kendimi de
Rabbim umutlandırıp boş çıkarmasın inşallah ya
yolk kesesi falan var mıydı?İnşallah canım yainsan üzülüyor kalp için gidiyorsun sadece kese var.. Herşeyin hayırlısı tabii ki
Bilmiyorum ki birşey demedi.. Normalde gözükmesi gerekirdi ama bekleyelim bi hafta daha dediyolk kesesi falan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?