2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladım canım havuz için doktorunun dedikleri önemli tabi. Pilatese ben de 3 yıldır gidiyodum yazdan beri ara vermiştim. Doktorumdan izin gelince devam etmek istiyorum hamile eğitimi vermelerini rica ederim

Çatlak kremi nerden ne alacaksınız? Çatlak kremlerine ne zaman başlamak lazım? Şu an erken mi? Kaderimde varsa elbette çatlayacam farkındayım ama elimden gelen önlem Neyse de almak istiyorum.
Bende senin her sorunun cevabı var sanırım :) hepsini sordum doktoruma :)
Çatlak kremi lierac önerdi bana canım, ama 20.haftadan sonra kullan dedi. Şimdilik kakao yağı öneririm dedi. Kakao yağı da şu an hala doğru düzgün bi şey bulamadım ben, internetten sipariş vericem sanırım. Aldığım gibi kullanmaya başlıycam göbeğime, göğüslerime, baldırlarıma ve kalçalarıma

Ge
Ben iki haftadır başladım canım.maalesef benim kalçamda mor renkli çizgiler oluştu. Sebebi bir kaç hafta önce aşırı kaşınması ve benim de düşünmeden kaşımam.
Gebelikte catlayacak bölge bı kaç gün önce çok tatlı kasinmaya başliyor hemen yağ yada krem sürmek lazım kasiyinca fena catliyor orasi.

arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba ikili tarama testi için radyolojiden randevu mu aldınız yoksa önce kendi doktorunuza gidip ordan mi yönlendirildinşz yoksa kendi doktorunuz mu yaptı

Ben şimdiden lierac ı aldım sürüyorum kızlar çok kaşıntım var o yüzden erken başladım
Ben de senin buraya bıraktığın linkten sipariş verdim canım.cuma günü geldi ama daha başlayamadım.şimdilik Hindistan cevizi yağı sürüyorum.bende de başladı malesef

Kizlar mrb
Bulanti ve halsizlgm yetmezmis gibi 4 5 gundr grip oldum cok kotu ıılayıp duruyorum maalesef. Ne yapabilirim sizce kizlar bu gribi atlatmk icin
Ihlamur dahil bitki çaylarını önermiyolar canım, daha doğrusu 3 aydan sonra ıhlamur serbest. Ama şu an sıcak suya yarım limon sıkıp içebilirsin, günde 2 kere yap iyi gelir. Onun dışında dinlenmekten başka çare yok tatlım. Çok geçmiş olsun

B
Kizlar mrb
Bulanti ve halsizlgm yetmezmis gibi 4 5 gundr grip oldum cok kotu ıılayıp duruyorum maalesef. Ne yapabilirim sizce kizlar bu gribi atlatmk icin
Bol meyve ye cnm. Portakal mandalina limon suyu karışık yap nar da sık hatta c vitamini deposu resmen. Birde icebilirsen ev tarhanasi şifa olur inşallah

Çatlak kremi nerden ne alacaksınız? Çatlak kremlerine ne zaman başlamak lazım? Şu an erken mi? Kaderimde varsa elbette çatlayacam farkındayım ama elimden gelen önlem Neyse de almak istiyorum.
Benim göğüslerim bayaa şişti o yüzden basladim catlak kremine yurtdışında olduğum icin buranin bir yagini kullanıyorum ilk hamileligimde de aynini kullanmıştım hiç catlagim olmamıştı
Ama bir yerde okudum saf hindistan cevizi yağı ve aloevera da cok etkiliymis onu da deneyecegim

Hindistan cevizi yagi almistim Oncesinde Sacima cildime kullanayim diye ama sevemedim kizkardesime vermistim olmazsa tekrar Alayim

arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba ikili tarama testi için radyolojiden randevu mu aldınız yoksa önce kendi doktorunuza gidip ordan mi yönlendirildinşz yoksa kendi doktorunuz mu yaptı

Ben de merak ediyorum bunun cevabını
BEn devlette bir doktora gidiyorum direkt ona randevu aldım. Umarım Doğrudur Kendine de sormak hiç aklıma gelmedi önceki gidişimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…