2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de senin buraya bıraktığın linkten sipariş verdim canım.cuma günü geldi ama daha başlayamadım.şimdilik Hindistan cevizi yağı sürüyorum.bende de başladı malesef
İyi yapmışsın canım çok araştırdık ben en uygun ve orijinal orası :)

Günaydın güzel anneler
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorum oturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya

Günaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorum oturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Ben haftasonu sildim camları eşimle hatta 2 tanecik cam sildim2 gün kasıklarımn ağrıdı.. şakın şakın :) uzat ayaklarını dinlen :) çalışmıyorsun muhtemelen ne güzel

Ben haftasonu sildim camları eşimle hatta 2 tanecik cam sildim2 gün kasıklarımn ağrıdı.. şakın şakın :) uzat ayaklarını dinlen :) çalışmıyorsun muhtemelen ne güzel
Yok canım çalışmıyorum evdeyim.. Sıkıntıdan hep bunlar zor duruyorum

Günaydın güzel anneler ❤
Ben hic silmiyorum acelesi yok. Evime gelip de ayyy sirkencubinin camlarinin haline bak diyecek kimse de yok. Zaten bizde temizlik olayi transferden beri esime ait o supurup yerleri siliyor ben De ustten toz aliyorum. Gerekirse yardimci ayarlamayi dusunuyorum. Sen de takma bosver.

Ihlamuru kim önermiyor canım..benim kuzenim ebe doktor değil tabii ki ayva elma limon ıhlamur karıştır iç dedi bana geçen haftalarda griptim arada içiyorum bi zararı olmadı henüz

Benim evime de kimse mana bulamaz da ben kendime buluyorum başak burcuyum allah yardımcım olsun ya kayınvalidem annem temizliyelimm diyorlar da ben kendi işimi kendim yapınca içime siniyor

Ay ne güzel :)
Keşke bende sıkılabilsem biraz ah ah
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz birde ama göremiyorum bile, akşam zaten ikimiz de Pert
Ay zormuş işiniz ama olsun böyle bekle bekle zaman geçmiypr en azından sizde vakit çabuk geçer ya mesela 1.5 haftam kaldı kontrole geçmiyor zaman

Benim evime de kimse mana bulamaz da ben kendime buluyorum başak burcuyum allah yardımcım olsun ya kayınvalidem annem temizliyelimm diyorlar da ben kendi işimi kendim yapınca içime siniyor
Eger seni Cok rahatsiz ediyorsa bir yardimci ayarla. En azindan su kritik zamanlar gecene kadar. Sonradan tuhh keske dememek icin simdi biraz dikkat et.

Bugun Benim De kontrolum var koca kafami gorecem. Hem Cok heyecanliyim bekliyorum acaba nasil oldu buyumus mu diye hem de Cok tedirginim. Ruyamda yine bebegin kalbi duruyordu. Doktorum uzgunum yapacak bi sey yok diyor. Nasil korkmusum bunalmisim. Farkindayim bilincaltimin oyunlari bunlar ama yine de tedirgin olmama yetti.

Ay zormuş işiniz ama olsun böyle bekle bekle zaman geçmiypr en azından sizde vakit çabuk geçer ya mesela 1.5 haftam kaldı kontrole geçmiyor zaman
Benim Çarşamba günü ikili testim var :)
Halbu ki arkadaşlarım eşin de yanımda olacak ama nasıl heycanlıyım uyuyamıyorum :)
Evet zaman gerçekten çabuk geçiyor bu hafta göbeğimi çekeceğim diyorum bi bakıyorum hafta bitmişş

Amann öyle kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza
Kocaman oldular yahuuu artık bişey olmaz meleklerimize güzel düşünelim,güzellikler olsunn

Amann öyle kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza
Kocaman oldular yahuuu artık bişey olmaz meleklerimize güzel düşünelim,güzellikler olsunn
Yok yok ben hep pozitifim:)) sanirim ruya etkiledi o da hormonlardan olsa gerek. Ben bi de kalp atisini hic duyamadim ya sanirim onun da etkisi oldu:))

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin, Cumartesi doktorum iki hafta sonrası için fetal dna testini önerdi bana, sen ne düşünüyorsunuz bununla ilgili acaba, gerçi senin yaşın daha genç olduğu için belki hiç gerek yoktur ama benim sınırda, isterseniz yaptırın dedi, bu testler ileride herkese yapılacak belki de ama şu an sınırlı dedi bir de.

Kızlar merhaba,aranızda az yazıyorum ama sürekli okuyorum her sayfayı.Bir sorum olacaktı.yuksek ihtimak kütletmekten oldu ama boynum feci tutuldu,sağa sola döndürürken acı çekiyorum..geceden bu yana halim böyle.yasadiniz mi? Doğal yöntemler oraya sıcak havlu,sıcak duş filan diye okudum.
Asıl sorum bebek bundan habersiz,birşey hissetmeden güzelce büyüyordur dimi:)
En son cumartesi gittim 2 cm i geçmişti.Kol bacaklar oynarken çok şükür gorebilmistik

Geçmiş olsun canım, geçer inşallah dinlendikçe biraz

Allah korusun Bilincaltimizi daha güzel dolduralım inşallah,kucagimizdaki hallerini görelim filan:) Olumlu düşünün..Minik mucize gümbür gümbür kalbiyle büyümeye devam ediyor inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…