- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Evet bu önemli bi konu canım ben de 50 faktör kullanıyorumKizlar bide yüzünüze güneş koruyucusu sürmeyi unutmayin ben 30 faktörlü kullanıyorum
İyi yapmışsın canım çok araştırdık ben en uygun ve orijinal orası :)Ben de senin buraya bıraktığın linkten sipariş verdim canım.cuma günü geldi ama daha başlayamadım.şimdilik Hindistan cevizi yağı sürüyorum.bende de başladı malesef
Canım link atmıştım buraya 400ml ilk aldım ben dermımarket ten ordan alabilirsin piyasada en uygunu ve orijinalLierac in hangisini aldin? Bir de nerden aldin internetten mi yoksa normal eczane filan mi? Yarin olmazsa ben De Alayim.
Ben haftasonu sildim camları eşimle hatta 2 tanecik cam sildim2 gün kasıklarımn ağrıdı.. şakın şakın :) uzat ayaklarını dinlen :) çalışmıyorsun muhtemelen ne güzelGünaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorumoturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Yok canım çalışmıyorum evdeyim.. Sıkıntıdan hep bunlarBen haftasonu sildim camları eşimle hatta 2 tanecik cam sildim2 gün kasıklarımn ağrıdı.. şakın şakın :) uzat ayaklarını dinlen :) çalışmıyorsun muhtemelen ne güzel
Ben hic silmiyorum acelesi yok. Evime gelip de ayyy sirkencubinin camlarinin haline bak diyecek kimse de yok. Zaten bizde temizlik olayi transferden beri esime ait o supurup yerleri siliyor ben De ustten toz aliyorum. Gerekirse yardimci ayarlamayi dusunuyorum. Sen de takma bosver.Günaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorumoturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Ihlamuru kim önermiyor canım..benim kuzenim ebe doktor değil tabii ki ayva elma limon ıhlamur karıştır iç dedi bana geçen haftalarda griptimIhlamur dahil bitki çaylarını önermiyolar canım, daha doğrusu 3 aydan sonra ıhlamur serbest. Ama şu an sıcak suya yarım limon sıkıp içebilirsin, günde 2 kere yap iyi gelir. Onun dışında dinlenmekten başka çare yok tatlım. Çok geçmiş olsun
Benim evime de kimse mana bulamaz da ben kendime buluyorum başak burcuyumBen hic silmiyorum acelesi yok. Evime gelip de ayyy sirkencubinin camlarinin haline bak diyecek kimse de yok. Zaten bizde temizlik olayi transferden beri esime ait o supurup yerleri siliyor ben De ustten toz aliyorum. Gerekirse yardimci ayarlamayi dusunuyorum. Sen de takma bosver.
Ay ne güzel :)Yok canım çalışmıyorum evdeyim.. Sıkıntıdan hep bunlarzor duruyorum
Ay zormuş işiniz ama olsun böyle bekle bekle zaman geçmiypr en azından sizde vakit çabuk geçer yaAy ne güzel :)
Keşke bende sıkılabilsem biraz ah ah
Eşimle aynı yerde çalışıyoruz birde ama göremiyorum bile, akşam zaten ikimiz de Pert
Eger seni Cok rahatsiz ediyorsa bir yardimci ayarla. En azindan su kritik zamanlar gecene kadar. Sonradan tuhh keske dememek icin simdi biraz dikkat et.Benim evime de kimse mana bulamaz da ben kendime buluyorum başak burcuyumallah yardımcım olsun ya kayınvalidem annem temizliyelimm diyorlar da ben kendi işimi kendim yapınca içime siniyor
Benim Çarşamba günü ikili testim var :)Ay zormuş işiniz ama olsun böyle bekle bekle zaman geçmiypr en azından sizde vakit çabuk geçer yamesela 1.5 haftam kaldı kontrole geçmiyor zaman
Amann öyle kötü şeyler getirmiyoruz aklımızaBugun Benim De kontrolum var koca kafami gorecem. Hem Cok heyecanliyim bekliyorum acaba nasil oldu buyumus mu diye hem de Cok tedirginim. Ruyamda yine bebegin kalbi duruyordu. Doktorum uzgunum yapacak bi sey yok diyor. Nasil korkmusum bunalmisim. Farkindayim bilincaltimin oyunlari bunlar ama yine de tedirgin olmama yetti.
Yok yok ben hep pozitifim:)) sanirim ruya etkiledi o da hormonlardan olsa gerek. Ben bi de kalp atisini hic duyamadim ya sanirim onun da etkisi oldu:))Amann öyle kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza
Kocaman oldular yahuuu artık bişey olmaz meleklerimize güzel düşünelim,güzellikler olsunn
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin, Cumartesi doktorum iki hafta sonrası için fetal dna testini önerdi bana, sen ne düşünüyorsunuz bununla ilgili acaba, gerçi senin yaşın daha genç olduğu için belki hiç gerek yoktur ama benim sınırda, isterseniz yaptırın dedi, bu testler ileride herkese yapılacak belki de ama şu an sınırlı dedi bir de.Benim Çarşamba günü ikili testim var :)
Halbu ki arkadaşlarım eşin de yanımda olacak ama nasıl heycanlıyım uyuyamıyorum :)
Evet zaman gerçekten çabuk geçiyor bu hafta göbeğimi çekeceğim diyorum bi bakıyorum hafta bitmişş
Geçmiş olsun canım, geçer inşallah dinlendikçe birazKızlar merhaba,aranızda az yazıyorum ama sürekli okuyorum her sayfayı.Bir sorum olacaktı.yuksek ihtimak kütletmekten oldu ama boynum feci tutuldu,sağa sola döndürürken acı çekiyorum..geceden bu yana halim böyle.yasadiniz mi? Doğal yöntemler oraya sıcak havlu,sıcak duş filan diye okudum.
Asıl sorum bebek bundan habersiz,birşey hissetmeden güzelce büyüyordur dimi:)
En son cumartesi gittim 2 cm i geçmişti.Kol bacaklar oynarken çok şükür gorebilmistik
Allah korusunBugun Benim De kontrolum var koca kafami gorecem. Hem Cok heyecanliyim bekliyorum acaba nasil oldu buyumus mu diye hem de Cok tedirginim. Ruyamda yine bebegin kalbi duruyordu. Doktorum uzgunum yapacak bi sey yok diyor. Nasil korkmusum bunalmisim. Farkindayim bilincaltimin oyunlari bunlar ama yine de tedirgin olmama yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?