2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaç yaşındasın ?
Ailede genetik bi hastalık var mı?
Eğer genetik hastalık ve bilinen bi taşıyıcılığını yoksa ikili yaratın de normal çıkarsa bence gerek Yok

Kaç yaşındasın ?
Ailede genetik bi hastalık var mı?
Eğer genetik hastalık ve bilinen bi taşıyıcılığını yoksa ikili yaratın de normal çıkarsa bence gerek Yok
Ben 34 yaşındayım, ailede bilinen genetik bir hastalık yok, o zaman önce ikiliyi yaptırıp sonuca göre de hareket edebiliriz, çok teşekkürler.

Amann öyle kötü şeyler getirmiyoruz aklımıza
Kocaman oldular yahuuu artık bişey olmaz meleklerimize güzel düşünelim,güzellikler olsunn
Yok yok ben hep pozitifim:)) sanirim ruya etkiledi o da hormonlardan olsa gerek. Ben bi de kalp atisini hic duyamadim ya sanirim onun da etkisi oldu:))
Ooo sen duymasan da sendne hızlı atıyor onun
Gümbür gümbür geliyor merak etme sen

Ben 34 yaşındayım, ailede bilinen genetik bir hastalık yok, o zaman önce ikiliyi yaptırıp sonuca göre de hareket edebiliriz, çok teşekkürler.
Bence de önce ikili test yaptır sonucun gelsin bakalım ona göre yaptırırsın daha erken bence :)
Benim annem 39 yaşında minik kardeşimi doğurdu hiç b ilet çıkmadı maşallah risk yüksek olsa da genetik faktör de önemli içimi rahat tut herşey gönlümüzce olsun inşallahhhh

Amin inşallah, çok sağol tekrar

Eger seni Cok rahatsiz ediyorsa bir yardimci ayarla. En azindan su kritik zamanlar gecene kadar. Sonradan tuhh keske dememek icin simdi biraz dikkat et.
Ediyorum canım dikkat. Ama ben kendi işimi kendim yapmayı seviyorum titiz hastası değilim ama kendim yapınca temiz olmuş geliyor bi bayan çağırsam yardıma o gelmeden yapar gidince yine yaparım olmamış diye
Benim ki takıntılık bi durum. Eşim de çalıyor izni belli olmuyor yoksa yardımcı olurdu bana artık onu beklicem iznini..
Sizin eşiniz de ne güzel yardımcı oluyor maşallah

Rabbim sağlık versin bebişine.. Kötü düşünmeyinn olumsuz her düşünce bebeğe yanıyormuş hissediyor o annesi

dombili_xl
Yaş , ihtimalleri arttırır gibi yüksek olasılık vermesi,mutlaka tıp alanında haklılık payları olabilir ama beni 27 yasimdaki halimle stres yapıyor..oysaki benimde en yakın ornegim yine kendim :) annem 40 yaşındayken dünyaya geldim,o zamanın testleri filan da yoktur sanırım,olsa kim bilir ne sonuç çıkardı ama çok şükür..sağlamiz:)

Kızlar günaydın...
Musmutlu haftalarımız olsun...
Haftasonu doktor kontrolümüz vardı, ikili test için kan verdim.
Muayene olduk, herşey yolundaymış çok şükür... 12+1 olmuşuz
Doktor kesin birşey söylemek istemiyorum, 10 gün sonra tekrar bakalım ama büyğk ihtimalle kız dedi
Çok güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Hiç yerinde duramıyordu, bir de doktor cinsiyet tahmini için gelirken tatlı ye dedi
Sanırım daha hareketli olması için.
Sizlerinde aklınızda bulunsun, yakında gidecekler için faydalı olur belki.
Yanınıza çikolata alın bence...

Günaydın güzel anneler
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorum oturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Fasulyeni düşün kardeşim havayi güzel bulan çıksın gezsin çok yorulmadan cam silince yine kirlencek nasılsa

Evet işte evde olunca vakit geçmiyor canım..
Ay bende heyecanlandım şimdi adına

Haklısın canım, ikili test sonuçları biraz tedirgin edici olabildiği için ve yanıltıcı olmasından endişe edildiği için bu fetal dna öneriliyor aslında, yine kanla bakılıyor ve sonuçları neredeyse amniyosentez kadar kesinlik arzediyor, amniyosentez gibi düşük riskine de yol açmıyor tabi. Yaptırırsam ve inşallah sağlıklı da çıkarsa büyük kafa rahatlığı olur herhalde. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Aşağıda da bayağı detaylı bilgiler var.

Fasulyeni düşün kardeşim havayi güzel bulan çıksın gezsin çok yorulmadan cam silince yine kirlencek nasılsa
Düşünüyorum Valla aaaa.. Ona kıyamazzzz annesi o sağlıklı olsun
Gezme de sıkıntı yok her daim geziyorum sıkıldıkça ama ah temizlik çıkaranın adını batsın

Çok sağol canım,okuyacağım tam 3 hafta sonraya çağırdı beni de 2'li test ve olcumler için.Bakalim bizimde fikrimiz o zamana ne olur

Canım bunları özel lab da bakıyorlar sanırım değil mi benim bulunduğum bölge de özele yönlendiriyorlar? Ücret filan sordun mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…