Evet maalesef özel lab. da kan alıp bakılıyormuş, Türkiye’de ya da yurtışında bir lab. a da gönderilebiliyormuş, birkaç türü var sanırım kapsamına göre. Ücreti bana doktorun söylediği yerdeki 3400 TL gibi bir tutar, çok fazla olunca tereddüt ettim ben de. Yalnız bazı devlet hastanelerinde de varmış ücretsiz, perinatolog gerekli görürse yönlendirebiliyormuş, galiba Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir de İzmir’de varmış okuduğum kadarıyla forumda diğer konularda.Canım bunları özel lab da bakıyorlar sanırım değil mi benim bulunduğum bölge de özele yönlendiriyorlar? Ücret filan sordun mu hiç
Ayyy canım boşversene senEvet maalesef özel lab. da kan alıp bakılıyormuş, Türkiye’de ya da yurtışında bir lab. a da gönderilebiliyormuş, birkaç türü var sanırım kapsamına göre. Ücreti bana doktorun söylediği yerdeki 3400 TL gibi bir tutar, çok fazla olunca tereddüt ettim ben de. Yalnız bazı devlet hastanelerinde de varmış ücretsiz, perinatolog gerekli görürse yönlendirebiliyormuş, galiba Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir de İzmir’de varmış okuduğum kadarıyla forumda diğer konularda.
İnşallh canım, çok teşekkürler tekrardanAyyy canım boşversene sen
Şuan bence hiç düşünme ikili testin gayet normal çıkacak bence İkili test sonucuna göre bakarız ona, ben eşime de sorarım tanıdığı lab varsa İstanbul’da öneririz sana :)
Cam falan silemem vallaGünaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorumoturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Erimin anlami ne? Ben mesafe ulasim gibi bir anlami var diye hatirliyorum lisans fizik derslerindenKızlar erkek isim önerilerine açığımmmm
İsim arıyorum günlerdir şuan aklımda ki “ERİM” daha ama net değil tabi ki araştırma sürecindeyiz, çok kullanılmayan isimler tercihimdirrrrrr
Ay geçmiş olsun canım bol bol sıvı al...Tmm cnm sagol bi bakayim
Yoksa gececek gibi degil
Onları bende yapıyorum tatlımCam falan silemem valla
Anca süpürge tutup etrafı siliyorum:)
Bugun bide enerjime göre balkonu yıkıcam
Ben bu ara Asaf ismini beğeniyorumKızlar erkek isim önerilerine açığımmmm
İsim arıyorum günlerdir şuan aklımda ki “ERİM” daha ama net değil tabi ki araştırma sürecindeyiz, çok kullanılmayan isimler tercihimdirrrrrr
Amin inşallah endişe etmeyin yaBenmde çarşamba günü randevum var
Elimde olmadan tedirginim
Rabbim hayırlı haberlerle gelmemizi nasip etsin
Ya aynı ben... Dün ben de kek yaptım. Ya nefret ediyorum kendimden eşim ıkı hamılelıgımde zorla ye diyen adam, hayatım biraz abartmıyor musun dedi.. Şimdi de kahvaltıya su böreği aldım yedim Allah affetsin. Ama dün gece rüyamda oğlumu gördüm.. Gene ben gene hık demiş bennnn. Allahım nasıl mutlu oldum. Yiğit Ata diye sesleniyordum. Diğer oğlanlar gıbı çirkindi ama benimkileri buyuyunce güzel oluyor bebekken acayip çirkinler.. Annem bunu kutlayayım dedim suböreğini gömdüm. Ama artık dikkat edeceğim. Midi fırınımı hamılelık sürecinde komşuma bırakacağım. Gozum görünce yapıyorum istesem de bana vermeyecek. Cunku hamur ısının hıcbır faydası yok. Eşim de dıyor sen bu bebegı hıc önemsemiyorum dıgerlerı de sut cevız yogurt yumurta yerdin. Bunda anca hamur tatlı kendine gel artık dedı. Bulantım olsa haklısın derim bulantım da yok barı saglıklı beslen o da yok. Haklı ne dese haklıKızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
Seni Cok iyi anliyorum.Benmde çarşamba günü randevum var
Elimde olmadan tedirginim
Rabbim hayırlı haberlerle gelmemizi nasip etsin ♥
Hahahah :) şimdi su böreği dedin beni benden aldınYa aynı ben... Dün ben de kek yaptım. Ya nefret ediyorum kendimden eşim ıkı hamılelıgımde zorla ye diyen adam, hayatım biraz abartmıyor musun dedi.. Şimdi de kahvaltıya su böreği aldım yedim Allah affetsin. Ama dün gece rüyamda oğlumu gördüm.. Gene ben gene hık demiş bennnn. Allahım nasıl mutlu oldum. Yiğit Ata diye sesleniyordum. Diğer oğlanlar gıbı çirkindi ama benimkileri buyuyunce güzel oluyor bebekken acayip çirkinler.. Annem bunu kutlayayım dedim suböreğini gömdüm. Ama artık dikkat edeceğim. Midi fırınımı hamılelık sürecinde komşuma bırakacağım. Gozum görünce yapıyorum istesem de bana vermeyecek. Cunku hamur ısının hıcbır faydası yok. Eşim de dıyor sen bu bebegı hıc önemsemiyorum dıgerlerı de sut cevız yogurt yumurta yerdin. Bunda anca hamur tatlı kendine gel artık dedı. Bulantım olsa haklısın derim bulantım da yok barı saglıklı beslen o da yok. Haklı ne dese haklı
Ben de aynı tip rüyalar görüyorum. Şeytan vesvesesi . Olacağa çare Yok . Ben sabah akşam dua okuyorum o biraz rahatlatıyor . 7 şer kez ayetel kursi, nas, felak , ihlas , fatiha . Şifa olsun inş hepimize . Koruyucu Dualar bunlar . Allah’a emanetiz . Ben sadece çok tedirgin yatıyorum . Hep Sola yatın diyorlar ya . Sola yatınca çok zorlanıyorum . Hep sağıma yatmaya alışmışım . Siz nasıl yatıyorsunuz . O yüzden sürekli gece diken üstünde yatıyorum .Bugun Benim De kontrolum var koca kafami gorecem. Hem Cok heyecanliyim bekliyorum acaba nasil oldu buyumus mu diye hem de Cok tedirginim. Ruyamda yine bebegin kalbi duruyordu. Doktorum uzgunum yapacak bi sey yok diyor. Nasil korkmusum bunalmisim. Farkindayim bilincaltimin oyunlari bunlar ama yine de tedirgin olmama yetti.
Ben yatis pozisyonuma dikkat etmiyorum sag sol ayrimim yok.Ben de aynı tip rüyalar görüyorum. Şeytan vesvesesi . Olacağa çare Yok . Ben sabah akşam dua okuyorum o biraz rahatlatıyor . 7 şer kez ayetel kursi, nas, felak , ihlas , fatiha . Şifa olsun inş hepimize . Koruyucu Dualar bunlar . Allah’a emanetiz . Ben sadece çok tedirgin yatıyorum . Hep Sola yatın diyorlar ya . Sola yatınca çok zorlanıyorum . Hep sağıma yatmaya alışmışım . Siz nasıl yatıyorsunuz . O yüzden sürekli gece diken üstünde yatıyorum .
Ya aynı ben... Dün ben de kek yaptım. Ya nefret ediyorum kendimden eşim ıkı hamılelıgımde zorla ye diyen adam, hayatım biraz abartmıyor musun dedi.. Şimdi de kahvaltıya su böreği aldım yedim Allah affetsin. Ama dün gece rüyamda oğlumu gördüm.. Gene ben gene hık demiş bennnn. Allahım nasıl mutlu oldum. Yiğit Ata diye sesleniyordum. Diğer oğlanlar gıbı çirkindi ama benimkileri buyuyunce güzel oluyor bebekken acayip çirkinler.. Annem bunu kutlayayım dedim suböreğini gömdüm. Ama artık dikkat edeceğim. Midi fırınımı hamılelık sürecinde komşuma bırakacağım. Gozum görünce yapıyorum istesem de bana vermeyecek. Cunku hamur ısının hıcbır faydası yok. Eşim de dıyor sen bu bebegı hıc önemsemiyorum dıgerlerı de sut cevız yogurt yumurta yerdin. Bunda anca hamur tatlı kendine gel artık dedı. Bulantım olsa haklısın derim bulantım da yok barı saglıklı beslen o da yok. Haklı ne dese haklı
Valla ben de silemem. O gün ilk kez süpürge tuttum eşim kızdı. Eşim tutuyor ben de yalandan ıkı lavaboları ovuyom toz alıyorum. Haftada 1 gun de kadın geliyor ama abla gelene kadar yapmazsak ev evlıkten cıkıyor. Hamileliğin tadını cıkarım kızlar dogumdan sonra uykusuz ve gazlı geceler olacak tek gayeniz kuzunuzun pırtlatması olacak hele ki kolik bir bebekse bırakın evi kendinizi unutacaksınız. 1. Hamileler sanslı tek bebek. 2.yi doğuracaklar tek cocuk hıcbırseymiş yahu diyecek. 3.yü bekleyenler ya bu tempoya alışkınım diyecek ya da hunileri hazırlayacak. Ben şahşen bir huni almayı düşünüyorum. 3 erkek bir de koca Allah Allah cekıl yoldan.. Ev ne hale gelecek ben homını gırtlak yiyip ne hale gelecegım zaman gösterecek ama gene de keyfimi bozmayacagım. Zaman su gıbı akıp gecıyo yeter ki saglık olsunCam falan silemem valla
Anca süpürge tutup etrafı siliyorum:)
Bugun bide enerjime göre balkonu yıkıcam
Hamileliği ogrendigimden beri yüz üstü yatmiyorum ve çok özledimBen de aynı tip rüyalar görüyorum. Şeytan vesvesesi . Olacağa çare Yok . Ben sabah akşam dua okuyorum o biraz rahatlatıyor . 7 şer kez ayetel kursi, nas, felak , ihlas , fatiha . Şifa olsun inş hepimize . Koruyucu Dualar bunlar . Allah’a emanetiz . Ben sadece çok tedirgin yatıyorum . Hep Sola yatın diyorlar ya . Sola yatınca çok zorlanıyorum . Hep sağıma yatmaya alışmışım . Siz nasıl yatıyorsunuz . O yüzden sürekli gece diken üstünde yatıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?