2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bunları özel lab da bakıyorlar sanırım değil mi benim bulunduğum bölge de özele yönlendiriyorlar? Ücret filan sordun mu hiç
Evet maalesef özel lab. da kan alıp bakılıyormuş, Türkiye’de ya da yurtışında bir lab. a da gönderilebiliyormuş, birkaç türü var sanırım kapsamına göre. Ücreti bana doktorun söylediği yerdeki 3400 TL gibi bir tutar, çok fazla olunca tereddüt ettim ben de. Yalnız bazı devlet hastanelerinde de varmış ücretsiz, perinatolog gerekli görürse yönlendirebiliyormuş, galiba Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir de İzmir’de varmış okuduğum kadarıyla forumda diğer konularda.

Kızlar erkek isim önerilerine açığımmmm
İsim arıyorum günlerdir şuan aklımda ki “ERİM” daha ama net değil tabi ki araştırma sürecindeyiz, çok kullanılmayan isimler tercihimdirrrrrr

Ayyy canım boşversene sen
Şuan bence hiç düşünme ikili testin gayet normal çıkacak bence İkili test sonucuna göre bakarız ona, ben eşime de sorarım tanıdığı lab varsa İstanbul’da öneririz sana :)

Günaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorum oturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Cam falan silemem valla
Anca süpürge tutup etrafı siliyorum:)
Bugun bide enerjime göre balkonu yıkıcam

İsim arıyorum günlerdir şuan aklımda ki “ERİM” daha ama net değil tabi ki araştırma sürecindeyiz, çok kullanılmayan isimler tercihimdirrrrrr
Erimin anlami ne? Ben mesafe ulasim gibi bir anlami var diye hatirliyorum lisans fizik derslerinden

Cumartesi günü kıpır kıpır miniğimizi gördük. Elleri ayakları durmuyordu :) Doktorum 1 ay sonra ikili test için çağırdı. Kan testlerini hep devlete yaptırmıştı ama ikili önemli diye burda yapalım dedi. Özelde yaptırıp ortalama ücretini bilen var mı? biz fasülyeyi görünce heyecandan sormayı unutmuşuz :)

Cam falan silemem valla
Onları bende yapıyorum tatlım toz alma süpürme silme tamam da cam silme balkon yıkama (balkonda çeşme yok) bunları düşünüyorum neyse az kaldı zaten şurda 8+4 oldum yaparım rahat rahat

Reactions: H E
Ben bu ara Asaf ismini beğeniyorum

Kızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
Ya aynı ben... Dün ben de kek yaptım. Ya nefret ediyorum kendimden eşim ıkı hamılelıgımde zorla ye diyen adam, hayatım biraz abartmıyor musun dedi.. Şimdi de kahvaltıya su böreği aldım yedim Allah affetsin. Ama dün gece rüyamda oğlumu gördüm.. Gene ben gene hık demiş bennnn. Allahım nasıl mutlu oldum. Yiğit Ata diye sesleniyordum. Diğer oğlanlar gıbı çirkindi ama benimkileri buyuyunce güzel oluyor bebekken acayip çirkinler.. Annem bunu kutlayayım dedim suböreğini gömdüm. Ama artık dikkat edeceğim. Midi fırınımı hamılelık sürecinde komşuma bırakacağım. Gozum görünce yapıyorum istesem de bana vermeyecek. Cunku hamur ısının hıcbır faydası yok. Eşim de dıyor sen bu bebegı hıc önemsemiyorum dıgerlerı de sut cevız yogurt yumurta yerdin. Bunda anca hamur tatlı kendine gel artık dedı. Bulantım olsa haklısın derim bulantım da yok barı saglıklı beslen o da yok. Haklı ne dese haklı

Hahahah :) şimdi su böreği dedin beni benden aldın
Aman be yapalım ya ben süt yumurta cebiz de yiyorum onu da yiyorum
Ne yapalım olmuyor can isteyince duramıyor insan şuan 54 kilo oldum bakalım9ay sonunda kaç olacağımmmmm

Ben de aynı tip rüyalar görüyorum. Şeytan vesvesesi . Olacağa çare Yok . Ben sabah akşam dua okuyorum o biraz rahatlatıyor . 7 şer kez ayetel kursi, nas, felak , ihlas , fatiha . Şifa olsun inş hepimize . Koruyucu Dualar bunlar . Allah’a emanetiz . Ben sadece çok tedirgin yatıyorum . Hep Sola yatın diyorlar ya . Sola yatınca çok zorlanıyorum . Hep sağıma yatmaya alışmışım . Siz nasıl yatıyorsunuz . O yüzden sürekli gece diken üstünde yatıyorum .

Ben yatis pozisyonuma dikkat etmiyorum sag sol ayrimim yok.

Cam falan silemem valla
Valla ben de silemem. O gün ilk kez süpürge tuttum eşim kızdı. Eşim tutuyor ben de yalandan ıkı lavaboları ovuyom toz alıyorum. Haftada 1 gun de kadın geliyor ama abla gelene kadar yapmazsak ev evlıkten cıkıyor. Hamileliğin tadını cıkarım kızlar dogumdan sonra uykusuz ve gazlı geceler olacak tek gayeniz kuzunuzun pırtlatması olacak hele ki kolik bir bebekse bırakın evi kendinizi unutacaksınız. 1. Hamileler sanslı tek bebek. 2.yi doğuracaklar tek cocuk hıcbırseymiş yahu diyecek. 3.yü bekleyenler ya bu tempoya alışkınım diyecek ya da hunileri hazırlayacak. Ben şahşen bir huni almayı düşünüyorum. 3 erkek bir de koca Allah Allah cekıl yoldan.. Ev ne hale gelecek ben homını gırtlak yiyip ne hale gelecegım zaman gösterecek ama gene de keyfimi bozmayacagım. Zaman su gıbı akıp gecıyo yeter ki saglık olsun

Hamileliği ogrendigimden beri yüz üstü yatmiyorum ve çok özledim O şekil olmadan uyuyamam sanirken cok şükür diğer hallerde de rahat ediyorum,ya sırt üstü ya soluma doğru uyuyorum..

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…