2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Düşünüyorum Valla aaaa.. Ona kıyamazzzz annesi o sağlıklı olsun
Gezme de sıkıntı yok her daim geziyorum sıkıldıkça ama ah temizlik çıkaranın adını batsın
Benimde mutfak dolaplari gözüme batıyor ama bı ay daha beklesin. Biraz iş yapsam agrim oluyor sonra vicdan azabı çekiyorum.

Kızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
Gece evde tabak kesmedi yaprak tenceresini aldim onume ustunden ustunden yedim ki normalde hic yapmam. Istahim saglam yani

Sola yatıyorum kasık agrım olmuyor ilerleyen haftalarda karın buyudukce daha ıyı anlayacaksınız. İlk hamılelıgımde hep sağa yatardım hep kasık agrım olurdu Dr sola yat dedi ve uyguladım hakikaten sol rahat oluyor. Hatta Dr 2.ve bu hamilelikte de cınsel ılıskı yasak degıl ama sonra sola yat rahim düzelsin dedı. Ama gerçi eşim bebege birsey olacak diye biz 9 ay kardeş oluyoruz..

Gece evde tabak kesmedi yaprak tenceresini aldim onume ustunden ustunden yedim ki normalde hic yapmam. Istahim saglam yani
Yaprak sarması mı Allahım olsa gercekten bir tencere yerim. Hele bol şalcalı maydanozu acısı baharatlı yerinde olacak... Ben markete yaprak alıp geleyim cocuklar kresten gelene kadar sarayım. Sağol ne yapsam diye duaunuyordum... Hemen içini hazırlayayım

Oglum Ben doğduğunda bir ay saçımı taramamisim ben. Nasıl kendimden gectiysem lohusaligimda saçımı kesmek zorunda kalmıştım. Uykusuzluğa hiç alışık değildim o yüzden çok zorlanmistim ilk zamanlar. Aslında çok gazlı değildi nohut bide kısır yedigimde çok gaz yapmıştı bebeğe. Uzun süre yemedim iyiydik. Şimdi mesela yeni doğmuş bebek çok kolay geliyor gözüme . Bebekten korkmuyorum ama abisi dört yaşında olcak o zaman bu ara kendinden küçükleri kıskanmaya başladı ondan korkuyorum

Doğar doğmaz hemen abinin kucagına ver canım. Ben hıc esırgemedım. Bez degısırken yıkarken hep yardım istedim oğlum kardesime bez getir.. Hep ona sorumluluk verdım. Tabi abi farketöeden hep gözlemledim. Sorumluluk verince bebekle ılgili ve ıstedıgı zaman sevmesine izin verirsek ve aile etkinliklerini hep birlikte yaparsak abi de dıslanmammış oluyor ve kıskançlık olmuyor.

Hamileliği ogrendigimden beri yüz üstü yatmiyorum ve çok özledim O şekil olmadan uyuyamam sanirken cok şükür diğer hallerde de rahat ediyorum,ya sırt üstü ya soluma doğru uyuyorum..
Yüzüstü yatmadan uyuyamazdım. Huzursuz bacak sendromum var bide resmen uykuya dalmak işkence. ama çok şükür hamileliğimi öğrendiğimden beri sağıma soluma yatsam da dalıyorum. Bazen aklıma geliyor yüzüstü yatmakta kıyamıyorum :)

Ay canım ya 3 4 gündür sadece sabahları sulu dışkım oluyor gün içinde çıkmıyorum ama sabah uyanır uyanmaz karın ağrısı oluyor geçer inşallah şu 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle
Benim de aynı... İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu, zamanla geçmişti. Kabızlıktan iyidir yine.

geçen benimde canım okadar istediki :)
Gittim yaprak aldım sardım .
2 tabak falanda yedim
Ama sonra çıkardım

Okadar üzüldüm ki çıkarırken bütün emeklerım gitti diye ağlıyordum .

Oğlum da kıskanç olmaz gibi geliyordu bana. Dün misafirliğe gittik 10 aylarında bebek vardı. Eşim çok sevdi kucağına falan aldı. Bir baktım benim 4 yaşında ki dana bebek gibi davranıyor. Yaşayacaklarım gözümün önüne geldi kabus gibi

geçen benimde canım okadar istediki :)
Gittim yaprak aldım sardım .
2 tabak falanda yedim
Ama sonra çıkardım

Okadar üzüldüm ki çıkarırken bütün emeklerım gitti diye ağlıyordum .
Hahaha benim de var sarılacak. Salamura kötü olmadan sarsam diye düşünüyorum ama daha sararken çıkarmaya başlayacağım için gözüm yemiyor

Reactions: H E
Ben şu an yatıyorum yüzüstü. Karın büyüyünce istesen de yatamayacaksın. İlk hamileliğimde o kadar özlemiştim ki yüzüstü yatmayı. Şimdi büyüyene kadar yatarım diye düşünüyorum

Hahaha benim de var sarılacak. Salamura kötü olmadan sarsam diye düşünüyorum ama daha sararken çıkarmaya başlayacağım için gözüm yemiyor
Ay ben elhamdüllillah 2 gündür iyiyim
Tv de görüp içimi kaldıran birşeyi bile dün yedim şaştık kaldık evde

Hadi inşallah seninde yakın zmaanda geçsin gitsin bulantılarında gebeliğinin keyfine var

Yaa naptınız kızlar yasa her şeyi aseriyorum zaten yaprağım var sarmaya üşeniyorum oglum öğlen uyuyunca bende sarayim bari

Ben ta
Kızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
Ben tatlı yiyemiyorum çok midem bulanıyor tuzlu acılı eksili şeyler arıyorum hep

Nr Normalde sofra kurarken malzemeleri taşır çamaşır asariz toplarız ben toz alırken oda bez alır siler bı yerleri ben surupurken o siler falan. Bebek olunca da dahil olacak her şeye inşallah. Ama çok el bebek gül bebek büyüdü bakalım neler yasicaz

Bizde çocukken büyüğümüz kucugumuz vardı sağ salim büyüdük bı sekilde. Ben ortancaydim ablam bişey yapardi annem o senin büyüğün boşver derdi. Kardeşim bişey yapardi annem o kardesin boşver derdi. Olan bana olurdu. Ama ben hiç kıskanç değildim yapı olarak. Hala orta yolu bulma yeteneğini bendedir

Aynen bende ortancayım. Ortancalar arada kaynıyor biraz bende bilmezdim kıskançlık falan hala da öyle. Ayy benim oğlan bana çeker inşallah

Hamileliği ogrendigimden beri yüz üstü yatmiyorum ve çok özledim O şekil olmadan uyuyamam sanirken cok şükür diğer hallerde de rahat ediyorum,ya sırt üstü ya soluma doğru uyuyorum..
Valla ben hala yuzustu yatiyorum:) 12. Haftaya gobek cikana kadar istediginiz sekilde yatabilirsiniz demisti nette bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…