Evet zaten öyle oluyor ama arkadaşlar neden yatmıyor anlamadım :) ben yatıyorum valla göbeğim çıkınca artık yatmam şuan bi zararı YÖK zaten 3-4 cm ilk bebekler daha :)Valla ben hala yuzustu yatiyorum:) 12. Haftaya gobek cikana kadar istediginiz sekilde yatabilirsiniz demisti nette bi doktor
Aynen bende öyle düşünüyorum.. bide hamilelikte şunu farkettim vücut zaten zararlı olan bi şeye tepki veriyo anında.. mesela ben fazla yuruyus yapayım kasıklarım agrıyor uznaıyorum geçiyo.. Allah öyle güzel yaratmışkı herseyi bi sistemle.. hamılelıkte yedıkten sonra çıkardıklarımız bile bebeğe zararlı olan şeylermiş bi eczacı akrabam öyle söylemişti.Evet zaten öyle oluyor ama arkadaşlar neden yatmıyor anlamadım :) ben yatıyorum valla göbeğim çıkınca artık yatmam şuan bi zararı YÖK zaten 3-4 cm ilk bebekler daha :)
Aynen beklesin işler canımızdan mühim değil yaniBenimde mutfak dolaplari gözüme batıyor ama bı ay daha beklesin. Biraz iş yapsam agrim oluyor sonra vicdan azabı çekiyorum.
Folik asit yağıyor herhaldeBenim de aynı... İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu, zamanla geçmişti. Kabızlıktan iyidir yine.
Yüz üstü yatmaya aşığım ama yatmıyorum sol sağ yatıyorum sola alışamadım bende dahaBen de aynı tip rüyalar görüyorum. Şeytan vesvesesi . Olacağa çare Yok . Ben sabah akşam dua okuyorum o biraz rahatlatıyor . 7 şer kez ayetel kursi, nas, felak , ihlas , fatiha . Şifa olsun inş hepimize . Koruyucu Dualar bunlar . Allah’a emanetiz . Ben sadece çok tedirgin yatıyorum . Hep Sola yatın diyorlar ya . Sola yatınca çok zorlanıyorum . Hep sağıma yatmaya alışmışım . Siz nasıl yatıyorsunuz . O yüzden sürekli gece diken üstünde yatıyorum .
Simdiden kolay gelsin Benim annemle kv sagolsun sarip veriyorlar buzlugumda hep oluyor acil durum misafir gelirse diye. Hep Simdiye kadar misafir icin pisirirdim Ilk kez kendime yaptim.Yaprak sarması mı Allahım olsa gercekten bir tencere yerim. Hele bol şalcalı maydanozu acısı baharatlı yerinde olacak... Ben markete yaprak alıp geleyim cocuklar kresten gelene kadar sarayım. Sağol ne yapsam diye duaunuyordum... Hemen içini hazırlayayım
Sabah yedigimi Cikariyorum ben. Yediklerim peynir zeytin bal tam big day ekmek. Gunun en saglikli ogunu aslinda. Bu da bebege zararliysa gerisini dusunemiyorumAynen bende öyle düşünüyorum.. bide hamilelikte şunu farkettim vücut zaten zararlı olan bi şeye tepki veriyo anında.. mesela ben fazla yuruyus yapayım kasıklarım agrıyor uznaıyorum geçiyo.. Allah öyle güzel yaratmışkı herseyi bi sistemle.. hamılelıkte yedıkten sonra çıkardıklarımız bile bebeğe zararlı olan şeylermiş bi eczacı akrabam öyle söylemişti.
İnşallahAynen bende ortancayım. Ortancalar arada kaynıyor birazbende bilmezdim kıskançlık falan hala da öyle. Ayy benim oğlan bana çeker inşallah
Kesinlikleeee sana çok katılıyorum, çok hareket ettiğimde bu haftasonu karnım kasıldı, bebek bana ‘anne ben buradayım ‘ diyor yorumladığım mutlu olduğum stresli olmadığım zaman hiiiç sesi yokAynen bende öyle düşünüyorum.. bide hamilelikte şunu farkettim vücut zaten zararlı olan bi şeye tepki veriyo anında.. mesela ben fazla yuruyus yapayım kasıklarım agrıyor uznaıyorum geçiyo.. Allah öyle güzel yaratmışkı herseyi bi sistemle.. hamılelıkte yedıkten sonra çıkardıklarımız bile bebeğe zararlı olan şeylermiş bi eczacı akrabam öyle söylemişti.
işte akşam olsa çıkmaz onlar :) sabah ben diş fırcalıyom mıdem bulanıyo hersey bahane bugun parfum kokusuna bıle ogurmeye basladım..Sabah yedigimi Cikariyorum ben. Yediklerim peynir zeytin bal tam big day ekmek. Gunun en saglikli ogunu aslinda. Bu da bebege zararliysa gerisini dusunemiyorum
Ben cam silmek dışında bütün işleri yapıyorum canım boş günlerimde. Balkonumuz da camlı, onun camlarını da eşin siliyo. Evin camları da silinse güzel olcak da biraz daha dursun 1-2 hafta sonra eşimle birlikte silerim. Sen de şu an cam cam silme, onun dışında iş yapmakta bi sorun ki Allah korusun düşük riskin yoksaGünaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorumoturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Bana doktorum ıhlamuru önermedi canım ilk 3 ay. Kasılmalara neden olabiliyo sonra neden kasıldım diye düşünüp riske atma hiç dediIhlamuru kim önermiyor canım..benim kuzenim ebe doktor değil tabii ki ayva elma limon ıhlamur karıştır iç dedi bana geçen haftalarda griptimarada içiyorum bi zararı olmadı henüz
Canım bundan bebişin hiç etkilenmez emin ol, sadece sen çok acı çekip üzülürsen strese girebilir. Yapılabilecek şeyleri yapıyomuşsun zaten. Sık sık sıcak havlu tut, sıcak duş al yatarken üşütme. Bi de eşin hafif bi madaj yaparsa süper olur. Geçmiş olsun tatlımKızlar merhaba,aranızda az yazıyorum ama sürekli okuyorum her sayfayı.Bir sorum olacaktı.yuksek ihtimak kütletmekten oldu ama boynum feci tutuldu,sağa sola döndürürken acı çekiyorum..geceden bu yana halim böyle.yasadiniz mi? Doğal yöntemler oraya sıcak havlu,sıcak duş filan diye okudum.
Asıl sorum bebek bundan habersiz,birşey hissetmeden güzelce büyüyordur dimi:)
En son cumartesi gittim 2 cm i geçmişti.Kol bacaklar oynarken çok şükür gorebilmistik
Ah kuzum benim sakın içme hele ki kuşburnu. Ihlamur bi derece daha masum ama kuşburnu kasılmalar neden olan bi şey, vücutu gevşetip rahim kaslarını da harekete geçiriyo bu tür bitki çayları. Sen sıcak su ve limonla yola devam et en garantisi buAa ben ihlamur kusburnu iciyodm
Oy maşallah size canım ya ❤ ne güzel artık cinsiyet tahminlerimiz de geliyo, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahKızlar günaydın...
Musmutlu haftalarımız olsun...
Haftasonu doktor kontrolümüz vardı, ikili test için kan verdim.
Muayene olduk, herşey yolundaymış çok şükür... 12+1 olmuşuz
Doktor kesin birşey söylemek istemiyorum, 10 gün sonra tekrar bakalım ama büyğk ihtimalle kız dedi
Çok güzel bir duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Hiç yerinde duramıyordu, bir de doktor cinsiyet tahmini için gelirken tatlı ye dedi
Sanırım daha hareketli olması için.
Sizlerinde aklınızda bulunsun, yakında gidecekler için faydalı olur belki.
Yanınıza çikolata alın bence...
Benim de iştahım çok güzel 10 gündür falan. Ama daha kilo almadım şükürKızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
Canımm çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattın kiCanım bundan bebişin hiç etkilenmez emin ol, sadece sen çok acı çekip üzülürsen strese girebilir. Yapılabilecek şeyleri yapıyomuşsun zaten. Sık sık sıcak havlu tut, sıcak duş al yatarken üşütme. Bi de eşin hafif bi madaj yaparsa süper olur. Geçmiş olsun tatlım
Canım benim, çok teşekkür ederiz..Oy maşallah size canım ya ❤ ne güzel artık cinsiyet tahminlerimiz de geliyo, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahçok güzel duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?