2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla ben hala yuzustu yatiyorum:) 12. Haftaya gobek cikana kadar istediginiz sekilde yatabilirsiniz demisti nette bi doktor
Evet zaten öyle oluyor ama arkadaşlar neden yatmıyor anlamadım :) ben yatıyorum valla göbeğim çıkınca artık yatmam şuan bi zararı YÖK zaten 3-4 cm ilk bebekler daha :)

Evet zaten öyle oluyor ama arkadaşlar neden yatmıyor anlamadım :) ben yatıyorum valla göbeğim çıkınca artık yatmam şuan bi zararı YÖK zaten 3-4 cm ilk bebekler daha :)
Aynen bende öyle düşünüyorum.. bide hamilelikte şunu farkettim vücut zaten zararlı olan bi şeye tepki veriyo anında.. mesela ben fazla yuruyus yapayım kasıklarım agrıyor uznaıyorum geçiyo.. Allah öyle güzel yaratmışkı herseyi bi sistemle.. hamılelıkte yedıkten sonra çıkardıklarımız bile bebeğe zararlı olan şeylermiş bi eczacı akrabam öyle söylemişti.

Yüz üstü yatmaya aşığım ama yatmıyorum sol sağ yatıyorum sola alışamadım bende daha

Simdiden kolay gelsin Benim annemle kv sagolsun sarip veriyorlar buzlugumda hep oluyor acil durum misafir gelirse diye. Hep Simdiye kadar misafir icin pisirirdim Ilk kez kendime yaptim.

Sabah yedigimi Cikariyorum ben. Yediklerim peynir zeytin bal tam big day ekmek. Gunun en saglikli ogunu aslinda. Bu da bebege zararliysa gerisini dusunemiyorum

Kesinlikleeee sana çok katılıyorum, çok hareket ettiğimde bu haftasonu karnım kasıldı, bebek bana ‘anne ben buradayım ‘ diyor yorumladığım mutlu olduğum stresli olmadığım zaman hiiiç sesi yok

Günaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorum oturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Ben cam silmek dışında bütün işleri yapıyorum canım boş günlerimde. Balkonumuz da camlı, onun camlarını da eşin siliyo. Evin camları da silinse güzel olcak da biraz daha dursun 1-2 hafta sonra eşimle birlikte silerim. Sen de şu an cam cam silme, onun dışında iş yapmakta bi sorun ki Allah korusun düşük riskin yoksa

Ihlamuru kim önermiyor canım..benim kuzenim ebe doktor değil tabii ki ayva elma limon ıhlamur karıştır iç dedi bana geçen haftalarda griptim arada içiyorum bi zararı olmadı henüz
Bana doktorum ıhlamuru önermedi canım ilk 3 ay. Kasılmalara neden olabiliyo sonra neden kasıldım diye düşünüp riske atma hiç dedi

Canım bundan bebişin hiç etkilenmez emin ol, sadece sen çok acı çekip üzülürsen strese girebilir. Yapılabilecek şeyleri yapıyomuşsun zaten. Sık sık sıcak havlu tut, sıcak duş al yatarken üşütme. Bi de eşin hafif bi madaj yaparsa süper olur. Geçmiş olsun tatlım

Aa ben ihlamur kusburnu iciyodm
Ah kuzum benim sakın içme hele ki kuşburnu. Ihlamur bi derece daha masum ama kuşburnu kasılmalar neden olan bi şey, vücutu gevşetip rahim kaslarını da harekete geçiriyo bu tür bitki çayları. Sen sıcak su ve limonla yola devam et en garantisi bu

Oy maşallah size canım ya ❤ ne güzel artık cinsiyet tahminlerimiz de geliyo, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah çok güzel duygular

Kızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
Benim de iştahım çok güzel 10 gündür falan. Ama daha kilo almadım şükür hareket halindeyim hep, yürüyorum da düşük tempoda o yüzden şimdilik almadım kilo ama sanırım artık yavaş yavaş başlarız almaya

ben 3 kilo almışım bile kalan 7 ayı nasıl tamalıyacağım çok endişeliyim .
+30 kilo ile giderim artık bu seferde .

dün konuşulmuştu yazamadım ilk gebelikte 4-5. ayda göbek çıkıyor ama ikincilerde öyle olmuyor benimde başladı göbek kendini göstermeye.öyle içeri çekilmeyecek bir göbek var .dün 2 saat için kot giydim karnımı nasıl acıttı hiç rahat edemedim .havalar ısınana kadar taytlar ile idare edip sonrası direk elbiseye geçicem yazın pantalon giyemiyorum basıyorlar.
2li testlerle beraber cinsiyet tahminleride gelmeye başlıyor ne güzel en azından ufaktan birşeyler alınmaya başlanır .

A Canımm çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattın kiçok şükür evdeyim şuan ve başladım işe yarayacak şeyler yapmaya

Oy maşallah size canım ya ❤ ne güzel artık cinsiyet tahminlerimiz de geliyo, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah çok güzel duygular
Canım benim, çok teşekkür ederiz..
Sonradan bir sürpriz olmazsa kız gibi şimdilik.
Cinsiyetin hiç önemi yok, yeter ki sağlıkla gelsinler.
Allah hepimizin meleğini korusun, sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah...
Seninde az kaldı değil mi randevuna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…