2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar iştahlar ne durumda benim maşallahım var dün üzümlü kek yapıp kokusuyla uyudum tabi 3 dilimi de gömmüş oldum allahım nasıl bir iştah kokusu bile buram buram geliyor
İştah bende de çok fazla.Oyle ki okulda yiyorum ama daha ders bitmeden acaba eve gidince aperatif ne yesem düşüncesine giriyorum.Ve girmekle kalmayıp eve gelince de yiyorum.2 saate kalmadan da akşam yemeği:) Boyuma göre zayıf durdugum için doktorda son kontrolde,kilo al artık,zayıf gebe mi olucan dedi,verdi eşime gazı
Toplamda 10kilo olsa ne hoş 9+3 şuan kilom aynı gram olarak eksik biraz.

Tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet hiç önemli değil.
Ay benim daha var randevuya canım ya. 12+1 ya da 12+4 te gidebilcem. Bugün 10+4 üz Yaklaşık 2 hafta var diyebiliriz işte

zayıf gebe ol mis gibi .bebek kilo alsın sen alıp ne yapacaksın verilmiyorda sonradan .

Tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet hiç önemli değil.
Ay benim daha var randevuya canım ya. 12+1 ya da 12+4 te gidebilcem. Bugün 10+4 üz Yaklaşık 2 hafta var diyebiliriz işte
bende devletten 12+2 ye randevu aldım .olurya baştan sağma yaparsa içime sinmezse diyede 12+3 e de özele randevu aldım .

zayıf gebe ol mis gibi .bebek kilo alsın sen alıp ne yapacaksın verilmiyorda sonradan .

bende devletten 12+2 ye randevu aldım .olurya baştan sağma yaparsa içime sinmezse diyede 12+3 e de özele randevu aldım .
Ben de ikili taramayı devlette yaptırcam canım, onu yaptırmışken doktor kontrolünden de geçerim. Sonra yine özeldeki doktoruma da gitcem ya o gün ya da bi kaç gün sonra

Ben de ikili taramayı devlette yaptırcam canım, onu yaptırmışken doktor kontrolünden de geçerim. Sonra yine özeldeki doktoruma da gitcem ya o gün ya da bi kaç gün sonra
devlet sonucu 2 hafta sonra veriyormuş o zamanda zamanımız geçecek. bir yandan birçok kadın devltette takip oluyor ki karşılaştıkları baktıkları hasta sayısı özelin kaç katıdır diyorum bir yandanda çok yoğun oldukları için net bakarlarmı diyorum .kafamda deli sorular .

Evet devlette 2 haftada çıkıyomuş sonuçlar ama özelde de hemen çıkan bi şey değil o yüzden ben kanı devlette vercem canım. Gitmişken devlette de doktora muayene olurum bakalım. Sonra kendi doktoruma daha çok güvendiğim için ona da giderim mutlaka

Sarma sardım pişti hıc canım cekmedı bir tane yedım eskiden bayılırım nasıl yerdim. Komsu bana kedi dili getirdi allahım hıc görmemiş gıbı yedım eşime bıle bırakmadım tabagı da yıkadım delil bırakmadım.. Yarın ben de yürüyüşe başlıyorum okula arabayla degıl yürüyerek gidecegım. Liste yaptım onları yıyecegım yarınkını yaptım.. Benım 1 hamılelıgımde 32.haftada belliydi onceden hıc yoktu. 2.hamılelıkte 30 da belli oldu ama benım ıc karnım buyuk catı da buyuk. İlk aezaryan ikinci normal.. Insallah 3.de normal gelir. İlk hamilelikte bebek dogum pozisyonuna girmedi 40 hafta bitti. Drum da hep normalden yana bir drdu. Ya senı normal dogurtamadık ya ona yanarım dedı.. Neyse ikinci sancıyla gelip ben de gecer gecer daha zamanım var deyıp oneösemedım 8 cm acıklıkla dra kontrole gidince benı dogum aldılar. Dogum cantam bile yanımda degıldı. 37.haftanın sonunda dogurdum.. Ama bu 3. De cok yıyom hem de saglık sız ama bu gıdıse dur dıyecegım yarın... Hamılelık dıetı ya da beslenmesi diyelim onu yap am. Dıger hamılelıkletımde hep 11 kg aldım eve eski kılomla gelirdim. 60 ile kalıp 71 72 ile gıdip 62 ile eve donerdım. Ama bunda aslında ıkı oğlan cocugu kuruttu benı peslerınde koşmaktan şu an 52 kgyum hep grnckIlıhımda dıetler yapıp inmek ıstedıgım kilo. Ama şimdi gereksiz cok yıyom ama yarın baslıyorum saglıklı yaşama

Doktordan geliyorum bebek kocaman olmus kollari bacaklari filan bariz gorduk. Hatta kalp atisini bile duyduk icim oyle rahatladi ki. Cok sukur ☺
Maşallah canım size büyük mutluluk bebişlerin büyümesine şahit olmak, her gittiğimizde çok büyümüş oluyolar maşallah

Ay ben derste cocuklar soruları cözerken hayal bile kuruyorum bir tatlı olsa da yesem. O gün ıkı sınıf baklavasına Mac yaptı ben de sınıf opretmenlerıyım getirdiler valla gwncler sozlu notu 100 vercem dedim.. Kızın biri anladı hocam ya siz gene hamıle siniz hep yiyorsunuz nasıl utandım. Hocam ya liseye basladıhımdan beri hep dogum ıznundesınız dedı.. Haklı vallahi cok utandım.. Matematıgr hep baska hoca geldi hıc anlamadık dediler.. Sessiz kaldım ne diyeyim haklılar

Ay nasıl ozendim . Hangi ilde yasiyorsun canım doktorun adı ne. Sezeryandan sonra normal doğum hayalim benimde. Kaç saat sancı çektin.

Benim ilk gebeligimde ikili test sonucuna gore yuzbin de bir ihtimal cikmisti genetik bozuklugu. Doktorum bundan daha dusuk olasilik hesaplanmiyor. Bebek saglikli
bosuna para yatırma baska testlere. Onun yerine bebek icin hazirlik yap dedi bana.
Ben de ne bileyim dr uma. Bi de kan vermek bi daha zor verdi. Isten izin al dr a git. Zaten zirt pirt kontrole gidiyoruz. Neyse yani ben de ikili test sonucunu beklemeni tavsiye ederim

Bu arada iki farkli eczaneye lierac krem sordum 200 ml e birisi 200 lira dedi oteki 160 lira. O yuzden Internet magazalarina hucum kizlar

Ay bunlar cok normal bence. Devo da yapiyor aynisini. Bi bebek gormesin hemen parmak emmeye basliyor. Nerden gorduyse. Halbuki kendi hic emmedi bebekken. Emzik emerdi uykuya dalmadan once. Onu da kendi kendine birakti 14 aylikken falan. Benim hosuma gidiyor boyle seyler. Bak ben senin hala bebeginim sana ihtiyacim var diyomus gibi geliyor. Ay bi de tatli geliyo oyle olunca. Isiirasim geliyo

Hayir degil. Bugun doktorum bana da dedi ki Ikili test senin icin anlamli degil zaten embriyo pgd li idi ama yine de gormek istiyorum dedi.
Benim de önümüzdeki hafta doktor kontrolüm 2 Nisan da. Allah nasip ederse sat a göde 10+3 oluyoruz . Ama bebiş hep ölçümlerde 2-3 gün ileride çıktı . Bakalım başka bi doktor mu bakıyor bu ikili test işlerine . Yönlendirirler artık .

Ben 3 ay içinde sadece 600-700 gram civarı aldım iyi fe yedim aslında ama şükür almadım :)
İnşallah diğer aylar da az almaya devam ederim bu iştahla zor görünüyor :)
Hedef 10 kilo ama hayaller/hayatlar ne olur bilinmez

işte akşam olsa çıkmaz onlar :) sabah ben diş fırcalıyom mıdem bulanıyo hersey bahane bugun parfum kokusuna bıle ogurmeye basladım..
Ay ben ilk gebeligimde sampuanimin kokusuna kusuyodum. Bi kac defa oldu. Her dusa girdigimde köpük ve kusmuk icinde noluyo laaaan diye kaliyodum. Sonra farkettim ki sampuan midemi kaldiriyo. Degistirip rahat etmistim.

Simdi ilki kadar kotu degilim ama artık bitsin bu bulantiiii. Cok bunaldim kızlar yaaa. 11. Hafta bitti bugun. Yarin 12 ye başlıyoruz. Ne zaman gececek

Ay nasıl ozendim . Hangi ilde yasiyorsun canım doktorun adı ne. Sezeryandan sonra normal doğum hayalim benimde. Kaç saat sancı çektin.
Canım benım ağrı eşiğim yüksektir. İlk dogumda ilk ıgne yetersiz geldi ikinci dozu yaptı uyuşmadım..ıkıncıde de gun boyu ufak ufak vardı bir de benim aklımda normal yoktu cunku 2.hemen oldu Dr da kızdı. Nıye hamıle kaldın dıye.. Sezaryan olacak diye hep kendimi 39 haftaya sabıtledım. 37 nın sonunda gunduz hep agrı gıbı sertleşme oluyordu ben ilk oğlumda hıc sancı yasamadı sancı ın ne oldugunu da bilmiyorum. Son donemde de bebek buyursun dıye asırı yıyom gene cok yedımde sertleştı karnım meger sancıymıs.. Gece zor geçti saga don sola dön uyuyamadım. Ama hıc suyum falan gelmedi. Sabah olunca artık dayanmaz hale geldi eşime ben ıyı degılım bir gidelim dedım... araba da arka koltukta otururken ılık ılık birşeyler aktı elbise vardı ustumde korkudan aglama ya basladım doguruyom arabada doguramam dıye... Eşim panıkledım mı nasıl bagırıyor.. Sık dısını kolaydı sanki.. gittik zaten ben gereken her sancıyı cekmıstım.. acıklıkta 8 cm Dı. .. Dr once Sezaryan riske atmayayım dedı. Bır muane ettı bana kızdı nıye erken gelmedın dıye.sezaryanlısın ve ben nasıl normal dogurtcam.. Ben strese girdim.. Hanı catım genıstı dedım.. ya ilki sezaryen olmaz artık.. Aslında sezaeyandan sonra normal yapan Dr degıl ama benimki dogum kanalına gırmıs dogum başlamış.. Bana ebe geldi sakınleştırdı daha önce boyle dogum lar oldu korkma o sana gelmedıgın ıcın kızdı.. Sınır ettı beni.. Ebeden Allah razı olsun kızım kontrollü nefes alıp vercen heyecan yok. Ben ittir deyince ıkınıp ıttırcen...uyuz drum Sanırım o acıyla alttan kesı de attı genıslettı bebekte 3 kgdu.. Zaten kolay bir Doğum oldu hep ebe benle konustu fazla zorlamadan seAryan yerine zarar vermeden dogurdum. Bu gebelikte ona gitmiyorum cunku benı dogumda cok gerdi.. O hep sezaryandan sonra sezaryen yaptırmısta ondan gerılmıs miş miş... Dedım olan oldu ebe olmasaydı ben ne yapacaktım. Resmen ebe dogırrtu. Dr olmak her durumda anne ve bebegı kurtarmaktır dedım.. Bana ben risk almayı sevmem dedı. Oyle mı bir daha da asla gitmedim.. Yanı pek öneremeyecegım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…