Benim Boyum 171 diyorum ki 70 i gormeden doguma girersem muthis olur giremezsem De saglik olsun artik. Benim transfer sonrasi kilom 54 idi. Bakalim pratikte nasil olacakBen 3 ay içinde sadece 600-700 gram civarı aldım iyi fe yedim aslında ama şükür almadım :)
İnşallah diğer aylar da az almaya devam ederim bu iştahla zor görünüyor :)
Hedef 10 kilo ama hayaller/hayatlar ne olur bilinmez
Kizlar bu konuda bende aloeveraya katiliyorum. Bazi caylarin kesinlikle gebeliğe kotu etkisi var bu kanitlanmis bisi. Ama bazi caylarin etkisi henuz bilinmiyor, uzerinde yeterince arastirma yok.Ah kuzum benim sakın içme hele ki kuşburnu. Ihlamur bi derece daha masum ama kuşburnu kasılmalar neden olan bi şey, vücutu gevşetip rahim kaslarını da harekete geçiriyo bu tür bitki çayları. Sen sıcak su ve limonla yola devam et en garantisi bu
Yok çok şükür canım düşük riskiBen cam silmek dışında bütün işleri yapıyorum canım boş günlerimde. Balkonumuz da camlı, onun camlarını da eşin siliyo. Evin camları da silinse güzel olcak da biraz daha dursun 1-2 hafta sonra eşimle birlikte silerim. Sen de şu an cam cam silme, onun dışında iş yapmakta bi sorun ki Allah korusun düşük riskin yoksa
Anladım canımBana doktorum ıhlamuru önermedi canım ilk 3 ay. Kasılmalara neden olabiliyo sonra neden kasıldım diye düşünüp riske atma hiç dedi
Ben de eşimden istedim yaprak sarmasını. Çünkü restoranda yediğimi çıkarmamıştım.eşim yaparken gönlüm razı olmadı tek sarmasına.mutfağa girdim beraber sardık.baya yedim.tabi çok geçmeden kanalizasyonu boyladı.baya da emek vermiştikgeçen benimde canım okadar istediki :)
Gittim yaprak aldım sardım .
2 tabak falanda yedim
Ama sonra çıkardım
Okadar üzüldüm ki çıkarırken bütün emeklerım gitti diye ağlıyordum .
Sağol canım. Araştırmandan faydalanmış oldum ben deİyi yapmışsın canım çok araştırdık ben en uygun ve orijinal orası :)
AmaninnAh kuzum benim sakın içme hele ki kuşburnu. Ihlamur bi derece daha masum ama kuşburnu kasılmalar neden olan bi şey, vücutu gevşetip rahim kaslarını da harekete geçiriyo bu tür bitki çayları. Sen sıcak su ve limonla yola devam et en garantisi bu
Sen kitap oku dizi izle biraz internette gez ama evi gezmeYok çok şükür canım düşük riskişimdilik bekliyorum gezerek görmemeye çalışıyorum evin halini
Ben deBen bu ara Asaf ismini beğeniyorum
Ay ben derste cocuklar soruları cözerken hayal bile kuruyorum bir tatlı olsa da yesem. O gün ıkı sınıf baklavasına Mac yaptı ben de sınıf opretmenlerıyım getirdiler valla gwncler sozlu notu 100 vercem dedim.. Kızın biri anladı hocam ya siz gene hamıle siniz hep yiyorsunuz nasıl utandım. Hocam ya liseye basladıhımdan beri hep dogum ıznundesınız dedı.. Haklı vallahi cok utandım.. Matematıgr hep baska hoca geldi hıc anlamadık dediler.. Sessiz kaldım ne diyeyim haklılar
Anladım cnm. Allah bağışlasın bebeklerini. Bende bunu anlamıyorum. Sezeryan sonrası normal doğum yapan doktorlar doktor degil mi. Hepsi aynı eğitimi almadimi yani. Cumartesi kontrol um var doktoruma sorucam yaptiriyormu diye. Öncelik tabiki benim ve bebeğin sağlıkla doğumdan cikmamiz. İlla normal olsun demiyorum. Sadece sezeryan sonrası çabuk toparlanmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısi olsun inşallahCanım benım ağrı eşiğim yüksektir. İlk dogumda ilk ıgne yetersiz geldi ikinci dozu yaptı uyuşmadım..ıkıncıde de gun boyu ufak ufak vardı bir de benim aklımda normal yoktu cunku 2.hemen oldu Dr da kızdı. Nıye hamıle kaldın dıye.. Sezaryan olacak diye hep kendimi 39 haftaya sabıtledım. 37 nın sonunda gunduz hep agrı gıbı sertleşme oluyordu ben ilk oğlumda hıc sancı yasamadı sancı ın ne oldugunu da bilmiyorum. Son donemde de bebek buyursun dıye asırı yıyom gene cok yedımde sertleştı karnım meger sancıymıs.. Gece zor geçti saga don sola dön uyuyamadım. Ama hıc suyum falan gelmedi. Sabah olunca artık dayanmaz hale geldi eşime ben ıyı degılım bir gidelim dedım... araba da arka koltukta otururken ılık ılık birşeyler aktı elbise vardı ustumde korkudan aglama ya basladım doguruyom arabada doguramam dıye... Eşim panıkledım mı nasıl bagırıyor.. Sık dısını kolaydı sanki.. gittik zaten ben gereken her sancıyı cekmıstım.. acıklıkta 8 cm Dı. .. Dr once Sezaryan riske atmayayım dedı. Bır muane ettı bana kızdı nıye erken gelmedın dıye.sezaryanlısın ve ben nasıl normal dogurtcam.. Ben strese girdim.. Hanı catım genıstı dedım.. ya ilki sezaryen olmaz artık.. Aslında sezaeyandan sonra normal yapan Dr degıl ama benimki dogum kanalına gırmıs dogum başlamış.. Bana ebe geldi sakınleştırdı daha önce boyle dogum lar oldu korkma o sana gelmedıgın ıcın kızdı.. Sınır ettı beni.. Ebeden Allah razı olsun kızım kontrollü nefes alıp vercen heyecan yok. Ben ittir deyince ıkınıp ıttırcen...uyuz drum Sanırım o acıyla alttan kesı de attı genıslettı bebekte 3 kgdu.. Zaten kolay bir Doğum oldu hep ebe benle konustu fazla zorlamadan seAryan yerine zarar vermeden dogurdum. Bu gebelikte ona gitmiyorum cunku benı dogumda cok gerdi.. O hep sezaryandan sonra sezaryen yaptırmısta ondan gerılmıs miş miş... Dedım olan oldu ebe olmasaydı ben ne yapacaktım. Resmen ebe dogırrtu. Dr olmak her durumda anne ve bebegı kurtarmaktır dedım.. Bana ben risk almayı sevmem dedı. Oyle mı bir daha da asla gitmedim.. Yanı pek öneremeyecegım..
Ins cnm tesk bilgilern icinKksi
Kizlar bu konuda bende aloeveraya katiliyorum. Bazi caylarin kesinlikle gebeliğe kotu etkisi var bu kanitlanmis bisi. Ama bazi caylarin etkisi henuz bilinmiyor, uzerinde yeterince arastirma yok.
Ozellikle paket cay kesinlikle icmeyin. Hepsi karma oluyor. Ben ilk gebeligimde limon çayı alip iciyordum, icindekilere bi bakayim dedim lemongrass diye bi ot. O neymis ki bi Google a yazdim. Anaaa dusuk yapmak icin kullaniliyor demez mi. Agzimdaki cayi ekrana tukurdum.
Caniniz cekerse meyve cayi yapin kendinize. Elma haslayabilirsiniz. Portakal, limon sikip ustune sicak su koyabilirsiniz. Hastaysaniz icine biraz zencefil rendeleyip bal koyabilirsiniz.
Hasta arkadaslara gecmis olsun. Tavuk suyuna corba yapin kendinize. Asıl ayaga kaldiran o arkadaslar. Ben ogluma yapiyodum hep. Bi kac kere hasta olunca kendime de yaptim, hakket cok guc veriyor. Bol bol sivi alin, dinlenin. Hiç bir ilaca ihtiyac kalmadan ayaklanacaksiniz gorun bak
Aynen canım çok güzel anlatmışsın. Bitki çaylarının hepsinde vücudu ve kasları gevşeten etki var, o riske girmemek lazım. Dediğin gibi kendimiz meyvelerden çay yapmamız daha doğru olurKksi
Kizlar bu konuda bende aloeveraya katiliyorum. Bazi caylarin kesinlikle gebeliğe kotu etkisi var bu kanitlanmis bisi. Ama bazi caylarin etkisi henuz bilinmiyor, uzerinde yeterince arastirma yok.
Ozellikle paket cay kesinlikle icmeyin. Hepsi karma oluyor. Ben ilk gebeligimde limon çayı alip iciyordum, icindekilere bi bakayim dedim lemongrass diye bi ot. O neymis ki bi Google a yazdim. Anaaa dusuk yapmak icin kullaniliyor demez mi. Agzimdaki cayi ekrana tukurdum.
Caniniz cekerse meyve cayi yapin kendinize. Elma haslayabilirsiniz. Portakal, limon sikip ustune sicak su koyabilirsiniz. Hastaysaniz icine biraz zencefil rendeleyip bal koyabilirsiniz.
Hasta arkadaslara gecmis olsun. Tavuk suyuna corba yapin kendinize. Asıl ayaga kaldiran o arkadaslar. Ben ogluma yapiyodum hep. Bi kac kere hasta olunca kendime de yaptim, hakket cok guc veriyor. Bol bol sivi alin, dinlenin. Hiç bir ilaca ihtiyac kalmadan ayaklanacaksiniz gorun bak
Öyle yap canım hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Tabi hareketsiz de kalma asla, gündelik işlerini ve temizliklerini rahatlıkla yapabilirsin. Cam silme olayında gerilme ve uzanma olduğu için tehlikeli boşver pis kalsın hepimizin camları öyle şu anYok çok şükür canım düşük riskişimdilik bekliyorum gezerek görmemeye çalışıyorum evin halini
Bitki çayı olayında riske girmemek lazım canım. Ihlamur içmezsek gripten ölmeyiz sonuçta. Mesela elma ayva falan kaynatıyomuşsun o süper işte, çok da iyi gelirAnladım canımolabilir ama benim kuzenim ebe önermezdi herhalde riskli olsaydı adaçayı yeşilçay falan çok iyi değil diye biliyorum ama Ay yinede her ihtimali düşünmek gerek
Sen kitap oku dizi izle biraz internette gez ama evi gezme
Haklısın canımmBitki çayı olayında riske girmemek lazım canım. Ihlamur içmezsek gripten ölmeyiz sonuçta. Mesela elma ayva falan kaynatıyomuşsun o süper işte, çok da iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?