2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim Boyum 171 diyorum ki 70 i gormeden doguma girersem muthis olur giremezsem De saglik olsun artik. Benim transfer sonrasi kilom 54 idi. Bakalim pratikte nasil olacak

Kksi Kizlar bu konuda bende aloeveraya katiliyorum. Bazi caylarin kesinlikle gebeliğe kotu etkisi var bu kanitlanmis bisi. Ama bazi caylarin etkisi henuz bilinmiyor, uzerinde yeterince arastirma yok.
Ozellikle paket cay kesinlikle icmeyin. Hepsi karma oluyor. Ben ilk gebeligimde limon çayı alip iciyordum, icindekilere bi bakayim dedim lemongrass diye bi ot. O neymis ki bi Google a yazdim. Anaaa dusuk yapmak icin kullaniliyor demez mi. Agzimdaki cayi ekrana tukurdum.

Caniniz cekerse meyve cayi yapin kendinize. Elma haslayabilirsiniz. Portakal, limon sikip ustune sicak su koyabilirsiniz. Hastaysaniz icine biraz zencefil rendeleyip bal koyabilirsiniz.

Hasta arkadaslara gecmis olsun. Tavuk suyuna corba yapin kendinize. Asıl ayaga kaldiran o arkadaslar. Ben ogluma yapiyodum hep. Bi kac kere hasta olunca kendime de yaptim, hakket cok guc veriyor. Bol bol sivi alin, dinlenin. Hiç bir ilaca ihtiyac kalmadan ayaklanacaksiniz gorun bak

Yok çok şükür canım düşük riski şimdilik bekliyorum gezerek görmemeye çalışıyorum evin halini

Bana doktorum ıhlamuru önermedi canım ilk 3 ay. Kasılmalara neden olabiliyo sonra neden kasıldım diye düşünüp riske atma hiç dedi
Anladım canım olabilir ama benim kuzenim ebe önermezdi herhalde riskli olsaydı adaçayı yeşilçay falan çok iyi değil diye biliyorum ama Ay yinede her ihtimali düşünmek gerek

geçen benimde canım okadar istediki :)
Gittim yaprak aldım sardım .
2 tabak falanda yedim
Ama sonra çıkardım

Okadar üzüldüm ki çıkarırken bütün emeklerım gitti diye ağlıyordum .
Ben de eşimden istedim yaprak sarmasını. Çünkü restoranda yediğimi çıkarmamıştım.eşim yaparken gönlüm razı olmadı tek sarmasına.mutfağa girdim beraber sardık.baya yedim.tabi çok geçmeden kanalizasyonu boyladı.baya da emek vermiştik

Reactions: H E
Anladım cnm. Allah bağışlasın bebeklerini. Bende bunu anlamıyorum. Sezeryan sonrası normal doğum yapan doktorlar doktor degil mi. Hepsi aynı eğitimi almadimi yani. Cumartesi kontrol um var doktoruma sorucam yaptiriyormu diye. Öncelik tabiki benim ve bebeğin sağlıkla doğumdan cikmamiz. İlla normal olsun demiyorum. Sadece sezeryan sonrası çabuk toparlanmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısi olsun inşallah

Ins cnm tesk bilgilern icin
Evt yapayim tavuk suyuna corba

'' Ihlamurun kan sulandırıcı - inceltici özelliği olduğuna dair bazı araştırmalar vardır. Bu da özellikle hamileliğin son haftalarında, doğumda ve lohusalıkta kontrolsüz kanamalara neden olabilir. Ayrıca ıhlamur, içeriğindeki etken maddeler nedeniyle kullandığınız bazı ilaçlarla da etkileşime girebilir. Gebelikte ıhlamur tüketmek istiyorsanız, her ihtimale karşı doktorunuza danışmanız gerekmektedir.

Hamilelikte ıhlamur çayı nasıl içilir?
Doktorunuzdan ıhlamur içmenizde herhangi bir sakınca olmadığına dair onay aldıktan sonra, günde iki bardağı geçmeyecek şekilde ıhlamur çayı tüketebilirsiniz.

Ihlamurun bilinen en etkili özelliklerinden biri de, iyi bir terletici olmasıdır. Ihlamur içtikten sonra ter yoluyla vücudunuzdan su atacağınız için, gün içerisinde fazladan birkaç bardak su içerek bu kaybı telafi etmeniz gerekir.
''
Nokta yani doktorunuza sorunun annişler öncelikle onay verirse için

Aynen canım çok güzel anlatmışsın. Bitki çaylarının hepsinde vücudu ve kasları gevşeten etki var, o riske girmemek lazım. Dediğin gibi kendimiz meyvelerden çay yapmamız daha doğru olur

Kizlar siz sarma fln sarmktn bahsediyosunz
Ya ben işten geliyorm ölüden farkszm kendimi yataga zor atiyorum
Grip de ustune tuz biber oldu
İstah konusuna gelince Asiri istahim var hatta rüyamda yumurtayi ayila bayila yiyorum sutu öyle böyle icmiyorum.artik ruyalarimi bile susluyolar ki hic iştahli biri degilimdir.ama cnm hic tatli cekmiyor
mide bulantilarimda hala tam gaz devam ediyor
Özellikle sabun deterjan cif çamasr suyu yumusatici krem parfum kokulari
Bunlari duyunca ölcek gibi oluyorum .artik kesinlikle yumusatici kullanmiycm nasil bi zehir o öyle anlatamam size. Ögrencilerde yanima gelince yumusatici kokusu varsa annen niye bu kadar yumusatci kullaniyo zararli diyorm .cocuklarda bi sasiriyo
Şu zor zamanlari bi geçirebilsek ins

Yok çok şükür canım düşük riski şimdilik bekliyorum gezerek görmemeye çalışıyorum evin halini
Öyle yap canım hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Tabi hareketsiz de kalma asla, gündelik işlerini ve temizliklerini rahatlıkla yapabilirsin. Cam silme olayında gerilme ve uzanma olduğu için tehlikeli boşver pis kalsın hepimizin camları öyle şu an

Anladım canım olabilir ama benim kuzenim ebe önermezdi herhalde riskli olsaydı adaçayı yeşilçay falan çok iyi değil diye biliyorum ama Ay yinede her ihtimali düşünmek gerek
Bitki çayı olayında riske girmemek lazım canım. Ihlamur içmezsek gripten ölmeyiz sonuçta. Mesela elma ayva falan kaynatıyomuşsun o süper işte, çok da iyi gelir

Bugün uyandığımdan beri başım ağrıyor 12 haftalarda oluyormuş bulantı yerine o geçiyormuş bende şampuandan nefret ettim parabensiz şampuanların hepsini kokluyorum hepsinden nefret ettim seçemedim ben cinsiyette öğrenmiycem dedim ama şimdiden çatlıyorum meraktan:) nasıl geçer bilmiyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…