2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen zaten gündelik işi de yapamazsam delirirdşm belki de neyse büyük konuşmamsk lazım Ay şu bir ay da geçsin daha bi rahatlıcaz

Ya cinsiyet öğrenmeden nasıl alışveriş yapıcaksınız

Teşekkürler, sonuna kadar olumlu gider umarım hepimizin de

Günaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorum oturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Duruyorum vallahi canim cam falan hayatta silemem benim ev müstakil alt üst sil,süpür yeter camlar dursun
Bugun kıyafetlerimi elden gecirdim giyilmeyen, ikinci dogumdan sonra icine asla giremem dediklerimi atilacaklara ayirdim ama inanilmaz yoruldum ozellikle belim ağridan kopuyor

Tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet hiç önemli değil.
Ay benim daha var randevuya canım ya. 12+1 ya da 12+4 te gidebilcem. Bugün 10+4 üz Yaklaşık 2 hafta var diyebiliriz işte
Olsun, merak etme bir anda geçecek zaman...
Düşünsene kese, kalp atışı derken nerelere geldik çok şükür.

Gecmis olsun boynuna sicak su torbasi tutabilirsin insallah hemen gecer, merak etme bebisin etkilenmez bu durumdan

Kızlar ben cumartesi yaptırdım ikili testi
Bugün çıkmış.
Özelde 2 güne çıkıyor yani.

Olsun, merak etme bir anda geçecek zaman...
Düşünsene kese, kalp atışı derken nerelere geldik çok şükür.
Çok şükür canım bize şu an zaman geçmiyo gibi geliyo ama arkaya dönüp bakınca epey yol katettik şükür

Ya cinsiyet öğrenmeden nasıl alışveriş yapıcaksınız
Artık unisex renkler çok zaten pembe ve mavi çok sevmem:) çok fazla kıyafet almayı düşünmüyorum 1 yaşında erkek yiğenim var yeni doğan kız bebeğimizde var sorun olmaz kıyafet :) sonra çok beğendiklerimi kendin alırım.

Kızlar ben cumartesi yaptırdım ikili testi
Bugün çıkmış.
Özelde 2 güne çıkıyor yani.
Aa ciddi misin canım ne güzel ya. Sonucun da iyidir inşallah. Özelde kaç yaptırdın canım, ben 200 fiyatını aldım özelde yaptırmayı düşünmediğim halde sormuştum. Onlar da 1 haftayı bulabiliyo sonucun çıkması dediler. Bakalım hala bilmiyorum naparım

Ben 34 yaşındayım, ailede bilinen genetik bir hastalık yok, o zaman önce ikiliyi yaptırıp sonuca göre de hareket edebiliriz, çok teşekkürler.
Canim ben ilk bebeğimi 34 yasinda kucagima aldim, ikinciyide rabbim nasip ederse 37 de alacagim bana ikisindede boyle bir testten bahseden olmadi gerek hollandada gerekse Türkiyede ikili, üçlü, dörtlüyü yaptırmıştım sadece

Teşekkürler canım, büyük ihtimal ikiliyi yaptırıp sonucuna göre bakacağız biz de, inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de miniğinin kardeşini

Ayyyy canım ya yorma kendini de sende ben zaten yormuyorum... Gündelik iş harici yapmıyorum.. Bana diyorsun sende yapma dinlen

AMin canım...
Baş ağrısı bende de çok oldu bu hafta, gecesi gündüzü yok.
Bende 12.haftamdayım, midem de kötü ama benim.
İştah sıfır.
İyiye gideceğini düşünmüştüm ama midem kötü hala.

Yaaaaa ilk çocuk mu sizin vallahi pes... Ben almamaya çalışıyorum daha 3 aylık.. Unisex renk alalım diye çabalıyoruz ama olmuyor beğenmiyorum illa pembe mavi değil en basiti odası bebek arabası yatak örtüsü yani cinsiyete göre daha iyi alınır bence.. Ama tercih ve zevk meselesi sağlıkla doğsunlar inşallah en mühim o. Bence öğren ven çatlarım senin yerine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…