Aynen zaten gündelik işi de yapamazsam delirirdşm belki deÖyle yap canım hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Tabi hareketsiz de kalma asla, gündelik işlerini ve temizliklerini rahatlıkla yapabilirsin. Cam silme olayında gerilme ve uzanma olduğu için tehlikeli boşver pis kalsın hepimizin camları öyle şu an
Ya cinsiyet öğrenmeden nasıl alışveriş yapıcaksınızBugün uyandığımdan beri başım ağrıyor12 haftalarda oluyormuş bulantı yerine o geçiyormuş bende şampuandan nefret ettim parabensiz şampuanların hepsini kokluyorum hepsinden nefret ettim seçemedim ben cinsiyette öğrenmiycem dedim ama şimdiden çatlıyorum meraktan:) nasıl geçer bilmiyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Teşekkürler, sonuna kadar olumlu gider umarım hepimizin deBenim ilk gebeligimde ikili test sonucuna gore yuzbin de bir ihtimal cikmisti genetik bozuklugu. Doktorum bundan daha dusuk olasilik hesaplanmiyor. Bebek saglikli
bosuna para yatırma baska testlere. Onun yerine bebek icin hazirlik yap dedi bana.
Ben de ne bileyim dr uma. Bi de kan vermek bi daha zor verdi. Isten izin al dr a git. Zaten zirt pirt kontrole gidiyoruz. Neyse yani ben de ikili test sonucunu beklemeni tavsiye ederim
Istersen oneride bulunabilirim bi bakmissin sezon Sonu yapayim derken aksami etmissinHagshs tamam canım denicemmm
Bulun bulun canım severimIstersen oneride bulunabilirim bi bakmissin sezon Sonu yapayim derken aksami etmissin
Geçcek canım Allahın izniyle az kaldı artıkAynen zaten gündelik işi de yapamazsam delirirdşm belki deneyse büyük konuşmamsk lazım Ay şu bir ay da geçsin daha bi rahatlıcaz
İnşallah canım benimGeçcek canım Allahın izniyle az kaldı artık
Duruyorum vallahi canim cam falan hayatta silememGünaydın güzel anneler ❤
Buuu miss gibi havalar da temizlik yapmadan durabiliyor musunuz? Camları silmek için deliriyorum ama bi yandan da fasulye mi düşünüyorumoturup kalıyorum ben mi abartıyorum ya
Olsun, merak etme bir anda geçecek zaman...Tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet hiç önemli değil.
Ay benim daha var randevuya canım ya. 12+1 ya da 12+4 te gidebilcem. Bugün 10+4 üz Yaklaşık 2 hafta var diyebiliriz işte
Gecmis olsun boynuna sicak su torbasi tutabilirsin insallah hemen gecer, merak etme bebisin etkilenmez bu durumdanKızlar merhaba,aranızda az yazıyorum ama sürekli okuyorum her sayfayı.Bir sorum olacaktı.yuksek ihtimak kütletmekten oldu ama boynum feci tutuldu,sağa sola döndürürken acı çekiyorum..geceden bu yana halim böyle.yasadiniz mi? Doğal yöntemler oraya sıcak havlu,sıcak duş filan diye okudum.
Asıl sorum bebek bundan habersiz,birşey hissetmeden güzelce büyüyordur dimi:)
En son cumartesi gittim 2 cm i geçmişti.Kol bacaklar oynarken çok şükür gorebilmistik
Kızlar ben cumartesi yaptırdım ikili testiEvet devlette 2 haftada çıkıyomuş sonuçlar ama özelde de hemen çıkan bi şey değil o yüzden ben kanı devlette vercem canım. Gitmişken devlette de doktora muayene olurum bakalım. Sonra kendi doktoruma daha çok güvendiğim için ona da giderim mutlaka
Gözünaydın canım...Doktordan geliyorum bebek kocaman olmus kollari bacaklari filan bariz gorduk. Hatta kalp atisini bile duydukicim oyle rahatladi ki. Cok sukur ☺
Çok şükür canımOlsun, merak etme bir anda geçecek zaman...
Düşünsene kese, kalp atışı derken nerelere geldik çok şükür.
Artık unisex renkler çok zaten pembe ve mavi çok sevmem:) çok fazla kıyafet almayı düşünmüyorum 1 yaşında erkek yiğenim var yeni doğan kız bebeğimizde var sorun olmaz kıyafet :) sonra çok beğendiklerimi kendin alırım.Ya cinsiyet öğrenmeden nasıl alışveriş yapıcaksınız
Aa ciddi misin canım ne güzel ya. Sonucun da iyidir inşallah. Özelde kaç yaptırdın canım, ben 200 fiyatını aldım özelde yaptırmayı düşünmediğim halde sormuştum. Onlar da 1 haftayı bulabiliyo sonucun çıkması dediler. Bakalım hala bilmiyorum naparımKızlar ben cumartesi yaptırdım ikili testi
Bugün çıkmış.
Özelde 2 güne çıkıyor yani.
Canim ben ilk bebeğimi 34 yasinda kucagima aldim, ikinciyide rabbim nasip ederse 37 de alacagim bana ikisindede boyle bir testten bahseden olmadi gerek hollandada gerekse Türkiyede ikili, üçlü, dörtlüyü yaptırmıştım sadeceBen 34 yaşındayım, ailede bilinen genetik bir hastalık yok, o zaman önce ikiliyi yaptırıp sonuca göre de hareket edebiliriz, çok teşekkürler.
Teşekkürler canım, büyük ihtimal ikiliyi yaptırıp sonucuna göre bakacağız biz de, inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de miniğinin kardeşiniCanim ben ilk bebeğimi 34 yasinda kucagima aldim, ikinciyide rabbim nasip ederse 37 de alacagim bana ikisindede boyle bir testten bahseden olmadi gerek hollandada gerekse Türkiyede ikili, üçlü, dörtlüyü yaptırmıştım sadece
Ayyyy canım ya yorma kendini de sende ben zaten yormuyorum... Gündelik iş harici yapmıyorum..Duruyorum vallahi canim cam falan hayatta silemembenim ev müstakil alt üst sil,süpür yeter camlar dursun
Bugun kıyafetlerimi elden gecirdim giyilmeyen, ikinci dogumdan sonra icine asla giremem dediklerimi atilacaklara ayirdim ama inanilmaz yoruldum ozellikle belim ağridan kopuyor
AMin canım...Bugün uyandığımdan beri başım ağrıyor12 haftalarda oluyormuş bulantı yerine o geçiyormuş bende şampuandan nefret ettim parabensiz şampuanların hepsini kokluyorum hepsinden nefret ettim seçemedim ben cinsiyette öğrenmiycem dedim ama şimdiden çatlıyorum meraktan:) nasıl geçer bilmiyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaaaaa ilk çocuk mu sizinArtık unisex renkler çok zaten pembe ve mavi çok sevmem:) çok fazla kıyafet almayı düşünmüyorum 1 yaşında erkek yiğenim var yeni doğan kız bebeğimizde var sorun olmaz kıyafet :) sonra çok beğendiklerimi kendin alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?