2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sonucun çıktı canım, hatta haftasonu olmasına rağmen bende şaşırdım
Doktorun muayenehanesinde kan verdim, dış labaratuvara göndermişler.
Sonuç için doktorun asistanı Doktorunuz kontrol etti bir sorun yok yazmış.
Bende pek anlamadım ama.
Fiyatı da 200 tl ödedik.

Gözünüz aydın

Sola yatma bebek buyudukce kan akışı icin onemli su an nasil yattigimiz farketmez canim mesela ben yüz üstü yatıyorum

HAhahah ilk bebek:) çok almamaya gayret edin ailemde diyor doktoru arayıp biz öğrenecez :)

Harika bir haber bugözünaydın olsun

Kizlar sizlerden bisey rica edecegim yapimi zor, yada yurtdisinda bulmasi zor olan yiyecekleri yazmasak olurmu...
Elbette yazmam dikkat ederim de Hangi ülkedesin merak ettim. Eğer Türklerin yoğun bulunduğu Almanya Hollanda gibi bi yerse orda da çok rahat bulabilirsin sanırımyanlış anlama lütfen çözüm aramaya çalışıyorum.

Ayyyy canım ya yorma kendini de sende ben zaten yormuyorum... Gündelik iş harici yapmıyorum.. ❤ Bana diyorsun sende yapma dinlen
Yok daha da yapmam bisey dolap işi bayadir bekliyordu bugunde evdeyiz diye yaptim ama pismanim

Hollandadayim canim elbetteki yapragi bulabilirim turk bakkali var ama oglum müsaade etmiyor ki sarmaya

Gözünüz aydın

Yarın arayıp sorucam nane yağlarıyla ayakta duruyorum hayatımda ilk ke bu kadar uzun sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…