Benim başım ağrıdığında doktorum parasetemol içerikli bir ilaç alabileceğimi söylemişti parol ü örnek vermişti. Hafta başı iyiyim de sonuna doğru pertim çıktığı bir akşam baş ağrısı geçmeyince almıştım. Ama yine en iyisi sen kendi doktoruna danış.Baş ağrısına ilaç kullanan var mı?
Yaaaa cinsiyet merak edilmez miCinsiyeti ben de çok merak ediyorum bilsem hani ismiyle severim koca kafa diyip duruyoruz
Çok teşekkürler canım, çok sağolHarika bir haber bugözünaydın olsun
BEn parol kullanıyorumBaş ağrısına ilaç kullanan var mı?
Oh ne güzel sorun yok dedilerse yoktur canım gözün aydın darısı başımızaSonucun çıktı canım, hatta haftasonu olmasına rağmen bende şaşırdım
Doktorun muayenehanesinde kan verdim, dış labaratuvara göndermişler.
Sonuç için doktorun asistanı Doktorunuz kontrol etti bir sorun yok yazmış.
Bende pek anlamadım ama.
Fiyatı da 200 tl ödedik.
Ailene saygılar onlar da benden
Parola izin var sadece ama ilk üç ayda içilebiliyor mu bilmiyorum. İlk hamileliğimde parol kullanmıştım. Hastaneye de böbrek ağrısıyla yatmıştım ondada parol vermişlerdiBaş ağrısına ilaç kullanan var mı?
Gözün aydın canım. Darısı hepimize inşallahÇok teşekkürler canım, çok sağol
Maalesef canim kuru yemis vs tamam ama pişmiş yemegi avrupa da asla kagoyla yollamazlar.Kargo sistemi yok mu ?Ben burda gıda da dahil çoğu şeyi internetten alıyorum. Ama tamam yemek ismi yasak
Ben henüz kullanmıyorum canım ama bi dahaki randevuda doktora bunu sorucam aklımda. Çünkü benim hamilelikte en çok tiksindiğim şey malesef balık oldu, adını bile duymak istemiyorum. Azıcık bile olsa yemeye zorluyorum kendimi ama daha çok ters tepiyo. Ben de belki de 15 gündür ağzıma balık sokmuyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğimi yararlı bi şeyden mahrum bıraktığım içinKızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim
Yaz mevsimi de geldi ya balık yiyemem ben artık. Ama yaz mevsiminde meyve çeşidi çok vitamin önerecek mi doktor bilemiyorum canım.Ben henüz kullanmıyorum canım ama bi dahaki randevuda doktora bunu sorucam aklımda. Çünkü benim hamilelikte en çok tiksindiğim şey malesef balık oldu, adını bile duymak istemiyorum. Azıcık bile olsa yemeye zorluyorum kendimi ama daha çok ters tepiyo. Ben de belki de 15 gündür ağzıma balık sokmuyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğimi yararlı bi şeyden mahrum bıraktığım içino yüzden ben de merak ediyorum kullanmalıyız diye doktora sorucam
Benim için farketmez yemeklerle çok duygusal bağ kuran ille de canım şunu istiyor diyebileceğim bir şey olacağını zannetmiyorum:))) ama sizde tabi gurbet olduğu için durum farklı. Ben seni çok iyi anlıyorum sadece alternatif çözüm bulabilmek adına demiştim.Maalesef canim kuru yemis vs tamam ama pişmiş yemegi avrupa da asla kagoyla yollamazlar.
Ayrica benden baska da yurtdışında olan arkadaş var burada belki onlarinda bulamayacagi seyler olabilir, yada Türkiye de olup o anda alip yapamayacaklarda olabilir
Hamilelik bu insanin cani isteyiverir :)
Mesela bende tropikal meyve ismi yazamam burda, belki orada bulamayacaksin
Bi de bu balık yağı, omega 3 konusunda tesadüfen bi şeyler okudum hamilelikte pek önermiyolarmış canım. A vitamininin fazla alınması bebekte anomaliye yol açabiliyomuş falan yazıyodu. Bi bilgim yok tabi, doktoruma sorucam bakalım ben deYaz mevsimi de geldi ya balık yiyemem ben artık. Ama yaz mevsiminde meyve çeşidi çok vitamin önerecek mi doktor bilemiyorum canım.
Vitaminin de fazlası zarar. Her gün bir avuç ceviz de idare eder belki canım biraz.Bi de bu balık yağı, omega 3 konusunda tesadüfen bi şeyler okudum hamilelikte pek önermiyolarmış canım. A vitamininin fazla alınması bebekte anomaliye yol açabiliyomuş falan yazıyodu. Bi bilgim yok tabi, doktoruma sorucam bakalım ben de
Ay ben kanada da bile buluyorum bir cok seyi. Ama tabi benim de pek zamanim olmuyor yapmaya. Hem full time is hem 3 yaşında oglan. Sarma falan saramam yani.Hollandadayim canim elbetteki yapragi bulabilirim turk bakkali var ama oglum müsaade etmiyor ki sarmaya
Benim bir yıldır filan rutinimde omega3. Dönem dönem tempolu bir işim var. Bende doping etkisi yarattı açıkçası:)) Bir dönem möller kullanmıştım ama onun şişesi tek, kapsüller birbirine yapışmış oluyordu. +4 te saklamama rağmen Kaşık çatal yardımı ile ayırıyordum. Sonra new life Efa one a geçtim onda kapsüller tek tek ambalajlanmış halde. Ben memnunum eğer yağlı bi yemekle birlikte alırsan sonradan ağzına kokusu gelmez.Kızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim
Aynen canım zarar tabi ki. Ceviz yiyorum, ona güveniyorum biraz. Tabi balığın yerini tutmaz ama biraz daha bari idare eder inşallah biziVitaminin de fazlası zarar. Her gün bir avuç ceviz de idare eder belki canım biraz.
Valla kuzum dr beni burda multivitamine baslatti. Bi de sut urunleri alerjilerimden dolayi ekstradan kalsiyum alıyorum. Zira yogurt peynir falan yiyemiyorum Folik asit de var icerisinde, omega 3 de. Yalniz omega 3 acaaaaaaayip mide bulantisi yapiyor. Ben oglani yatirdiktan sonra aksam yemekle bi alip sonra yayilip yatıyorum. Zira oturup tv izlesem bile aksam yemegi durmuyor, cikiveriyor.Kızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?