- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Aynen canım işte bunu demeye çalışıyorumEvet yüksek miktarda A vitamini almamak gerekli, o nedenle karaciğer dokusundan elde edilenler kullanılmamalı diye okumuştum.
İyi yapmışsın canım açıklama güzel olmuşTamam tatlım anladim. Ben zaten biraz bunlari okuyan arkadaşlar yanlis anlamasin diye uzun uzun yazdim oyle.
Canım ınnate pronatal kullanıyorum bi çok doktora danıştık bunu önerdiler bulmak biraz zor oluyor amaiçeriği çok geniş doktoruna bidanışabilirsinKızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim
Canım a vitamini sentezi olmayan ve a vitamini içermeyen yeni nesil omega 3 ler var ben onlardan alıyorum. A vitamini yerine beta karoten 2 mg olarak var daha hafif ve az versiyonu ben şuan onu alıyorumBi de bu balık yağı, omega 3 konusunda tesadüfen bi şeyler okudum hamilelikte pek önermiyolarmış canım. A vitamininin fazla alınması bebekte anomaliye yol açabiliyomuş falan yazıyodu. Bi bilgim yok tabi, doktoruma sorucam bakalım ben de
Anladım canım. Ben de haftaya 2 li tarama için randevu aldım artık haftaya sorarım doktora ne kullanmalıyım diyeCanım a vitamini sentezi olmayan ve a vitamini içermeyen yeni nesil omega 3 ler var ben onlardan alıyorum. A vitamini yerine beta karoten 2 mg olarak var daha hafif ve az versiyonu ben şuan onu alıyorum
Çok geç kalma kullanmak için canım, ben ceviz yiyemiyorum alerjim var multivitamine erken başladım 5.haftada omega 3 almaya başladım yalnızca fark ettim benim bulantılarımın sebebi omega 3 müş aslında hiç bulantım olmamış 1 hafta ilacım bitti hiçbir şekilde midem bulanması 2 gün önce ilacı tekrar aldım geceleri içiyorum gece uyurken midem bulanıyor tuhaf ama öyle :)Anladım canım. Ben de haftaya 2 li tarama için randevu aldım artık haftaya sorarım doktora ne kullanmalıyım diye
Ayy ne guzel darisi bizim basimizaSonucun çıktı canım, hatta haftasonu olmasına rağmen bende şaşırdım
Doktorun muayenehanesinde kan verdim, dış labaratuvara göndermişler.
Sonuç için doktorun asistanı Doktorunuz kontrol etti bir sorun yok yazmış.
Bende pek anlamadım ama.
Fiyatı da 200 tl ödedik.
Evet geç kalmak istemiyorum ben de canım.Çok geç kalma kullanmak için canım, ben ceviz yiyemiyorum alerjim var multivitamine erken başladım 5.haftada omega 3 almaya başladım yalnızca fark ettim benim bulantılarımın sebebi omega 3 müş aslında hiç bulantım olmamış 1 hafta ilacım bitti hiçbir şekilde midem bulanması 2 gün önce ilacı tekrar aldım geceleri içiyorum gece uyurken midem bulanıyor tuhaf ama öyle :)
ay ayyyy :) gözlerim yaşardı tüglerim ürperdi inannnDoktordan geliyorum bebek kocaman olmus kollari bacaklari filan bariz gorduk. Hatta kalp atisini bile duydukicim oyle rahatladi ki. Cok sukur ☺
Canım benim de yaşım var 36 yaşındayım ben de..Ayy ne guzel darisi bizim basimiza
Bnm yasim var maalesef risk cikar diye bekliyorm yastan dolayi zati
Maşallah canım çok tatlı görünüyosunKızlar tam 12. Haftadan merhaba :)
Merhaba, güzel anne...Kızlar tam 12. Haftadan merhaba :)
Büyüsünler büyüsünler inşallah yarın ikili testim var bakalım ne olacak hepimiz için sağlıklı gebelik olsun inşallahMerhaba, güzel anne...
Tatlı tatlı büyüyor bebiş...
Maşallah
Benim de 3 gün üst üste başım ağırdı. Uzandıö yattım. İlaç içmedim. Ama işe gidenler için zor olabilir yatıp dinlenme şansı yokBaş ağrısına ilaç kullanan var mı?
Ay yaaaCanım benim de yaşım var 36 yaşındayım ben de..
Allahın izniyle hiçbirşeycik olmaz inşallah...
Sanırım benim sonucumda da risk yaş çıkmış sadece.
Doktordan geliyorum bebek kocaman olmus kollari bacaklari filan bariz gorduk. Hatta kalp atisini bile duydukicim oyle rahatladi ki. Cok sukur ☺
Baş ağrısına ilaç kullanan var mı?
Kızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim
Valla kuzum dr beni burda multivitamine baslatti. Bi de sut urunleri alerjilerimden dolayi ekstradan kalsiyum alıyorum. Zira yogurt peynir falan yiyemiyorum Folik asit de var icerisinde, omega 3 de. Yalniz omega 3 acaaaaaaayip mide bulantisi yapiyor. Ben oglani yatirdiktan sonra aksam yemekle bi alip sonra yayilip yatıyorum. Zira oturup tv izlesem bile aksam yemegi durmuyor, cikiveriyor.
Beyin gelisimi icin cok onemli diyolar ama. Bunlar da einstein mi olacak bilemedim. Az aptal olsalar sanki daha sansimiza olcaksaka yapiyorum bu arada kimse alınmasın lütfen
Canım benim de yaşım var 36 yaşındayım ben de..
Ay ins Allahim cocuklarimizla imtihan etmesinCanım benim de yaşım var 36 yaşındayım ben de..
Maşallah sizeKızlar tam 12. Haftadan merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?