2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim
Canım ınnate pronatal kullanıyorum bi çok doktora danıştık bunu önerdiler bulmak biraz zor oluyor amaiçeriği çok geniş doktoruna bidanışabilirsin

Canım a vitamini sentezi olmayan ve a vitamini içermeyen yeni nesil omega 3 ler var ben onlardan alıyorum. A vitamini yerine beta karoten 2 mg olarak var daha hafif ve az versiyonu ben şuan onu alıyorum

Canım a vitamini sentezi olmayan ve a vitamini içermeyen yeni nesil omega 3 ler var ben onlardan alıyorum. A vitamini yerine beta karoten 2 mg olarak var daha hafif ve az versiyonu ben şuan onu alıyorum
Anladım canım. Ben de haftaya 2 li tarama için randevu aldım artık haftaya sorarım doktora ne kullanmalıyım diye

Anladım canım. Ben de haftaya 2 li tarama için randevu aldım artık haftaya sorarım doktora ne kullanmalıyım diye
Çok geç kalma kullanmak için canım, ben ceviz yiyemiyorum alerjim var multivitamine erken başladım 5.haftada omega 3 almaya başladım yalnızca fark ettim benim bulantılarımın sebebi omega 3 müş aslında hiç bulantım olmamış 1 hafta ilacım bitti hiçbir şekilde midem bulanması 2 gün önce ilacı tekrar aldım geceleri içiyorum gece uyurken midem bulanıyor tuhaf ama öyle :)

Ayy ne guzel darisi bizim basimiza
Bnm yasim var maalesef risk cikar diye bekliyorm yastan dolayi zati

Evet geç kalmak istemiyorum ben de canım.
Doğrudur bu tarz şeyler mide bulantısı yapıyodur. Normalde bile balık yağı falan kullanmıştım daha önce, mide bulantırıcı bi şey. Şimdi bi de iyice hassas mideler. Olsun katlanıcaz napalım :)

Doktordan geliyorum bebek kocaman olmus kollari bacaklari filan bariz gorduk. Hatta kalp atisini bile duyduk icim oyle rahatladi ki. Cok sukur ☺
ay ayyyy :) gözlerim yaşardı tüglerim ürperdi inannn ben seni çok iyi anlıyorum.. hadi gözün aydınnnnn :) cumartesıde benım randevum var. İnşallah İnşallah İnşallah bende iyi haberlerini alırım bebeğimin hareketlerini görebilirim İnşallah..

Ayy ne guzel darisi bizim basimiza
Bnm yasim var maalesef risk cikar diye bekliyorm yastan dolayi zati
Canım benim de yaşım var 36 yaşındayım ben de..
Allahın izniyle hiçbirşeycik olmaz inşallah...
Sanırım benim sonucumda da risk yaş çıkmış sadece.

Kızlar ya cinsel içerikli rüya gören var mı ? Ben hamile olduğumdan beri 3-4 olacak uyanıyorum kasıklarım ağrıyor kendimi kasmaktan . Bebeğe birşey oldu sanıyorum . Görmek istemiyorum böyle rüyalar . Niye görüyorum ki .

Günaydın ,

Doktordan geliyorum bebek kocaman olmus kollari bacaklari filan bariz gorduk. Hatta kalp atisini bile duyduk icim oyle rahatladi ki. Cok sukur ☺

gözünüz aydın , her gitmelerde farklı birşeyi aklımızda kalıp 1 ayı öyle geçireceğiz.
Baş ağrısına ilaç kullanan var mı?

benım ki sadece parol kullanabilirsin dedi .
bel rahatsızlığım var benimde çok ağrın olursa parol al demişti.

Kızlar omega 3 takviyesi alıyor musunuz. Hangi marka kullanıyorsunuz. Ben Bulantılarım dan ötürü henüz başlamak istemedim doktoruma danışacağım ama sizden de fikir almak istedim

iMom Omega kullanıyorum son 3 haftadır .içinde folik asitte varmış .balık yemeğe başlayana kadar buna devam edelim sonra tavkiye yapacağım dedi.

zamane çoçukları o kadar akıllı ki zaten sırf çoçuğun geri kalmasın diye bile bu vitaminleri içmek lazım .bazen bir laflar bir öneriler neye uğradığımı şaşırıyorum .

Canım benim de yaşım var 36 yaşındayım ben de..
Allahın izniyle hiçbirşeycik olmaz inşallah...
Sanırım benim sonucumda da risk yaş çıkmış sadece.

bu 36 yaş 2. 3. çoçukları doğurmak için tetiklendiğimiz yaşmı acaba 35-36 yaşlarda yeni gebelik sık duyuyorum .bende 36 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…