2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım kaçıncı haftada oğrendın cınsıyetı ben 10+6 da gıdıcem baanda soylermıkı pazartesı?

Günaydın kızlar çalıştığım için sürekli giremiyorum . Bu gün 12. Hafta bitiyor çok şükür Bulantılar beş gündür çok çok azaldı ama midemde çok gaz oluyor yedigimn hiç bir yemeği sindiremiyorum . Dün rahat yerim diye brokoli yaptım ay mahvetti beni. Yatağa girdim sancı gider diye sabah dek gaz sancısı cektiö . Bu ayda ibşallah mutlu hamilelik sürecine geçerim doktora gitmeme daha üç hafta var bebeklerimi merak ediyorum cinsiyetleri bellli olmustur valla sürekli cinsiyet oylamasına bakıyorum bu sene yoğunluk hangi cinsiyet diye bi de 12. Ve 13. Haftada olanlar ne ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece folik asit kullanıyorum doktor bıraktırcam üç hafta sonra dedi daha vakit var yani. Kan ilacına falan başlamadık konusu da geçmedi hatta. Ben zonguldak da yaşıyorum Ankara ya gidiyorum doktora ayda bir kontrol yeter diyor doktor ama elimde olsa ultrason cihazı alıp evde sürekli bebeklere bakcam

Ay Rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin
Ben rüyamda kız bebek doğurmuştum o yüzden kız hissediyorum ama nasip tabii
Daha var 4 5 haftam cinsiyete bekle babam bekle

Say canım buna ihtiyacım vaaaar vicdan yapıyorum çok yedim şişeceğim obez olacağım diye
Kaç kilosun sen aldın mı şuan kadar ?
Bi paket çubuk kraker ile başladım.. Bi tane keklr devam ettim sonra kahvaltı da bi avuç ceviz peynir m.. Adını yazmıyorum tam roka salatalık maydonoz yedim hala doymadım
Kilomu bilmiyorum 55 falandım tartılmadım hiç 1.68 boyum var kaldırır herhalde bu yediklerimi eşim dalga geçiyor göbeğin çıktı diye foto ekleyemiyorum ki büyük boyutu herhalde görürdün

Maşallah size bulantıların ne güzel geçmiş
Gaz hepimizin derdi bence sabah minicik göbeğim var akşam oluyor davul
Benimde kuzen eve hergün Doğum haneye gidip bebişime bakasım var tutuyorum kendimi

Senin adına çok sevindim canım zor bi süreçti ama atlattın sonrası daha güzel geçecek inşallahhhj
Ee ikiz annesi olacaksın kolay mı iki melek seninle ne güzel allah daim etsin

d_targaryen merhaba canım,
12.haftadayım bende ama bulantılarım sınırsız devam ediyor benim.
Ne yesem dokunuyor, düzelmesini umutla bekliyorum.
Cumartesi günü kontrole gittiğimde, ikili test yaptırdık
Doktor foliği bıraktırdı, Multivitamin yazdı.
Cinsiyet konusunda ise büyük ihtimal kız dedi
Net değil ama...
Aslında senin bu haftalarda gitmen gerekmez mi?
En son kaçıncı haftanda gitmiştin doktor kontrolüne?

Canım sen de zayıfsın zaten ama çok fazla da yememişsin zaten yarasın minnoşa afiyet bal olsun , ben karbonhidrata bayılıyorum simit poğaçacı börek hergün yiyorum sonum hayır olaaa

benimde 2 gündür yeni türedi başagrısı.. ömrü hayatımda sayılıdır halbukı agrıdıgı.. hamıellık ten mı oluyor başağrısı ne kadar surdu sızın ?
Dün sabahtan gece yatana kadar sürdü nane yağı ve doğal naneli taş gibi şeylerle uyuşturdum gece doktoru atayamadım feci bir geceydi bugün iyiym Doktorunuza danışın gündüz saatlerinde çekilecek gibi değildi

Kaç haftalıksınız ?
Ben şuan tam 12 yim hafif ağrıyordu sabah kalktığımda sonra acaba saçım bağlı uyuduğum için mi diye düşündüm. Demek ki başlıyor

Canım sen de zayıfsın zaten ama çok fazla da yememişsin zaten yarasın minnoşa afiyet bal olsun , ben karbonhidrata bayılıyorum simit poğaçacı börek hergün yiyorum sonum hayır olaaa
Ay zayıfım evet ama kilolu halimi de merak ediyorum bi de doğumdan sonra verip veremiceğimi
Simit benim de en tutkulu aşkım sen kaç kilosun

Çok yiyorum
Çok mu bilmiyorum aslında mesela bu sabah 1 simit kaşar peynir zeytin salatalık domates haşlanmış yumurta yedim.
1 adet de tatlı 5 tane de badem
Çok galiba değil mi ???
Kahvaltı önemli öğün. Hamur işi ve tatlıdan uzak durmak aslında yeterli bide doktor izin verince yürüyüşe başlamak lazım. Ben hep açım hiç karnimi doyuramiyorum aç kalsam açlıktan baygınlık gecircek gibi oluyorum. Doyana kadar yersem midem çok kötü oluyor. Ama canım birşeyler istiyor. Yapan biri olsa da yesem diyorum.kendi yaptığım yemeği ikinci öğün midem almio

Maşallah size bulantıların ne güzel geçmiş
Gaz hepimizin derdi bence sabah minicik göbeğim var akşam oluyor davul
Benimde kuzen eve hergün Doğum haneye gidip bebişime bakasım var tutuyorum kendimi
Sağlık ocaklarında ultrason olmalı ya sıkıldıkça gidip bakabilmeliyim
Senin adına çok sevindim canım zor bi süreçti ama atlattın sonrası daha güzel geçecek inşallahhhj
Ee ikiz annesi olacaksın kolay mı iki melek seninle ne güzel allah daim etsin
amiiiin inşallah bebislerimiz sağlıkla gelsinler
ben geçen hafta gittim doktor ayda bir kere gelsen yeter dedi. İkili test ikizlerde yapılmıyor doğru sonuç vermiyormuş . Onun yerine beş hafta sonra perinataloga gideceğim . Benim bulantılar kendiliğinden kesilmedi canım 4 kilo verdim görünürde . Doktor daha fazla vermissindir ikiz gebelik karnın daha büyük tek gebeliğe göre dedi. Bulantı ilacı verdi yemek yemen gerekiyor artık dedi. Metpamid verdi aç karnına bi tane iç yarım saat sonra yemek ye dedi. İlacı almasam en son okulda bayılacaktım. Çocuklarda halden anlamıyor sus dur deyince sadece suratına bakıyorlar doktoruna danış istersen bu zararsız bi ilaçmış. Bi doktor başka ilaç önermişti ama ikizde rahim kasılması yapar içme onu sakın dedi doktorum .

Kızlar hamilelikte yüzünüz için hangi bakım ürünlerimi kullanıyorsunuz ?
Yani nemlendirici, temizleyici tonik, yüz yıkam jeli vs.
Hamilelik için solenta pregna diye bi güneş kremi varmış onu kullanacağım canım ben. Onun dışında pek bi şey yapmıyorum

kızlar selam kaç günden beri giremiyorummm cinsiyeter gelmeye başlamış bakıyorumda
ben geçen hafta gttim %60 kız dedi uygun konumda olmayınca 2li testi bu haftaya attı
perşembe günü gideceğim bakalım

Metpamid herkese iyi gelmiyor maalesef ben 2 3 gün aldım ölüyorum sandım .
Bulantımı geçirmediği gibi halsizlik yaptı bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…