2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hamileliğimi öğrendiğimden beri iki kere balık yedim Zorladım kendimi ama olmadı ya
Ben de 12. Hafta kontolüne gidince sorucam folik asiti bıraktırıp başka şeylere verir herhalde içmem için

Hamileliğimi öğrendiğimden beri iki kere balık yedim Zorladım kendimi ama olmadı ya
Ben de 12. Hafta kontolüne gidince sorucam folik asiti bıraktırıp başka şeylere verir herhalde içmem için
Canım bende yemedim sıkıntı yapma..
Ben çok h rler şartlanmamalı taraftarıyım..
Midemiz almıyorsa tiksiniyorsak zaten sevmeyerek yenilenmesi taraftarıyım
Bol çeşitli, hergün farklı besin içerikli yemekler yemek severek yemek en önemlisi
İllaki balık ceviz diye bişey yok
İçin rahatlıksın kuzum bende yemiyorum balık,

Teşekkür ederim canımmm
Den ve belirsiz cinsiyetli miniğin ne durumlar
Cinsiyeti belirsiz evladım iyi bence benden rahat olduğu kesin
Görüş gününü bekliyoruz dört gözle
Haftaya cuma inşallah görücemmm kendisini

Sizde durumlar nasıl cinsiyeti belliydi dimi senin

Cinsiyeti belirsiz evladım iyi bence benden rahat olduğu kesin
Görüş gününü bekliyoruz dört gözle
Haftaya cuma inşallah görücemmm kendisini ❤

Sizde durumlar nasıl cinsiyeti belliydi dimi senin
Hahahah canım görüş günü diyince Hapishane görüş günü gibi dedin güldürdün beni Burda içeride duvarda ki takvimi tek tek çiziyormuş
Evet erkek demişlerdi bir pipi gördük ama bakalım yarın ne denilecek

Yaaa demiş mi gerçekten
Ama daha çok erken değil mi sanki çıkıyor ama bu kadar erken çıkmasını istemiyorum ilerde çok daha şişeceğim diye
Normal çıkması yavaştan. Zayıf hamile kalmışsın . Dikkatli beslenirsen on kiloyla falan doğuma girebilirsin. Ben ilk gebeliği yatarak ve her şeyi yiyerek gecirdm 18 kilo aldım. Bu sefer daha az alicam inşallah.

Normal çıkması yavaştan. Zayıf hamile kalmışsın . Dikkatli beslenirsen on kiloyla falan doğuma girebilirsin. Ben ilk gebeliği yatarak ve her şeyi yiyerek gecirdm 18 kilo aldım. Bu sefer daha az alicam inşallah.
Çok yiyorum
Çok mu bilmiyorum aslında mesela bu sabah 1 simit kaşar peynir zeytin salatalık domates haşlanmış yumurta yedim.
1 adet de tatlı 5 tane de badem
Çok galiba değil mi ???

Aaa yarın tekrar kontrol mü
Hayırlısı olsun
Gönlünden ne geçiyor

Çok yiyorum
Çok mu bilmiyorum aslında mesela bu sabah 1 simit kaşar peynir zeytin salatalık domates haşlanmış yumurta yedim.
1 adet de tatlı 5 tane de badem
Çok galiba değil mi ???
Ben yediklerimi saymıyım
Aslında sayarsam mutlu olursun az yemişim diye

Aaa yarın tekrar kontrol mü
Hayırlısı olsun ❤
Gönlünden ne geçiyor
Kuzummm ben istedim ki minnoş bir kızım olsun
Ama doktor %90 erkek dedi eşim mutluluktan ayağını yere basamıyor öyle mutlu, onu böyle mutlu gördükçe bende alıştım erkeğe şuan tabi sağlıklı olsun ikisi de kabulün modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…