Ay sende zayıfsın53.700 üm canım hamilelikten önce 53 tüm
Boyum da 1.60
Özel kullandığım birşey yok ama dalin le yıkıyordumKızlar hamilelikte yüzünüz için hangi bakım ürünlerimi kullanıyorsunuz ?
Yani nemlendirici, temizleyici tonik, yüz yıkam jeli vs.
Yat yat kalkma yerindenYarın randevum var heyecandan bayılabilirim
2 gündür giden bulantılarım geri geldiler ..
sabah kahvaltınımı çok sağlıklı yaptım çıkması diye uzanıyorum ayağa kalkınca çıkcak gibi geliyo
Çıkrsa gerçekten yazık olcak
aynen iş yapaıyorum kafam almıyo.. telde konuşuyorum lafımı toparlayamıyorum özellikle kaş bölgesi agrıyo.. gözlerime yuklenıyo..Dün sabahtan gece yatana kadar sürdünane yağı ve doğal naneli taş gibi şeylerle uyuşturdum gece doktoru atayamadım feci bir geceydi bugün iyiym Doktorunuza danışın gündüz saatlerinde çekilecek gibi değildi
O kremden bende aldım canım.Hamilelik için solenta pregna diye bi güneş kremi varmış onu kullanacağım canım ben. Onun dışında pek bi şey yapmıyorum
Kızlar hamilelikte yüzünüz için hangi bakım ürünlerimi kullanıyorsunuz ?
ay yok sakız bana iyi gelmıyor maalesef . birkça kere denedım daha çok içim bulantı ..Yat yat kalkma yerindenzencefilli çay yap rahatla ya da naneli şeker sakız at ağzına ❤sakız sindirim yardımcı
HAmilelik döneminde kullanılaniliyor mu canım?canım benım vazgecemedıgım urun loreal ın su bazlı yzu nemlendırıcı yaglandırmadan temızlıyo.. bıoderma yzu temızleme jelını kullanıyorum hassas cıltler ıcın pembe renkte olanını..
Eşinin kucagına yat ve masaj yapsın .aynen iş yapaıyorum kafam almıyo.. telde konuşuyorum lafımı toparlayamıyorum özellikle kaş bölgesi agrıyo.. gözlerime yuklenıyo..
Üzüldüm ya bana çok ii geldi şükür . İnşallah tez vakitte geçer bulantı çok kötü gerçekten. Hiç bulantım olmadı diyenlere gıpte ediyorumMetpamid herkese iyi gelmiyor maalesef ben 2 3 gün aldım ölüyorum sandım .
Bulantımı geçirmediği gibi halsizlik yaptı bende .
Elhamdüllilla bulantılarım azaldı .Üzüldüm ya bana çok ii geldi şükür . İnşallah tez vakitte geçer bulantı çok kötü gerçekten. Hiç bulantım olmadı diyenlere gıpte ediyorum
Kızlar hamilelikte yüzünüz için hangi bakım ürünlerimi kullanıyorsunuz ?
Aaaay yok sakız bana iyi gelmıyor maalesef . birkça kere denedım daha çok içim bulantı ..
Şeker iyi gelıyor oda zaralı dıye çok yemek ıstemıyorum :/
Amann dun nasılsa temzlıgımı falan aypmıştım bugunde yatışta kalayım azcık ..
Dalinson 10 yıldır dalin sıvı sampuan ile yüzümü yıkayıp arada bepantol cilt olanını sürüyorum , gebelikte kullanılır kullanılmaz hiç bakmadım bile bu kadar da sakınmaya gerek yok diye düşünüyorum ben .ona kalırsak şu istanbul'da nefesimi tutarak yaşamam lazım lhva leş .
güneş iyice yüzünü gösterinde de yüz için olan güneş kremi alırım kızıma bebekken mustela kullanmıştım kendimede ondan alsam yeter .lekelenmeye dikkat etmek lazım .
Maşallah deÜzüldüm ya bana çok ii geldi şükür . İnşallah tez vakitte geçer bulantı çok kötü gerçekten. Hiç bulantım olmadı diyenlere gıpte ediyorum
Ay sen de minnoşlar takımındansın ne güzel yalnız değilim :) ama ben senden kiloluyum 55.4 tüm 2 gün önce. Boyum da 1.5953.700 üm canım hamilelikten önce 53 tüm
Boyum da 1.60
Sakız çiğnemekAaabana iyi geliyor sakız ya.. Bulantım çok yok ama yemek ağır geldiyse reflü olduysa çiğniyorum geçiyor biraz..
Yat canım yat pis olsa da yat..
Ben 1 haftadır kullanıyorum solante pregnayı. Tabi ki daha etkisini anlayamam ama ben memnunum şu an canım beğendimBende onu sipariş vericem başka bişey kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?