2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yarın randevum var heyecandan bayılabilirim

2 gündür giden bulantılarım geri geldiler ..
sabah kahvaltınımı çok sağlıklı yaptım çıkması diye uzanıyorum ayağa kalkınca çıkcak gibi geliyo

Çıkrsa gerçekten yazık olcak

Kızlar hamilelikte yüzünüz için hangi bakım ürünlerimi kullanıyorsunuz ?
Yani nemlendirici, temizleyici tonik, yüz yıkam jeli vs.
Özel kullandığım birşey yok ama dalin le yıkıyordum yine onunla yıkıyorum..
Rimelimi de hindistan cevizi yağı ile temizliyorum..
İyi ki var şu hindistan cevizi yağı

Yat yat kalkma yerinden zencefilli çay yap rahatla ya da naneli şeker sakız at ağzına sakız sindirim yardımcı

Reactions: H E
aynen iş yapaıyorum kafam almıyo.. telde konuşuyorum lafımı toparlayamıyorum özellikle kaş bölgesi agrıyo.. gözlerime yuklenıyo..

canım benım vazgecemedıgım urun loreal ın su bazlı yzu nemlendırıcı yaglandırmadan temızlıyo.. bıoderma yzu temızleme jelını kullanıyorum hassas cıltler ıcın pembe renkte olanını..

Yat yat kalkma yerinden zencefilli çay yap rahatla ya da naneli şeker sakız at ağzına ❤sakız sindirim yardımcı
ay yok sakız bana iyi gelmıyor maalesef . birkça kere denedım daha çok içim bulantı ..
Şeker iyi gelıyor oda zaralı dıye çok yemek ıstemıyorum :/

Amann dun nasılsa temzlıgımı falan aypmıştım bugunde yatışta kalayım azcık ..

aynen iş yapaıyorum kafam almıyo.. telde konuşuyorum lafımı toparlayamıyorum özellikle kaş bölgesi agrıyo.. gözlerime yuklenıyo..
Eşinin kucagına yat ve masaj yapsın .
Benımde cuma gunu çok ağrıdı çok fenaydı . eşim işten gelınce yarım saat kadar masaj yaptı okdr ıyı geldı kı o an uyuyaklmısım .
1 2 saat sonra uyandm ağrı kalmamıştı Bir daha da gelmedı çok şükür ..
İnşallah senınkıde hemen geçer

Üzüldüm ya bana çok ii geldi şükür . İnşallah tez vakitte geçer bulantı çok kötü gerçekten. Hiç bulantım olmadı diyenlere gıpte ediyorum
Elhamdüllilla bulantılarım azaldı .
Buna bıle şükür edıyorum çunku hayattan kopuyosun ve sınır içindesın sürekli patlıcak yer arıyosun ..
Acıdan ağlıydum sonra üzülüyodum Allahın gucune gitcek dıye çünkü bu bbeği çok istedik . Sonra töbe edıyorum . Günler hep bölye geçti ..
Şu halıme şükür inşallah en yakın zamanda tammamen bıter

son 10 yıldır dalin sıvı sampuan ile yüzümü yıkayıp arada bepantol cilt olanını sürüyorum , gebelikte kullanılır kullanılmaz hiç bakmadım bile bu kadar da sakınmaya gerek yok diye düşünüyorum ben .ona kalırsak şu istanbul'da nefesimi tutarak yaşamam lazım lhva leş .
güneş iyice yüzünü gösterinde de yüz için olan güneş kremi alırım kızıma bebekken mustela kullanmıştım kendimede ondan alsam yeter .lekelenmeye dikkat etmek lazım .

Aaa bana iyi geliyor sakız ya.. Bulantım çok yok ama yemek ağır geldiyse reflü olduysa çiğniyorum geçiyor biraz..
Yat canım yat pis olsa da yat..

Dalin

Aaa bana iyi geliyor sakız ya.. Bulantım çok yok ama yemek ağır geldiyse reflü olduysa çiğniyorum geçiyor biraz..
Yat canım yat pis olsa da yat..
Sakız çiğnemek
Bulantının ve kusmaların yoğun olduğu dönemde naneli sakız çiğnemek inanılmaz ferahlatıcı olabilir! Ancak anı kurtarmak için seçtiğiniz sakız bebeğiniz için ne kadar uygun? Burada korkulan tam olarak sakız değil, içindeki tatlandırıcı. Çoğu sakız normal şeker yerine tatlandırıcı kullanır. Aspartam adı verilen tatlandırıcı günümüzdeki sakızların hemen hemen hepsinde bulunuyor. Bazı araştırmalar bu tatlandırıcının anne karnındaki bebekler üzerinde doğum kusurlarına varan etkisi olduğunu söylese de, alanda yapılan her araştırma aynı görüşte değil. Her şeye rağmen, içinizin rahat etmesi için hamilelik boyunca sakıza ara vermek en iyisi gibi görünüyor.

Birde şöyle bir yazı okumustum . Senınde haberın olsun canım. Doktoruma danışmadım ama sen bır danıs istersen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…