2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Jonshons dalin komili kıza bebek şampuanı alınca el yüz yıkamaya kendimizede alıyorum .
sabunsa bebek sabunu en doğalıdır diye düşünüyordum ama jonshons ta katkı var diye bıraktık onu .
komilide 1 kere gözünü yakınca dalin ci olduk .kokusunuda çok severim .
hatta bu ara baby &me alıcam birde onu deneyelim oda katkısız mış .

Hayırlı güzel haberlerle gel canım yarın. Mide bulantın da geçsin artık inşallah

Reactions: H E
Ben 1 haftadır kullanıyorum solante pregnayı. Tabi ki daha etkisini anlayamam ama ben memnunum şu an canım beğendim
Nerden aldın canım ?
Bende dün biraz güneşte kaldım korktum hemen sürmüyorum diye cildim de çok beyaz ve müsait herşeye umarım işe yarar canım

naneli şker bulantıya çok iyi geliyor , birde zebcefilli limonlu çay. ben de sadece kahvaltı yapabiliyorum bir de bugün nasıl olduysa öğlen makarna yiyebildim . işte olunca daha da zor oluyor

Nerden aldın canım ?
Bende dün biraz güneşte kaldım korktum hemen sürmüyorum diye cildim de çok beyaz ve müsait herşeye umarım işe yarar canım
N11 den aldım ben canım 164 liraya. Biodermadan aldım, yanında da numune ürünler göndermişler bi sürü, sevdim yani :)

Kızlar bende ekimde doğum yapıcam Allah nasip ederse bendeki belirtiler ekşi tuzlu yiyorum karnım yayvan yuvarlak bide yukarda büyüyo bulantım hiç yok cikolata da yiyorum bakalım hayırlısı cinsiyeti ne olucak merakla bekliyorum :)

bu mesajı sanırım sen kopyaladın . Her yere bunu yapıştırıyorsun ..

Meraba kızlar eğer düşük yapmamış olsaydım bende bu Gruptaydim ekim annesi olacaktım nasip olmadı bilaç foruma yazdım cevap alamadım doktora da gitmedim en son kontrolden sonra 3 hafta oldu sorum şu 1 Martta dusukten dolayı kürtaj oldum ondan sonra damla damla leke geldi ama ayin 10 da adet kanı gibi geldi 10. 14. Mart arası adet gibiydi kesildi sonra ve 19 20 martta akıntımdan tahmin ettiğim kadariyla yumurtladım kürtajdan sonra bu kadar çabuk gelişirmi bilemedim ve 19 da birlikte olduk eşimle önceki hamileligimde tuttugunda yumrtlamadan 4 5 gün sonra midem gün içinde bulanmisti baş agrisi yla beraber akıntımda şu gibi geliyo du islakti surekli ve yine aynı şeyleri yaşıyorum annemde de Hamile kaldığında hep mide bulantısı oluyomus haftasina olabilirmiki

Hahahah ya vallahi senden bişey kaçmıyor güldürdün beni
Üyeye kızgınım . Benım diğer topiğime geldı ve bebeği istemedıgını söyledı sınırlerımı oynattı . Topiğimden attım . Şimdide cinsiyet derdine düşmüş. Asıl komık olanda 5 haftalıktan berı yorum aynı . karnı yayvan .

Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende ekim gibi bebeğime kavuşucam. 9+6 yım. çok şükür çok fazla mide bulantım olmadı kilo kaybetmedim fakat aşırı derecede kabızlık problemim var sabahları kayısı yiyiyorum, günde 2 litre en az su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. önerebileceğiniz başka birşeyler var mı ? doktorum transferden sonra şurup yazmıştı ıkınmak sakıncalı olduğu için ama kimsyasal bişeylerde kullanmak istemiyorum. (3.tüp bebek denememde hamile kaldım bu arada çok şükür :)

Canım şimdi olur olmaz dyemem ..
Ben kurtajdan sonra yasak oldugu için ilişki yaşamadım .
Ama benım reglım 35 gun sonra gelmişti.
Reglden sonra d aben ovulasyon testı kullanmıştım . Reglden ilk gunu sayarsak 13. gunu yumurtam çatlamıştı ..

İnşallah tutunmuştur..
Lğtfen kafana takma sadece hayrlı vakıtte gelsın dıye dua et..
Benım belırtılerım bulantılarım 5+4 te falan başladı ama herkesın farklıdır ..

Hahahah ya allahım koptum şuan sen diyince arkadaşın yorumlarına baktım da trol mü acaba
Sevgili arkadaşım eğer ki trol değilsen bu kadar çok cinsiyete takılmamalı öneririm sağlıklı hayırlı evlat olması önemli olan, karnım yayvan demek nedir ? Ne anlama geliyor anlayamadım

Günlerimiz aynı :)
Benım çok şukur kabızlık vb gibi sıkıntılarım yok ama olan arkadaşlarçok .

Zeytınyağıda önerıyorlr ama istersen bır dene ..

Hanı şu şey dıyolar ya erkekte top gibi olrmus arkadan bakınca bellı olmazmış . Ama kız da yanlara doğru genışlermiş . Onu demek ıstıyor herhalde.

Bu kadar belirti için biraz erken olabilir canım ama belli olmaz tabi her bünye farklı. İnşallah bekletmeden sağlıkla gelmiştir bebişin.
Bi kez daha doktor kontrolüne gitmende fayda var ama bence canım

Günlerimiz aynı :)
Benım çok şukur kabızlık vb gibi sıkıntılarım yok ama olan arkadaşlarçok .

Zeytınyağıda önerıyorlr ama istersen bır dene ..
haftaya perşemeb kontrolüm var muhtemel 2li test istiycek.
zeytinyağ derken içicekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…