2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

hayırlı olsun .
kayısıyı hoşaf gibi yapıp ılık içsen daha faydasını görebilirsin belki .yazmından belli çok rahatsız etmiş seni belki düzene girene kadar verilen şurup daha iyi hissettirebilir.gebelikte ihtiyaç halinde antibiotik bile veriyorlar , doğal cözümler işe yaramıyorsa ilaç çözüm olabilir.

Reactions: H E
Ilk 15 gün yasak enfeksiyondan dolayi özel hastane doktoru tekrar başlayabilirsiniz demişti devlet hastanesi doktoru 2 ay Korun demişti zaten 19 gün sonra basladik Allahtan gelen bişey takıntı etmiyorum canımda ilkinde de aynı şeyler olmuştu yumurtam catladi ilişki olmuştu ve yaklaşık 4 gün sonra falan mide bulantısı böyle burnumda sizi şeklinde ağrı olmuştu akıntıda fazlaydi tekrar aynı belirtiler olunca acaba mi dedim kürtajdan sonra 15-25 gün arası yumurta tekrar gelisebiliyomus

haftaya perşemeb kontrolüm var muhtemel 2li test istiycek.
zeytinyağ derken içicekmiyim
yarım çay bardağı kadar içmen lazım canım ..
Ben şahsen içemem ama içenler var :)

Birde sadece folık asıt mı kullanıyorsun ? Bazen kullandıgımız ialçlarda tetıklıyormus ..

olabıır canım ..
İnşalla olusmuştr bebeğin tutunmustur . Kürtajdan sonra regl görmeden haamıle kalanlarda var ..

Bu kadar belirti için biraz erken olabilir canım ama belli olmaz tabi her bünye farklı. İnşallah bekletmeden sağlıkla gelmiştir bebişin.
Bi kez daha doktor kontrolüne gitmende fayda var ama bence canım
Ilk gebeligimdeki belirtiler olunca acaba mi dedim bide kürtaj sonrası tutunma daha çabuk oluyo diye deniliyo

Canım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Kabızlık olayı malesef bende de pek çözüme kavuşmadı, ne yaptıysam çok işe yaramadı. Bi kaç gündür daha iyiyim ama yine zorlanıyorum. O yüzden bi tavsiyem yok malesef. İşte bol bol su içicez, lifli şeyler yiycez, hareketsiz kalmıycaz. Bi çok gebede oluyomuş bu dönemlerde, inşallah kısa süre sonra yoluna girecektir

Yine doktora gittim Hem saçma sorularımi hem korkularimi hem de bir adet mantıklı soruma cevabimi almak içindi.
Bende nefes darlığı var,psikolojik sanırım.Ama üç gündür fazlacaydi.Kisa nefeste sorun yok ama sanki uzun uzun doyamıyorum..Buna çare bulamadık tabi İçimi rahatlatmak için gel bebeğe bakalım dedi,gördüm mutlu oldum nefesim aynı
2li test konusunda kararım belli değil ama yine de aç mı tok mu olmalı diye sordum.Onemi yok farketmez dedi Sahiden öyle mi bilemedim,sitede aç karna gibi şeyler okumuştum.
2,4 cm olmuşuz,çok kısaydı ama tüm öğle arası beklememe değdi

Amin inşallah canım hepimize. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

oyy bnı onu yerımmm ohhhh 2 kere ard arda görmüş oldun

oyy bnı onu yerımmm ohhhh 2 kere ard arda görmüş oldun
Okulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birde herkes krem vermek istedi, ben bir danisayim dedim,ilk etapta buz kullandım sadece.Dedim bahanem olsun Sen yarın mi gorucektiinn

Okulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birde herkes krem vermek istedi, ben bir danisayim dedim,ilk etapta buz kullandım sadece.Dedim bahanem olsun Sen yarın mi gorucektiinn
Evet kalbım durcak heyecandan

Uyusam uyansam ve muayene koltugunda yatıyı olsam

3 hftadır görmuyorum özledim
Bide gebelık takvımınde artık bır bebepe benzıyor falan yazıyo ya içim bı fena oluyo

Evet kalbım durcak heyecandan

Uyusam uyansam ve muayene koltugunda yatıyı olsam

3 hftadır görmuyorum özledim
Bide gebelık takvımınde artık bır bebepe benzıyor falan yazıyo ya içim bı fena oluyo
Evet eveet çok şükür kollu bacakli Ay çok şükür canımm..çok az kalmış saatler sonra 3 haftalık özlem son bulucak insallah oohh

nedemistimkibenn ayy kuzummm geçmış olsunn Allahım bunlar hep nazar dan tüühhh ..
Kafana görehiçbirşey kullanmamakla iyietmışssın canım
Allah razı olsun canım benim Kötü gözler uzak olsun hepimizden inşallahValla dün boyun tutulması bugün bu yanık olayı Sağ salim büyüsünler icimizde inşallah biz dayaniriz

canım dun yaptırdım anlamıyo kafa masajından.. saçlarımı yoldu anca ben ayak masajı sevıyorum eşime at kestanesı jelıyle aykalrımı ovduruyorum tum yorgunlugu alıyo.:)

Avakado yemeni öneririm . İçinde Doğal yağlar olduğu için sindirimi kolaylaştırıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…