Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende ekim gibi bebeğime kavuşucam. 9+6 yım. çok şükür çok fazla mide bulantım olmadı kilo kaybetmedim fakat aşırı derecede kabızlık problemim varsabahları kayısı yiyiyorum, günde 2 litre en az su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. önerebileceğiniz başka birşeyler var mı ? doktorum transferden sonra şurup yazmıştı ıkınmak sakıncalı olduğu için ama kimsyasal bişeylerde kullanmak istemiyorum. (3.tüp bebek denememde hamile kaldım bu arada çok şükür :)
yarım çay bardağı kadar içmen lazım canım ..haftaya perşemeb kontrolüm var muhtemel 2li test istiycek.
zeytinyağ derken içicekmiyim
olabıır canım ..Ilk 15 gün yasak enfeksiyondan dolayi özel hastane doktoru tekrar başlayabilirsiniz demişti devlet hastanesi doktoru 2 ay Korun demişti zaten 19 gün sonra basladik Allahtan gelen bişey takıntı etmiyorum canımda ilkinde de aynı şeyler olmuştu yumurtam catladi ilişki olmuştu ve yaklaşık 4 gün sonra falan mide bulantısı böyle burnumda sizi şeklinde ağrı olmuştu akıntıda fazlaydi tekrar aynı belirtiler olunca acaba mi dedim kürtajdan sonra 15-25 gün arası yumurta tekrar gelisebiliyomus
Ilk gebeligimdeki belirtiler olunca acaba mi dedim bide kürtaj sonrası tutunma daha çabuk oluyo diye deniliyoBu kadar belirti için biraz erken olabilir canım ama belli olmaz tabi her bünye farklı. İnşallah bekletmeden sağlıkla gelmiştir bebişin.
Bi kez daha doktor kontrolüne gitmende fayda var ama bence canım
Canım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende ekim gibi bebeğime kavuşucam. 9+6 yım. çok şükür çok fazla mide bulantım olmadı kilo kaybetmedim fakat aşırı derecede kabızlık problemim varsabahları kayısı yiyiyorum, günde 2 litre en az su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. önerebileceğiniz başka birşeyler var mı ? doktorum transferden sonra şurup yazmıştı ıkınmak sakıncalı olduğu için ama kimsyasal bişeylerde kullanmak istemiyorum. (3.tüp bebek denememde hamile kaldım bu arada çok şükür :)
Hayırlısı canim Rabbime teslimimolabıır canım ..
İnşalla olusmuştr bebeğin tutunmustur . Kürtajdan sonra regl görmeden haamıle kalanlarda var ..
Amin inşallah canım hepimize. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Canım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Kabızlık olayı malesef bende de pek çözüme kavuşmadı, ne yaptıysam çok işe yaramadı. Bi kaç gündür daha iyiyim ama yine zorlanıyorum. O yüzden bi tavsiyem yok malesef. İşte bol bol su içicez, lifli şeyler yiycez, hareketsiz kalmıycaz. Bi çok gebede oluyomuş bu dönemlerde, inşallah kısa süre sonra yoluna girecektir
oyy bnı onu yerımmm ohhhh 2 kere ard arda görmüş oldunYine doktora gittimHem saçma sorularımi hem korkularimi hem de bir adet mantıklı soruma cevabimi almak içindi.
Bende nefes darlığı var,psikolojik sanırım.Ama üç gündür fazlacaydi.Kisa nefeste sorun yok ama sanki uzun uzun doyamıyorum..Buna çare bulamadık tabiİçimi rahatlatmak için gel bebeğe bakalım dedi,gördüm mutlu oldum nefesim aynı
2li test konusunda kararım belli değil ama yine de aç mı tok mu olmalı diye sordum.Onemi yok farketmez dediSahiden öyle mi bilemedim,sitede aç karna gibi şeyler okumuştum.
2,4 cm olmuşuz,çok kısaydı ama tüm öğle arası beklememe değdi
Okulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birdeoyy bnı onu yerımmm ohhhh 2 kere ard arda görmüş oldun
Evet kalbım durcak heyecandanOkulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birdeherkes krem vermek istedi, ben bir danisayim dedim,ilk etapta buz kullandım sadece.Dedim bahanem olsun Sen yarın mi gorucektiinn
Evet eveet çok şükür kollu bacakliEvet kalbım durcak heyecandan
Uyusam uyansam ve muayene koltugunda yatıyı olsam
3 hftadır görmuyorum özledim
Bide gebelık takvımınde artık bır bebepe benzıyor falan yazıyo ya içim bı fena oluyo
Devlete gidiceğim için eşim göremıcekEvet eveet çok şükür kollu bacakliAy çok şükür canımm..çok az kalmış saatler sonra 3 haftalık özlem son bulucak insallah oohh
Allah razı olsun canım benimnedemistimkibenn ayy kuzummm geçmış olsunn Allahım bunlar hep nazar dan tüühhh ..
Kafana görehiçbirşey kullanmamakla iyietmışssın canım
Ne komik olurDevlete gidiceğim için eşim göremıcekOrdan çıkıp özele gidersek şaşırmam
valla ben kullanıyorum canım.. sonuçta dıştan bir krem zararı olcagını sanmıyorum.HAmilelik döneminde kullanılaniliyor mu canım?
canım dun yaptırdım anlamıyo kafa masajından.. saçlarımı yoldu ancaEşinin kucagına yat ve masaj yapsın .
Benımde cuma gunu çok ağrıdı çok fenaydı . eşim işten gelınce yarım saat kadar masaj yaptı okdr ıyı geldı kı o an uyuyaklmısım .
1 2 saat sonra uyandm ağrı kalmamıştı Bir daha da gelmedı çok şükür ..
İnşallah senınkıde hemen geçer
Avakado yemeni öneririm . İçinde Doğal yağlar olduğu için sindirimi kolaylaştırıyor .Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende ekim gibi bebeğime kavuşucam. 9+6 yım. çok şükür çok fazla mide bulantım olmadı kilo kaybetmedim fakat aşırı derecede kabızlık problemim varsabahları kayısı yiyiyorum, günde 2 litre en az su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. önerebileceğiniz başka birşeyler var mı ? doktorum transferden sonra şurup yazmıştı ıkınmak sakıncalı olduğu için ama kimsyasal bişeylerde kullanmak istemiyorum. (3.tüp bebek denememde hamile kaldım bu arada çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?