2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
benımde bulantıdan iştahım gitti,iştahım gıdınce yaşam enerjim gitti.. yemek yemek ne kadar onemlıymış... mıdem burulmasa açlıktan bişey yemicem o derece iştahsız oldum.. eşimde yemiyorsun diye kızıyor... bende ona kızdım keyfımdenmı dıye.. en son haftasonu çıkardım serum takdırıdm artık bunyem guclensın dıye.. 3 kılo gitti

haklısın canım o zaman ben olsam bende kızardım ya çocugu ıstemıyosun nıye yzarsın böyle yerlere herkes bu kadar hassasken bu konularad :)) bıde bu haftada ne göbeği yapmayın benım sadece göbek altı kısım sertleştı onu farkettım gobek eskı gobek:)) rahım bıle portkal kadar daha

Reactions: H E
Benımde 4,5 kilo gıttı canım ..
Eşim çok yuklnmıyor sağolsun .
Ama üzülüyor bu halime ..
Olsun geçicek allaın izniyle gerı alırız kilolarımızı

yatmadan süt iç üstune su iç yat.. o sıvılaştırır canım.

Ilk gebeligimdeki belirtiler olunca acaba mi dedim bide kürtaj sonrası tutunma daha çabuk oluyo diye deniliyo

dr a gştmek istemiyorsan bi evde test mi yapsan acaba .ben 4 hafta gebeliği testte gördüm .

o nefes yetmemesi bende de var sanki ciğerlerim yetmiyorda nefesi tam alamıyorum gibi nefes darlığımı başladı diyorum .kızım dalga geçiyor evde hava kalmadı anne yeter diye birde verirken sesli veriyorum nefesi diline düştüm

benim özelden aldığım randevu için karnınız tok olsun hatta gelmeden çikolata meyve suyu için dedi.usg de uyuyan bebek istemiyorlar .
kan içinde aç tok olmak farketmezmiş .

Okulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birde herkes krem vermek istedi, ben bir danisayim dedim,ilk etapta buz kullandım sadece.Dedim bahanem olsun Sen yarın mi gorucektiinn
geçmiş olsun .bebekte kullanılan yanık -pişik kremlerinden kullanabilirsin diye biliyorum .kalanınıda bebeğine kullanırsın :)

ay benım göbeğim şiş ama gazdan

Resım gondersem ınanamassınız
6 aylık gibi duruyor şuan

Ay ben de aç mı gitmek lazım soracaktım, çok teşekkürler canım

Benımde 4,5 kilo gıttı canım ..
Eşim çok yuklnmıyor sağolsun .
Ama üzülüyor bu halime ..
Olsun geçicek allaın izniyle gerı alırız kilolarımızı
ya kendine bakmıyorsun diye kızıyor burnum akıyor ayagını giymiyosun yumurta yemıyosun vs.. ben kaç kere hamıle kaldım dedım.. ınan ot gıbıydım.. aksam yemegınden sbaaha kadar uyuyordum.. şuanda o uyku halı azaldı

Çok teşekkür ederim cevaplarıniz için Nefesi tam alamıyorum kısmı benim için de çok geçerli ve inandiramiyorum eşime.Anlattiginiz olay gözümde canlandı,kızınız anlamasa da çok iyi anlıyorum, evet bize daha çok havaaGelirken almadım ama eşime dediğiniz gibi tarif edeyim,tesekkur ederiim
Müsait olunca resım atarım sana kuzum
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz
Çok heycanlandim şuan Güzel haberlerini beklicez caniim

Evet kalbım durcak heyecandan

Uyusam uyansam ve muayene koltugunda yatıyı olsam

3 hftadır görmuyorum özledim
Bide gebelık takvımınde artık bır bebepe benzıyor falan yazıyo ya içim bı fena oluyo
yaa bende sen gibiyım benımde pazartesı...:)) ılk defa bebk olarak gorucez hareket edıcek vs..

yok o öyle değil işte ilk bebekte 16. haftada çıkan göbek ikincide doldu daha 11 haftalık bu ne diye akşam bunalım takıldım .içime çekemediğim sert bir göbek var .bende başkası dese buldumcuk oldu derdim de öyle değilmiş .

çok ıyı anlıyorum canım ınan bende öyleydım 3-4 hafta yumurta grmek ıstemedım .Ama çok şükür 2 gundur yumurtamı yıyorum .
Sabah kahvatlarını yapmaya başlaıdm hatta pazar gunu tv de bıle görüp iğrendıgım şeyı yedım ..

İnşallah yakın zamanda geçer canım ..
O ayak mevzuu bızde de var ayağımı ısıtamıyoruz. Eşimde neden sıcak tutmutorsun dıye kızıyor ama patik giyiyorum terlık gıyıorum daha ne yapıyım bılmıyorum buzz gıbı

Kızlar ben güneş kremi Solenta pregnaya başladım, çok yoğun bir krem, biraz zor yediriyorum ama koruduğunu hissediyorum. Cilt bakımı için de caudalie ürünleri kullanıyordum, gittiğim eczacıya danıştım içeriği temiz kullanabilirsin dedi, Bir de biodermayı önerdi, o da temizmiş.
2 gündür de kalçamın kenarları çok kaşınıyor, çatlama öncesi kaşıntı oluyor diye sizden okumuştum, 2 gün yağ falan sürdüm fayda etmedi, bugün lierac sipariş verdim, bakalım faydası olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…