- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
benımde bulantıdan iştahım gitti,iştahım gıdınce yaşam enerjim gitti.. yemek yemek ne kadar onemlıymış... mıdem burulmasa açlıktan bişey yemicem o derece iştahsız oldum.. eşimde yemiyorsun diye kızıyor... bende ona kızdım keyfımdenmı dıye.. en son haftasonu çıkardım serum takdırıdm artık bunyem guclensın dıye.. 3 kılo gittiElhamdüllilla bulantılarım azaldı .
Buna bıle şükür edıyorum çunku hayattan kopuyosun ve sınır içindesın sürekli patlıcak yer arıyosun ..
Acıdan ağlıydum sonra üzülüyodum Allahın gucune gitcek dıye çünkü bu bbeği çok istedik . Sonra töbe edıyorum . Günler hep bölye geçti ..
Şu halıme şükür inşallah en yakın zamanda tammamen bıter
Ben herzaman kullandığım ürünlere devam ediyorumKızlar hamilelikte yüzünüz için hangi bakım ürünlerimi kullanıyorsunuz ?
Yani nemlendirici, temizleyici tonik, yüz yıkam jeli vs.
Müsait olunca resım atarım sana kuzumNe komik olurAma eşin de haklı olarak görmek isteyeceği için Yarın adına senin için sabirsizlandim
Roc kullanıyorum benBende onu sipariş vericem başka bişey kullanan var mı ?
haklısın canım o zaman ben olsam bende kızardımÜyeye kızgınım . Benım diğer topiğime geldı ve bebeği istemedıgını söyledı sınırlerımı oynattı . Topiğimden attım . Şimdide cinsiyet derdine düşmüş. Asıl komık olanda 5 haftalıktan berı yorum aynı . karnı yayvan .
Benımde 4,5 kilo gıttı canım ..benımde bulantıdan iştahım gitti,iştahım gıdınce yaşam enerjim gitti.. yemek yemek ne kadar onemlıymış... mıdem burulmasa açlıktan bişey yemicem o derece iştahsız oldum.. eşimde yemiyorsun diye kızıyor... bende ona kızdım keyfımdenmı dıye.. en son haftasonu çıkardım serum takdırıdm artık bunyem guclensın dıye.. 3 kılo gitti
yatmadan süt iç üstune su iç yat.. o sıvılaştırır canım.Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende ekim gibi bebeğime kavuşucam. 9+6 yım. çok şükür çok fazla mide bulantım olmadı kilo kaybetmedim fakat aşırı derecede kabızlık problemim varsabahları kayısı yiyiyorum, günde 2 litre en az su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. önerebileceğiniz başka birşeyler var mı ? doktorum transferden sonra şurup yazmıştı ıkınmak sakıncalı olduğu için ama kimsyasal bişeylerde kullanmak istemiyorum. (3.tüp bebek denememde hamile kaldım bu arada çok şükür :)
Ilk gebeligimdeki belirtiler olunca acaba mi dedim bide kürtaj sonrası tutunma daha çabuk oluyo diye deniliyo
Yine doktora gittimHem saçma sorularımi hem korkularimi hem de bir adet mantıklı soruma cevabimi almak içindi.
Bende nefes darlığı var,psikolojik sanırım.Ama üç gündür fazlacaydi.Kisa nefeste sorun yok ama sanki uzun uzun doyamıyorum..Buna çare bulamadık tabiİçimi rahatlatmak için gel bebeğe bakalım dedi,gördüm mutlu oldum nefesim aynı
2li test konusunda kararım belli değil ama yine de aç mı tok mu olmalı diye sordum.Onemi yok farketmez dediSahiden öyle mi bilemedim,sitede aç karna gibi şeyler okumuştum.
2,4 cm olmuşuz,çok kısaydı ama tüm öğle arası beklememe değdi
geçmiş olsun .bebekte kullanılan yanık -pişik kremlerinden kullanabilirsin diye biliyorum .kalanınıda bebeğine kullanırsın :)Okulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birdeherkes krem vermek istedi, ben bir danisayim dedim,ilk etapta buz kullandım sadece.Dedim bahanem olsun Sen yarın mi gorucektiinn
ay benım göbeğim şiş ama gazdanhaklısın canım o zaman ben olsam bende kızardımya çocugu ıstemıyosun nıye yzarsın böyle yerlere herkes bu kadar hassasken bu konularad :)) bıde bu haftada ne göbeği yapmayın benım sadece göbek altı kısım sertleştı onu farkettım gobek eskı gobek:)) rahım bıle portkal kadar daha
Ay ben de aç mı gitmek lazım soracaktım, çok teşekkürler canımYine doktora gittimHem saçma sorularımi hem korkularimi hem de bir adet mantıklı soruma cevabimi almak içindi.
Bende nefes darlığı var,psikolojik sanırım.Ama üç gündür fazlacaydi.Kisa nefeste sorun yok ama sanki uzun uzun doyamıyorum..Buna çare bulamadık tabiİçimi rahatlatmak için gel bebeğe bakalım dedi,gördüm mutlu oldum nefesim aynı
2li test konusunda kararım belli değil ama yine de aç mı tok mu olmalı diye sordum.Onemi yok farketmez dediSahiden öyle mi bilemedim,sitede aç karna gibi şeyler okumuştum.
2,4 cm olmuşuz,çok kısaydı ama tüm öğle arası beklememe değdi
ya kendine bakmıyorsun diye kızıyor burnum akıyor ayagını giymiyosun yumurta yemıyosun vs.. ben kaç kere hamıle kaldım dedım.. ınan ot gıbıydım.. aksam yemegınden sbaaha kadar uyuyordum.. şuanda o uyku halı azaldıBenımde 4,5 kilo gıttı canım ..
Eşim çok yuklnmıyor sağolsun .
Ama üzülüyor bu halime ..
Olsun geçicek allaın izniyle gerı alırız kilolarımızı
Ayy çok geçmiş olsun, krem verdi mi sonra?Okulda iç bacak ve elimin üstüne güzelce çay döktüm canımm,kabardi birdeherkes krem vermek istedi, ben bir danisayim dedim,ilk etapta buz kullandım sadece.Dedim bahanem olsun Sen yarın mi gorucektiinn
oalbılır canım inşalla öyledir.. Alah bılrı en dogruusnu.. yumurtlamanın 15. gunu cıkıyor kanda benım oyel olmustuIlk gebeligimdeki belirtiler olunca acaba mi dedim bide kürtaj sonrası tutunma daha çabuk oluyo diye deniliyo
Çok teşekkür ederim cevaplarıniz içindr a gştmek istemiyorsan bi evde test mi yapsan acaba .ben 4 hafta gebeliği testte gördüm .
o nefes yetmemesi bende de var sanki ciğerlerim yetmiyorda nefesi tam alamıyorum gibi nefes darlığımı başladı diyorum .kızım dalga geçiyor evde hava kalmadı anne yeter diye birde verirken sesli veriyorum nefesi diline düştüm
benim özelden aldığım randevu için karnınız tok olsun hatta gelmeden çikolata meyve suyu için dedi.usg de uyuyan bebek istemiyorlar .
kan içinde aç tok olmak farketmezmiş .
geçmiş olsun .bebekte kullanılan yanık -pişik kremlerinden kullanabilirsin diye biliyorum .kalanınıda bebeğine kullanırsın :)
Çok heycanlandim şuanMüsait olunca resım atarım sana kuzum
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz
yaa bende sen gibiyım benımde pazartesı...:)) ılk defa bebk olarak gorucez hareket edıcek vs..Evet kalbım durcak heyecandan
Uyusam uyansam ve muayene koltugunda yatıyı olsam
3 hftadır görmuyorum özledim
Bide gebelık takvımınde artık bır bebepe benzıyor falan yazıyo ya içim bı fena oluyo
haklısın canım o zaman ben olsam bende kızardımya çocugu ıstemıyosun nıye yzarsın böyle yerlere herkes bu kadar hassasken bu konularad :)) bıde bu haftada ne göbeği yapmayın benım sadece göbek altı kısım sertleştı onu farkettım gobek eskı gobek:)) rahım bıle portkal kadar daha
çok ıyı anlıyorum canım ınan bende öyleydım 3-4 hafta yumurta grmek ıstemedım .Ama çok şükür 2 gundur yumurtamı yıyorum .ya kendine bakmıyorsun diye kızıyor burnum akıyor ayagını giymiyosun yumurta yemıyosun vs.. ben kaç kere hamıle kaldım dedım.. ınan ot gıbıydım.. aksam yemegınden sbaaha kadar uyuyordum.. şuanda o uyku halı azaldı
daha önce hiç yemedim ama denemekte fayda var teşekkür ederim.Avakado yemeni öneririm . İçinde Doğal yağlar olduğu için sindirimi kolaylaştırıyor .
Ben en son 7+2 de gördum bışeye benzemıyorduyaa bende sen gibiyım benımde pazartesı...:)) ılk defa bebk olarak gorucez hareket edıcek vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?