Allah gönlünüzün istediğini versin, benimde adetimin geciktiginin 2.gunu bulantılarım baslamisti. Ama kurtaj sonrasini hic bilmiyorum.Ilk 15 gün yasak enfeksiyondan dolayi özel hastane doktoru tekrar başlayabilirsiniz demişti devlet hastanesi doktoru 2 ay Korun demişti zaten 19 gün sonra basladik Allahtan gelen bişey takıntı etmiyorum canımda ilkinde de aynı şeyler olmuştu yumurtam catladi ilişki olmuştu ve yaklaşık 4 gün sonra falan mide bulantısı böyle burnumda sizi şeklinde ağrı olmuştu akıntıda fazlaydi tekrar aynı belirtiler olunca acaba mi dedim kürtajdan sonra 15-25 gün arası yumurta tekrar gelisebiliyomus
VermediAyy çok geçmiş olsun, krem verdi mi sonra?
sütü sabahları içiyordum ama bide öyle deniyeyim tamamdır teşekkür ederim. :)yatmadan süt iç üstune su iç yat.. o sıvılaştırır canım.
dr a gştmek istemiyorsan bi evde test mi yapsan acaba .ben 4 hafta gebeliği testte gördüm .
Yumurtlamadan En az 2 hafta sonra çıkıyo canım evde teste
İnsallah nefes sorununa çözüm bulursun canim ne guzel bebisini gormussun ikili testte ac tok farketmezYine doktora gittimHem saçma sorularımi hem korkularimi hem de bir adet mantıklı soruma cevabimi almak içindi.
Bende nefes darlığı var,psikolojik sanırım.Ama üç gündür fazlacaydi.Kisa nefeste sorun yok ama sanki uzun uzun doyamıyorum..Buna çare bulamadık tabiİçimi rahatlatmak için gel bebeğe bakalım dedi,gördüm mutlu oldum nefesim aynı
2li test konusunda kararım belli değil ama yine de aç mı tok mu olmalı diye sordum.Onemi yok farketmez dediSahiden öyle mi bilemedim,sitede aç karna gibi şeyler okumuştum.
2,4 cm olmuşuz,çok kısaydı ama tüm öğle arası beklememe değdi
Teşekkür ederim cevabınız içiinİnsallah nefes sorununa çözüm bulursun canim ne guzel bebisini gormussun ikili testte ac tok farketmez
Biz iyiyiz canım çok şükür, bepanten mi verdi yanık için? Yemek sonrası çok aşırı uyku hali var, halsizlik bir de şu an.VermediAma kullanabilirsin korkucak bişey yok dedi,krem kısmını sona sakladım sorularda daha çok nefesle ilgili konuşmuştuk,yani benim okul çıkışı bahanem o çay dökülme meselesi oldu ama orda beklerken bu son aşamada aklıma geldi Bende almadım henüz,normal krem sürdüm şimdilik ama eşimden çıkışına gelirken isticem.Cok sağol caniim Yemek yaparken şimdi, ısıyı hissedince elim acimaya devam ediyor ama unuttum gibi telaş ve korkumu siz nasilsiniiz?
her dr kontrolü öncesi çantaya vişne suyu ve çıkolata atar kontrolde kapıda beklerken yerdim .zaten ayda bir görüyoruz ondada kıçını dönüp uyuyor hop geri gel bekle 1 ay daha .meyve suyu çikolata işe yarıyor aklınızda olsun .Teşekkür ederim cevabınız içiinAç tok farketmedigine çok mutlu oldum,açken ben ben değilim,direkt istifra
Direkt krem adı söylemedi canımBiz iyiyiz canım çok şükür, bepanten mi verdi yanık için? Yemek sonrası çok aşırı uyku hali var, halsizlik bir de şu an.
Çikolatayı arkadaşım da onermisti henüz çok minik diye yemedim ama 12.haftalara sağlam çikolatalarla gideyimher dr kontrolü öncesi çantaya vişne suyu ve çıkolata atar kontrolde kapıda beklerken yerdim .zaten ayda bir görüyoruz ondada kıçını dönüp uyuyor hop geri gel bekle 1 ay daha .meyve suyu çikolata işe yarıyor aklınızda olsun .
fiyatları çok yüksek cnm pregna nın netten mı aldın?Kızlar ben güneş kremi Solenta pregnaya başladım, çok yoğun bir krem, biraz zor yediriyorum ama koruduğunu hissediyorum. Cilt bakımı için de caudalie ürünleri kullanıyordum, gittiğim eczacıya danıştım içeriği temiz kullanabilirsin dedi, Bir de biodermayı önerdi, o da temizmiş.
2 gündür de kalçamın kenarları çok kaşınıyor, çatlama öncesi kaşıntı oluyor diye sizden okumuştum, 2 gün yağ falan sürdüm fayda etmedi, bugün lierac sipariş verdim, bakalım faydası olacak mı.
Yanık için bepanten ya da silverdin iyi geliyor canım ama hamilelikte kullanılır mı ben de bilmiyorum hiç, belki eczacı yönlendirir. Geçmiş olsun tekrarDirekt krem adı söylemedi canımBen olayı anlattım,kabardigini söyledim gosterdim,krem kullanmanda bir sakınca yok dedi.O sıra bana ultrason resmini vermişti,ben ayrıntısını sormayı unuttum.Esim de eczacıya tarif ederek alır diye düşündüm ama bepanten olur mu sence bilgin var mı direkt isim söylesem daha kolay olur ona İyi olmaniza mutlu olduum,uyku hali çok normal sanırım ama halsizlik kısmı yormaz seni inşallah Öyle halsiz günlerde güne ilk başlama anı bile resmen ömürden ömür alıcı,cumartesi gelsin hemen
benım 2li tets var.. onun öncesınde çıkolata yesem problem olmaz değilmi?? aç karna olması şart deği demi 2 li tetsınher dr kontrolü öncesi çantaya vişne suyu ve çıkolata atar kontrolde kapıda beklerken yerdim .zaten ayda bir görüyoruz ondada kıçını dönüp uyuyor hop geri gel bekle 1 ay daha .meyve suyu çikolata işe yarıyor aklınızda olsun .
Pregnayı eczaneden aldım. Bana ucuza geldi, 145 e aldım. Şöyle ucuza geldi, kremin son kullanma tarihi 2020ydi. Ben de gebelik 2020ye kadar bitmiş olacak diye aldım açıkcası. Güneş kremlerini açınca 1 sene kullanılabiliyor zaten, gerçi ben daha uzun kullanıyordum ama bunu ucuza bulunca aldım.fiyatları çok yüksek cnm pregna nın netten mı aldın?
Canım bende inanılmaz kaşınıyorum lierac a başladım göğüs kalça bel ne bulsam sürüyorumKızlar ben güneş kremi Solenta pregnaya başladım, çok yoğun bir krem, biraz zor yediriyorum ama koruduğunu hissediyorum. Cilt bakımı için de caudalie ürünleri kullanıyordum, gittiğim eczacıya danıştım içeriği temiz kullanabilirsin dedi, Bir de biodermayı önerdi, o da temizmiş.
2 gündür de kalçamın kenarları çok kaşınıyor, çatlama öncesi kaşıntı oluyor diye sizden okumuştum, 2 gün yağ falan sürdüm fayda etmedi, bugün lierac sipariş verdim, bakalım faydası olacak mı.
2lide aç tok farketmiyormuş hatta benim randevu aldığım özel tok olup gelmeden çikolata meyvesuyu için dedibenım 2li tets var.. onun öncesınde çıkolata yesem problem olmaz değilmi?? aç karna olması şart deği demi 2 li tetsın
Pregnayı eczaneden aldım. Bana ucuza geldi, 145 e aldım. Şöyle ucuza geldi, kremin son kullanma tarihi 2020ydi. Ben de gebelik 2020ye kadar bitmiş olacak diye aldım açıkcası. Güneş kremlerini açınca 1 sene kullanılabiliyor zaten, gerçi ben daha uzun kullanıyordum ama bunu ucuza bulunca aldım.
Lieracı da dermoeczanemden sipariş ettim, ilk defa internetten dermokozmetik alıyorum, inşallah sıkıntı çıkmaz.
Canımmm zaten çikolata ye yarın ikili testim var çikolata yiyip gidebilirsinbenım 2li tets var.. onun öncesınde çıkolata yesem problem olmaz değilmi?? aç karna olması şart deği demi 2 li tetsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?