2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım hametan, bebhanten kullanabilirsin sonra yara kuruyunca hemen madecasol kreme geçmen lazım hiçbir izin kalmayacak

Canım bende inanılmaz kaşınıyorum lierac a başladım göğüs kalça bel ne bulsam sürüyorum solenta yı bıgun sipariş verdim. Zaten çok bi seçeneğimiz yok en iyisi bunlar şuan
Krem gelsin ben de hemen başlayacağım. Cildim epey hassas, iz kalmaya müsait bir yapısı var, ne kadar kurtarırsam kar diye bakıyorum.

evet çtıktan sonra kulllanımı 1 sene .. çok mantıklı yapmışın.. fiyatı gayet iyi.cıltte parlaklık verıyor mu?o durum benım cok hosuma gıtmıyo
yok canım hiç parlaklık olmuyor. Mat bir yapısı var. İlk sürdüğümde miktarı biraz kaçırmışım, yüzüme dağıtıyorum dağıtıyorum bembeyaz oldum D Artık akıllandım, minicik bir nokta kadar 4-5 yere koyup sürüyorum, güzel duruyor.

Verdiğin bilgilere aşırı teşekkür ederiim Çok sağol canım,iki kremi de aldirayim o halde
Madecasol kremi muhakak aldır çok işine yarayacak iz kalmayacak emin olabilirsin başka bir kreme ihtiyacı olmayacak
Onun öncesinde hametan kremle başla yaram iyileşinceye madecasol
çok su değdirme yarana eğer büller oluşursa patlatma enfeksiyon kapmasın
Geçmiş olsun tekrar

merhabalar arkadaslar bugun kontrole gitti 7+3 2 hafta once kese olusmamisti simdi kese olusmus ama bebek cok ama cok kucukmus kalp atisini duyamadik cok korkuyorum ne olur bir akil verin haftaya persembe yine gidecembu arada karin ultrasonuyla bakiyor doktorum

Canım bekle bazen geç görülebiliyor telaş yapma bebeğin seninldr inşallah

canım o hafta benım bı doktor karındna gördu ,diğeri karındna göremıyom demişti. cıhazı ıyı degıldır.zaten olumsuz bıseyd eyuzune derlerdı m. etme.

Aaa herşey zararlı napıcaz biz

Dalin en güzeli ya.. Doğal

Güneş kremi konusunu açmanız mükemmel olmuş. Solanteyi hiç duymamıştım ya la roche yada lierac ın güneş kremini alacaktım. kullananlar memnunmuydu acaba. yüzde beyaz bırakıyor mu. sabah işe giderken uğraşmak zor oluyor açıkçası :)

solante çok yoğun kıvamlı, çok az sürünce kolay dağılıyor. Parlak parlak da durmuyor, yoğun ama ben sevdim.

Ben memnun kaldım canım. Mat bi yapısı var ilk sürdüğünde hafif bi beyazlık oluyo yüzde, istersen çıkmadan 15-20 dk önce sür o zaman emmiş oluyo. Hatta benim cildim karma burun ve çene kısmım yağlanırdı parlardı o kadar iyi geldi ki cildim porselen gibi duruyo bayıldım

Süper o zaman. Hepsiburada da indirimde gördüm ama diğer sitelere de bakıp sipariş lierac la sipariş vereyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…