Evet bende artık acın yemek yemek istiyorum diye ağlamıştım . Hala tatlı yeniyorum ya da balık ve tavuk kötü geliyor ama şükür kahvaltı yapıyorum o bile mutluluk . Bebekler iyi olsun da en fazla 9 ay değil mi zaten . Dayanacağız mecburElhamdüllilla bulantılarım azaldı .
Buna bıle şükür edıyorum çunku hayattan kopuyosun ve sınır içindesın sürekli patlıcak yer arıyosun ..
Acıdan ağlıydum sonra üzülüyodum Allahın gucune gitcek dıye çünkü bu bbeği çok istedik . Sonra töbe edıyorum . Günler hep bölye geçti ..
Şu halıme şükür inşallah en yakın zamanda tammamen bıter
hahahahaahaa tamam maşaşlah benim yerime de ye o zaman bişey dememMaşallah de
Evet bende artık acın yemek yemek istiyorum diye ağlamıştım . Hala tatlı yeniyorum ya da balık ve tavuk kötü geliyor ama şükür kahvaltı yapıyorum o bile mutluluk . Bebekler iyi olsun da en fazla 9 ay değil mi zaten . Dayanacağız mecbur
hahahahaahaa tamam maşaşlah benim yerime de ye o zaman bişey demem
Kayınvalıde sınır ediyor cevız ye badem ye yumutirta ye balıgı unutma. Torunuma ıyı bakmıyorsun kg alcam dıye ac gezme. Ya delirtti tüm sülaleye yaymış hediyeler gelmeye basladım dedı. Ya niye söyledin ben ıs yerinde bıle gizlemeye calısıyor um nazara ınanarıö. İlkini oğrenınce herkese görmemişsin cocugu oluyor misali duyurdum 9 ay yatarak ıprenc bir hamılelık gecırdım. Ne zMan sakladım sorunsuz gectı. O ıkı sefer sureklı tembıhledım bunda da dusunur dıye demeyi gerek görmedim masallah sagır sultan duymus.. Hatta gereksiz emekli öğretmen bir akrabaları aradı aaaa kızım hayırlı olsun da 3 cocuk ne yaa nasıl bak an çalısıyorsun. Maşallah her yıl dogıruyon yavrum egıtım lisin de ne diyeyim şimdi... Teyze Bız istedik.. Bı, cok cocuk seviyoruz. 4.yu de yapacağım deyince kızım Suriyelileri geçtin.. Pardon nasıl böyle benle konusabılırsınız yasınıza hurmetım var özel hayatımız sizi ilgilendirmez. Para var ki doğurıyprum hadı cocuk durmuyor deyıp kapattım teli.... Anında eşime naklen yayın yapmış. Eşim sallama o kadını herkese karısır kimse de ses cıkarmadıgın ıcın böyle oldu... Gercı sen de kadını ıyı haklamıssın yazık yaşlı yapmasaydın.. Ben de hamileyim dedım.. Bana suroyelı sanki korunmayı bilmeye n egıtım li cahil imajı çizdi dedim. Kayınvalıde aradım bir daha sizin sulaledrn böyle laflar istemiyorum soyle dedım. Kimseyı ilgilendirmez dedım.. Haklısın kızım ben cok cocuk severim benım hoşuma gidiyor ona ne.. Sen merak etme günümüz var ben ona gerekeni soylerım.kızım 4. Yu de dogur ne olur.. Ya ben onu öylesine dedim kadını sınır etmek ıcın.. O kadının hediyesini de ıstemıyom sen baskasına götur dedim. Tamam sen sinirlenme sinirlenince bebege birsey olur git yat dedı. Bu arada Kayınvalıde benı asla dusunmen tek derdi oğlu ve torunları.. Ben hasta olsam aramaz torunu bir öhh desin hergun arar.. Oğlu zaten dünyadaki en harika varlık. O hata yapsa da haklı... Allahtan uzak sehırlerdeyızCanım bende yemedim sıkıntı yapma..
Ben çok h rler şartlanmamalı taraftarıyım..
Midemiz almıyorsa tiksiniyorsak zaten sevmeyerek yenilenmesi taraftarıyım
Bol çeşitli, hergün farklı besin içerikli yemekler yemek severek yemek en önemlisi
İllaki balık ceviz diye bişey yok
İçin rahatlıksın kuzum bende yemiyorum balık,
Belki hurafe gelebilir ben aman ne saçma deyip ilk hamileliğimde hep sakız çiğnedi annem kızım cıgneme geveze olur.. Ya annem saçmalama.. Ama hakikaten 1 numara aşırı konuşkan oğlum sus bir sn bak babanla konusuyorum. Beni dinle anne..monuşmayı çok seviyor tezgahtara kıyafete sevdıgım renkleri modelleri anlatır. İkinci hamilelikte asla cıgnemedım sakin ve gerektiği yerde konuşan bir oğluşum var... Saçma ama sanki gerçek gıbıSakız çiğnemek
Bulantının ve kusmaların yoğun olduğu dönemde naneli sakız çiğnemek inanılmaz ferahlatıcı olabilir! Ancak anı kurtarmak için seçtiğiniz sakız bebeğiniz için ne kadar uygun? Burada korkulan tam olarak sakız değil, içindeki tatlandırıcı. Çoğu sakız normal şeker yerine tatlandırıcı kullanır. Aspartam adı verilen tatlandırıcı günümüzdeki sakızların hemen hemen hepsinde bulunuyor. Bazı araştırmalar bu tatlandırıcının anne karnındaki bebekler üzerinde doğum kusurlarına varan etkisi olduğunu söylese de, alanda yapılan her araştırma aynı görüşte değil. Her şeye rağmen, içinizin rahat etmesi için hamilelik boyunca sakıza ara vermek en iyisi gibi görünüyor.
Birde şöyle bir yazı okumustum . Senınde haberın olsun canım. Doktoruma danışmadım ama sen bır danıs istersen ..
Canım bir Brdak ilık suya bir cay kasıgı hakiki zeytin yagı koy ve iç çok işe yarıyor..Kızlar merhaba Allah nasip kısmet ederse bende ekim gibi bebeğime kavuşucam. 9+6 yım. çok şükür çok fazla mide bulantım olmadı kilo kaybetmedim fakat aşırı derecede kabızlık problemim varsabahları kayısı yiyiyorum, günde 2 litre en az su içmeye dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. önerebileceğiniz başka birşeyler var mı ? doktorum transferden sonra şurup yazmıştı ıkınmak sakıncalı olduğu için ama kimsyasal bişeylerde kullanmak istemiyorum. (3.tüp bebek denememde hamile kaldım bu arada çok şükür :)
Benim annem ve kayınvalidem de maşallah herkese söylüyor.. Ama instagram da paylaşma diye de tembihliyorlardı. Ben zaten paylaşmayı düşünmüyordum nazardan korkuyorum ama bunlar tüm arkadaşlarına diyorlar herkes hayırlı olsun diyo tamam ilk torun seviniyorlar ama olmuyor böyleKayınvalıde sınır ediyor cevız ye badem ye yumutirta ye balıgı unutma. Torunuma ıyı bakmıyorsun kg alcam dıye ac gezme. Ya delirtti tüm sülaleye yaymış hediyeler gelmeye basladım dedı. Ya niye söyledin ben ıs yerinde bıle gizlemeye calısıyor um nazara ınanarıö. İlkini oğrenınce herkese görmemişsin cocugu oluyor misali duyurdum 9 ay yatarak ıprenc bir hamılelık gecırdım. Ne zMan sakladım sorunsuz gectı. O ıkı sefer sureklı tembıhledım bunda da dusunur dıye demeyi gerek görmedim masallah sagır sultan duymus.. Hatta gereksiz emekli öğretmen bir akrabaları aradı aaaa kızım hayırlı olsun da 3 cocuk ne yaa nasıl bak an çalısıyorsun. Maşallah her yıl dogıruyon yavrum egıtım lisin de ne diyeyim şimdi... Teyze Bız istedik.. Bı, cok cocuk seviyoruz. 4.yu de yapacağım deyince kızım Suriyelileri geçtin.. Pardon nasıl böyle benle konusabılırsınız yasınıza hurmetım var özel hayatımız sizi ilgilendirmez. Para var ki doğurıyprum hadı cocuk durmuyor deyıp kapattım teli.... Anında eşime naklen yayın yapmış. Eşim sallama o kadını herkese karısır kimse de ses cıkarmadıgın ıcın böyle oldu... Gercı sen de kadını ıyı haklamıssın yazık yaşlı yapmasaydın.. Ben de hamileyim dedım.. Bana suroyelı sanki korunmayı bilmeye n egıtım li cahil imajı çizdi dedim. Kayınvalıde aradım bir daha sizin sulaledrn böyle laflar istemiyorum soyle dedım. Kimseyı ilgilendirmez dedım.. Haklısın kızım ben cok cocuk severim benım hoşuma gidiyor ona ne.. Sen merak etme günümüz var ben ona gerekeni soylerım.kızım 4. Yu de dogur ne olur.. Ya ben onu öylesine dedim kadını sınır etmek ıcın.. O kadının hediyesini de ıstemıyom sen baskasına götur dedim. Tamam sen sinirlenme sinirlenince bebege birsey olur git yat dedı. Bu arada Kayınvalıde benı asla dusunmen tek derdi oğlu ve torunları.. Ben hasta olsam aramaz torunu bir öhh desin hergun arar.. Oğlu zaten dünyadaki en harika varlık. O hata yapsa da haklı... Allahtan uzak sehırlerdeyız
Bes yıl sonra ilk kez tüp bebekle anne oldum. Güya öğretmen olmuş ama insan olmamıs meslektaşım bir gun tenefuste o zaman 4 yıllık evliyim cocuk yok aklı başında olanlar sormuyor. Ama dengesizsin biri ya benım üstüme eşim ceket atsa hamıle kalıyorum ıkı kere aldırdık.sızın nıye olmuyor.. O kadar gözlsrım doldu aglayarak duruma geldim dedim demek korunmayı bilmiyorsun... Artı insanlar cocuk bulamazken sen 2 kere aldırdıgını marifetmiş gıbı anlatıyorsun. Sen o masumların canını aldın acaba övur tarafta nasıl hesap ver en. Bakamayacagın cocugun önlemini alacaksın bunu 18 yasındaki kızlar bile korunmayı biliyor dedım.. Gık yok.. Çocugu olmayan arkafaslarımın yanında asla cocuk geyıgı yapmam, neden olmuyor dıye asla sormam. Oturmalara giderken bile uzulmesın dıye cocukları göturmem çünkü ben 4 yılda herkes nıye olmuyor sorun kimde.. Coxuksuz ev mi olur. Yasın gececek. Ben stresten aglamaktan hamıle kalamıyorum. Rabbım olmayan tüm kadınlara sağlıklı cocuk versin, kimsenin kucagı boş gözu yaşlı olmasın... Ben cocugum olmuyor dıye esıme boşanalım bıle demiştim sen evin tek oğlusun dıye.. Allahım bugunlere şükürhaklısın canım o zaman ben olsam bende kızardımya çocugu ıstemıyosun nıye yzarsın böyle yerlere herkes bu kadar hassasken bu konularad :)) bıde bu haftada ne göbeği yapmayın benım sadece göbek altı kısım sertleştı onu farkettım gobek eskı gobek:)) rahım bıle portkal kadar daha
Ben bile sinirlendim şu an o kadına. Ona ne ya, isteyen istediği kadar çocuk yapar. Bu maddi imkana ve isteğe bakar kimse eleştiremez. Biraz terbiyesizlik etmiş.Kayınvalıde sınır ediyor cevız ye badem ye yumutirta ye balıgı unutma. Torunuma ıyı bakmıyorsun kg alcam dıye ac gezme. Ya delirtti tüm sülaleye yaymış hediyeler gelmeye basladım dedı. Ya niye söyledin ben ıs yerinde bıle gizlemeye calısıyor um nazara ınanarıö. İlkini oğrenınce herkese görmemişsin cocugu oluyor misali duyurdum 9 ay yatarak ıprenc bir hamılelık gecırdım. Ne zMan sakladım sorunsuz gectı. O ıkı sefer sureklı tembıhledım bunda da dusunur dıye demeyi gerek görmedim masallah sagır sultan duymus.. Hatta gereksiz emekli öğretmen bir akrabaları aradı aaaa kızım hayırlı olsun da 3 cocuk ne yaa nasıl bak an çalısıyorsun. Maşallah her yıl dogıruyon yavrum egıtım lisin de ne diyeyim şimdi... Teyze Bız istedik.. Bı, cok cocuk seviyoruz. 4.yu de yapacağım deyince kızım Suriyelileri geçtin.. Pardon nasıl böyle benle konusabılırsınız yasınıza hurmetım var özel hayatımız sizi ilgilendirmez. Para var ki doğurıyprum hadı cocuk durmuyor deyıp kapattım teli.... Anında eşime naklen yayın yapmış. Eşim sallama o kadını herkese karısır kimse de ses cıkarmadıgın ıcın böyle oldu... Gercı sen de kadını ıyı haklamıssın yazık yaşlı yapmasaydın.. Ben de hamileyim dedım.. Bana suroyelı sanki korunmayı bilmeye n egıtım li cahil imajı çizdi dedim. Kayınvalıde aradım bir daha sizin sulaledrn böyle laflar istemiyorum soyle dedım. Kimseyı ilgilendirmez dedım.. Haklısın kızım ben cok cocuk severim benım hoşuma gidiyor ona ne.. Sen merak etme günümüz var ben ona gerekeni soylerım.kızım 4. Yu de dogur ne olur.. Ya ben onu öylesine dedim kadını sınır etmek ıcın.. O kadının hediyesini de ıstemıyom sen baskasına götur dedim. Tamam sen sinirlenme sinirlenince bebege birsey olur git yat dedı. Bu arada Kayınvalıde benı asla dusunmen tek derdi oğlu ve torunları.. Ben hasta olsam aramaz torunu bir öhh desin hergun arar.. Oğlu zaten dünyadaki en harika varlık. O hata yapsa da haklı... Allahtan uzak sehırlerdeyız
Ne kadar düşüncesiz insanlar var öyle. En sevmediğim sorudur. Belki olmuyor belki istemiyor bu kimseyi ilgilendirmez ki.Bes yıl sonra ilk kez tüp bebekle anne oldum. Güya öğretmen olmuş ama insan olmamıs meslektaşım bir gun tenefuste o zaman 4 yıllık evliyim cocuk yok aklı başında olanlar sormuyor. Ama dengesizsin biri ya benım üstüme eşim ceket atsa hamıle kalıyorum ıkı kere aldırdık.sızın nıye olmuyor.. O kadar gözlsrım doldu aglayarak duruma geldim dedim demek korunmayı bilmiyorsun... Artı insanlar cocuk bulamazken sen 2 kere aldırdıgını marifetmiş gıbı anlatıyorsun. Sen o masumların canını aldın acaba övur tarafta nasıl hesap ver en. Bakamayacagın cocugun önlemini alacaksın bunu 18 yasındaki kızlar bile korunmayı biliyor dedım.. Gık yok.. Çocugu olmayan arkafaslarımın yanında asla cocuk geyıgı yapmam, neden olmuyor dıye asla sormam. Oturmalara giderken bile uzulmesın dıye cocukları göturmem çünkü ben 4 yılda herkes nıye olmuyor sorun kimde.. Coxuksuz ev mi olur. Yasın gececek. Ben stresten aglamaktan hamıle kalamıyorum. Rabbım olmayan tüm kadınlara sağlıklı cocuk versin, kimsenin kucagı boş gözu yaşlı olmasın... Ben cocugum olmuyor dıye esıme boşanalım bıle demiştim sen evin tek oğlusun dıye.. Allahım bugunlere şükür
Aaa ne densiz kadinmis o oyle ona ne insanlar kac tane cocuk yaparsa yapsin kvden de agzinin payini alir susar artikKayınvalıde sınır ediyor cevız ye badem ye yumutirta ye balıgı unutma. Torunuma ıyı bakmıyorsun kg alcam dıye ac gezme. Ya delirtti tüm sülaleye yaymış hediyeler gelmeye basladım dedı. Ya niye söyledin ben ıs yerinde bıle gizlemeye calısıyor um nazara ınanarıö. İlkini oğrenınce herkese görmemişsin cocugu oluyor misali duyurdum 9 ay yatarak ıprenc bir hamılelık gecırdım. Ne zMan sakladım sorunsuz gectı. O ıkı sefer sureklı tembıhledım bunda da dusunur dıye demeyi gerek görmedim masallah sagır sultan duymus.. Hatta gereksiz emekli öğretmen bir akrabaları aradı aaaa kızım hayırlı olsun da 3 cocuk ne yaa nasıl bak an çalısıyorsun. Maşallah her yıl dogıruyon yavrum egıtım lisin de ne diyeyim şimdi... Teyze Bız istedik.. Bı, cok cocuk seviyoruz. 4.yu de yapacağım deyince kızım Suriyelileri geçtin.. Pardon nasıl böyle benle konusabılırsınız yasınıza hurmetım var özel hayatımız sizi ilgilendirmez. Para var ki doğurıyprum hadı cocuk durmuyor deyıp kapattım teli.... Anında eşime naklen yayın yapmış. Eşim sallama o kadını herkese karısır kimse de ses cıkarmadıgın ıcın böyle oldu... Gercı sen de kadını ıyı haklamıssın yazık yaşlı yapmasaydın.. Ben de hamileyim dedım.. Bana suroyelı sanki korunmayı bilmeye n egıtım li cahil imajı çizdi dedim. Kayınvalıde aradım bir daha sizin sulaledrn böyle laflar istemiyorum soyle dedım. Kimseyı ilgilendirmez dedım.. Haklısın kızım ben cok cocuk severim benım hoşuma gidiyor ona ne.. Sen merak etme günümüz var ben ona gerekeni soylerım.kızım 4. Yu de dogur ne olur.. Ya ben onu öylesine dedim kadını sınır etmek ıcın.. O kadının hediyesini de ıstemıyom sen baskasına götur dedim. Tamam sen sinirlenme sinirlenince bebege birsey olur git yat dedı. Bu arada Kayınvalıde benı asla dusunmen tek derdi oğlu ve torunları.. Ben hasta olsam aramaz torunu bir öhh desin hergun arar.. Oğlu zaten dünyadaki en harika varlık. O hata yapsa da haklı... Allahtan uzak sehırlerdeyız
Selam canım, 34 yaşındayım ben de, zaten yaş sınırda olduğu için biraz da önerdi doktor, çok teşekkürler bilgi verdiğin için, bakalım karar vermek için iki hafta kadar zamanımız var şu an.dombili_xl cigim gecenlerde dna testi demistin demi sen hatta bende gerek yok diye yazmistim
Bugun ebe ile görüştümde 35 yas üstüne ikili testten ziyade bu NİPT testini oneriyorlarmis senin yasin kacti canim
Rica ederim canim Türkiyede ücreti neymis bu testin bilgin varmi, kan aliniyormus yurtdışına yollaniyormus 11 ila 18 hafta arasi yapilirmis ama en iyi sonuc 11 ila 13 arasi imişSelam canım, 34 yaşındayım ben de, zaten yaş sınırda olduğu için biraz da önerdi doktor, çok teşekkürler bilgi verdiğin için, bakalım karar vermek için iki hafta kadar zamanımız var şu an.
Aynen canım kan alıp İsviçre’ye yollayacaklar yaptırırsak, 12+5’e aldım randevuyu, ücreti 3400 TL bana verdikleri fiyat, İstanbul dılında daha uygun fiyatlara yaptıran arkadaşlar da vardı, testin kapsamı ve o tarihki döviz kuru da etkili tabi, bir de Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde de ücretsiz yapılıyormuş, onun prosedürünü tam bilmiyorum ama riskli gebelik uzmanına muayene olup gerekli görülürse sanırım.Rica ederim canim Türkiyede ücreti neymis bu testin bilgin varmi, kan aliniyormus yurtdışına yollaniyormus 11 ila 18 hafta arasi yapilirmis ama en iyi sonuc 11 ila 13 arasi imiş
Ankara’da kime gidiyorsunuz acabaGünaydın kızlar çalıştığım için sürekli giremiyorum . Bu gün 12. Hafta bitiyor çok şükürBulantılar beş gündür çok çok azaldı ama midemde çok gaz oluyor yedigimn hiç bir yemeği sindiremiyorum . Dün rahat yerim diye brokoli yaptım ay mahvetti beni. Yatağa girdim sancı gider diye sabah dek gaz sancısı cektiö . Bu ayda ibşallah mutlu hamilelik sürecine geçerim doktora gitmeme daha üç hafta var bebeklerimi merak ediyorum cinsiyetleri bellli olmustur valla sürekli cinsiyet oylamasına bakıyorum bu sene yoğunluk hangi cinsiyet diye bi de 12. Ve 13. Haftada olanlar ne ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece folik asit kullanıyorum doktor bıraktırcam üç hafta sonra dedi daha vakit var yani. Kan ilacına falan başlamadık konusu da geçmedi hatta. Ben zonguldak da yaşıyorum Ankara ya gidiyorum doktora ayda bir kontrol yeter diyor doktor ama elimde olsa ultrason cihazı alıp evde sürekli bebeklere bakcam
Bayaa maliyetliymis canim sende bi dene belki gerekli gorulup devlet karsilarAynen canım kan alıp İsviçre’ye yollayacaklar yaptırırsak, 12+5’e aldım randevuyu, ücreti 3400 TL bana verdikleri fiyat, İstanbul dılında daha uygun fiyatlara yaptıran arkadaşlar da vardı, testin kapsamı ve o tarihki döviz kuru da etkili tabi, bir de Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde de ücretsiz yapılıyormuş, onun prosedürünü tam bilmiyorum ama riskli gebelik uzmanına muayene olup gerekli görülürse sanırım.
Ah ah ne kadar dolmuşsun sen kıyamam yaKayınvalıde sınır ediyor cevız ye badem ye yumutirta ye balıgı unutma. Torunuma ıyı bakmıyorsun kg alcam dıye ac gezme. Ya delirtti tüm sülaleye yaymış hediyeler gelmeye basladım dedı. Ya niye söyledin ben ıs yerinde bıle gizlemeye calısıyor um nazara ınanarıö. İlkini oğrenınce herkese görmemişsin cocugu oluyor misali duyurdum 9 ay yatarak ıprenc bir hamılelık gecırdım. Ne zMan sakladım sorunsuz gectı. O ıkı sefer sureklı tembıhledım bunda da dusunur dıye demeyi gerek görmedim masallah sagır sultan duymus.. Hatta gereksiz emekli öğretmen bir akrabaları aradı aaaa kızım hayırlı olsun da 3 cocuk ne yaa nasıl bak an çalısıyorsun. Maşallah her yıl dogıruyon yavrum egıtım lisin de ne diyeyim şimdi... Teyze Bız istedik.. Bı, cok cocuk seviyoruz. 4.yu de yapacağım deyince kızım Suriyelileri geçtin.. Pardon nasıl böyle benle konusabılırsınız yasınıza hurmetım var özel hayatımız sizi ilgilendirmez. Para var ki doğurıyprum hadı cocuk durmuyor deyıp kapattım teli.... Anında eşime naklen yayın yapmış. Eşim sallama o kadını herkese karısır kimse de ses cıkarmadıgın ıcın böyle oldu... Gercı sen de kadını ıyı haklamıssın yazık yaşlı yapmasaydın.. Ben de hamileyim dedım.. Bana suroyelı sanki korunmayı bilmeye n egıtım li cahil imajı çizdi dedim. Kayınvalıde aradım bir daha sizin sulaledrn böyle laflar istemiyorum soyle dedım. Kimseyı ilgilendirmez dedım.. Haklısın kızım ben cok cocuk severim benım hoşuma gidiyor ona ne.. Sen merak etme günümüz var ben ona gerekeni soylerım.kızım 4. Yu de dogur ne olur.. Ya ben onu öylesine dedim kadını sınır etmek ıcın.. O kadının hediyesini de ıstemıyom sen baskasına götur dedim. Tamam sen sinirlenme sinirlenince bebege birsey olur git yat dedı. Bu arada Kayınvalıde benı asla dusunmen tek derdi oğlu ve torunları.. Ben hasta olsam aramaz torunu bir öhh desin hergun arar.. Oğlu zaten dünyadaki en harika varlık. O hata yapsa da haklı... Allahtan uzak sehırlerdeyız
Aynen vakit ayarlayabilirsem onu da düşünüyorum, hayırlısı olsun bakalım hakkımızdaBayaa maliyetliymis canim sende bi dene belki gerekli gorulup devlet karsilar
Bilmiyorum o yönünü bende takip ettiğim bir programda sakız ve yengeç annemdem uzak dur dıyodu ordan merak edip bakmıstım .Belki hurafe gelebilir ben aman ne saçma deyip ilk hamileliğimde hep sakız çiğnedi annem kızım cıgneme geveze olur.. Ya annem saçmalama.. Ama hakikaten 1 numara aşırı konuşkan oğlum sus bir sn bak babanla konusuyorum. Beni dinle anne..monuşmayı çok seviyor tezgahtara kıyafete sevdıgım renkleri modelleri anlatır. İkinci hamilelikte asla cıgnemedım sakin ve gerektiği yerde konuşan bir oğluşum var... Saçma ama sanki gerçek gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?