Canım, gözünüzaydın...
Bir sorun olmamasına çok sevindim.
Bazen erkeklerde olabiliyor, erkek çocuk isteği.
Birlikte maça gitmek, futbol oynamak, erkek erkeğe takılmak isteği vs
Ama doğasın da bak nasıl aşık oluyor kızına.
Hatta iyiyi kız oldu diyecek...
Şimdilik geçici bir şok yaşıyor ama üzülme geçici
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Geçmiş olsun hic kalkma yat dinlen canimKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
canim daha öncede yazmistim benim ilk hamileliğimde her adet donemimde 3-5 damla kanamam geliyordu ama sağsalim aldim oğlumu kucagima, doktora gitmissin, bebisinde iyi hic korkma yat dinlen allaha emanet yavrunKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Beni de eklermisin :) tam anlayamadm ama sanirm yine burda konuşucaz ama resimleri baskasi goremicek
Orda sadece resim oaylaşcaz canım sohbetimiz yine burda devam eder . Özel bir konu olursa orda konusuruz ..@
Beni de eklermisin :) tam anlayamadm ama sanirm yine burda konuşucaz ama resimleri baskasi goremicek
Hindistan cevizi yagini ben de roll un olarak kullaniyorm tavsiye ederimÖzel kullandığım birşey yok ama dalin le yıkıyordumyine onunla yıkıyorum..
Rimelimi de hindistan cevizi yağı ile temizliyorum..
İyi ki var şu hindistan cevizi yağı
AnladmOrda sadece resim oaylaşcaz canım sohbetimiz yine burda devam eder . Özel bir konu olursa orda konusuruz ..
Ayy cidden mi benim oğlumda babasına aşırı düşkün ya bazenAln cns erkek cocuklari anneye cook düşkün oluyor, kizlarda babaya
Mesela benim oglum 3 yasinda babasını hiiic umursamaz varsa yoksa ben bide resmen babasını kiskandirmaya çalışıyor sürekli beni opup seviyor onun yaninda
Normal değil mi zaten. Çok küçük olduğu için kalp atışını dinletmiyorlar o aylarda. Zaten o haftalar da burda çoğu kişinin kalp atışı görülmemişti canım.arkadaslar icim hivmc rahat degil dun kalp atisini duyamadim diye dun 7+3tu ama bebek cok kucukmustu kalp atisini gec duyan varmi
Yok kuzum sanmıyorum ondan olsun.. Bende her gün 3 5 kere hapşuruyorum hemde hayvan gibi karşı evden duyulurBu hafta mevsim geçişinden ben de çok hapşurdum, o yüzden mi oldu acaba
Hepimizi vesvese yapıyoruz canım doğurana kadar da büyük ihtimalle devam edicek :/Ben de ikili tarama testine gidince cinsiyetle ilgili hiçbir şey söylememesini rica edicem doktordan
Cinsiyet partisi yapmayı düşünüyoruz
İlerleyen haftalarda öğreniriz inşallah bebeğim sağlıklı olsun da
Kendi kendime vesvese yapıyorum. En son kanama olduktan sonra iğnen ilaç kullandım ama henüz görmeye gitmedim. İnşallah iyidir
Katı hindistan cevizi yağı dimiHindistan cevizi yagini ben de roll un olarak kullaniyorm tavsiye ederim
Alin benden de o kadar kizlar. Benim anne tarafim annemi cildirtti. Ilk bebek 4. Senemizde geldi. Ben sismanim ya tutturmuşlar olmuyo, sisman ya bilmem ne diye. Ya ne alakasi var. Biz kocamla 20 ulke gezdik 4 senede. Kariyer yaptik. Ikinci evimizi aldik. Anne baba olmaya hazir degildik. Hazır oldugumuzda cok şükür geldi kollarimiza. Oğluma 3. ayda gebe kaldim ben. Ama sorsan tedavi gormustur o diyen bile var arkamizdan...Cam benim ya. Benim de oğlum dogdugunda beş senelik evliydim. Neler çektim bende milletin dilinden. Olmuyorken millet çok konuştu herkes akıl verdi sanki onlar çok iyi bilioda biz beceremiyoruz bu işi. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur. Ama oğlum doğduğunda çok agladim spinal seseryandi erkek hemşire vardi dediki niye bu kadar ağlıyorsun biz onu beş sene bekledik çok kıymetli dedim. Adam şaşırdı çünkü oğlum dogdugunda 24 yasindaydim sadece. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin hep dua ederim.
Canim benim yaa.. oluyo oyle hatalar. Benim 2016 anneler grubunda bi arkadas Avrupa'da bi ulkede, yine az ultrasona girerek gebelik geciriyordu. Ilk ultrasonda kiz demisler. O da bastan asagi pembe almis herseyini. Sonra 30. Haftada bi daha ultrasona giriyo, aaa o da ne. Bildiğin pipi. Erkek dogurdu pembe pembe kiyafetlere.Kızlar günaydınnnn
Bıgun küçük çaplı bir şok geçirdik daha doğrusu eşim geçirdi
2 li teste girdik herşey normal çook şükür
%90 erkek denilmişti poliklinikte
Şuan büyük ihtimalle kız dedi doktor
Eşim erkek diye okadar sevinmişti ki kız olduğunu duyunca mosmor oldu.
Ben sevindim kız olmasına ama eşime de üzüldüm
“Keşke bana net olmadan söylemeseydin Azra kendimi çok alıştırmıştım “ dedi
O kadar üzüldüm ki
Doktor bu kadar garanti konusunca erkek dedik çevremize...
eşimin o halini görmeliydiniz ne kadar erkek çocuk düşkünüymüş şuan yeni anladım.
Evet öyle tabi de kesin konuşmalarına sinir oluyorumCanim benim yaa.. oluyo oyle hatalar. Benim 2016 anneler grubunda bi arkadas Avrupa'da bi ulkede, yine az ultrasona girerek gebelik geciriyordu. Ilk ultrasonda kiz demisler. O da bastan asagi pembe almis herseyini. Sonra 30. Haftada bi daha ultrasona giriyo, aaa o da ne. Bildiğin pipi. Erkek dogurdu pembe pembe kiyafetlere.
Aslinda anatomileri basta benziyormus birbirine. Anca 15-16. Haftada iyice ayrılıyormus. Ama dr deyince de insan kabullenir beee..
Saglikli olsun da. En onemlisi o. Hem kiz cocuklari babaya daha duskun olur. Esine hatirlat
Ah sekerim. Kizla da yapar macini! Onu da alir sirtina. Şimdi ki kiz cocuklari eline barbi ver oynasin degil valla.Dostlar hepiniz teşekkürdeyim güzel dilekleriniz için eksik olmayın
Eşim gerçekten erkek olduğunu duyunca farklı bi insana dönüşmüştü maça giderim oyun oynarım sırtıma bildirim onu diyordu, adeta balayında gibiydik aynı bölümde çalışıyoruz yenidoğan servisinde erkek bebeklerle hep daha çok ilgilenir herkes biliyor onu. İlgisini
Şimdi hayalleri boşa kurmuşum sağlıklı olsun ama erkek de olsa be Azra , bana beden söyledin bana hayal kurdurdun dedi, çok üzüldüm kızlar cinsiyete değil haşa benim gönlümde yatan hep kızdı, eşimi umutlandırmışım için kendime kızdım
Aman benden size ders olsun kesin olmadan paylaşmayın heyecanla
Cok uzuldum pandoracim. Insallah saglikla buyur bebegin. Stres yapma sakin. Yat uzan dinlen ohhh. Hele evde ilk cocugunda yoksa, bicilmez firsat bu. Bebisin sana anne dinlen azicik demisKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?