2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aln cns erkek cocuklari anneye cook düşkün oluyor, kizlarda babaya
Mesela benim oglum 3 yasinda babasını hiiic umursamaz varsa yoksa ben bide resmen babasını kiskandirmaya çalışıyor sürekli beni opup seviyor onun yaninda

Geçmiş olsun hic kalkma yat dinlen canim

canim daha öncede yazmistim benim ilk hamileliğimde her adet donemimde 3-5 damla kanamam geliyordu ama sağsalim aldim oğlumu kucagima, doktora gitmissin, bebisinde iyi hic korkma yat dinlen allaha emanet yavrun

arkadaslar icim hivmc rahat degil dun kalp atisini duyamadim diye dun 7+3tu ama bebek cok kucukmustu kalp atisini gec duyan varmi

Ayy cidden mi benim oğlumda babasına aşırı düşkün ya bazen
arkadaslar icim hivmc rahat degil dun kalp atisini duyamadim diye dun 7+3tu ama bebek cok kucukmustu kalp atisini gec duyan varmi
Normal değil mi zaten. Çok küçük olduğu için kalp atışını dinletmiyorlar o aylarda. Zaten o haftalar da burda çoğu kişinin kalp atışı görülmemişti canım.

Ben de ikili tarama testine gidince cinsiyetle ilgili hiçbir şey söylememesini rica edicem doktordan
Cinsiyet partisi yapmayı düşünüyoruz
İlerleyen haftalarda öğreniriz inşallah bebeğim sağlıklı olsun da

Kendi kendime vesvese yapıyorum. En son kanama olduktan sonra iğnen ilaç kullandım ama henüz görmeye gitmedim. İnşallah iyidir

Reactions: H E
Bende bugün ikili teste gittim ama cinsiyet söylemedi ve bir daha devlet hastanesine gitmemeye karar verdim. Sonuç 15 gün sonra çıkıyormuş . Sabah 8 de gittim 12.15 de hastaneden ancak çıkabildim resmen işkence çektim

Hepimizi vesvese yapıyoruz canım doğurana kadar da büyük ihtimalle devam edicek :/

Allahım korktuklarımızda karşılaştırmasın .
Bebeğinde iyidir Allahım izniyle

Doktoruna git ve bizi ultrason fotonla gülümset

Hindistan cevizi yagini ben de roll un olarak kullaniyorm tavsiye ederim
Katı hindistan cevizi yağı dimi ilk kez duydum denerim bende ama katı ya hücreleri tıkamasın donunca..hatta ben saçlarıma sürerken diplerine sürmüyorum kapatmasını hücreleri diye

Alin benden de o kadar kizlar. Benim anne tarafim annemi cildirtti. Ilk bebek 4. Senemizde geldi. Ben sismanim ya tutturmuşlar olmuyo, sisman ya bilmem ne diye. Ya ne alakasi var. Biz kocamla 20 ulke gezdik 4 senede. Kariyer yaptik. Ikinci evimizi aldik. Anne baba olmaya hazir degildik. Hazır oldugumuzda cok şükür geldi kollarimiza. Oğluma 3. ayda gebe kaldim ben. Ama sorsan tedavi gormustur o diyen bile var arkamizdan...
Amaaaan millettin agzi torba degil ki buzesin. Daha geçenlerde anneme sen bi daha anneanne olmazsin artik, senin kizin hem yaşı var hem kilosu demisler. Yasim 33. Sanki menapoza girdim anasini satiim. Annem de sen cok biliyon, ikinci bebek yolda demis. Kizsam mi gulsem mi bilemedim. Anne hani gizlicektik diyorum, ama surati oyle güzel bi mor oldu ki gorsen sen de soylerdin diyo. Ben hakket 1 2 sene daha beklicem ikinci icin desem, anami cildirtcaklarmis

Canim benim yaa.. oluyo oyle hatalar. Benim 2016 anneler grubunda bi arkadas Avrupa'da bi ulkede, yine az ultrasona girerek gebelik geciriyordu. Ilk ultrasonda kiz demisler. O da bastan asagi pembe almis herseyini. Sonra 30. Haftada bi daha ultrasona giriyo, aaa o da ne. Bildiğin pipi. Erkek dogurdu pembe pembe kiyafetlere.
Aslinda anatomileri basta benziyormus birbirine. Anca 15-16. Haftada iyice ayrılıyormus. Ama dr deyince de insan kabullenir beee..
Saglikli olsun da. En onemlisi o. Hem kiz cocuklari babaya daha duskun olur. Esine hatirlat

Evet öyle tabi de kesin konuşmalarına sinir oluyorum
Yahu Madem emin değilsin neden yüzde doksan diyorsun.
Ben zaten kız çocuk istiyordum hep ama insan cinsiyetinde değil ki olayın kandırılmış gibi hissediyorsun

Ah sekerim. Kizla da yapar macini! Onu da alir sirtina. Şimdi ki kiz cocuklari eline barbi ver oynasin degil valla.

Cok uzuldum pandoracim. Insallah saglikla buyur bebegin. Stres yapma sakin. Yat uzan dinlen ohhh. Hele evde ilk cocugunda yoksa, bicilmez firsat bu. Bebisin sana anne dinlen azicik demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…