- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
çok şükür iyiymiş canım benım etme. hemen gitmekle iyi yapmışın onlarda gerekli müdahaleyi yapmıştır zaten.. sen kendine dikkate t bu 10 gün allahın ıznıyle bişey olmaz..Kızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
allah kolaylık versin canım benımde haal bulantı ksumaalr devam.. ama yıyorum ben yıne mıdemde kalıyor.. kaç haftalıktın sen?Ben serumlarla besleniyorum 1 yudum su kalmıyor kusuyorum sürekli. İlaç falan hiç bişey hayretmedi. Zamanda durdu sanki gecmiyor
Geçmiş olsun. Şükür birşey yokmuş. Bol bol dinlenmeye bak senKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
canım bence kendını suçlama hatta eşinin öyle söylemesi bile yanlış.. çünkü sende lafana göre söylemedın bunu. doktorun sana soyledıgını paylaştın. kaldıkı o eşin.. onla paylasmıcaksında kımle paylasıcaksın.. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin İnşallah hepıze kız erkek önemli değil..Dostlar hepiniz teşekkürdeyim güzel dilekleriniz için eksik olmayın
Eşim gerçekten erkek olduğunu duyunca farklı bi insana dönüşmüştü maça giderim oyun oynarım sırtıma bildirim onu diyordu, adeta balayında gibiydik aynı bölümde çalışıyoruz yenidoğan servisinde erkek bebeklerle hep daha çok ilgilenir herkes biliyor onu. İlgisini
Şimdi hayalleri boşa kurmuşum sağlıklı olsun ama erkek de olsa be Azra , bana beden söyledin bana hayal kurdurdun dedi, çok üzüldüm kızlar cinsiyete değil haşa benim gönlümde yatan hep kızdı, eşimi umutlandırmışım için kendime kızdım ☹
Aman benden size ders olsun kesin olmadan paylaşmayın heyecanla
ay öle düşünmesin canım yaa çok üzüldüm eşinin adına en azından sağlıklı şükürler olsun şuan herşey yolunda gidiyorDostlar hepiniz teşekkürdeyim güzel dilekleriniz için eksik olmayın
Eşim gerçekten erkek olduğunu duyunca farklı bi insana dönüşmüştü maça giderim oyun oynarım sırtıma bildirim onu diyordu, adeta balayında gibiydik aynı bölümde çalışıyoruz yenidoğan servisinde erkek bebeklerle hep daha çok ilgilenir herkes biliyor onu. İlgisini
Şimdi hayalleri boşa kurmuşum sağlıklı olsun ama erkek de olsa be Azra , bana beden söyledin bana hayal kurdurdun dedi, çok üzüldüm kızlar cinsiyete değil haşa benim gönlümde yatan hep kızdı, eşimi umutlandırmışım için kendime kızdım ☹
Aman benden size ders olsun kesin olmadan paylaşmayın heyecanla
çok dikkat etcanım bolbol dinlen üzme tatlı canınıdaKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Mutlu anne = mutlu bebek. Sen hep olumlu düşün. Bak çok şükür imkanların güzel doktorun oldukça ilgili ve deneyimli bir adam. Ben de etkinlik etkinlik koşuyorum akşam ilk kez durumumu kullandımKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Evet canımm kesinlikle alınca herşeyi unutacakay öle düşünmesin canım yaa çok üzüldüm eşinin adına en azından sağlıklı şükürler olsun şuan herşey yolunda gidiyor
isteyipte çocuk sahibi olamayan insanlar var yada bebeğini kaybedenler bence bir düşünmesi lazım şükür hamd etmesi lazım
bence kızını kucağını alınca herşeyi unutmaktan öte bu şekilde düşündüğü için kendine çok kızacak
çok şükür iyiymiş canım benım etme. hemen gitmekle iyi yapmışın onlarda gerekli müdahaleyi yapmıştır zaten.. sen kendine dikkate t bu 10 gün allahın ıznıyle bişey olmaz..
Geçmiş olsun. Şükür birşey yokmuş. Bol bol dinlenmeye bak sen
Sağolun kızlarçok dikkat etcanım bolbol dinlen üzme tatlı canınıdabebeğinide
bence çok şanslı canım sağlıkla al inşallah kucağına canımmmmEvet canımm kesinlikle alınca herşeyi unutacak
Hatta erkekler kızl babası olunca babalığı daha çok yaşıyorlar bunun farkında olacak inşallah :)
O bebek bi doğsun ağzından baba kelimesi 1 değil 1000 kere gibi çıkacak. Baba-kız illşkileri bambaşka oluyor.Evet canımm kesinlikle alınca herşeyi unutacak
Hatta erkekler kızl babası olunca babalığı daha çok yaşıyorlar bunun farkında olacak inşallah :)
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.Kızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Oo MFÖ konserleri çok eğlencelidir, sevinmiştir senin minik de. Hamileliği benim de kullandığım oluyor bazen, güzel oluyor.Mutlu anne = mutlu bebek. Sen hep olumlu düşün. Bak çok şükür imkanların güzel doktorun oldukça ilgili ve deneyimli bir adam. Ben de etkinlik etkinlik koşuyorum akşam ilk kez durumumu kullandımMFÖ konseri vardı Cso ile birlikte ona gittik bi baktım sıra çok gittim girişteki görevlilere ben bebek bekliyorum çok ayakta kalmasam beni önden alsanız olmaz mı dedim. Ben önden gittim oturdum eşim sırayı bekledi sonra geldi
Saol canımÇok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Sen bu 10 gün güzelce dinlen yemeleri içermeleri eşin halletsin veya yardım alın ailelerden.Oo MFÖ konserleri çok eğlencelidir, sevinmiştir senin minik de. Hamileliği benim de kullandığım oluyor bazen, güzel oluyor.ama bebiş arasıra beni korkutmasa daha güzel olur tabi.
Yaaaa çok sevindimmmm inşallah bu sefer kesindir yaKızlar günaydınnnn
Bıgun küçük çaplı bir şok geçirdik daha doğrusu eşim geçirdi
2 li teste girdik herşey normal çook şükür
%90 erkek denilmişti poliklinikte
Şuan büyük ihtimalle kız dedi doktor
Eşim erkek diye okadar sevinmişti ki kız olduğunu duyunca mosmor oldu.
Ben sevindim kız olmasına ama eşime de üzüldüm
“Keşke bana net olmadan söylemeseydin Azra kendimi çok alıştırmıştım “ dedi
O kadar üzüldüm ki
Doktor bu kadar garanti konusunca erkek dedik çevremize...
eşimin o halini görmeliydiniz ne kadar erkek çocuk düşkünüymüş şuan yeni anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?