2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
çok şükür iyiymiş canım benım etme. hemen gitmekle iyi yapmışın onlarda gerekli müdahaleyi yapmıştır zaten.. sen kendine dikkate t bu 10 gün allahın ıznıyle bişey olmaz..

Geçmiş olsun. Şükür birşey yokmuş. Bol bol dinlenmeye bak sen

canım bence kendını suçlama hatta eşinin öyle söylemesi bile yanlış.. çünkü sende lafana göre söylemedın bunu. doktorun sana soyledıgını paylaştın. kaldıkı o eşin.. onla paylasmıcaksında kımle paylasıcaksın.. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin İnşallah hepıze kız erkek önemli değil..

canım senın randevun kaçta buarada. naptın çok merak edıyorum seni. H E
bide tam neye eklıyosun burdan ne farkı var anlamadım ama benıde eklersen sevınırım :)

ay öle düşünmesin canım yaa çok üzüldüm eşinin adına en azından sağlıklı şükürler olsun şuan herşey yolunda gidiyor
isteyipte çocuk sahibi olamayan insanlar var yada bebeğini kaybedenler bence bir düşünmesi lazım şükür hamd etmesi lazım
bence kızını kucağını alınca herşeyi unutmaktan öte bu şekilde düşündüğü için kendine çok kızacak

çok dikkat etcanım bolbol dinlen üzme tatlı canınıda bebeğinide

Mutlu anne = mutlu bebek. Sen hep olumlu düşün. Bak çok şükür imkanların güzel doktorun oldukça ilgili ve deneyimli bir adam. Ben de etkinlik etkinlik koşuyorum akşam ilk kez durumumu kullandımMFÖ konseri vardı Cso ile birlikte ona gittik bi baktım sıra çok gittim girişteki görevlilere ben bebek bekliyorum çok ayakta kalmasam beni önden alsanız olmaz mı dedim. Ben önden gittim oturdum eşim sırayı bekledi sonra geldi

Evet canımm kesinlikle alınca herşeyi unutacak
Hatta erkekler kızl babası olunca babalığı daha çok yaşıyorlar bunun farkında olacak inşallah :)

çok şükür iyiymiş canım benım etme. hemen gitmekle iyi yapmışın onlarda gerekli müdahaleyi yapmıştır zaten.. sen kendine dikkate t bu 10 gün allahın ıznıyle bişey olmaz..
Geçmiş olsun. Şükür birşey yokmuş. Bol bol dinlenmeye bak sen
çok dikkat etcanım bolbol dinlen üzme tatlı canınıda bebeğinide
Sağolun kızlar kızkardeşim geldi yanıma, bana yardım edecek, hem de arkadaş olur.

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.

kesinlik bak benimki de kız die tutuşuyor ailede hiç kız olmadığı için hatta oğlumda kayınvalidemle gitmiştim doktora erkek diyince tühhhh sesini çıkarmazmı kayınvalidem doktor çok kızmıştı valla

Oo MFÖ konserleri çok eğlencelidir, sevinmiştir senin minik de. Hamileliği benim de kullandığım oluyor bazen, güzel oluyor. ama bebiş arasıra beni korkutmasa daha güzel olur tabi.

Yaaaa çok sevindimmmm inşallah bu sefer kesindir ya hep erkek isimleri araştırdın sende şimdi sıra kızda hahagah
İkili de iyi çıkmış şükğr maşallah darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…