2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bende yarın ikili test yaptırıcam kontrolüm var neler yapılıyo nasıl geçiyo niye okadar çok sürdü ki ?

Ayy onun ki daha kötü olmuş. 30.hafta doğuma ne kalmış.

E tabi. Cinsiyet farketmez ama hepimiz deli gibi merak ediyoruz. Niye? Cunku kisilik kazandiriyor karnindakine. O bi hucre olmaktan çıkıp bebegin oluyor. Et oluyo bir oluyo amaaaann dogsa da isirip sevsek azicik disim kasindi beaaa
Neyse ne diyodum ben. Cinsiyet kisilik kandırılma falan filan. Saglik olsun be azracim. Ona da alisir insan

Ah sekerim. Kizla da yapar macini! Onu da alir sirtina. Şimdi ki kiz cocuklari eline barbi ver oynasin degil valla.
Öyle tabi, işte erkeklerin düşünce yapısı çık farklı Türkiye de kız çocuk büyütmek çok zor diyor...
biraz önce geldi yanıma hasta da var yanımda “Azra tacizcisi var sağını var katili var, kadınları kesip öldürüyorlar biz gidip Kanada’ya yerleşelim erkek olsa güçlü olurdu kız olurda vay hakimize diyor “ Allahhhh dedim nasıl bir paranoya nasıl bir panik şuan hadi kız olursa fikri onu çok etkiledi
Şuan 14-15.haftaya kadar kız ya da erkek demeyeceğiz birbirimize net öğrenince ona göre düşünürüz canım dedim kapasın arrık konuyu

Ayy onun ki daha kötü olmuş. 30.hafta doğuma ne kalmış.
Ay kiz cok uzulmustu. Mira koycakti adini. Bizim mira emir cikti iyi mi diye diye bi kalmisti. Odasina asmak için isimler yazdirmis, butun odasini hazırlamışti. Bastam tekrar boyadilar, bazi seyleri yenilediler. Doguma zor yetiştiler valla

Oyle tabii. Yalan degil. Turkiyede kiz yetistirmek bi tik daha zor. Cunku yasalar yeterince korumuyor. Ama inan kuzey Amerika kulturunde cocuk yetiştirmenin de kendine ozel sorunlari var. Burda egitim yetersiz. Cocuklar cok bos. Birbirlerine satasmaktan bully olup cikiyolar. Yani bilmiyorum belki biz oyleydik. Ama ben hatirliyorum ilk okulda orta okulda sinif olarak birbirimizi korur kollardik. Destek olurduk. Eksik kapatirdik. Biri acsa yemegimizi paylasirdik. Burda liseye bi basladim sok gecirdim. Butun cocuklar birbirlerini nasil asagilasalar da kendi egolarini yukseltseler diye ugrasiyorlar. Tek bildikleri makyaj yapmak cool olmak. Bi akademik hirs yok. Biz 411 kisi mezun olduk liseden. 20 kisi yuksek egitime devam ettik. Dusunsene ne kadar az! Ellerinde her firsat var. Hepsi burgerci da calisip gecinebilecek kadar para kazaniyorlar. Bu kadar para, ozgurluk, zaman. Kendilerini bulamiyolar. Ben bile lisede 1 haftalığına edmonton dan new yorka kactim. Ucakla 6 saat yol. Başka bi ulke! Ama dedim ya firsat cok, sorumluluk yok. Cocuklar yonunu kaybediyor.
Bi de herseyden daha korkuncu, kendi çocuğunun bully olması. Napar insan böyle bi durumda? Daha bi kaç ay once ottawada 5 liseli genç sinif arkadaşlarını doverek bitkisel hayata soktu. Ne yazık ki ölümle sonuclandi. 6 tane anne. Hepsi perisan.
Neyse bunlari konuşmayalım. Biz anne baba olarak koruyacagiz, kolluyacagiz ve cocuklarimizin iyiyi, basariyi, guzeli seçmesini bekleyecegiz. Baska caremiz zaten yok.

Canım bende yarın ikili test yaptırıcam kontrolüm var neler yapılıyo nasıl geçiyo niye okadar çok sürdü ki ?
Her hastene aynı değildir canım ultrasonla bakıp bebeğin ense kalınlığına bakıyor görüntü olarak veriyor birde kan alıyorlar aslında çok basit ama doktorda sıra bekle ultrasonda sıra bekle sonra doktora yeniden git yine sıra bekle yeniden kan vermeye git orada sıra bekle o yüzden uzun sürdü ama her hastane farklıdır

Eşin de mesleğinden ötürü hastanede karşılaştığı durumlardan dolayı paronayak olmuştur canım. Eşimde mesleği nedeniyle bulunduğumız ilçede ki suçluları biliyor. İlk evlendiğimiz sene dışarı tek çıkmama çok razı olmuyordu. Yanından geçtiğimiz adam tacizden girdi. Şu bundan girdi içeri falan diye. Şükür düzeldi

Hiç çocuk istemeyen bı çift de olabilirdik. Ama böyle bı hakka sahip değiliz gibi tavırlar. Geçen kayinvaledeme bı tanıdık gelin niye ikinci çocuğu yapmio demiş. Oda ne zaman yapacaklarini kendileri bilir demiş . Sanki ilk çocuğun hediyesini getirmiş de ikinciyi soruyor. Bana sorarmisiniz çat diye agizlarinin payini veriyorum artık.

Ahah cocuk yapmayı secsek ne olurdu acep. Aklıma soktun valla. Ben bunu bi akrabalara sorayım gelecek yaz. Ama oyle bi dunyadan habersizlerdir bence.

Gerci bisi diyim mi.. ben de habersizimdir ya. Benim annelik te kucuklugumden beri icimde var. Cok erken anne olmus sayilmam ama oglumsuz bir hayat kesinlikle dusunemezdim. Yani unideyken, yeni evliyken falan da. Hep istemisimdir anne olmayi ama vaktiyle gelmeleri sartiyla. Cok sukur oyle de oldu

Kızlar Yaaa sizde benim gibi instagramdan doğum videoları izleyip ağlıyor musunuz? Yoksa bu şizofrenik durum bi bana mı özel
Ilk cocukta burda ucretsiz ebeveynlik dersleri var. Kocami onlara sürükledim. Ilk derste bildigin vajinal dogum izledik. 15 dk boyunca kocam elimi opup bu görevi sen yaptigin icin cok uzgunum ama ben yasamadigim icin de cok mutluyum dedi durdu. Gunlerce de etkisinden ayrilamamisti. Isin komik yani o zaman gebeligimde 6. Ay falandi beni cok etkilememisti. Ama 37 hafta civari bebek ve karnim iyice buyudugunde leaannnn bunu iceri koymak cok kolaymis, disari nasi cikarcazzzz diye bi panik burumustu beni ama sezeryanla geldi minnak. Yarim saatte cikiverdi valla.

Bu arada kızlar neye ekleniyoz anlamadim ben. Bu ilk sayfadaki gebelik tutanagina mi? Oyleyse sanirim ben ekliyim. Degilse H E beni de ekleyiver.

Reactions: H E
Benim de ilk sezeryandı. Bu fikir hoşuma gitti adama zorla sezeryan videosu mu izletsem acabaa

Amin canım inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Randevum 1 Nisanda gün sayıyorum işte görmek için

Bende izlettircem hepsini eşime..

Anladım canım teşekkürler ben özel hastaneye gidiyorum bekleme sorunu yok sadece neler yapılıyo diye merak ettim çünkü uzun sürüyosa randevum akşam üzeri yetişmez falansa dedim saati değişeyim gerek yokmuş iyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…