İnşallah canım dikkat etKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
İnşallah canım benim çünkü insan artık sinirleniyor...Yaaaa çok sevindimmmm inşallah bu sefer kesindir ya ❤ hep erkek isimleri araştırdın sendeşimdi sıra kızda hahagah
İkili de iyi çıkmış şükğr maşallah darısı bizim başımıza
Bilirim kanamanın ne kadar can sıkıcı olduğunuKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Kuzum sağlıklı olsun da cinsiyetin ne önemi var. Tabi insanın içinden geçen bi şey olabiliyo ama hiç önemsemeyin. Çok şükür bebeğin sağlıklıymış. O zaman minnoş bi kız geliyo topiğimize desene :)Kızlar günaydınnnn
Bıgun küçük çaplı bir şok geçirdik daha doğrusu eşim geçirdi
2 li teste girdik herşey normal çook şükür
%90 erkek denilmişti poliklinikte
Şuan büyük ihtimalle kız dedi doktor
Eşim erkek diye okadar sevinmişti ki kız olduğunu duyunca mosmor oldu.
Ben sevindim kız olmasına ama eşime de üzüldüm
“Keşke bana net olmadan söylemeseydin Azra kendimi çok alıştırmıştım “ dedi
O kadar üzüldüm ki
Doktor bu kadar garanti konusunca erkek dedik çevremize...
eşimin o halini görmeliydiniz ne kadar erkek çocuk düşkünüymüş şuan yeni anladım.
Ben doktora dicem bana demeİnşallah canım benim çünkü insan artık sinirleniyor...
Bi de kendi çalıştığım hastane bi öyle bi böyle duyunca insan kendini alıştıryor. Doktora da dedim lütfen emin olmadığınızda söylemeyin diye.. “ama gördüğümüzü söylüyoruz diyor”
Ah ah bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun canım, böyle şeyler yaşayan çok arkadaşımız var. Şükür ki bebeğin sağlıklı ve yerinde. Sadece artık biraz dinlenmelisin uzanarak. Sonra her şey normale dönecektirKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Şuan artık kız da erkek de deneyeceğiz canım 2 hafta sonra 14.haftada kesin bişeyler söylenebiliyor.Çok geçmiş olsun canım, böyle şeyler yaşayan çok arkadaşımız var. Şükür ki bebeğin sağlıklı ve yerinde. Sadece artık biraz dinlenmelisin uzanarak. Sonra her şey normale dönecektir
Ben ilk hamılelıgımde ıkılı testte Dr kız dedı yuzde 97 hem de. Ben hep kız istiyordum eşimin suratı asıldı. Ben cok alındım basladım aglama ya Allah bize 5 yıl sonra veriyor sen kız dıye burun kıvırıyorsun. 1 hafta konusmadım zaten sureklı Kanamam vardı. Benim için sağlıklı olması önemliydi. Gonlunu alana kadar perişan ettim.. 2. De ıkılı test yapmadık 16. Haftada dr erkek deyince. Bizım ki nasıl keyıflenıyor. Ne gıcık adamsın dedım napıyım sevinmeyeyım mi diyor.. Şimdi 12.haftada 4 boyutlu usgye ozele gıtcem kesin cinsiyet ıcın bekleyemem 4 hafta... Eşim benden 10 tane dogur erkek olur.. Allahım ınsallah kız olur da ben bu mutluluğu yasarım. Bakanlarının kız cocuklarını cok sever ama ben kızım olunca nasıl el oğluna gelın etcem diye sinirleniyor. Bır aile dostumuz biliyor ınsallah kız olur eşi takılıyor bızım oğlana alırız.. Nasıl köpürüyor. Allahım zaten kıza göz actırmaz ki ıkı agabey. Ama sağlıklı olsun da bir kızım olsun ilerde dertleşebılecegım.. Kız farklıKızlar günaydınnnn
O kadar üzüldüm ki
eşimin o halini görmeliydiniz ne kadar erkek çocuk düşkünüymüş şuan yeni anladım.
Hergun kusmuyorum ama hep bulanti var. Hiç karnimi doyuramiyorumBen serumlarla besleniyorum 1 yudum su kalmıyor kusuyorum sürekli. İlaç falan hiç bişey hayretmedi. Zamanda durdu sanki gecmiyor
Ben de de oldu canım cumartesi oldu bitti dedim sevindim dün yine oldu ama bebek iyiydi hareket ediyor zıplıyordu, doktor korkacak birşey yok bazı hamilelerde yaşanıyor dedi ilacımı kullanıyorum kendimi de fazla yormuyorum gerisi takdir-i ilahiKızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Bana da 11. Haftada kız dedi doktor. Ben eşime falan söyledim ama kesin değil falan dedim. Haftaya gidicem bakalım benim ki ne diyecek. Erken söylemeleri hem kötü hem iyi.Şuan artık kız da erkek de deneyeceğiz canım 2 hafta sonra 14.haftada kesin bişeyler söylenebiliyor.
Bir daha olursa bebeğim tövbe ettim 14. Haftadan önce kesinlikle sormayacağım. “Gerçi doktor ben demeden söyledi ama “ artık ağzını bantlarız
Sürprizler de boşa gitti eşime yaptığım, yanarım yanarım da ona yanarım
Gecmis olsun, bol bol dinlen tembelligin tadini cikar.Kızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Gecmis olsun iyiymis bebis insalh kanamada gecer birdaha olmaz uzme kendini :)Kızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Kızkardeşim geldi canım, saolsun.Sen bu 10 gün güzelce dinlen yemeleri içermeleri eşin halletsin veya yardım alın ailelerden.
Saol canım, inşallah benimle kalır miniğim.İnşallah canım dikkat etsağlıklı olsun ya doğsun inşallah ya
Bilirim kanamanın ne kadar can sıkıcı olduğunuama önemli olan bebeğin iyi olması kalp atışlarını da duymuşsunuz çok şükür canım sakın korkma strese girip bebeğinide üzme bugünlerde geçicek sen güzelce dinlen ye iç bebeğinle konuş emin ol çok iyi gelicek
Çok geçmiş olsun canım, böyle şeyler yaşayan çok arkadaşımız var. Şükür ki bebeğin sağlıklı ve yerinde. Sadece artık biraz dinlenmelisin uzanarak. Sonra her şey normale dönecektir
Saolun kızlar içimi ferahlattınız. Bebek iyi olunca bir şekilde duruyor demek ki.Ben de de oldu canım cumartesi oldu bitti dedim sevindim dün yine oldu ama bebek iyiydi hareket ediyor zıplıyordu, doktor korkacak birşey yok bazı hamilelerde yaşanıyor dedi ilacımı kullanıyorum kendimi de fazla yormuyorum gerisi takdir-i ilahi
Bu hafta mevsim geçişinden ben de çok hapşurdum, o yüzden mi oldu acabaGecmis olsun, bol bol dinlen tembelligin tadini cikar.
Ben de gece yatmadan once cok siddetli hapsurdum ve acayip bi kramp girdi sol kasigima, 15 dk boyunca inletti malesef. Gece de hep ruya gordum kanamam oluyordu. Cok sukur sabaha agrim gecmisti.
Sanirim anne olmak kendinden baska bir can icin surekli endiselenmek demek. Hep iyi olsunlar insallah.
İşte şu ara söylenenler kesin olmayabiliyo canım. Hatta belki diğer gidişinde tekrar erkek bile diyebilir :) çok takılmayın kuzum, olsun giden sürprizler olsun sağlık olsun da en önemlisi oŞuan artık kız da erkek de deneyeceğiz canım 2 hafta sonra 14.haftada kesin bişeyler söylenebiliyor.
Bir daha olursa bebeğim tövbe ettim 14. Haftadan önce kesinlikle sormayacağım. “Gerçi doktor ben demeden söyledi ama “ artık ağzını bantlarız
Sürprizler de boşa gitti eşime yaptığım, yanarım yanarım da ona yanarım
Canm hayirlisi olsun demeyin suan kimseye daha sonra kesinlesince dersiniz ilk tahminlerde yanilma payi cok büyük bizm kiza 15.haftada bile erkek denildi. Bn bu kez ayrıntılı ultrasona girene kadar kimseye demicem ders oldu bize öncekinde kizimin dogdugunda bile aa erkek degilmiydi diyenler olmstuDostlar hepiniz teşekkürdeyim güzel dilekleriniz için eksik olmayın
Eşim gerçekten erkek olduğunu duyunca farklı bi insana dönüşmüştü maça giderim oyun oynarım sırtıma bildirim onu diyordu, adeta balayında gibiydik aynı bölümde çalışıyoruz yenidoğan servisinde erkek bebeklerle hep daha çok ilgilenir herkes biliyor onu. İlgisini
Şimdi hayalleri boşa kurmuşum sağlıklı olsun ama erkek de olsa be Azra , bana beden söyledin bana hayal kurdurdun dedi, çok üzüldüm kızlar cinsiyete değil haşa benim gönlümde yatan hep kızdı, eşimi umutlandırmışım için kendime kızdım ☹
Aman benden size ders olsun kesin olmadan paylaşmayın heyecanla
Aslinda onu doktorunuz daha iyi bilir ama siz siz olun sirt ustu yatiyorken hapsurmayin. Mumkunse biraz dogrulun oyle hapsurmaya calisin.Bu hafta mevsim geçişinden ben de çok hapşurdum, o yüzden mi oldu acaba
Canim size cinsiyeti soyleyen drnin hatasi bu kadar erken dönemde cinsiyet belli olmuyor kiKızlar günaydınnnn
O kadar üzüldüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?