2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah canım dikkat et sağlıklı olsun ya doğsun inşallah ya

Yaaaa çok sevindimmmm inşallah bu sefer kesindir ya ❤ hep erkek isimleri araştırdın sende şimdi sıra kızda hahagah
İkili de iyi çıkmış şükğr maşallah darısı bizim başımıza
İnşallah canım benim çünkü insan artık sinirleniyor...
Bi de kendi çalıştığım hastane bi öyle bi böyle duyunca insan kendini alıştıryor. Doktora da dedim lütfen emin olmadığınızda söylemeyin diye.. “ama gördüğümüzü söylüyoruz diyor”
Ah ah bakalım ne olacak

Bilirim kanamanın ne kadar can sıkıcı olduğunu ama önemli olan bebeğin iyi olması kalp atışlarını da duymuşsunuz çok şükür canım sakın korkma strese girip bebeğinide üzme bugünlerde geçicek sen güzelce dinlen ye iç bebeğinle konuş emin ol çok iyi gelicek

Kuzum sağlıklı olsun da cinsiyetin ne önemi var. Tabi insanın içinden geçen bi şey olabiliyo ama hiç önemsemeyin. Çok şükür bebeğin sağlıklıymış. O zaman minnoş bi kız geliyo topiğimize desene :)

Ben doktora dicem bana deme ebeme söyle netleşince söyle ama cinsiyet partisi yapıcaz
Ya hep hayırlı olsun sağlıklı olsun diyoruz en büyük dileğimiz o ama cinsiyette mühim hem eşya alma da hem sevme de hem isimde inşallah kızdır bu sefer emindir doktorun

Çok geçmiş olsun canım, böyle şeyler yaşayan çok arkadaşımız var. Şükür ki bebeğin sağlıklı ve yerinde. Sadece artık biraz dinlenmelisin uzanarak. Sonra her şey normale dönecektir

Çok geçmiş olsun canım, böyle şeyler yaşayan çok arkadaşımız var. Şükür ki bebeğin sağlıklı ve yerinde. Sadece artık biraz dinlenmelisin uzanarak. Sonra her şey normale dönecektir
Şuan artık kız da erkek de deneyeceğiz canım 2 hafta sonra 14.haftada kesin bişeyler söylenebiliyor.
Bir daha olursa bebeğim tövbe ettim 14. Haftadan önce kesinlikle sormayacağım. “Gerçi doktor ben demeden söyledi ama “ artık ağzını bantlarız
Sürprizler de boşa gitti eşime yaptığım, yanarım yanarım da ona yanarım

Ben ilk hamılelıgımde ıkılı testte Dr kız dedı yuzde 97 hem de. Ben hep kız istiyordum eşimin suratı asıldı. Ben cok alındım basladım aglama ya Allah bize 5 yıl sonra veriyor sen kız dıye burun kıvırıyorsun. 1 hafta konusmadım zaten sureklı Kanamam vardı. Benim için sağlıklı olması önemliydi. Gonlunu alana kadar perişan ettim.. 2. De ıkılı test yapmadık 16. Haftada dr erkek deyince. Bizım ki nasıl keyıflenıyor. Ne gıcık adamsın dedım napıyım sevinmeyeyım mi diyor.. Şimdi 12.haftada 4 boyutlu usgye ozele gıtcem kesin cinsiyet ıcın bekleyemem 4 hafta... Eşim benden 10 tane dogur erkek olur.. Allahım ınsallah kız olur da ben bu mutluluğu yasarım. Bakanlarının kız cocuklarını cok sever ama ben kızım olunca nasıl el oğluna gelın etcem diye sinirleniyor. Bır aile dostumuz biliyor ınsallah kız olur eşi takılıyor bızım oğlana alırız.. Nasıl köpürüyor. Allahım zaten kıza göz actırmaz ki ıkı agabey. Ama sağlıklı olsun da bir kızım olsun ilerde dertleşebılecegım.. Kız farklı

Ben de de oldu canım cumartesi oldu bitti dedim sevindim dün yine oldu ama bebek iyiydi hareket ediyor zıplıyordu, doktor korkacak birşey yok bazı hamilelerde yaşanıyor dedi ilacımı kullanıyorum kendimi de fazla yormuyorum gerisi takdir-i ilahi

Bana da 11. Haftada kız dedi doktor. Ben eşime falan söyledim ama kesin değil falan dedim. Haftaya gidicem bakalım benim ki ne diyecek. Erken söylemeleri hem kötü hem iyi.

Gecmis olsun, bol bol dinlen tembelligin tadini cikar.

Ben de gece yatmadan once cok siddetli hapsurdum ve acayip bi kramp girdi sol kasigima, 15 dk boyunca inletti malesef. Gece de hep ruya gordum kanamam oluyordu. Cok sukur sabaha agrim gecmisti.
Sanirim anne olmak kendinden baska bir can icin surekli endiselenmek demek. Hep iyi olsunlar insallah.

Gecmis olsun iyiymis bebis insalh kanamada gecer birdaha olmaz uzme kendini :)

Sen bu 10 gün güzelce dinlen yemeleri içermeleri eşin halletsin veya yardım alın ailelerden.
Kızkardeşim geldi canım, saolsun.
İnşallah canım dikkat et sağlıklı olsun ya doğsun inşallah ya
Saol canım, inşallah benimle kalır miniğim.
Saolun kızlar içimi ferahlattınız. Bebek iyi olunca bir şekilde duruyor demek ki.

Bu hafta mevsim geçişinden ben de çok hapşurdum, o yüzden mi oldu acaba

İşte şu ara söylenenler kesin olmayabiliyo canım. Hatta belki diğer gidişinde tekrar erkek bile diyebilir :) çok takılmayın kuzum, olsun giden sürprizler olsun sağlık olsun da en önemlisi o

Canm hayirlisi olsun demeyin suan kimseye daha sonra kesinlesince dersiniz ilk tahminlerde yanilma payi cok büyük bizm kiza 15.haftada bile erkek denildi. Bn bu kez ayrıntılı ultrasona girene kadar kimseye demicem ders oldu bize öncekinde kizimin dogdugunda bile aa erkek degilmiydi diyenler olmstu

Canim size cinsiyeti soyleyen drnin hatasi bu kadar erken dönemde cinsiyet belli olmuyor ki
Hollandada 20.hafta detaylı ultrasonda söyleniyor cinsiyet oncesi yanıltıcı oluyor çünkü
Olsun eşinde alisir kisa surede sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…