2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende çocukken her bile evlenmeyi anne olmak için istedim. Rabbim verdi çok şükür. Ama vermeyeblirdi o zaman toplum dışımi yasicaktik. Cocugum olmadigi dönem insanlar o kadar bunalttiki beni bı zaman sonra eve hapsettim kendimi. Bu konuda kalbimi kıran kimseye hakkimi helal etmiyorum

Tamam canım yarin haberlesiriz net bir şey söylemese de tahminde bulunur diye umuyorum :)
Benim doktor iki hafta önce gittiğimde bir iki haftaya ipuçları olabilir demişti bende merakla bekliyorum yarın ikili test yapılıcak inşallah cinsiyetide belli olur acayip merak ediyorum canım

İyi aksamlar bugğn dr kontrolüm vardı ve ikili test için gitmiştim vee bebeğimin cinsiyetini ögrendim cok mutluyum bi prensesim olacak ilk cinsiyetini öğrenen ben mıyım
Maşallah ya öğrenen bi kaç kişi daha var canım ama net değil hiç biri senin net galiba kaç haftalık

Cinsiyeti öğrenenleri çok kıskanıyorum benim daha 8+6
Yolun yarısı bile değil

Maşallah ya öğrenen bi kaç kişi daha var canım ama net değil hiç biri senin net galiba kaç haftalık
13+1 im fakat ultrasonda 15+3 olarak görünüyo dedı doktor hatta ikili test için gec gelmişin dedi halbuki tam cagırdıgı günde gitmiştim haftasından ilerde gelişmiş dedi

13+1 im fakat ultrasonda 15+3 olarak görünüyo dedı doktor hatta ikili test için gec gelmişin dedi halbuki tam cagırdıgı günde gitmiştim haftasından ilerde gelişmiş dedi
Aaayyy maşallah bebişine ya.. Nasıl gelişmiş
Bizimki de inşallah gelişmiştir ya

İnşallah ama sonradan degişmesin korkuyorum cünkü cevremdekiler daha küçük yanılma oluyor bazen dıyorlar hevesimi kırıyorlar
Evet değişenler var bi tanıdığıma da öyle olmuştu kız demişti 20.jaftası mı ne erkek olduğunu öğrendi.. Ay olsun sağlıklı olsunda artık bi kaç hafta sonra yine git netleşir belki o zaman öyle alışveriş yap herkese söyle

Ewet öyle yapıcam inş degişmez ama ilk cocugumda kız olmasını cok istemiştim bunu da saglıklı olsun da kız cocuklarına ayrı bş sempatim var hatta sırf onun için tekrar cocuk düşündüm

Cinsiyeti öğrenenleri çok kıskanıyorum benim daha 8+6
Yolun yarısı bile değil
Canım ben de bugün 12+5 im. Geçen hafta doktora sordum bir belirti var mı cinsiyete dair diye .daha çok erken şimdi belli olmaz dedi.ama insan yaklaştıkça daha çok merak ediyor.iki haftaya kadar takmıyordum ama şimdi acayip meraktayım.tabi ilk çocuk olunca bana kız erkek farketmiyor.sağlıklı olsun yeter senin de biraz var ama zaman çabuk geçiyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…