- 13 Şubat 2018
- 124
- 126
- 103
- 34
Canım seni etiketleyerek bilgilerimi yazmıştım ama tabloya eklenmemişim. Görmedin mi acaba ?Amann şurda pazartesiye ne kaldı
Benim o damarlar hep belirgin sert bir karnım var. Alternatif kadın Doğum doktoruna gitmiştim muayenede çok şaşırmıştı profesyonel sporcu Musun sen diyeKızlar kasıklarınızdaki damarlar belirginleşmiş mi? Ben yağ sürerken farkettm yeşil yeşil
Evet canım cok haklisin. Herkesin aile hayatı kendineBende çocukken her bile evlenmeyi anne olmak için istedim. Rabbim verdi çok şükür. Ama vermeyeblirdi o zaman toplum dışımi yasicaktik. Cocugum olmadigi dönem insanlar o kadar bunalttiki beni bı zaman sonra eve hapsettim kendimi. Bu konuda kalbimi kıran kimseye hakkimi helal etmiyorum
Bucada oturuyorum canim sen neresindesinAa hem yasitim hem memleketlim. Izmirin neresinden?
Benim baya var canımCanım ben de bugün 12+5 im. Geçen hafta doktora sordum bir belirti var mı cinsiyete dair diye .daha çok erken şimdi belli olmaz dedi.ama insan yaklaştıkça daha çok merak ediyor.iki haftaya kadar takmıyordum ama şimdi acayip meraktayım.tabi ilk çocuk olunca bana kız erkek farketmiyor.sağlıklı olsun yetersenin de biraz var ama zaman çabuk geçiyor merak etme
Aynen canım isteyince hemen olmuyorBiz mesela evlendik beş sene bebe düşünmedik eğtim durumları kariyer derken bir şeyleri biraz daha oturtmak istedik. İlişki anlamında hep oturmuş idi evliliğimiz. Hatta bana hep çevrem dedi kariyeri bahane etme hepsi birlikte de olur bebeği geciktirme diye dinlemedim. Ancak şu da varmış hemen isteyince de olmıylrmuş yani bizde oldu da hep arıza durumlar başımıza geldiOna da bu bir sınav dedik ekip işi olmak gerekiyor dedik öyle atlattık. Çok çok şanslıyım ki ilk tedavide olumlu sonuç alabildik.
Her gün güncelleme yapmıyorum maalesef .Canım seni etiketleyerek bilgilerimi yazmıştım ama tabloya eklenmemişim. Görmedin mi acaba ?
Kuzucum bilgilerini geçermisn ? İlk sayfadaki başlıklara göreH E Canim benide listeye ekler misin?
tecrubelıhamişler anneler sıze bısey sormak ıstıyorum.. gece baya sıkısık uyanıyorum tuvalete. mesanem patlayacak gıbı. wcden cıktıktan sonra sag kasıgım patlayacakmıs gıbı acıyor adım atamıyorum ayaklarımı karnıma toplayamıyorum, toplasam gerı acamıyorum . normalde bısey yok ama wcden sonra boyle oluyor. dun yegenımı okuldan almaya gıttıgımde de bahcede beklerken kıvrandırdı ama o zaman ıdrara sıkısık fılan degıldım, wcden de cıkıp gıtmemıstım durup dururken oldu. bugun acıle gıdecem. ama sıxe de sormak ıstedım basına boyle bısey gelen var mı neden olur? gecen hatfa ıdrar kulturu verdım temız cıktı enfeksıyom yokmus. sıze bı danısayım dedım
aynen canım sağlıklı güzel haberler alırız tez vakitte inşallah.zaten hemen alışverişe başlamayacağım için geç olsun güç olmasın diyorum.marketlere falan bebek eşyaları falan geliyor ama herkes 7 Aydan sonra başlayın dediği için şimdilik bekliyoruzBenim baya var canımbi 4 5 hafta kadar
Senin de az kalmış netleşir yakında
Tamam canım.acelesi yok zaten.sadece görmedin diye düşündüm.bulantıların da tez vakitte geçer inşallahHer gün güncelleme yapmıyorum maalesef .
Tablo için pc ye geçmem gerekiyor ..
bulantılatımdan dolayı her gun yapamıyorum bunu ss aldım pc ye geçince eklicem.
Amin canım Allah razınolsınTamam canım.acelesi yok zaten.sadece görmedin diye düşündüm.bulantıların da tez vakitte geçer inşallah
Bende öyle diyorum ama dayanamıyorum alıyorum cinsiyet belli olmadığı halde.. Ne eşim duruyor ne de yakınlarımızAy
aynen canım sağlıklı güzel haberler alırız tez vakitte inşallah.zaten hemen alışverişe başlamayacağım için geç olsun güç olmasın diyorum.marketlere falan bebek eşyaları falan geliyor ama herkes 7 Aydan sonra başlayın dediği için şimdilik bekliyoruz
Off benimde geçmedi bulantım halaHer gün güncelleme yapmıyorum maalesef .
Tablo için pc ye geçmem gerekiyor ..
bulantılatımdan dolayı her gun yapamıyorum bunu ss aldım pc ye geçince eklicem.
İlaçta yaramıyor demi ? Ben artık ilaç falanda almıyorum onunda yan etkisi oluyor çünküOff benimde geçmedi bulantım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?