- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
BeniimmBugün kimlerin doktor kontrolü var
Bunda ilaç kullanmadım canım hiç. Diğer hamileliğimde bir faydasını görmemiştim.İlaçta yaramıyor demi ? Ben artık ilaç falanda almıyorum onunda yan etkisi oluyor çünkü
Ama bugun iyiyim ben genelde 1 gün çok kötü bir gün iyi geçiyor
Güzel haberlerleBeniimm
Güzel mutlu haberlerle gelBeniimm
İnşallah canımm haber veririm gelince geç gidicem akşam üzeriGüzel mutlu haberlerle gel
İnşallahh kuzum bugün 12+0 olduk ikili tarama testi yapılıcak Allahtan hayırlısı inşallah bebişim sağlıklıdır belki doktor cinsiyet ipuçları verebilirim demişti bakalım kısmet sağlıklı olsın da önemli olan oPembepanterr Güzel haberlerle gelirsin inşallah kaç haftalık oldun benimde yarın kontrolüm var 12hafta 5 günlük olucam
Dostlar hepiniz teşekkürdeyim güzel dilekleriniz için eksik olmayın
Eşim gerçekten erkek olduğunu duyunca farklı bi insana dönüşmüştü maça giderim oyun oynarım sırtıma bildirim onu diyordu, adeta balayında gibiydik aynı bölümde çalışıyoruz yenidoğan servisinde erkek bebeklerle hep daha çok ilgilenir herkes biliyor onu. İlgisini
Şimdi hayalleri boşa kurmuşum sağlıklı olsun ama erkek de olsa be Azra , bana beden söyledin bana hayal kurdurdun dedi, çok üzüldüm kızlar cinsiyete değil haşa benim gönlümde yatan hep kızdı, eşimi umutlandırmışım için kendime kızdım ☹
Aman benden size ders olsun kesin olmadan paylaşmayın heyecanla
Kızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime
Kız babası olanlarda erkek istemiyor bak görürsün:)
Kızlar ben de üç beş küçük şeyler alıyorum ya. Dayanamıyorum valla alıyorum.
BİM'den alt açma bezi ve tırnak makası seti aldım
AliExpressten de burun aspiratörüyle boyunluk aldım
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah .Kızlar ben de üç beş küçük şeyler alıyorum ya. Dayanamıyorum valla alıyorum.
Bende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorumSağlıklı günlerde kullanın inşallah .
Herkesın kendı tercihi canım.
Ben şuan kenarı para atıyorum ..
Şöyle 5-6 aylık olsun almaya başlarım
Çok güzel heycanlar . İyi yapmışsın cnm. Bende cinsiyeti bekliyorum oglumun bütün giysileri yepyeni duruyor erkek olursa fazla alışveriş gerekmicek ama kız olursa herşeyi tekrar alicazKızlar ben de üç beş küçük şeyler alıyorum ya. Dayanamıyorum valla alıyorum.
Benimde oglanin kıyafetleri yepyeni duruyor kiz olursa bir kac parca kiz kıyafetiyle ilk senesini geciririzÇok güzel heycanlar . İyi yapmışsın cnm. Bende cinsiyeti bekliyorum oglumun bütün giysileri yepyeni duruyor erkek olursa fazla alışveriş gerekmicek ama kız olursa herşeyi tekrar alicaz
Aaa evet agiz mendili cidden cok işe yariyor benim oglan 3 yasinda halaa terlediginde, hasta olup burnu aktığında kagit pecete yerine agiz mendili kullaniyorum daha az acitiyor burnunuAğız mendili yirmi tane almıştım oğlumda on tane daha alirim çok kullanmıştım. Ağzına burnuna sırtının terine . Muslin pikeler de çok iyi oluyor. İkinc bebekte çok heycanlanmam zannediyordum ama aynı ilki gibi çok mutluyum çok heyecanlıyım. Allah'a şükürler olsun bize bu güzelliği yaşattığı için
Benimde oğlumun herşeyi duruyor. Genelde sarı, yeşil renk almıştım. Küçükken onları kullanırım hep. 6-7 aylık olunca alırım pembe kıyafetler diye düşünüyorum iBenimde oglanin kıyafetleri yepyeni duruyor kiz olursa bir kac parca kiz kıyafetiyle ilk senesini geciririz
Bu arada burun aspiratörü otribebeyi tercih edin en iyisi o
Aynen canim bizde de pek mavi bisey yok beyaz,sari,acik yeşil, gri gibi zaten ilk 1 senenin kıyafetleri pek eskimiyor da sonrasinda emeklemeler baslayinca dizleri eskiyor, yemek lekeleri cogaliyorBenimde oğlumun herşeyi duruyor. Genelde sarı, yeşil renk almıştım. Küçükken onları kullanırım hep. 6-7 aylık olunca alırım pembe kıyafetler diye düşünüyorum i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?