2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Pembepanterr Güzel haberlerle gelirsin inşallah kaç haftalık oldun benimde yarın kontrolüm var 12hafta 5 günlük olucam
İnşallahh kuzum bugün 12+0 olduk ikili tarama testi yapılıcak Allahtan hayırlısı inşallah bebişim sağlıklıdır belki doktor cinsiyet ipuçları verebilirim demişti bakalım kısmet sağlıklı olsın da önemli olan o

eşinin hatasıda değil ki dr un iş güzarlığı ne diye erkenden söylüyorsun ki bugun kide erken olmuş bence belki kızda değil evet erkek .ben 16 haftaya kadar öğrenmeye çalışmıycam acıkcası kız veya erkek istediğinden değil ama kendini 1 günde bile olsa ona şartlıyıp hayaller kuruyorsun .

geçen hafta banada aynısı oldu ya iş yaptım yordum kendimi hatta kızıma kırlent fırlattım kolumu gerdim :) o yüzden oldu yada 2 gün öncesi ilişki vardı o yüzden oldu .5 gün iğne ve wc harici yataktan kalkmayınca gün gün kesildi .geçmiş olsun .yatmak en iyisi .

Kız babası olanlarda erkek istemiyor bak görürsün:)

bizim ilki kız etraf hep aa erkek olsun erkek olsun diyor eşimde kızımda erkek gibi şartladı kendini iki kız olamıyormu herkesin eşit mi dağılıyor sanki .etraf bi karışmasa ne güzel olacak aslında .ama ilkinin kız olması çok güzel birşey kız evladı anne bence kendine doğuruyor çok güzel arkadaş oluyor .hemcins olunca herşeyi ilk öğreten olmak ayrı güzel .

Kızlar ben de üç beş küçük şeyler alıyorum ya. Dayanamıyorum valla alıyorum.
BİM'den alt açma bezi ve tırnak makası seti aldım
AliExpressten de burun aspiratörüyle boyunluk aldım

burun aspiratörü ORTIBEBE NAZAL BURUN ASPIRATORU var kızlar siddetle öneririm bunu bulana kadar birsürü şey deneyip attık .araştırın bi derim .

Sağlıklı günlerde kullanın inşallah .
Herkesın kendı tercihi canım.
Ben şuan kenarı para atıyorum ..
Şöyle 5-6 aylık olsun almaya başlarım

Sağlıklı günlerde kullanın inşallah .
Herkesın kendı tercihi canım.
Ben şuan kenarı para atıyorum ..
Şöyle 5-6 aylık olsun almaya başlarım
Bende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorum kuzenim oğlunun oyun halısını ve yürütecini getirmiş bile. annemde beklemedeler

Slm kızlar inşallah keyfiniz yerindedir:) dün doktora gittim cok cok fazla kusmalar yüzünden. Günlük 2 serum verdi ama 1 yaptıracam içine zofran ampül verdi falan filan :) bebiş 10 haftayı bitirmiş 3 cm olmuş eli başı oynuyordu bana moral oldu :) 2 hafta sonra tercihe bağlı 2li test var ben yaptıracam adet yerini bulsun :) hastalara şifa diliyorum en kısa zamanda bebişlerede bolll keyiflerr:)

Çok güzel heycanlar . İyi yapmışsın cnm. Bende cinsiyeti bekliyorum oglumun bütün giysileri yepyeni duruyor erkek olursa fazla alışveriş gerekmicek ama kız olursa herşeyi tekrar alicaz

Ağız mendili yirmi tane almıştım oğlumda on tane daha alirim çok kullanmıştım. Ağzına burnuna sırtının terine . Muslin pikeler de çok iyi oluyor. İkinc bebekte çok heycanlanmam zannediyordum ama aynı ilki gibi çok mutluyum çok heyecanlıyım. Allah'a şükürler olsun bize bu güzelliği yaşattığı için

Çok güzel heycanlar . İyi yapmışsın cnm. Bende cinsiyeti bekliyorum oglumun bütün giysileri yepyeni duruyor erkek olursa fazla alışveriş gerekmicek ama kız olursa herşeyi tekrar alicaz
Benimde oglanin kıyafetleri yepyeni duruyor kiz olursa bir kac parca kiz kıyafetiyle ilk senesini geciririz
Bu arada burun aspiratörü otribebeyi tercih edin en iyisi o

Aaa evet agiz mendili cidden cok işe yariyor benim oglan 3 yasinda halaa terlediginde, hasta olup burnu aktığında kagit pecete yerine agiz mendili kullaniyorum daha az acitiyor burnunu
Muslin bezde ona keza gerçekten cok kullanisli banyo sonrasi da cok guzel kuruluyor, gerektiğinde ustune ort

Benimde oglanin kıyafetleri yepyeni duruyor kiz olursa bir kac parca kiz kıyafetiyle ilk senesini geciririz
Bu arada burun aspiratörü otribebeyi tercih edin en iyisi o
Benimde oğlumun herşeyi duruyor. Genelde sarı, yeşil renk almıştım. Küçükken onları kullanırım hep. 6-7 aylık olunca alırım pembe kıyafetler diye düşünüyorum i

Benimde oğlumun herşeyi duruyor. Genelde sarı, yeşil renk almıştım. Küçükken onları kullanırım hep. 6-7 aylık olunca alırım pembe kıyafetler diye düşünüyorum i
Aynen canim bizde de pek mavi bisey yok beyaz,sari,acik yeşil, gri gibi zaten ilk 1 senenin kıyafetleri pek eskimiyor da sonrasinda emeklemeler baslayinca dizleri eskiyor, yemek lekeleri cogaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…