2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen cnm. Ablamin ilki erkek ikinci kızdı. Zavallım kız hep abisinin giysileriyle büyüdü belli bir süre gezmeye giderken bide misafir gelince giydirmek için kız kıyafeti aldılar evde hep abinin giysilerini giydi ilk sene. Zaten hiç kız tipi yoktu çocukta ben çok kızıyorum kız gibi giydir şunu diye. Ama bende şimdi aynısını diyorum kız olursa yine alcaz ama evde abinin giysilerini giyer çünkü hepsi yepyeni. Allah'tan ben unisex kıyafet çok almistim oğluma kiza da yakışır bence. Başına bı toka taktık mi tamam

Bugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.

bende aynı durumda dün canım telefon kablosuna takıldım iş yerine son dakka duvara tutundum,aklım çıktı.

Geçmiş olsun canım ya allah korumuş

Şİmdi hedefimde ağız mendilleri var. Bakıyorum hepsinde pamuk yazıyor ama dokunuyorum sert geliyor.
Daha ellemem gereken çok ağız mendili var

Sağlıklı günlerde kullanın inşallah .
Herkesın kendı tercihi canım.
Ben şuan kenarı para atıyorum ..
Şöyle 5-6 aylık olsun almaya başlarım

PAra da koyuyorum kenara
Her ay bir gr altın, birer dolar euro sterlin alıyorum

Geçmiş olsun çok... Allah korusun
Sinir bozucu olmuş tabi, gerginlikten ağrımıştır başınız.

bende ilk haftalar 2. de fazla heyecan yok diyordum ama ıhh öyle değilmiş bir tık azı ama heyecan devam .
ben bu sefer tecrübeli olmanın güvenini hissediyorum açıkcası ilkinde tecrübesiz deneyerek öğreneceğim dedim zaten bir allah kuluda şunu dene bu iyidir diye önermedi bir dünya gereksiz şey almıştım .40 çift çorap sanki karda kışta sokakta kaldık ne müsriflik .
bu müslin neymiş ben anlamadım ,baktım ama nevresim bezi gibi birşey galiba .sonradan çıkmış bunlar galiba .

geçmiş olsun .
boşver yine ekmeğinden etme , bu insanlara çok kızıyorum ama ahını almaktanda çok korkarım .
uyarlıdığı halde dikkate almamak nedir ya yapmıyorsan yapmıyorum de okul gibi bir sürü çoçuğun olduğu koşturmacanın olduğu yerde dikkate almamakta iyi cesaret.

PAra da koyuyorum kenara
Her ay bir gr altın, birer dolar euro sterlin alıyorum

seçimden sonrada herşey fırlayacak diyorlar bebeler daha büyük olsa bez stoklamakta yarar vardı ama daha çok küçükler .
tl tutmak mantıklı değil zaten şu dönem en iyisi 5-10 usd bile olsa doviz yapmak .

Bende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorum kuzenim oğlunun oyun halısını ve yürütecini getirmiş bile. annemde beklemedeler
Bende para kenara ayiriyorum daha hicbirsey almak istemiyorum. Senin annen kendine hakim olabiliyormus benim ki hergun arayip sina bak buna bak diyip duruyor benden daha heyecanli

Benim doktor iki hafta önce gittiğimde bir iki haftaya ipuçları olabilir demişti bende merakla bekliyorum yarın ikili test yapılıcak inşallah cinsiyetide belli olur acayip merak ediyorum canım
Canım gittin mi doktora bana kiza benzettim dedi ama tam net 2 3 haftaya kadar belli olur dedi ikili testi ben yaptirmadim normalde benimde bugündü.

Dün çok korkmuştum ama bugün biraz daha rahatladım. Kanama şuan kesildi gibi bir şey oldu. İnşallah bir daha artmaz. 10 gün raporluyum iyice yatacağım, kanama alanı iyice geçsin.
Okuyunca gebelik çok doğal bir süreç, kısıtlı olsa da herşeyi yapabilirsiniz diyorlar ama ben o kadar dikkat etmeme rağmen neden oldu hiç anlamadım.

Bende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorum kuzenim oğlunun oyun halısını ve yürütecini getirmiş bile. annemde beklemedeler
Ben şimdilik bişey kabul etmiyorum.
Annem battanıye falan ördürmüş dedim sende kalsın ben alırım vakti gelince

-Pandora- kanamanın kesilmesine çok sevindim...
Çok şükür, dinlen bol bol, bir iki güne birşeyin kalmayacak inşallah.
Ne kadar dikkat etsekte olabiliyor bazen.
Geçici olduğunu düşünüp rahat olmak en güzeli.

bende aynı durumda dün canım telefon kablosuna takıldım iş yerine son dakka duvara tutundum,aklım çıktı.
Kizlar cook gecmis olsun allah beterinden korusun

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…