Oğlan ucbucuk yaşında evde hala otibebe eksik olmuyorBenimde oglanin kıyafetleri yepyeni duruyor kiz olursa bir kac parca kiz kıyafetiyle ilk senesini geciririz
Bu arada burun aspiratörü otribebeyi tercih edin en iyisi o
Aynen cnm. Ablamin ilki erkek ikinci kızdı. Zavallım kız hep abisinin giysileriyle büyüdü belli bir süre gezmeye giderken bide misafir gelince giydirmek için kız kıyafeti aldılar evde hep abinin giysilerini giydi ilk sene. Zaten hiç kız tipi yoktu çocuktaAaa evet agiz mendili cidden cok işe yariyor benim oglan 3 yasinda halaa terlediginde, hasta olup burnu aktığında kagit pecete yerine agiz mendili kullaniyorum daha az acitiyor burnunu
Muslin bezde ona keza gerçekten cok kullanisli banyo sonrasi da cok guzel kuruluyor, gerektiğinde ustune ort
Bugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.
Geçmiş olsun canım ya allah korumuşBugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.
Şİmdi hedefimde ağız mendilleri var. Bakıyorum hepsinde pamuk yazıyor ama dokunuyorum sert geliyor.Ağız mendili yirmi tane almıştım oğlumda on tane daha alirim çok kullanmıştım. Ağzına burnuna sırtının terine . Muslin pikeler de çok iyi oluyor. İkinc bebekte çok heycanlanmam zannediyordum ama aynı ilki gibi çok mutluyum çok heyecanlıyım. Allah'a şükürler olsun bize bu güzelliği yaşattığı için
Sağlıklı günlerde kullanın inşallah .
Herkesın kendı tercihi canım.
Ben şuan kenarı para atıyorum ..
Şöyle 5-6 aylık olsun almaya başlarım
Geçmiş olsun çok... Allah korusunBugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.
bende ilk haftalar 2. de fazla heyecan yok diyordum ama ıhh öyle değilmiş bir tık azı ama heyecan devam .Ağız mendili yirmi tane almıştım oğlumda on tane daha alirim çok kullanmıştım. Ağzına burnuna sırtının terine . Muslin pikeler de çok iyi oluyor. İkinc bebekte çok heycanlanmam zannediyordum ama aynı ilki gibi çok mutluyum çok heyecanlıyım. Allah'a şükürler olsun bize bu güzelliği yaşattığı için
Bugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.
PAra da koyuyorum kenara
Her ay bir gr altın, birer dolar euro sterlin alıyorum
Bende para kenara ayiriyorum daha hicbirsey almak istemiyorum. Senin annen kendine hakim olabiliyormus benim ki hergun arayip sina bak buna bak diyip duruyor benden daha heyecanliBende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorumkuzenim oğlunun oyun halısını ve yürütecini getirmiş bile. annemde beklemedeler
Canım gittin mi doktora bana kiza benzettim dedi ama tam net 2 3 haftaya kadar belli olur dediBenim doktor iki hafta önce gittiğimde bir iki haftaya ipuçları olabilir demişti bende merakla bekliyorum yarın ikili test yapılıcak inşallah cinsiyetide belli olur acayip merak ediyorum canım
Dün çok korkmuştum ama bugün biraz daha rahatladım. Kanama şuan kesildi gibi bir şey oldu. İnşallah bir daha artmaz. 10 gün raporluyum iyice yatacağım, kanama alanı iyice geçsin.eşinin hatasıda değil ki dr un iş güzarlığı ne diye erkenden söylüyorsun ki bugun kide erken olmuş bence belki kızda değil evet erkek .ben 16 haftaya kadar öğrenmeye çalışmıycam acıkcası kız veya erkek istediğinden değil ama kendini 1 günde bile olsa ona şartlıyıp hayaller kuruyorsun .
geçen hafta banada aynısı oldu ya iş yaptım yordum kendimi hatta kızıma kırlent fırlattım kolumu gerdim :) o yüzden oldu yada 2 gün öncesi ilişki vardı o yüzden oldu .5 gün iğne ve wc harici yataktan kalkmayınca gün gün kesildi .geçmiş olsun .yatmak en iyisi .
bizim ilki kız etraf hep aa erkek olsun erkek olsun diyor eşimde kızımda erkek gibi şartladı kendini iki kız olamıyormu herkesin eşit mi dağılıyor sanki .etraf bi karışmasa ne güzel olacak aslında .ama ilkinin kız olması çok güzel birşey kız evladı anne bence kendine doğuruyor çok güzel arkadaş oluyor .hemcins olunca herşeyi ilk öğreten olmak ayrı güzel .
burun aspiratörü ORTIBEBE NAZAL BURUN ASPIRATORU var kızlar siddetle öneririm bunu bulana kadar birsürü şey deneyip attık .araştırın bi derim .
Ben şimdilik bişey kabul etmiyorum.Bende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorumkuzenim oğlunun oyun halısını ve yürütecini getirmiş bile. annemde beklemedeler
Dün çok korkmuştum ama bugün biraz daha rahatladım. Kanama şuan kesildi gibi bir şey oldu. İnşallah bir daha artmaz. 10 gün raporluyum iyice yatacağım, kanama alanı iyice geçsin.
Okuyunca gebelik çok doğal bir süreç, kısıtlı olsa da herşeyi yapabilirsiniz diyorlar ama ben o kadar dikkat etmeme rağmen neden oldu hiç anlamadım.
Burun aspiratörü nedir ne işe yarar ilk gebeliğim bilgim yokKızlar ben de üç beş küçük şeyler alıyorum ya. Dayanamıyorum valla alıyorum.
BİM'den alt açma bezi ve tırnak makası seti aldım
AliExpressten de burun aspiratörüyle boyunluk aldım
Bebeğin burun tıkanıklığını açmak için kullanılıyorBurun aspiratörü nedir ne işe yarar ilk gebeliğim bilgim yok
Kizlar cook gecmis olsun allah beterinden korusunbende aynı durumda dün canım telefon kablosuna takıldım iş yerine son dakka duvara tutundum,aklım çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?