2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah canım her seferinde tedirgin gitme ❤ herşey yolunda diye düşün öyle olsun canım.

Güzel haberlerle gel
Sagol canim. Sukurler olsun hersey yolunda. Burun kemigi olusmus. Ense kalınlığı iyi dedi. Bir sıkıntı yok. Progestani elindeki kutu bitinxe birak dedi. Devit ve demir ilaci verdi. Vitamin verdi icinde omega olan. Saçını ayin 29. Dan sonra eczaneden aldigin boya ile boyatabilirsin dedi

Maşallah canım bak ne güzel yolunda herşey devit mi decavit öi verdi

Aynen beni anlatmissin simdi
Komutsuz bisey yapmiyolar .bi de bnm 2 erkek bi de es 3 erkkek çoraplarini toplamak yetiyo.

Senin yaptırdığım ikili tarama testi .birde 5. ayımızda renkli dopler denilen ayrıntılı usg var .20-24. haftalar arasında yapılıyor ama doktorlar genelde 21-22 de yapılmasını istiyor .
İkili test yaptırmadım ben de, direkt fetal dna için kan verdim. 11-13 hafta arası yapılan da ayrıntılı ultrason olarak geçiyor ve raşor veriliyor sonucunda, ikincisi de dediğiniz gibi ileriki haftalarda. Burada da açıklamışlar ayrıntıları.

Sen ayrıntılı ultrason neden erken yapıldı canım? Normalde 19-24 haftalar arasında yapılıyo diye biliyorum. 20.haftada yapıcaz dedi bana doktorum
Aynen canım biraz önce bir linkte paylaşmıştım, 11-13 hafta arası burun kemiği, ense kalınlığı, organ gelişimi gibi incelemeleri yaptıkları ultrason da ayrıntılı olarak geçiyor ve rapor veriliyor, sanırım bir sonraki de dediğiniz gibi 20. hafta gibi olacak.

Anladım canım aslında gayet iyi bi şeymiş, iki kez ayrıntılı bakılmış olcak :)

Sizin de bakılmıştır zaten bu ölçümler de bi farkı rapor verilmesi olabilir aslında belki, çok fark olduğunu zannetmiyorum canım.
Benim de ene kalınlığı, burun kemiği oluşumlarına bakıldı. Ayrıca doktor midesini, mesanesini gösterdi bu haftalarda oluşmuş olması gerekiyo her şey yolunda dedi. İşte rahim ağzımı ölçtü falan. Az çok aynı gibidir canım

Aynen canım aynı bir çoğu, çok şükür sorunsuz atlattık, darısı ileriki dönemlere

A AloeeVeraa canım, rahim uzunluğu kaç çıkmıştı sende?

rahim uzunluğunda neye bakıyorlar bende sadece karından muayene etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…