Sagol canim. Sukurler olsun hersey yolunda. Burun kemigi olusmus. Ense kalınlığı iyi dedi. Bir sıkıntı yok. Progestani elindeki kutu bitinxe birak dedi. Devit ve demir ilaci verdi. Vitamin verdi icinde omega olan. Saçını ayin 29. Dan sonra eczaneden aldigin boya ile boyatabilirsin dedi
Sagol canim. Sukurler olsun hersey yolunda. Burun kemigi olusmus. Ense kalınlığı iyi dedi. Bir sıkıntı yok. Progestani elindeki kutu bitinxe birak dedi. Devit ve demir ilaci verdi. Vitamin verdi icinde omega olan. Saçını ayin 29. Dan sonra eczaneden aldigin boya ile boyatabilirsin dedi
Senin yaptırdığım ikili tarama testi .birde 5. ayımızda renkli dopler denilen ayrıntılı usg var .20-24. haftalar arasında yapılıyor ama doktorlar genelde 21-22 de yapılmasını istiyor .
benim bulantım pek olmadı ama ağzımdaki iğrenç tat vardı ve ne yapsam geçmiyordu geçen haftadan beri o biraz biraz geçti gibi.
ilk gebelikte çok çok kötüydüm ama hatta ikinciyi o yüzden hiç düşünmedim ama korktuğum gibi olmadı .ilkinde bulantılarım hafta hafta azaltı ama hiç kalmadı demem bebeğin oynamasını hissettiğim haftalardı 15. hfata falan yani ama azalacak merak etme .
merak etme tek değilsin :)
bir çoğumuzun ilk gebeliği olunca babalarda heyecanlı tabii yardım ediyorlar destek oluyorlar .ama ikincide hiç öyle olmuyorlar valla komutsuz iş yapmıyorlar ille bi tartışma olacak bi çileden çıkacaksında ancak bir makine açsınlar.halbuki 2.lerde daha titiz olmak lazım çünkü evde zaten varolan çoçuk var aman bırak kalsın pis dursun denmiyor .ben zaten hiç diyemezdim ama kızdan sonra alerji olur şu olur bu olur diye çok daha titizlenmek gerekiyor .
masraf zaten artacak diyip yardımcı içinde çok kararsız kaldım ama böylede bana yazık hangi birine yetişicem .iyi oldu .
Senin yaptırdığım ikili tarama testi .birde 5. ayımızda renkli dopler denilen ayrıntılı usg var .20-24. haftalar arasında yapılıyor ama doktorlar genelde 21-22 de yapılmasını istiyor .
İkili test yaptırmadım ben de, direkt fetal dna için kan verdim. 11-13 hafta arası yapılan da ayrıntılı ultrason olarak geçiyor ve raşor veriliyor sonucunda, ikincisi de dediğiniz gibi ileriki haftalarda. Burada da açıklamışlar ayrıntıları.
Aynen canım biraz önce bir linkte paylaşmıştım, 11-13 hafta arası burun kemiği, ense kalınlığı, organ gelişimi gibi incelemeleri yaptıkları ultrason da ayrıntılı olarak geçiyor ve rapor veriliyor, sanırım bir sonraki de dediğiniz gibi 20. hafta gibi olacak.
Aynen canım biraz önce bir linkte paylaşmıştım, 11-13 hafta arası burun kemiği, ense kalınlığı, organ gelişimi gibi incelemeleri yaptıkları ultrason da ayrıntılı olarak geçiyor ve rapor veriliyor, sanırım bir sonraki de dediğiniz gibi 20. hafta gibi olacak.
Benim de ene kalınlığı, burun kemiği oluşumlarına bakıldı. Ayrıca doktor midesini, mesanesini gösterdi bu haftalarda oluşmuş olması gerekiyo her şey yolunda dedi. İşte rahim ağzımı ölçtü falan. Az çok aynı gibidir canım
Benim de ene kalınlığı, burun kemiği oluşumlarına bakıldı. Ayrıca doktor midesini, mesanesini gösterdi bu haftalarda oluşmuş olması gerekiyo her şey yolunda dedi. İşte rahim ağzımı ölçtü falan. Az çok aynı gibidir canım