2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
merhaba hanımlar;
ben biraz keyifsizim ancak her şey düzelecek inşallah diye dua etmekten başka bir şey yapamıyorum,
gebeliğin ilk başlarında sağlık ocağında yaptırdığım testlerde şekerim 127 çıkmıştı annem şeker hastası olduğu için kendimi hem kadın doğum uzmanım da hemde dahiliye de aynı anda buldum onlar da beni insülinsiz düzeltmek için diyetisyene yönlendirdi ilk 2 hafta her şey yolundaydı şekerim düşmüştü ta ki geçen hafta şeker cihazında 195 tokluk şekerini görene kadar yine kendimi dahiliye doktorum da buldum maalesef ki insüline başladık insülinin bebeğe zararı yokmuş ancak ben psikolojik olarak pek iyi sayılmam neyse skntımı yazdım uzun oldu kusura bakmayın ama kime söylesem aaa insülin mi tüh modundalar daha çok moralimi bozuyorlar

İnsülin diyince korkuyor insanlr içini ferah tut arkadasım 2 hamileliğinde insülin vuruluyordu maşallah sağlıklı bebekleri oldu kendiside gebelik sonrasında bırakıyor insülini stres yaparsan hem kendine hem bebeğe zarar verirsin mutlu huzurlu sağlıklı bol gülücüklü hamilelik dilerim

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, moralinizi bozmayın lütfen, hele de milletin söylediklerine hiç takılmayın. Benim doktorum da şekerimin ani yükselip düşmesinden süphelenmişti, ölçüm cihazı ile takip ettim bir süre, sınırları aşmayınca sıkıntı görmedi. Ama aşsaydı insülin verecekti büyük ihtimal, bebeğe de zararı yoksa hiç üzülmeyin, iyi ki önlem alınmış.

canım moralini hiç bozma ne sana ne de bebeğe zarar vermiyor. aksine ikinizin de iyi olması için yapılan birşey. insanlar moral bozmayı çok seviyor ne yazık ki . komşumuzda aynı senin gibiydi hamilelikte şeker çıktı insülinde kullandı kendi de bebeği de çok sağlıklı şimdi.
en çok da bilmeyenler boş şeyler konuşup sinir ediyorlar insanı sen iyiysen bebeğin iyiyse kimseye kulak asma önemli olan ikinizin sağlığı

rahim uzunluğunda neye bakıyorlar bende sadece karından muayene etti
Onu da aynen ultrasonda ölçüyo canım normal karnına tuttuyo ultrasonda bebeğin kesesinin dışından rahim ağzına kadar ölçüyo

Hiç kendini üzme canım benim ya. Tabi herkes her şeyinin normal olmasını ister ama değilse de mutlaka tedavisi uygulanmalı. Zaten bebeğe bi zararı yokmuş aksine senin ve onun iyiliği için. Sen etrafı dinleyip çok moralini bozma, bu süreçte karışan çok olur

Gecmis olsun cnm
Sen millete bakma doktorun tüh demiyosa sknti yok demekki
Sürecin böyle islemesi gerekiyomus

cimcime1242 Canım, öncelikle çok geçmiş olsun...
Arkadaşlara katılıyorum, kendini üzmen yapabileceğin en zararlı şey olur bebeğin ve kendin için.
Bazı insanlar felaket habercisi olmaktan keyif alıyor sanki.
Benimde çevremde bu şekilde olup, tedavi ve diyetle sağlıkla bebeğini kucağına alan çok insan var.
Sen içini ferah tut lütfen..
Allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Kızlarrr merhaba ben geldim uzun zaman yazamadım hem iş hem ev birde eşimle problemlerim vardı pek iyi değildim o yüzden girip yazamadım. Sizler nasılsınız bebişler nasıl inanın o kadr uzak kaldım ki ben en son 1 ay önce gittim doktor bişey vermelişti folik asiti almayı bıraktım perşembe doktora gidicem İnşallah bi sıkıntı yoktur

cimcime1242 benim yengem de hamileyken insülin kullanmış. Normalde şekeri yok ama gebelikti çıkmış sadece gebelik sürecinde kullanmış. Kendisi de iyi bebekte gayet iyi doğdu. Kendinizi üzmeyin kimseyi de dinlemeyin bence

Hoşgeldin canm, şimdi iyisinizdir inşallah ya, umarım bebiş de iyidir

Benimde bugün ikili taramanın kan sonucunu ve geçen hafta ultrasonda görünen kanama alanı küçülmüş mü kaybolmuş mu diye bakılacaktı. Kanama alanı kaybolmayı bırak küçülmemiş bile yine dışarı akan bi kan yok. Memlekete gidecektik eşimin işinden dolayı önümüzdeki hafta dr yolculuk önermiyorum dedi. 3 hafta sonra üçlü tarame testi için çağırdı kanama alanınıda kontrol edicek. İlk gebeliğim çok bilmiyorum. İkili tarama testi iyi çıkanlar üçlü taramayı yaptıracak mısınız ben stres oluyorum böyle ikide bir hastaneye gitmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…