2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhabalar. Yas 28. Sat 28.12.18 beklenen dogum 4.10.19 ikinci bebek. Sakarya. Kilo 53.

Canım nasıl oldun kanaman durdu mu? Kan değerlerin nasılmış
Çok geçmiş olsun
Bebeğin çok sağlıklıdır inşallah

Bende de kanama olunca eşim çok aradı o iğneyi. En sonunda çok köhne küçük bir eczanede bulmuş. Önce eczane olduğunu anlamadım bile diyor. Böyle işlek olmayan eczanelerde kalmış olabilir yani. Bir de böyle yerlere baksın

Günaydın ,

çok geçmiş olsun neyseki dr iyi demiş kanama çok korkutucu birşey bebebek mi düşüyor diyorsun aklında birsürü soru bir yandan hayırlısı olsun diyip içten içe beni bırakmasın demeler .yattıkça iyi olacaksın bol bol dinlen .çoçukların içinde üzülme 1-2 gün daha yatırıp çıkartırlar en fazla çoçuklar üstesinden gelir merak etme sen.

bu davranışlar çook tanıdık geldi bana
evde 1 çocukta olsa 2 çocukta olsa eşlerle çoçuk sayısı artıyor .ben her cuma kadın çağırıyorum sil süpür topla yapıyor bende ev toplu temiz olunca bi çamaşırları ve yemeği hallediyorum .ne kadar vitamin alsakta ne halim var nede gücüm .herkes sakın yapma dikkat et diyor ee kim yapacak bu işleri evde 3 kişi hergün komple kıyafet çıkartıyor haftada 4 makine çamaşır 3 makine ütü çıkıyor. ben yapmayayım koca yapmasın kim yapacak .ev küçük olunca yarım gün kadın yetiyor.herşeye yetişiyoruz buna da yetişeceğiz yoksa olan bana oluyor ve evde tartışmalar artıyor .

Cnmsagol icim ferahladi. BI tek ben mi delleniyorum .sadece bana mi agir geliyo diye icim icimi yiyodu
Evt en mantiklisi haftada yarim gun birini almk

Canım eve cıktım Kanama devam ediyor ama ilk günkü gibi korkunç değil. Depotu ebe istedi. Kendi drum progestan iğne daha etkili dedi ve onu vurulacagım hergün. Bebeğr iyi dedi ama kanama alanı keseye çok yakın hatta bitişik gibi. Tek korkum o. Cocuklar kreste. Haftada 1 gelen Yardımcı kadın haftada 2 gün gelecek.. Bugun geldi temizlik yapıyor, 2 çeşit yemek de yapıp gıdecek. Ben yatıyorum. Bu durumu da atlatacagız ınsallah. Kritik dönem bitti derken gene aynı şeyler.

Artık bitti mi bulantılar kusmalar bu hafta lütfen geçti deyin gercekten bıktım artık. 13 hafta bitmek üzere takatim kalmadı artık
Kusma hergun omuyordu bende iki günde bı falan aç karına kusuodum. 13 hafta olunca bulantilar baya azaldi bı anda yani. Kokular midemi çok bulnadirio ama onun dışında durduk yere bulanti geçti. Senin de en kısa zamanda geçer inşallah cnm

Geçmiş olsun cnm. Bol bol dinlen düzenlicek inşallah

Artık bitti mi bulantılar kusmalar bu hafta lütfen geçti deyin gercekten bıktım artık. 13 hafta bitmek üzere takatim kalmadı artık
benim bulantım pek olmadı ama ağzımdaki iğrenç tat vardı ve ne yapsam geçmiyordu geçen haftadan beri o biraz biraz geçti gibi.
ilk gebelikte çok çok kötüydüm ama hatta ikinciyi o yüzden hiç düşünmedim ama korktuğum gibi olmadı .ilkinde bulantılarım hafta hafta azaltı ama hiç kalmadı demem bebeğin oynamasını hissettiğim haftalardı 15. hfata falan yani ama azalacak merak etme .

Cnmsagol icim ferahladi. BI tek ben mi delleniyorum .sadece bana mi agir geliyo diye icim icimi yiyodu
Evt en mantiklisi haftada yarim gun birini almk

merak etme tek değilsin :)
bir çoğumuzun ilk gebeliği olunca babalarda heyecanlı tabii yardım ediyorlar destek oluyorlar .ama ikincide hiç öyle olmuyorlar valla komutsuz iş yapmıyorlar ille bi tartışma olacak bi çileden çıkacaksında ancak bir makine açsınlar.halbuki 2.lerde daha titiz olmak lazım çünkü evde zaten varolan çoçuk var aman bırak kalsın pis dursun denmiyor .ben zaten hiç diyemezdim ama kızdan sonra alerji olur şu olur bu olur diye çok daha titizlenmek gerekiyor .
masraf zaten artacak diyip yardımcı içinde çok kararsız kaldım ama böylede bana yazık hangi birine yetişicem .iyi oldu .

İnşallah atlatırsın bitermiş kanaman dua ediyorum senin için
Yardımcın olması çok iyi olmuş. Bol bol dinlen. İyi düşün iyi olsun her şey

Canımmm hiç kalkma yat.. Canını da sıkma bak evine çıkmışsın çok şükür kanama alanında biter.. Stres yapma... Bak bebeğin seninle hala.. Tutunmuş güzelce oraya senin pozitif düşünmeni bekliyor ki daha da güzel tutunsun sana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Hepimize nasip etsin..

Bak azalmaya başlamış. Doktor zaten kanama alanı boşalana kadar kanama devam eder demişti sana demi. Stres yapma canım

Aynen öyle ilk hamileliğimde evi süpürür, kahvaltı hazırlar nasıl yardımcı olurdu. Şimdi eskisi gibi yardımcı değil. Gerçi çocuğa bakıyor ben iyi olmayınca sağolsun ama insan daha fazlasını bekliyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…