- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Rabbim evlatlarimizl sinamasin insÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bunu demen bile o kadar mutlu etti ki... İstanbulda degılım. Aynenn Allahın dediği oluyor. Ama şunu anladım ister 100 kere kanama yaşa her defasında İnsan korkuyor.. Rabbim baska seylerle sınamasın.
Cok gecmis olsun canim. Sakin olmaya çalış. Doktorun olumlu konusmus. Uzulme dinlenmeye calis.22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Evet bendede var. Kızıma kızmamak icin kendimi sıkıyorum. Esimde gozume batmiyor degil.Kizlar günaydin
Size bisey sorucm .ben baya sinirliyim bu gunlerde .sizde sinirleniyomusnz .dun esimn rahatligi vs yuzunden baya ciddi kavga ettik .cocuklarda cok uzuldu.2 oglm var ogrtmnm evin isi ve ben cok guçsüzm hmn yoruluyorm .ne akla hizmt 3. dusundysem
Ne yapmaliyim bilemedim .sabaha kadarda uyuyamadm
Onun rahatligi degismz ben bagrmazsamda hic yardmci olmuyo bu iş nasil olacak bilemiyorm
İlaç kullansam uyuşcm cocuklar nolck ilac kullnmasam sinirlerim tavan yapiyo
Ne tavsiye edersinz
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Çok şükür güzel haberlerle geldin bebeğin sağlıklı canım. Doktor gerekli açıklamaları yapmış zaten. Gerekiyosa hep yat hiç kalkma. Allahım bi daha yaşatmasın canım
M miraclemiracle
Cok sukur doktor guzel seyler soylemis.Bebegin kalp atisini duymussunuz.Biraz rahat olmaya calisin.Stres olmayin ikiniz de.Alin rapor bosverin okulu.Dinlenmeniz su anda herseyden onemli.Tekrardan cok gecmis olsun.
Aynen canım doktorun çok haklı stres yapma.. Bebeğin çok etkilenir kuzum rahat olmaya bak.. Ne güzel ki kalbini duymuşsun sağlıklıymışşş çok şükür.. ❤
Rapor al gitme okula da zaten az kaldı kapanmasına.. Hiç birşey canından önemli değil kuzum.. İnşallah sağlıklı doğacak miniğin
M miraclemiracle
Cok sukur doktor guzel seyler soylemis.Bebegin kalp atisini duymussunuz.Biraz rahat olmaya calisin.Stres olmayin ikiniz de.Alin rapor bosverin okulu.Dinlenmeniz su anda herseyden onemli.Tekrardan cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Cok gecmis olsun canim. Sakin olmaya çalış. Doktorun olumlu konusmus. Uzulme dinlenmeye calis.
Evet bendede var. Kızıma kızmamak icin kendimi sıkıyorum. Esimde gozume batmiyor degil.
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese alıntı yapamadıklarım varsa kusura bakmayın, herkese çok teşekkür ederim. Allah beterinden saklasın. Herkesin bebeklerini Rabbim korusunRabbim evlatlarimizl sinamasin ins
Annen kiz kardesin varsa çagrmani tavsiye edrim bu sikintili dönemini atlatana kadar en azindan
Bende 11. Haftaya girdim 2 hafta sonra gitsem sizce cinsiyeti öğrenirmiyim:)Hadi gözün aydın bende 11. Haftamdayımm
Özelde mi söyledi doktor bende 11 haftalık hamileyim gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım cinsiyeti çok merak ediyorum :)Ekimin ilk haftası da sezeryan olur dedi
Yok ben devlete gidiyorum. Küçük bir ildeyim özeller çok gelişmiş değil. Ama 11.hafta da kız dedi doktor. Doktorumı değiştim oda 12+5 de erkek dedi. Pek belli olmuyor bu zamanlar.Özelde mi söyledi doktor bende 11 haftalık hamileyim gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım cinsiyeti çok merak ediyorum :)
13. Hafta sadece Tahmin yapabilir ama yaniltici bir Tahmin de olabilir.Bende 11. Haftaya girdim 2 hafta sonra gitsem sizce cinsiyeti öğrenirmiyim:)
Öbür kontrolüm de 15. Haftaya giriyorum tam. Kesin olur artık galiba13. Hafta sadece Tahmin yapabilir ama yaniltici bir Tahmin de olabilir.
Kesin degil De daha olasi bir Tahmin olur. Imza : 5 cocuk anasi sirkencubinÖbür kontrolüm de 15. Haftaya giriyorum tam. Kesin olur artık galiba
Doğru söylüyorsun en kesini ayrıntılı ultrason bence. Oğlum da 14-15 gibi öğrenmiştim sanırım hatırladığım kadarıyla.Kesin degil De daha olasi bir Tahmin olur. Imza : 5 cocuk anasi sirkencubin
Saka bir yana benim De Ilk cocugum Ilk tecrubem aslinda. Okuduklarima ve cevremdeki arkadaslarimla konustuklarima gore soyluyorum.
Çok haklısın canım. Hepimiz heycanla bekliyoruz cinsiyeti öğrenmeyi. Önümüzde daha altı ay var nasipse. Ama annelik böyle işteYok ben devlete gidiyorum. Küçük bir ildeyim özeller çok gelişmiş değil. Ama 11.hafta da kız dedi doktor. Doktorumı değiştim oda 12+5 de erkek dedi. Pek belli olmuyor bu zamanlar.
Aynen. En heyecanlı zamanı ilk tekmesi oluyor. Pıt pıt hissetmeye başlayınca içinde bir canlı büyüdüğünü anlıyorsun, mucize gibi bir şey. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyuÇok haklısın canım. Hepimiz heycanla bekliyoruz cinsiyeti öğrenmeyi. Önümüzde daha altı ay var nasipse. Ama annelik böyle iştebu haftalarda doktor kesin olarak bile söylese çok moda girmemek lazım. Bı ay daha sabredersek yakında bebek isimleri sohbetleri donemeye başlar artık sayfada
Sennnn zaten zayıfsın canımAllahım kocaman bacaklarım oldu sankiçok korkuyorum tartılmaktan
Eee yani maşallah sen 4.ayındasın4 gün önden gidiyordu bebiş ultrasonda yarin 14+4 olcak ultrason hesabına göre artık büyüyebilir karınlarımız deme :)
Çok geçmiş olsun canım rabbim yar ve yardımcınız olsun korkma bebeğin rabbime emanet hiç bişey olmayacak sen rahat ol dinlen Allahın izniyle herşey yoluna girecek inşallah dualarım seninleÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bunu demen bile o kadar mutlu etti ki... İstanbulda degılım. Aynenn Allahın dediği oluyor. Ama şunu anladım ister 100 kere kanama yaşa her defasında İnsan korkuyor.. Rabbim baska seylerle sınamasın.
Ben iki kilo almışım. İştahım acayip açıldı bu hafta. Rüyamda hep yemek görüyorumAllahım kocaman bacaklarım oldu sankiçok korkuyorum tartılmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?