2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Rabbim evlatlarimizl sinamasin ins
Annen kiz kardesin varsa çagrmani tavsiye edrim bu sikintili dönemini atlatana kadar en azindan

Cok gecmis olsun canim. Sakin olmaya çalış. Doktorun olumlu konusmus. Uzulme dinlenmeye calis.
Evet bendede var. Kızıma kızmamak icin kendimi sıkıyorum. Esimde gozume batmiyor degil.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Çok şükür güzel haberlerle geldin bebeğin sağlıklı canım. Doktor gerekli açıklamaları yapmış zaten. Gerekiyosa hep yat hiç kalkma. Allahım bi daha yaşatmasın canım
M miraclemiracle

Cok sukur doktor guzel seyler soylemis.Bebegin kalp atisini duymussunuz.Biraz rahat olmaya calisin.Stres olmayin ikiniz de.Alin rapor bosverin okulu.Dinlenmeniz su anda herseyden onemli.Tekrardan cok gecmis olsun.
M miraclemiracle

Cok sukur doktor guzel seyler soylemis.Bebegin kalp atisini duymussunuz.Biraz rahat olmaya calisin.Stres olmayin ikiniz de.Alin rapor bosverin okulu.Dinlenmeniz su anda herseyden onemli.Tekrardan cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Cok gecmis olsun canim. Sakin olmaya çalış. Doktorun olumlu konusmus. Uzulme dinlenmeye calis.

Evet bendede var. Kızıma kızmamak icin kendimi sıkıyorum. Esimde gozume batmiyor degil.
Rabbim evlatlarimizl sinamasin ins
Annen kiz kardesin varsa çagrmani tavsiye edrim bu sikintili dönemini atlatana kadar en azindan
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese alıntı yapamadıklarım varsa kusura bakmayın, herkese çok teşekkür ederim. Allah beterinden saklasın. Herkesin bebeklerini Rabbim korusun

Özelde mi söyledi doktor bende 11 haftalık hamileyim gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım cinsiyeti çok merak ediyorum :)
Yok ben devlete gidiyorum. Küçük bir ildeyim özeller çok gelişmiş değil. Ama 11.hafta da kız dedi doktor. Doktorumı değiştim oda 12+5 de erkek dedi. Pek belli olmuyor bu zamanlar.

Öbür kontrolüm de 15. Haftaya giriyorum tam. Kesin olur artık galiba
Kesin degil De daha olasi bir Tahmin olur. Imza : 5 cocuk anasi sirkencubin
Saka bir yana benim De Ilk cocugum Ilk tecrubem aslinda. Okuduklarima ve cevremdeki arkadaslarimla konustuklarima gore soyluyorum.

Kesin degil De daha olasi bir Tahmin olur. Imza : 5 cocuk anasi sirkencubin
Saka bir yana benim De Ilk cocugum Ilk tecrubem aslinda. Okuduklarima ve cevremdeki arkadaslarimla konustuklarima gore soyluyorum.
Doğru söylüyorsun en kesini ayrıntılı ultrason bence. Oğlum da 14-15 gibi öğrenmiştim sanırım hatırladığım kadarıyla.

Yok ben devlete gidiyorum. Küçük bir ildeyim özeller çok gelişmiş değil. Ama 11.hafta da kız dedi doktor. Doktorumı değiştim oda 12+5 de erkek dedi. Pek belli olmuyor bu zamanlar.
Çok haklısın canım. Hepimiz heycanla bekliyoruz cinsiyeti öğrenmeyi. Önümüzde daha altı ay var nasipse. Ama annelik böyle işte bu haftalarda doktor kesin olarak bile söylese çok moda girmemek lazım. Bı ay daha sabredersek yakında bebek isimleri sohbetleri donemeye başlar artık sayfada

Aynen. En heyecanlı zamanı ilk tekmesi oluyor. Pıt pıt hissetmeye başlayınca içinde bir canlı büyüdüğünü anlıyorsun, mucize gibi bir şey. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

4 gün önden gidiyordu bebiş ultrasonda yarin 14+4 olcak ultrason hesabına göre artık büyüyebilir karınlarımız deme :)

Çok geçmiş olsun canım rabbim yar ve yardımcınız olsun korkma bebeğin rabbime emanet hiç bişey olmayacak sen rahat ol dinlen Allahın izniyle herşey yoluna girecek inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…