- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Ben de 75 liği çok zor içtim. Dr limon sık dedi yarım limon sıktım içemedim.. Dr su ekle dedi. Ekledım bu seferde miktar arttı. Öğürerek içtim. 9 da gıttım. Ben tam 45 dkda ıcebıldım.. Çıkaracağım Dr hayır sabret. Yoksa tekrar içmek zorunda kalacaksın. Tabı 2 saat bırsey yenmiyor. Midem daha da kötüleşti. 2.saat kanı verince gözümün karradıgını söyledim tansiyon 6 ya 8 çıktı... 0.saaat kanım kayboldu eger 1. Saat ya da 2.saat kaybolsaydı asla bir daha içmezdimBen ilk gebelikte İlk şeker yükleme sınırda çıkınca ikinci yi yaptılar 100 luktu o Allah'ım hayatimin en iğrenç günüydü galiba. Kusamiyorm baygınlık falan geciridm annem vardı yanımda korktu ablamı falan çağırdı evden geldi oda. Bu sefer dedim ki eğer doktor ikinciyi isterse direk diyete başlarm asla ikinciyi yaptırmam. Çok şükür bu sefer güzel çıktı sonuçlar
Anladım Canım valla 50lik yaptılar bi sıkıntı çıkmadı allahtan, ben onu içtikten sonra bile hala çok afedersiniz kusup rahatlasam mı diye düşünüyorum. Hiç sormadım doktora da neden böyle diye. Boşver karıştırma dedim kendi kendimeAilede şeker hastalıgını varsa ya da bebek buyuk ise 75 lik hatta 100 lük bıle yapıyorlar... Ama cogu kadın dogumcu 75 lik istiyormuş.. Ben ilk oğlumda 100 lüğü nasıl içmişim.. Ama o zaman bulantım yoktu... 3 gün geçti hala tatlı birşey görünce içim dönüyor...
Oh maşallah bize de Allah ikinciyi nasipmiş ederse benim de alışveriş listem daha kolay bitermiş galibaKüvet var bende ilk oğlumdan kalma oyun halısı da var dört sene önce 150 tl vermiştim olmasa bimdekini kesin alırdım. Kalırsa ağız mendili alicam belki biberon. Bana şeker yüklemeyi 75 Lil yaptılar neye göre yapiyolar bende bilmiyorum
Arkadaşlar selam, Oksapar iğneyi aile hekiminin yazabilmesi için rapor mu gerekiyordu?
Merhabalar, evde kendiniz yapsanız mutlaka en sağlıklısı olur.Kızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum
Bugun bim markete de geldi. Tesadufen gördüm cok güzel ve yeterliKizlar e bebekte ayakli banyo setleri var kuveti kovasi kuvet ayakligi havlusu filesi vs hepsi icinde almayanlar bakabilir. Ben kilosunu termometresini olcen hassas kuvetlerden aldim ama almasaydim kesinlikle bu butun setlerden alirdim.
Bugun bim markete de geldi. Tesadufen gördüm cok güzel ve yeterli
Zaten 4 ay kullanılıyor. Sonra kucağında yikamak daha pratik ve rahat geliyor.
Bilmiyodum ben bunu. Bişey daha öğrenmiş oldumCanim en dogru sonucu 75 lik veriyormus. Bazen 50 lik yapildiginda yuksek ciktiginda tekrar 100 lik yapıyorlarmış. Ve dusuk cikabiliyormus. O yuzden iki kez yapilmasin diye 75lik yapiyorlar
İlk gebelikte bardakta karıştırıp verdiler şekeri aşırı yoğundu senin gibi çok kötü oldum. Bu gebeligimde gazoz gibi şişede hazır elmali bı karışım verdiler on dakika içinde içip gel dediler buda midemi bulandırdı ama ilk gebelikte yapılan gibi degildiBen de 75 liği çok zor içtim. Dr limon sık dedi yarım limon sıktım içemedim.. Dr su ekle dedi. Ekledım bu seferde miktar arttı. Öğürerek içtim. 9 da gıttım. Ben tam 45 dkda ıcebıldım.. Çıkaracağım Dr hayır sabret. Yoksa tekrar içmek zorunda kalacaksın. Tabı 2 saat bırsey yenmiyor. Midem daha da kötüleşti. 2.saat kanı verince gözümün karradıgını söyledim tansiyon 6 ya 8 çıktı... 0.saaat kanım kayboldu eger 1. Saat ya da 2.saat kaybolsaydı asla bir daha içmezdim
Gyno ferro sanol kullanıyorum bendeKızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Zaman çabuk geçiyor bı bakmışsın karnindaki doğmuş büyümüş te anneyle çekişmeye başlamışOh maşallah bize de Allah ikinciyi nasipmiş ederse benim de alışveriş listem daha kolay bitermiş galibaneyse ki 50lik yaptılar onu bile zor tuttum midemde, neyse sorun çıkmadı çok Şükür
Çok teşekkürler, bugün yazdırdım ben de aynendombili_xl bende oksapar kullanıyorum. Bağlı bulunduğun aile hekimi yazabiliyor.
Raporum yok ama ben hep aile hekimine yazdırıyorum.
Evet canım, olmazsa bir boş vakit ayarlayıp öyle de yapabilirim.
Bende yeni ogrendim.Bilmiyodum ben bunu. Bişey daha öğrenmiş oldum
Oğlum 4 yaşında. Öğle uykusuna yatmıyor. Ama akşam 9 da yatarsa sabah 9 da kalkıyor yani 12 saat uyumuş oluyor. Öğlen uyursa gece çok geç yatıyor. O yüzden uyutmuyorumArkadaşlar bu sorum olucak özellikle çocuk büyümüş anneler. Oğlum Eylül ayında dört yaşını doldruyor . Gündüzleri hala uyutuyorum ama kavga kiyamat zorla yatiriyorum. Gündüz uyumazsa akşamı zor ediyor huysuz olup sürekli ağlıyor. Ama gündüz bı iki saat uyuyunca pamuk gibi oluyor. Yatırırken hep zorla yatiyorum istmiyo bende üzülüyorum ama uyumasam dayanamıyor sanki. Siz cocuklarinizi kaç yaşına kadar gündüz uykuna yatirdiniz. Birkaç gün uyutmayip zorlasam alışır mi acaba. Gerçi benm işime gelio uyumasi bende yatip dinleniyorum oğlum uyurken ama hep zorla uyutma kısmı beni üzüyor
Selam bişey soracağım benim de eritrosit 8 çıktı siz n’aptınız ?düştü Mü değerinizgünaydın kızlar dün tahlil vermiştim bugün sonuçlarda eritrosit 0-3 olması gerekirken 6 çıkmış nette çok fazla bilgi kirliliği var böbrek yetmezliği kanser erken doğum riski gibi bir sürü şey yazıyorbilgisi olan var mı ?
Canım doktorum bu kadar önemli değil dedi çok fazla yükselirse sorun teşkil eder 100 müdürlerden bahsediyoruz ama ufak yükselmeleri sorun olarak görmüyoruz o yüzden tedaviye falan ihtiyaç yok demiştiSelam bişey soracağım benim de eritrosit 8 çıktı siz n’aptınız ?düştü Mü değeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?