Ay evet bu çok kullanışlı görünüyor, çok teşekkürler canımŞortlu hiç giyemezsin düşünme canm e bebek korse yaz 110 TL doğum sonrası korse var. Onu aldm ben .
Ömrüne de mi atıfta bulunuyorlarmış:/Ben kestirdim canım tamamen batıl inaç ya boşver takma böyle şeyleri benimde kızım olcak yok ömrü kısa olur falan filan uydurma şeyler işte
Ya ben sizin konuşmanıza bayılıyorum valla hep sırıtarak okuyorum yazdıklarınızı söylemeden geçemedimBana da saçma geliyor öyleyse hiç koyma paylaşma.. Ben ilk oğlumda zor süreçlerden geçtiğim için ilk resmi 4 ay sonra paylaşmıştım, ama 2. De hemen paylaştım.... Yüzü acık koydum... Gözü olanın gözü çıksın... Şimdi farklı şehirde yaşıyorum hemen paylaşmamı isterler gelip göremeyecekleri için... Zaten bizim sülale de kız kıymetli pek erkek bebege bakan olmuyor. Zaten benimkileri ilk doğunca aşırı çirkin oluyor kıllı tüylü, anne olarak ben bile ilk dogdugunda allahım bu benım mi diyorum... O yüzden benim bebeklere pek nazar değmiyor...
+1Ya ben sizin konuşmanıza bayılıyorum valla hep sırıtarak okuyorum yazdıklarınızı söylemeden geçemedim
Normal Doğumda gecelik sezeryan Doğumda pijama bence. Normal Doğum sonrası doktor gelip dikiş kontrolü yapıyor o pijamayı çıkarmak öyle zor ki o an. Sezeryan da da göbekten bastırıp bakıyorlar gecelik zor oluyor 2 parça daha işlevli oluyor bence Doğum tipine göre bence değişiyor
Herkese hayirli gunler kizlar. Sevgilimle randevumuz vardi askimizi tazeledikeller hep yuzundeydi gozunu burnunu agzini hep kapamis bir yanak gorebildim baska da goremedim ac gitmistim aclik tokluk testi yaptiracagimdan. Dik bir sekildeydi pozisyonu kafa ustte ayaklar benim kasiklarima dogru. Birkac gundur hareketlerini az hissediyordum bu pozisyonundan oturuymus. Kilomuz 970 gr boyumuz 35 cm 26+2 gunluguz. Boyumuz onden gidiyor uzun olacak anasi ve babasi gibi bizden haberler boyle ama doyamadim ben minigime
Kış çocuğu olacak ya bebiş kadar kendimize de dikkat etmemiz gerekir diye sütün soğur kendini sıcak tut derler ya kendimce önlem işte ama bakayım biraz daha ilk gördüğüm siteye atlamayayım hemen. Keşke becerim olsa bu yönde bende yapabilsem
Malesef aynı şehirdiyez ailesini geç kuzen erkekler bile gelicek eminim söyledim geçen kaynanam çıkıştı hemen ilk torun tabiki gelicekler gibi ama kararlıyım isterse lezillik çıksın o odaye kimseyi aldırlıcam :)
Kafası önemliymiş galiba normal doğumda kafa çıktıktan sonrası o kadar zor olmuyomuş diye biliyorum tabi bu bi söylenti Bende öyle canım gerçekten istemiyorum doğum sıkıntılı bi süreç sonrasıda öyle lohusalık falan kafamı ona buna yormak istemiyorum bebeğim ve kendimle ilgilenmek istiyorum biraz güçlü olmak lazım o dönemde bide eş desteği çok önemli umarım eşim bu sefer yanımda olur
Bende hem kestirdim hem boyattım her gören aaa olmaz zararlı dedi. Bi durun ya hepsi diplomasız doktor kesildi başımaBen kestirdim canım tamamen batıl inaç ya boşver takma böyle şeyleri benimde kızım olcak yok ömrü kısa olur falan filan uydurma şeyler işte
13 yasinda kizim var hamileyken sacimi kestirmiştim gayet akıllıdır kizim:))) bu hamileligimde de kizim olcak ve yine kestirdim sacimi...korkma kestir:)Kızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
Saçınızı kestirdiniz mi hamileyken?
Ben kızımda kestirmiştim. “Kestirince aklı kısa olur” düşüncesinin batıl inanç olduğunu düşünüyorum ama geçen gün komşum; “ben oğlanlarda kestirdim, kızımda kestirmedim” oğlanların aklı kısa gibi bişeye getirdi lafı:/
Tırstım şimdi gerçekten, çok da kırığım var saçlarımda.
Bana bi cesaret verin lütfen
Bende de kaşıntı çok. Kremler derimi esnetiyor ama deri döküntüsünden kaşındığımı fark ettim. Duşta mutlaka karın bölgeme kese yapıyorum. Çok işe yaradı. Kaşınınca keselenmem lazım diyip duşa giriyorumGunaydin.Iyi pazarlar hepinize kizlar.
Bende usttekinin gümbürtülerini hep hissediyorum.Alttakinin sadece yan yatinca hissediyorum.O garibime alan kalmiyor sanirim.O yuzden biraz fazla oturmussam ya da ayakta durmussam hemen yan yatiyorum.Rahatliyor bebek.Hissediyorum hemen.Boyle bir cozum buldum simdilik.Muhtemelen ilerleyen haftalarda onu cok nadir hissedicem.
Bir de karnim kasinmaya basladi.2 gundur Allah ne verdiyse suruyorum.Krem,badem yagi,hindistancevizi yagi.Ama kacari yok sanirim fena catliycam.Eger kisa olsaydim karnim 8 aylik karni gibi gorunurdu kesinn.
Acaba 37de mi yapılmıştı banaİnternette o tarz şeyler yazmışlar da, iyi o zaman sevindimçatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor acaba hatırlıyor musunuz
kese çatlağa sebep olmaz mı peki ? ben lif bile süremiyorum çiziyor gibi geliyorBende de kaşıntı çok. Kremler derimi esnetiyor ama deri döküntüsünden kaşındığımı fark ettim. Duşta mutlaka karın bölgeme kese yapıyorum. Çok işe yaradı. Kaşınınca keselenmem lazım diyip duşa giriyorumçok rahatlatıyor.
Beceriklisin maşallah cok güzelmiş modeli
Maşallah benim kız da dik duruyor ama kasıklarım cok atıyor sürekli tekme hali doktor ağrı yapar dedi hatta.
Aslında emzirme süreci insan inanılmaz terliyor bana oğlumda bi terleme geldi 3 sene kazak giyemedim tekrardan
Süit odalar oluyor hastanenizde varmı sorsanız 1+1 erkekler bi odada Kadınlar bi odada daha rahat emzirme vs kapalılar icin ekstra rahatlık
Oğlum normal Doğum kafa çıkana kadar hissettiğim baskıyı kafa çıkar çıkmaz Doğum bitti gibi hissettim vücûdu eşi çıktı anlamadım bile önemli olan kafası hakikaten
Sert olan keselerden değil benim kesem, yumuşak. Ölü deriyi de çok güzel atıyor. Lifleneceksem zaten sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Çıkınca da kremlerimi sürüyorum.kese çatlağa sebep olmaz mı peki ? ben lif bile süremiyorum çiziyor gibi geliyor
kese çatlağa sebep olmaz mı peki ? ben lif bile süremiyorum çiziyor gibi geliyor
Rica ederm cirtlari çok sağlam deforme olmaz gibi geldi bana. İlk doğumda klasik eski ucuz korselerden almıştım çok sarmadi karnı fazla toplamadi bu hamile halimle bile sardıAy evet bu çok kullanışlı görünüyor, çok teşekkürler canım
yumuşak lif kullanmayı denedim ama onda da aynı sanki yada çatlamaktan korktuğum için bana öyle geliyoBen normalde sert lif disinda banyo fircasi kullanirim su urun:
KAKTÜS VÜCUT FIRÇASI | The Body Shop Online Alışveriş
Uzunluğu ile kullanım kolaylığı sağlayan bu banyo fırcaşını duş jeliniz ile kullanarak kan dolaşımını hızlandırabilir, cildinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz. Ölü hücrelerden arındırır Dolaşımı hızlandırırwww.thebodyshop.com.tr
Ama hamilelikle birlikte vucudum hassaslasti sertlige pek dayanamiyorum yumusak liflere gectim. Bir de kizlar tavsiyem dus kremleri dus yagli jeller falan var onlardan kullanirsaniz dusta da nemlendirmis oluruz gobek bolgesini.
Ben inat olsun diye kestirmistim ilk gebelikte maşallah zehir gibi afacan bu aralar hayır yerine no no no diyoÖmrüne de mi atıfta bulunuyorlarmış:/
Diyen komşunun gerçekten oğullarının aklı kısa da o yüzden tırsmıştım ama kestireceğim ben de
Benim de hamileliğim bana sürpriz olmuştu, öğrendiğim an o şokla gidip saçımı kestirmiştim :)Ben inat olsun diye kestirmistim ilk gebelikte maşallah zehir gibi afacan bu aralar hayır yerine no no no diyo
Bu gebelikte hamile kalmadan birkaç hafta önce rofle yaptırıp saçımı kısa kestirdm. Zaten tesettürlü yum çok kısa saç zor oluyor o yüzden doğuma kadar uzasin diye kestirmedim. Lohusalıkta depresyon a girersem ilk yapacağım saç kesmek olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?