2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kestirdim canım tamamen batıl inaç ya boşver takma böyle şeyleri benimde kızım olcak yok ömrü kısa olur falan filan uydurma şeyler işte
Ömrüne de mi atıfta bulunuyorlarmış:/
Diyen komşunun gerçekten oğullarının aklı kısa da o yüzden tırsmıştım ama kestireceğim ben de

Ya ben sizin konuşmanıza bayılıyorum valla hep sırıtarak okuyorum yazdıklarınızı söylemeden geçemedim

Ay hangisi olcak belli değil ki son ana kadar.
2sini alırım dedim ama bakalım tek bi pijama da olur

Günaydın kızlar. Nasıl oluyor?

Eki Görüntüle 2286802

Beceriklisin maşallah cok güzelmiş modeli

Maşallah benim kız da dik duruyor ama kasıklarım cok atıyor sürekli tekme hali doktor ağrı yapar dedi hatta.

Aslında emzirme süreci insan inanılmaz terliyor bana oğlumda bi terleme geldi 3 sene kazak giyemedim tekrardan

Süit odalar oluyor hastanenizde varmı sorsanız 1+1 erkekler bi odada Kadınlar bi odada daha rahat emzirme vs kapalılar icin ekstra rahatlık

Oğlum normal Doğum kafa çıkana kadar hissettiğim baskıyı kafa çıkar çıkmaz Doğum bitti gibi hissettim vücûdu eşi çıktı anlamadım bile önemli olan kafası hakikaten

Ben kestirdim canım tamamen batıl inaç ya boşver takma böyle şeyleri benimde kızım olcak yok ömrü kısa olur falan filan uydurma şeyler işte
Bende hem kestirdim hem boyattım her gören aaa olmaz zararlı dedi. Bi durun ya hepsi diplomasız doktor kesildi başıma

13 yasinda kizim var hamileyken sacimi kestirmiştim gayet akıllıdır kizim:))) bu hamileligimde de kizim olcak ve yine kestirdim sacimi...korkma kestir:)

Bende de kaşıntı çok. Kremler derimi esnetiyor ama deri döküntüsünden kaşındığımı fark ettim. Duşta mutlaka karın bölgeme kese yapıyorum. Çok işe yaradı. Kaşınınca keselenmem lazım diyip duşa giriyorum çok rahatlatıyor.

kese çatlağa sebep olmaz mı peki ? ben lif bile süremiyorum çiziyor gibi geliyor

Benim minnos kivirmisti bacaklarini kendine dogru gordum ben de Allahin sapsigi isiricam karnimin ustunden o olacak ondan kasiklarda tekme yok pek.

kese çatlağa sebep olmaz mı peki ? ben lif bile süremiyorum çiziyor gibi geliyor
Sert olan keselerden değil benim kesem, yumuşak. Ölü deriyi de çok güzel atıyor. Lifleneceksem zaten sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Çıkınca da kremlerimi sürüyorum.
Sırtımı haftada bir keseletiyorum eşime. Hamileliklerimde kese en yakın arkadaşım benim. sırtım da kaşınıyor onu da yalnız kese geçiriyor.

Ben normalde sert lif disinda banyo fircasi kullanirim su urun:

Ama hamilelikle birlikte vucudum hassaslasti sertlige pek dayanamiyorum yumusak liflere gectim. Bir de kizlar tavsiyem dus kremleri dus yagli jeller falan var onlardan kullanirsaniz dusta da nemlendirmis oluruz gobek bolgesini.

Ay evet bu çok kullanışlı görünüyor, çok teşekkürler canım
Rica ederm cirtlari çok sağlam deforme olmaz gibi geldi bana. İlk doğumda klasik eski ucuz korselerden almıştım çok sarmadi karnı fazla toplamadi bu hamile halimle bile sardı

yumuşak lif kullanmayı denedim ama onda da aynı sanki yada çatlamaktan korktuğum için bana öyle geliyo

Ömrüne de mi atıfta bulunuyorlarmış:/
Diyen komşunun gerçekten oğullarının aklı kısa da o yüzden tırsmıştım ama kestireceğim ben de
Ben inat olsun diye kestirmistim ilk gebelikte maşallah zehir gibi afacan bu aralar hayır yerine no no no diyo
Bu gebelikte hamile kalmadan birkaç hafta önce rofle yaptırıp saçımı kısa kestirdm. Zaten tesettürlü yum çok kısa saç zor oluyor o yüzden doğuma kadar uzasin diye kestirmedim. Lohusalıkta depresyon a girersem ilk yapacağım saç kesmek olur heralde

Benim de hamileliğim bana sürpriz olmuştu, öğrendiğim an o şokla gidip saçımı kestirmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…