Biz bayadir istiyoduk olmuodu . Rofle yaptirdim adetm biter bitmez iki hafta sonra hamile kaldım. Herkes planli gebelik hemen tuttu falan sandıBenim de hamileliğim bana sürpriz olmuştu, öğrendiğim an o şokla gidip saçımı kestirmiştim :)
Bu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymişBiz bayadir istiyoduk olmuodu . Rofle yaptirdim adetm biter bitmez iki hafta sonra hamile kaldım. Herkes planli gebelik hemen tuttu falan sandıhâlbuki uzun zaman bekledik. İyi oldu bakımsız saçlarla hamile kalsaydm kafama takardm heralde. Saç kestirmek hatta fön çektirmek bile motive ediyor biz kadınları
Bana gelen bişey olmadıBu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymiş
Aynen yaa hiç yağlanma kalmadı bende deBu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymiş
191 çıkmış çok mu yuksekKızlar şimdi şeker testi yaptırıyorum içtim içeceği bakalım hayırlısı
Evet siz de haklısınız.. ben daha hiç boyatmadığım için bi hormonla coşmuş durumda:)Bana gelen bişey olmadımalum rofleli saç bakım isitiyo bende kıyamıyorum bebeğime çok kimyasal kullanmamak için bakım yaglarini falan bı köşeye attm. Yıkayıp kurutup dolaşıyorum.
aynen bende de oldu hatta tüylerde azalma falan da olduBu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymiş
Yaa elinize sağlık ne kadar güzel olmuşKapi susum bitmek uzereKasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Kapi susum bitmek uzereKasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Cok tesekkur ederimYaa elinize sağlık ne kadar güzel olmuşÇağan da çok güzel isim bence
Evet canım baneda öyle dediler o başka bişeydendirÖmrüne de mi atıfta bulunuyorlarmış:/
Diyen komşunun gerçekten oğullarının aklı kısa da o yüzden tırsmıştım ama kestireceğim ben de
Cok tesekkurler. Asagidaki kapi susunden yola ciktim, bitince yine paylasirimCok guzel olmus ellerine saglik. Bitmis halini de atar misin bakalim nasil olacak
İnşallah vardır canım bi sorayım bunuBeceriklisin maşallah cok güzelmiş modeli
Maşallah benim kız da dik duruyor ama kasıklarım cok atıyor sürekli tekme hali doktor ağrı yapar dedi hatta.
Aslında emzirme süreci insan inanılmaz terliyor bana oğlumda bi terleme geldi 3 sene kazak giyemedim tekrardan
Süit odalar oluyor hastanenizde varmı sorsanız 1+1 erkekler bi odada Kadınlar bi odada daha rahat emzirme vs kapalılar icin ekstra rahatlık
Oğlum normal Doğum kafa çıkana kadar hissettiğim baskıyı kafa çıkar çıkmaz Doğum bitti gibi hissettim vücûdu eşi çıktı anlamadım bile önemli olan kafası hakikaten
Hamilelik ile ilgili biriyle konuşunca bakıyorum gidişata böyle saçmalıkları savunuyosa hehe canım he diyip uzaklaşıyorumBende hem kestirdim hem boyattım her gören aaa olmaz zararlı dedi. Bi durun ya hepsi diplomasız doktor kesildi başıma
En mantıklısı canımHamilelik ile ilgili biriyle konuşunca bakıyorum gidişata böyle saçmalıkları savunuyosa hehe canım he diyip uzaklaşıyorum
Ne güzel yaa benim saçlarım normalde de kuruydu şimdi de hala kuruBu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymiş
Çok güzel görünüyor canım Çağan ismide çok hoş bide ben bu tarz isimleri çok seviyorum senin çocuğuna özgü gibi duruyor etrafta çok olmayınca❤Kapi susum bitmek uzereKasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Canim sezeryan da olsa normalde olsa once uzerini giydirirler altina depend kulot giyersin uzerine ortu orterler. Ayaga kalktığında pijamani giyersin. Bosuna masraf yapma.Ay hangisi olcak belli değil ki son ana kadar.
2sini alırım dedim ama bakalım tek bi pijama da olur
Teşekkür ederim canımBeceriklisin maşallah cok güzelmiş modeli
Maşallah benim kız da dik duruyor ama kasıklarım cok atıyor sürekli tekme hali doktor ağrı yapar dedi hatta.
Aslında emzirme süreci insan inanılmaz terliyor bana oğlumda bi terleme geldi 3 sene kazak giyemedim tekrardan
Süit odalar oluyor hastanenizde varmı sorsanız 1+1 erkekler bi odada Kadınlar bi odada daha rahat emzirme vs kapalılar icin ekstra rahatlık
Oğlum normal Doğum kafa çıkana kadar hissettiğim baskıyı kafa çıkar çıkmaz Doğum bitti gibi hissettim vücûdu eşi çıktı anlamadım bile önemli olan kafası hakikaten
Cok tesekkurler. Asagidaki kapi susunden yola ciktim, bitince yine paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?