2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de hamileliğim bana sürpriz olmuştu, öğrendiğim an o şokla gidip saçımı kestirmiştim :)
Biz bayadir istiyoduk olmuodu . Rofle yaptirdim adetm biter bitmez iki hafta sonra hamile kaldım. Herkes planli gebelik hemen tuttu falan sandı hâlbuki uzun zaman bekledik. İyi oldu bakımsız saçlarla hamile kalsaydm kafama takardm heralde. Saç kestirmek hatta fön çektirmek bile motive ediyor biz kadınları

Bu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymiş

Bu ara böyle parlaklık geldi dolgunluk geldi saçlara çok hoşuma gidiyo, eskiden yağlanırdı şimdi yağdan eser yok. hormonların bu etkisi çok iyiymiş
Bana gelen bişey olmadı malum rofleli saç bakım isitiyo bende kıyamıyorum bebeğime çok kimyasal kullanmamak için bakım yaglarini falan bı köşeye attm. Yıkayıp kurutup dolaşıyorum.

Bana gelen bişey olmadı malum rofleli saç bakım isitiyo bende kıyamıyorum bebeğime çok kimyasal kullanmamak için bakım yaglarini falan bı köşeye attm. Yıkayıp kurutup dolaşıyorum.
Evet siz de haklısınız.. ben daha hiç boyatmadığım için bi hormonla coşmuş durumda:)

Kapi susum bitmek uzere Kasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.

Eklentiler

• 20190710_163049.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 20190710_163120.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 57
Kapi susum bitmek uzere Kasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Yaa elinize sağlık ne kadar güzel olmuş Çağan da çok güzel isim bence

Cok guzel olmus ellerine saglik. Bitmis halini de atar misin bakalim nasil olacak

İnşallah vardır canım bi sorayım bunu

Çok güzel görünüyor canım Çağan ismide çok hoş bide ben bu tarz isimleri çok seviyorum senin çocuğuna özgü gibi duruyor etrafta çok olmayınca❤

Ay hangisi olcak belli değil ki son ana kadar.
2sini alırım dedim ama bakalım tek bi pijama da olur
Canim sezeryan da olsa normalde olsa once uzerini giydirirler altina depend kulot giyersin uzerine ortu orterler. Ayaga kalktığında pijamani giyersin. Bosuna masraf yapma.
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…