2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim sezeryan da olsa normalde olsa once uzerini giydirirler altina depend kulot giyersin uzerine ortu orterler. Ayaga kalktığında pijamani giyersin. Bosuna masraf yapma.

Teşekkür ederim canım
Aynen canım bende öyle düşünüyorum.
Bi tane yeterli olur herhelde

Kapi susum bitmek uzere Kasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Ne güzel olmuş eline sağlık

Bende kestircektim omru kisa olur dediler batil inanc gibi geldi ama genede korkumdan kestirmedim sabredeyim az kaldi zaten

Suda doğum videolarını izledim çok rahat görünüyor ve dikişsiz oluyormuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? DAHA ÖNCE hiç doğum yapmadığım için zaman yaklaştıkça insan korkuyor Bi yandan

Bende hem kestirdim hem boyattım her gören aaa olmaz zararlı dedi. Bi durun ya hepsi diplomasız doktor kesildi başıma

Hamilelerlee yapılmış zaten test sonucu yok bilimsel. Sadece ana organ gelişimi 3. Aya kadar olduğundan boyatmak riskli bulunuyor. Mümkün ise amonyaksız olsun boya. Aynen herkes doktor sanki. :)

Korkmayın normal doğum filmlerde gördüğümüz gibi değil. Ben geçen yıl 22. Haftada ne yazık ki erken doğumla tahmin açılmamasına rağmen zor bir doğum yaptım. Doğum başlayınca o iş hızlı bitiyor. Normal doğum olana kadar çektiğim sancı yoruyor sadece. Şimdi de Allah nasip ederse normal istiyorum ama çatı darlığım söz konusu. Bebeğin büyümesine göre doğum zamanı karar verilebilecek

Günaydın kızlar. 9:30 da kontrolum var. Hemde seker yüklemesi yaptıracağım. Antalya da annemin yanındayım. O yüzden araştırma hastanesine gidiyorum. Hic bilmedigim bir doktora. Internetten arastirdim öyle randevu aldım. Ilk kez devlete gidecegim. Bakalım nasil davranacaklar. Ay sonunda evime dönünce kendi doktoruma tekrar gidecem.

Günaydın canım, inşallah sıkıntısız atlatırsınız bir an önce

ben bu doğum olayını yeni öğrendim aslında hep bi anda olup biten birşey sanıyordum yeni yeni videolardan doktordan falan öğreniyorum ama tamamen çevre ve aile hatası olduğunu düşünüyorum doğumu öyle bir anlatıyorlar ki korkuyorsun bi anda olacak sanıyorsun yok şu kadar kemik kırılıyormuş falan filan aslında bizi korkutmaktan başka bişe değilmiş
Kuzular bel ve kaşık ağrınız var mı
geceleri vuran kasık ağrılarım var onun haricinde çok yürürsem belim ağrıyo
Gunaydinlar.
Bu seker yuklemesinin 24.hafta yapilacak şartı var mı ?
yok tatlım 24. ve 28. hafta arası yapılması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…