2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sagolun kizlar.Ben annemlerdeyim yine de burdaki saglik ocagi misafir hasta kabul eder umarim.Sonuc ne kadar surede cikiyor saglik ocaklarinda ?

Hanımlar, kızım ki 2.5yaşında karnıma zıpladı. Gece boyunca sancım azalarak da olsa devam etti. Doktora gittim, bebeğin eşi duruyor, gayet güzel. Karnındaki ağrı sancı muhtemelen o an kasıldığın için olmuştur. Ancak kötü bir şey görünmemesi, olmadığı anlamına gelmez, dedi. Progestan fitil verdi sabah akşam 5gün kullanacakmışım. İlişki yok dedi. Yüksek yastıkla sol tarafına yatıp dinleneceksin. Geçnezse gel yatış yaparız dedi.
Her şey iyi de yukarıdaki boltladığım söz canımı sıkmıyor değil. Kv zaten çocuk sakat olacak, dikkat et felan diyip durdu. Kendimi koruyorum ama bir anlık bir şeyle görmedim zıpladığını.

Benim yengeme dokuz aylik hamileyken üç yasindaki çocuğu resmen karninin üstünde yürüdü şok olduk . Hiç bişey olmadi hatta doktora bile gitmedi sen gitmekle iyi yapmışsın tabi. Doktoru dinle istirahat et bişey olmaz inşallah cnm. Bebeğin kesesi o kadar sağlam bisey ki bebeği bütün darbelerden korur Allah'ın izniyle

Rahat ol canım hiçbir şey olmaz. Benim büyük 5.5 yaşında daha 16 haftalık hamileydim gece bizim yataga gelir. Uyurken bir tekme savurdu. Çok agrım oldu korkudan eşime diyemedim. Yoksa kesin oğlumu döverdi ne yaptın bebege diye... Ertesi gün dra gıttım aynı şeyleri dedi dinlen progestan.. Daha 10 gün öncede büyük oğlanla ortanca kavga ediyordu ayırayım derken arada gelen gene büyük oğlanın yumruğu karnıma geldi. Bu sefer gitmedim... Ama büyük oğlanı bir güzel korkuttum.. Çünkü konuşmaktan anlamadı.. Bak dedim kardeşine zarar veriyorsun, cok istiyorsun ama ya kardeşine birşey olursa.. Büyük olanı, ölüm kavramını biliyor. Hemen ölecek mi diye aglamaya başladı. Sen böyle vurmaya devam edersen olabılır dedım ve ben cok Uzülürüm dedim. O günden sonra dikkat ediyor. Korkma
Allahın izniyle birşey olmaz... Benim arkadaş trafik kazası gecirdi darbe aldı karnına gene bırsey olmadı.. Sürekli kontrole git

Çok geçmiş olsun, inşallah geçer bir an önce

Kuzumun siparişlerini verdim...
Çok şekerler canım hayırlı olsun
Canım bunlar hurafe hiç kafana takma ben kestirmedim ama anca uzadı kısaydı saçlarım ve gürleşip parlaklaştı uzun kullanmak istedim rahatsız etseydi keserdim kız kardeşim kestirdi annenin saçıyla çocuğun hiç alakası yok
Arden daha bir hoşuma gitti canım
Bana da saçma geliyor koymak istemiyorsan koymazsın çocuğun yüzündeki emojiden ne olduğunu mu tahmin edelimİlla çekilmek istersem kucağıma alırım arkası dönük olur mesela yüzünü göstermem ama buna bile gerek yok bir süre sakınılacaksa hiç koymayız bebek yüzünden almaz ki sanırım nazarı sadece
Kapi susum bitmek uzere Kasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkÇağan ismine bayılırım Yiğitten sonra sevdiğim 2.isim
Simdi de gidip kalan bir kac seyi alacagim ☺ Bu aldigim hastane cikisi
Güle güle kullanın canım çok güzelmiş
İnşallah sonuçlar sorunsuz güzel çıkar canım
Gunaydinlar.
Bu seker yuklemesinin 24.hafta yapilacak şartı var mı ?
Şart değil doktorum 24-25.haftaları erken buldu mesela 27.haftanda gel öyle yapalım dedi 28.haftaya kadar yaptırabilirsin
Allahın izniyle bir şey olmamıştır canım kese öyle sağlam ki Rabbim korumuştur Seninde evladınında suçu yok olmuş bir kere gitmekle yine de iyi yapmışsın

Manyak bir doktora denk geldim. Adam bebeğe 5 dk baktı ve bana masallah iyi bakmışsın dedi. Başka birşey demedi. Son adet tarihimi bile sormadı. Ultrasondan kalktim. Adam kastamonundan sarımsağı ve pastirmasindan bahsetti. Cok seviyormus harikaymış. Dogradiklari sekli soyledi. Sarimsagi cok iyiymis vs. O sohbeti bitmedi. Bana hic firsat vermedi. 50 lik seker istemis 75 lik yatirayim dedim hayir dedi. Birde kastamonu hatirina rutin kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü istemiş. Saglik ocaginin yapmasi gerek dedi ve çıktım. 50 lik sekerde sizden kac kez kan aldilar.

Boğazına düşkün bir abi galiba, şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…