2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Adam ne değişikmiş memlekete pastırmaya takmış sabah sabah kahvaltı yapmadınız herhalde deseydin

Boğazına düşkün bir abi galiba, şans işte
Hic sorma ya saçma sapan bir muayene oldu. Bebeğin kilosunu sordum. Bana sen bu makinelerin dogru sonuc verdiğine inaniyormusun dedi. Son adet tarihimi bile sormadi nasil kontrol etti anlamadim. Birde devlet iyi diyorlar.
Adam ne değişikmiş memlekete pastırmaya takmış sabah sabah kahvaltı yapmadınız herhalde deseydin
Demiyor ki bu kadin hamile cani çeker

Ayy çok komik. Kendi hastası olmadığın için üstün körü yaptı bence

Ahahaha kendisi güvenmiyorsa makinesine boşver zaten ne diyelim, eski mi demek istedi acaba

Ne var canim sen de pastirma onemli

kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum

Bezelye barbunya fasulye koymayi dusunuyorum. Ekstra domates koyacagim dogranmis. Pratik hazir yemek olarak da borek pogaca kurabiye sarma vs dusunuyorum.

inşallah. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz. Bir kere daha vurmuştu o bu kadar şiddetli olmadığı için sıkıntı yapmamıştım. Ama bunda sancım olunca ben de korktum.

75likte iki kez sanırım
50lik tek olabilir belki...
Doktor da nasıl değişikmiş, şaşırdım

kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Ben yeşil fasulye, maydanoz, dereotu, vişne ve çilek koydum şimdilik. Bunlar annemlerin bahçe mahsulü.

Canım ben menemenlik, doğranmış domates, taze fasulye düşünüyorum bir de ayrıca hazırlanmış köfte, poğaça börek poğaça kurabiye de buzlukta depolamayı planlıyorum Bol bol dereotu maydanoz yine doğramalıyım
Bence de bir de bilinçli olması gereken bir konumda
Bezelyeyle barbunya koyalım diyoruz bi ara
Oluyor mu onlar canım oluyorsa koyulur cidden bezelye bitmek üzeredir acele etmeli
Bezelye barbunya fasulye koymayi dusunuyorum. Ekstra domates koyacagim dogranmis. Pratik hazir yemek olarak da borek pogaca kurabiye sarma vs dusunuyorum.
Aynen benim düşüncem canım bezelye barbunya aklıma gelmemişti oluyorsa onları da koyayım

devlet hastaneleri hep böyle ne yazık ki canım

Bezelye koydum bu hafta. Bitmek üzere dedi pazarcı.
aa ben de alayım o zaman bi kaç parça bişe attım ama yetmez hala vardır umarım

dereotu ve maydanozu nasıl saklıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…