- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Adam ne değişikmiş memlekete pastırmaya takmış sabah sabah kahvaltı yapmadınız herhalde deseydinManyak bir doktora denk geldim. Adam bebeğe 5 dk baktı ve bana masallah iyi bakmışsın dedi. Başka birşey demedi. Son adet tarihimi bile sormadı. Ultrasondan kalktim. Adam kastamonundan sarımsağı ve pastirmasindan bahsetti. Cok seviyormus harikaymış. Dogradiklari sekli soyledi. Sarimsagi cok iyiymis vs. O sohbeti bitmedi. Bana hic firsat vermedi. 50 lik seker istemis 75 lik yatirayim dedim hayir dedi. Birde kastamonu hatirina rutin kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü istemiş. Saglik ocaginin yapmasi gerek dedi ve çıktım. 50 lik sekerde sizden kac kez kan aldilar.
Hic sorma ya saçma sapan bir muayene oldu. Bebeğin kilosunu sordum. Bana sen bu makinelerin dogru sonuc verdiğine inaniyormusun dedi. Son adet tarihimi bile sormadi nasil kontrol etti anlamadim. Birde devlet iyi diyorlar.Boğazına düşkün bir abi galiba, şans işte
Demiyor ki bu kadin hamile cani çekerAdam ne değişikmiş memlekete pastırmaya takmış sabah sabah kahvaltı yapmadınız herhalde deseydin
Yeşil fasülye, patlıcan yemeği hepsi olabilir aslındakızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Bezelyeyle barbunya koyalım diyoruz bi arakızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Ayy çok komik. Kendi hastası olmadığın için üstün körü yaptı benceHic sorma ya saçma sapan bir muayene oldu. Bebeğin kilosunu sordum. Bana sen bu makinelerin dogru sonuc verdiğine inaniyormusun dedi. Son adet tarihimi bile sormadi nasil kontrol etti anlamadim. Birde devlet iyi diyorlar.
Demiyor ki bu kadin hamile cani çeker
Bezelye koydum bu hafta. Bitmek üzere dedi pazarcı.Bezelyeyle barbunya koyalım diyoruz bi ara
Ahahaha kendisi güvenmiyorsa makinesine boşver zaten ne diyelim, eski mi demek istedi acabaHic sorma ya saçma sapan bir muayene oldu. Bebeğin kilosunu sordum. Bana sen bu makinelerin dogru sonuc verdiğine inaniyormusun dedi. Son adet tarihimi bile sormadi nasil kontrol etti anlamadim. Birde devlet iyi diyorlar.
Evet canım yaa kalmaz artık doğruBezelye koydum bu hafta. Bitmek üzere dedi pazarcı.
Manyak bir doktora denk geldim. Adam bebeğe 5 dk baktı ve bana masallah iyi bakmışsın dedi. Başka birşey demedi. Son adet tarihimi bile sormadı. Ultrasondan kalktim. Adam kastamonundan sarımsağı ve pastirmasindan bahsetti. Cok seviyormus harikaymış. Dogradiklari sekli soyledi. Sarimsagi cok iyiymis vs. O sohbeti bitmedi. Bana hic firsat vermedi. 50 lik seker istemis 75 lik yatirayim dedim hayir dedi. Birde kastamonu hatirina rutin kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü istemiş. Saglik ocaginin yapmasi gerek dedi ve çıktım. 50 lik sekerde sizden kac kez kan aldilar.
kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
inşallah. Teşekkür ederimBenim yengeme dokuz aylik hamileyken üç yasindaki çocuğu resmen karninin üstünde yürüdü şok olduk . Hiç bişey olmadi hatta doktora bile gitmedi sen gitmekle iyi yapmışsın tabi. Doktoru dinle istirahat et bişey olmaz inşallah cnm. Bebeğin kesesi o kadar sağlam bisey ki bebeği bütün darbelerden korur Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz. Bir kere daha vurmuştu o bu kadar şiddetli olmadığı için sıkıntı yapmamıştım. Ama bunda sancım olunca ben de korktum.Rahat ol canım hiçbir şey olmaz. Benim büyük 5.5 yaşında daha 16 haftalık hamileydim gece bizim yataga gelir. Uyurken bir tekme savurdu. Çok agrım oldu korkudan eşime diyemedim. Yoksa kesin oğlumu döverdi ne yaptın bebege diye... Ertesi gün dra gıttım aynı şeyleri dedi dinlen progestan.. Daha 10 gün öncede büyük oğlanla ortanca kavga ediyordu ayırayım derken arada gelen gene büyük oğlanın yumruğu karnıma geldi. Bu sefer gitmedim... Ama büyük oğlanı bir güzel korkuttum.. Çünkü konuşmaktan anlamadı.. Bak dedim kardeşine zarar veriyorsun, cok istiyorsun ama ya kardeşine birşey olursa.. Büyük olanı, ölüm kavramını biliyor. Hemen ölecek mi diye aglamaya başladı. Sen böyle vurmaya devam edersen olabılır dedım ve ben cok Uzülürüm dedim. O günden sonra dikkat ediyor. Korkma
Allahın izniyle birşey olmaz... Benim arkadaş trafik kazası gecirdi darbe aldı karnına gene bırsey olmadı.. Sürekli kontrole git
75likte iki kez sanırımManyak bir doktora denk geldim. Adam bebeğe 5 dk baktı ve bana masallah iyi bakmışsın dedi. Başka birşey demedi. Son adet tarihimi bile sormadı. Ultrasondan kalktim. Adam kastamonundan sarımsağı ve pastirmasindan bahsetti. Cok seviyormus harikaymış. Dogradiklari sekli soyledi. Sarimsagi cok iyiymis vs. O sohbeti bitmedi. Bana hic firsat vermedi. 50 lik seker istemis 75 lik yatirayim dedim hayir dedi. Birde kastamonu hatirina rutin kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü istemiş. Saglik ocaginin yapmasi gerek dedi ve çıktım. 50 lik sekerde sizden kac kez kan aldilar.
Ben yeşil fasulye, maydanoz, dereotu, vişne ve çilek koydum şimdilik. Bunlar annemlerin bahçe mahsulü.kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Canım ben menemenlik, doğranmış domates, taze fasulye düşünüyorum bir de ayrıca hazırlanmış köfte, poğaça börek poğaça kurabiye de buzlukta depolamayı planlıyorumkızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Bence de bir de bilinçli olması gereken bir konumdaHic sorma ya saçma sapan bir muayene oldu. Bebeğin kilosunu sordum. Bana sen bu makinelerin dogru sonuc verdiğine inaniyormusun dedi. Son adet tarihimi bile sormadi nasil kontrol etti anlamadim. Birde devlet iyi diyorlar.
Oluyor mu onlar canım oluyorsa koyulur cidden bezelye bitmek üzeredir acele etmeliBezelyeyle barbunya koyalım diyoruz bi ara
Aynen benim düşüncem canım bezelye barbunya aklıma gelmemişti oluyorsa onları da koyayımBezelye barbunya fasulye koymayi dusunuyorum. Ekstra domates koyacagim dogranmis. Pratik hazir yemek olarak da borek pogaca kurabiye sarma vs dusunuyorum.
devlet hastaneleri hep böyle ne yazık ki canımManyak bir doktora denk geldim. Adam bebeğe 5 dk baktı ve bana masallah iyi bakmışsın dedi. Başka birşey demedi. Son adet tarihimi bile sormadı. Ultrasondan kalktim. Adam kastamonundan sarımsağı ve pastirmasindan bahsetti. Cok seviyormus harikaymış. Dogradiklari sekli soyledi. Sarimsagi cok iyiymis vs. O sohbeti bitmedi. Bana hic firsat vermedi. 50 lik seker istemis 75 lik yatirayim dedim hayir dedi. Birde kastamonu hatirina rutin kan ve idrar tahlili ve idrar kültürü istemiş. Saglik ocaginin yapmasi gerek dedi ve çıktım. 50 lik sekerde sizden kac kez kan aldilar.
Hic sorma ya saçma sapan bir muayene oldu. Bebeğin kilosunu sordum. Bana sen bu makinelerin dogru sonuc verdiğine inaniyormusun dedi. Son adet tarihimi bile sormadi nasil kontrol etti anlamadim. Birde devlet iyi diyorlar.
aa ben de alayım o zaman bi kaç parça bişe attım ama yetmez hala vardır umarımBezelye koydum bu hafta. Bitmek üzere dedi pazarcı.
dereotu ve maydanozu nasıl saklıyorsun ?Canım ben menemenlik, doğranmış domates, taze fasulye düşünüyorum bir de ayrıca hazırlanmış köfte, poğaça börek poğaça kurabiye de buzlukta depolamayı planlıyorumBol bol dereotu maydanoz yine doğramalıyım
Bence de bir de bilinçli olması gereken bir konumda
Oluyor mu onlar canım oluyorsa koyulur cidden bezelye bitmek üzeredir acele etmeli
Aynen benim düşüncem canım bezelye barbunya aklıma gelmemişti oluyorsa onları da koyayım
İnce ince doğruyorum buzdolabı poşetine doldurup buzluğa atıyorum direk kullanıyorum hafif elde zaten çözülüyordereotu ve maydanozu nasıl saklıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?