2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Tabii ki canım.
Bebekle kolaylık olacak şeyler doldurmaya başladım.
Nohut haşlayıp koydum
Bezelye koydum
Daha fasulye kavurması börekler falan6var aklımda..

Hurafe batıl olduğunu biliyorum ama yine de kestiremedim oğlumda da simdi kızımda da.

Arsen hoşuma gitti umarım adıyla yaşayacağı güzel ömrü olur

Taze fasulye gibi mi yapılıyor oda çok severim koyalım tabi yarın pazara bakıp alayım olmadı
Aynen biz de yarın bakacağız pazara, bezelyeyle barbunyayı ayıklayıp yıkayıp süzüp kuruduktan sonra çiğ haliyle buzdolabı poşetine koyuyoruz biz

Ben her yazki rutinimi bozmayacagım ama bu yıl toplu degıl yavas yavas yapacagım... Şimdilik çilek ve kayısı recelı yapıp koydum. Bezelye attım buzluğa.. Her yıl kacırıyom dıye bu yıl ilk cıkınca aldım.. Agustosta domates sosu yapa ahım dometes kurutacagım. Gene agustosta kırmızı biber patlıcanı fırına yollayıp közletecegım. Menemenlik atcam. Kırmızı ve yesıl dolma bıberlerının ıcını temizleyip buzluga atıyorum. Tarhana yapacagım.. Erişte geçen yıldan var. Yedılfasulyr ve patlıcan yemeklik de atacağım.. Yapılacak çok ama eşim kızıyor ben gizlice gıdıp pazardan alıp az az yapacagım cok yormadan,hazır oğlanlar yaz okulunda iken yapayım.. Nane kurtulacak yapılacak iş çok... Eylülde de turşu yaptım mı tamamdır.. Domatesin sebzenin güzel zamanını bekliyorum.. Eşim de hep ne gerek var der yaptım mı en cok o yer

Tabi koyuluyor canim sadece ayiklayip buzdolabi posetlerine koy cig sekilde oldu bitti.

Aynen biz de yarın bakacağız pazara, bezelyeyle barbunyayı ayıklayıp yıkayıp süzüp kuruduktan sonra çiğ haliyle buzdolabı poşetine koyuyoruz biz
bende hep çiğ koyuyorum ama domates falan yapmayacağım nedense kavanoz olayını yapamıyorum hep ekşiyor yada sızıntı yapıyor çöpe atıyorum bi tek reçel yapacağım

Tabii ki canım.
Bebekle kolaylık olacak şeyler doldurmaya başladım.
Nohut haşlayıp koydum
Bezelye koydum
Daha fasulye kavurması börekler falan6var aklımda..
aa evet faulye ve nohutta haşalayıp koyayım ben iyi söyledin
kuzum sen baya marifetlisin bu konuda

Kışın çok iyi oluyor buzlukta ki hazır şeyler. Acele işin olduğun da da hemrn pişiriyorsun

Ben bebislere kayisi ve seftali koyucam nasipse K Kusadasindayim su anda.Heryer seftali bahcesi.Bebek kayisi var bir de kayisnin 4 te 1 i kadar ama boyle lezzet yok.6.ayda baslaniyormus yavas yavas. Mart-nisan aylarina geliyo.
Domatese daha var agustos.Bezelye,barbunya,biber vs tamam.Bamya henuz cok pahali.Daha zamani var onun da.
Yesillik icinse kisin tam zamani neden dereotu falan koyuyorsunuz ki ?Pratik oluyor diye mi ? Ben yesillikleri taze taze seviyorum nedense.

Kışın çok iyi oluyor buzlukta ki hazır şeyler. Acele işin olduğun da da hemrn pişiriyorsun
aynen canım eşim yemekten hiç anlamaz o yüzden benim içinde pratik olacak biber dolması falan da yapıp atmayı düşünüyorum yani hemen çıkart ocağa koy pişir tarzı şeyler atacağım
yeşillik bende ilk defa duydum

Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum

Doktor ne dedi peki onlem olarak ne aldi? Insallah vaktini bekler canim bebegin moralini yuksek tutmaya calis ve dinlen yorma kendini.

Doktor ne dedi peki onlem olarak ne aldi? Insallah vaktini bekler canim bebegin moralini yuksek tutmaya calis ve dinlen yorma kendini.
Zorunlu serklaj yapilabiliyor diye biliyorum rahim agzi kisalinca.Boyle biseyden bahsetti mi doktorun canim.

İdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.

Serklaj dan bahsetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…