- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Taze fasulye gibi mi yapılıyor oda çok severim koyalım tabi yarın pazara bakıp alayım olmadıEvet canım bezelye az kalmıştır, barbunya daha olur ama tahminim, koyuyoruz genelde her sene
Tabii ki canım.kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Kızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
Saçınızı kestirdiniz mi hamileyken?
Ben kızımda kestirmiştim. “Kestirince aklı kısa olur” düşüncesinin batıl inanç olduğunu düşünüyorum ama geçen gün komşum; “ben oğlanlarda kestirdim, kızımda kestirmedim” oğlanların aklı kısa gibi bişeye getirdi lafı:/
Tırstım şimdi gerçekten, çok da kırığım var saçlarımda.
Bana bi cesaret verin lütfen
Arkadaşlar selamlar,
Oğluma isim konusunda hala karar verebilmiş değilim...
Ama hediyelikler vs için de geç kalmak istemiyorum.
Sizlerin düşüncelerini de çok önemsiyorum, iki isim var şimdilik aklımda
Yardımcı olur muydunuz acaba
Aklımda ki iki isim
—Atahan
—Arden
Sizin farklı bir öneriniz olursa onu da seve seve değerlendiririm.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Aynen biz de yarın bakacağız pazara, bezelyeyle barbunyayı ayıklayıp yıkayıp süzüp kuruduktan sonra çiğ haliyle buzdolabı poşetine koyuyoruz bizTaze fasulye gibi mi yapılıyor oda çok severim koyalım tabi yarın pazara bakıp alayım olmadı
Canım ben menemenlik, doğranmış domates, taze fasulye düşünüyorum bir de ayrıca hazırlanmış köfte, poğaça börek poğaça kurabiye de buzlukta depolamayı planlıyorumBol bol dereotu maydanoz yine doğramalıyım
Bence de bir de bilinçli olması gereken bir konumda
Oluyor mu onlar canım oluyorsa koyulur cidden bezelye bitmek üzeredir acele etmeli
Aynen benim düşüncem canım bezelye barbunya aklıma gelmemişti oluyorsa onları da koyayım
bende hep çiğ koyuyorum ama domates falan yapmayacağım nedense kavanoz olayını yapamıyorum hep ekşiyor yada sızıntı yapıyor çöpe atıyorum bi tek reçel yapacağımAynen biz de yarın bakacağız pazara, bezelyeyle barbunyayı ayıklayıp yıkayıp süzüp kuruduktan sonra çiğ haliyle buzdolabı poşetine koyuyoruz biz
aa evet faulye ve nohutta haşalayıp koyayım ben iyi söyledinTabii ki canım.
Bebekle kolaylık olacak şeyler doldurmaya başladım.
Nohut haşlayıp koydum
Bezelye koydum
Daha fasulye kavurması börekler falan6var aklımda..
kuzum sen baya marifetlisin bu konudaBen her yazki rutinimi bozmayacagım ama bu yıl toplu degıl yavas yavas yapacagım... Şimdilik çilek ve kayısı recelı yapıp koydum. Bezelye attım buzluğa.. Her yıl kacırıyom dıye bu yıl ilk cıkınca aldım.. Agustosta domates sosu yapa ahım dometes kurutacagım. Gene agustosta kırmızı biber patlıcanı fırına yollayıp közletecegım. Menemenlik atcam. Kırmızı ve yesıl dolma bıberlerının ıcını temizleyip buzluga atıyorum. Tarhana yapacagım.. Erişte geçen yıldan var. Yedılfasulyr ve patlıcan yemeklik de atacağım.. Yapılacak çok ama eşim kızıyor ben gizlice gıdıp pazardan alıp az az yapacagım cok yormadan,hazır oğlanlar yaz okulunda iken yapayım.. Nane kurtulacak yapılacak iş çok... Eylülde de turşu yaptım mı tamamdır.. Domatesin sebzenin güzel zamanını bekliyorum.. Eşim de hep ne gerek var der yaptım mı en cok o yer
Domates ben hiç yapmadım canım o zor gelio açıkçasıbende hep çiğ koyuyorum ama domates falan yapmayacağım nedense kavanoz olayını yapamıyorum hep ekşiyor yada sızıntı yapıyor çöpe atıyorum bi tek reçel yapacağım
İyi o zaman canım senin için yorucu değildir bu durumCihaz almıştım canım n11’den, onunla ölçüp not et dedi doktor, yazıp götürüyorum sonra muayenede
Geçen hafta aldım bende. Haftaya olur mu belli olmaz dedidevlet hastaneleri hep böyle ne yazık ki canım
aa ben de alayım o zaman bi kaç parça bişe attım ama yetmez hala vardır umarım
Kışın çok iyi oluyor buzlukta ki hazır şeyler. Acele işin olduğun da da hemrn pişiriyorsunBen her yazki rutinimi bozmayacagım ama bu yıl toplu degıl yavas yavas yapacagım... Şimdilik çilek ve kayısı recelı yapıp koydum. Bezelye attım buzluğa.. Her yıl kacırıyom dıye bu yıl ilk cıkınca aldım.. Agustosta domates sosu yapa ahım dometes kurutacagım. Gene agustosta kırmızı biber patlıcanı fırına yollayıp közletecegım. Menemenlik atcam. Kırmızı ve yesıl dolma bıberlerının ıcını temizleyip buzluga atıyorum. Tarhana yapacagım.. Erişte geçen yıldan var. Yedılfasulyr ve patlıcan yemeklik de atacağım.. Yapılacak çok ama eşim kızıyor ben gizlice gıdıp pazardan alıp az az yapacagım cok yormadan,hazır oğlanlar yaz okulunda iken yapayım.. Nane kurtulacak yapılacak iş çok... Eylülde de turşu yaptım mı tamamdır.. Domatesin sebzenin güzel zamanını bekliyorum.. Eşim de hep ne gerek var der yaptım mı en cok o yer
aynen canım eşim yemekten hiç anlamaz o yüzden benim içinde pratik olacak biber dolması falan da yapıp atmayı düşünüyorum yani hemen çıkart ocağa koy pişir tarzı şeyler atacağımKışın çok iyi oluyor buzlukta ki hazır şeyler. Acele işin olduğun da da hemrn pişiriyorsun
yeşillik bende ilk defa duydumBen bebislere kayisi ve seftali koyucam nasipseK Kusadasindayim su anda.Heryer seftali bahcesi.Bebek kayisi var bir de kayisnin 4 te 1 i kadar ama boyle lezzet yok.6.ayda baslaniyormus yavas yavas. Mart-nisan aylarina geliyo.
Domatese daha var agustos.Bezelye,barbunya,biber vs tamam.Bamya henuz cok pahali.Daha zamani var onun da.
Yesillik icinse kisin tam zamani neden dereotu falan koyuyorsunuz ki ?Pratik oluyor diye mi ? Ben yesillikleri taze taze seviyorum nedense.
Kapi susum bitmek uzereKasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Doktor ne dedi peki onlem olarak ne aldi? Insallah vaktini bekler canim bebeginmoralini yuksek tutmaya calis ve dinlen yorma kendini.
Zorunlu serklaj yapilabiliyor diye biliyorum rahim agzi kisalinca.Boyle biseyden bahsetti mi doktorun canim.
canım ya umarım yavrun zamanını bekler doktor ne dedi peki ?Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?