Aynen canım kolay evde ölçmekİyi o zaman canım senin için yorucu değildir bu durum
senin haftada 2. 5ti oğlumda 30. Haftadan itibaren her an gelmeye niyet etti sıpa ama serum ilaç falan 37+5te acil sezeryanla dogdu.. Hareketini azalt su kasılmaya iyi geliyor. Magnezyum baya rahatlatıyor. İnşallah vaktini bekler bebişİdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.
Serklaj dan bahsetmedi.
İnşallah dinlenme ve magnezyumla sıkıntınız geçer yaaBebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Tabi yemeye gelince yerlerBen her yazki rutinimi bozmayacagım ama bu yıl toplu degıl yavas yavas yapacagım... Şimdilik çilek ve kayısı recelı yapıp koydum. Bezelye attım buzluğa.. Her yıl kacırıyom dıye bu yıl ilk cıkınca aldım.. Agustosta domates sosu yapa ahım dometes kurutacagım. Gene agustosta kırmızı biber patlıcanı fırına yollayıp közletecegım. Menemenlik atcam. Kırmızı ve yesıl dolma bıberlerının ıcını temizleyip buzluga atıyorum. Tarhana yapacagım.. Erişte geçen yıldan var. Yedılfasulyr ve patlıcan yemeklik de atacağım.. Yapılacak çok ama eşim kızıyor ben gizlice gıdıp pazardan alıp az az yapacagım cok yormadan,hazır oğlanlar yaz okulunda iken yapayım.. Nane kurtulacak yapılacak iş çok... Eylülde de turşu yaptım mı tamamdır.. Domatesin sebzenin güzel zamanını bekliyorum.. Eşim de hep ne gerek var der yaptım mı en cok o yer
Dünde benimki benim kasığıma fena vurdu agrı oldu baya korktum bende yarın kontrole gitcem. Sıpaların elleri dursa ayakları durmuyor,Teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz. Bir kere daha vurmuştu o bu kadar şiddetli olmadığı için sıkıntı yapmamıştım. Ama bunda sancım olunca ben de korktum.
Bende atmaya başladım agırlaşınca yapamam diye parça parça koyuyorum ağır gelmesin diyekızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Geçmiş olsun. Rapor alsaydınız keşke. Evde uzanıp dinlenirdinizBebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
İdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.
Serklaj dan bahsetmedi.
Aynen çalışan kadının kurtarıcı buzluk ve dondurucu. Eşim diyor eline geçen herşeyi atıyorsun sıra bana gelecek dıye korkuyorum.. Onun bir teyzesi var hep organik yasar herseyınş Kendı yapar jonserveler kıslık lar.. Kadını çok kınadım dalga gectım başıma geldi diyor.... Bir yil sınır oldum yapmadım kışın ne yiyeceğini şaşırdı. Bak dedim herşey hazır almakla olmuyor. Ev yapımına alışınca hazırdı yıyemedı... Özür diledi ha şöyle dedim. Ne var kısın 1 ay da yapuverıyoruz artık o da bezelye barbunya ayıklıyor.. Zamanın hızlı çapkını kılıbık oldu dıye nam yaptıKışın çok iyi oluyor buzlukta ki hazır şeyler. Acele işin olduğun da da hemrn pişiriyorsun
Çok geçmiş olsun, umarım istirahatle düzene girer, inşallah zamanı gelince de sağlıkla alırsın kucağınaİdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.
Serklaj dan bahsetmedi.
Gecmis olsun dinlen evde uzan rapor da yazsin. Yorucu ve stresli is Cok etkili imis. Gecen Hafta Bende De kasilma cikti hastanede yatirdilar ilaca basladim sonra da doktorum rapor verdi evdeyim su an.İdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.
Serklaj dan bahsetmedi.
Kayısı ve şaftalıyı nasıl koyuyorsun acabaBen bebislere kayisi ve seftali koyucam nasipseK Kusadasindayim su anda.Heryer seftali bahcesi.Bebek kayisi var bir de kayisnin 4 te 1 i kadar ama boyle lezzet yok.6.ayda baslaniyormus yavas yavas. Mart-nisan aylarina geliyo.
Domatese daha var agustos.Bezelye,barbunya,biber vs tamam.Bamya henuz cok pahali.Daha zamani var onun da.
Yesillik icinse kisin tam zamani neden dereotu falan koyuyorsunuz ki ?Pratik oluyor diye mi ? Ben yesillikleri taze taze seviyorum nedense.
Aynen biz de yarın bakacağız pazara, bezelyeyle barbunyayı ayıklayıp yıkayıp süzüp kuruduktan sonra çiğ haliyle buzdolabı poşetine koyuyoruz biz
Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayımTabi koyuluyor canim sadece ayiklayip buzdolabi posetlerine koy cig sekilde oldu bitti.
Bir şey olmaz inşallah. Aynen öyle bir türlü durmuyorlar. Oğlan karnıma yanaşmıyor, öğrendi. Ama kız ısrarla karnıma bastırıyor. Bir anlaşamadıkDünde benimki benim kasığıma fena vurdu agrı oldu baya korktum bende yarın kontrole gitcem. Sıpaların elleri dursa ayakları durmuyor,
Kayısı ve şaftalıyı nasıl koyuyorsun acaba
Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayımKuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
Kayısı duymamıştım bak iş arkadaşım Malatya dan getirdi 1 poşet değerlendirsem mi acaba tadı nasıl oluyordurBen bebislere kayisi ve seftali koyucam nasipseK Kusadasindayim su anda.Heryer seftali bahcesi.Bebek kayisi var bir de kayisnin 4 te 1 i kadar ama boyle lezzet yok.6.ayda baslaniyormus yavas yavas. Mart-nisan aylarina geliyo.
Domatese daha var agustos.Bezelye,barbunya,biber vs tamam.Bamya henuz cok pahali.Daha zamani var onun da.
Yesillik icinse kisin tam zamani neden dereotu falan koyuyorsunuz ki ?Pratik oluyor diye mi ? Ben yesillikleri taze taze seviyorum nedense.
Canım inşallah magnezyum ve doktorun yönlendirmesiyle haftasını bekleyecektir bebeğin dualarım seninle kendine stres yapma yat dinlen rapor al gerekirse sonucun çıkana kadar bol su içBebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Nohut çok severim ama eşim yemiyor o yüzden fasulye geldi aklıma anannemde fazla fazla ispir fasulyemizden vardı alıp haşlayıp atayım diyorumNohut haslanip koyuluyor fasulye de koyulur heralde.
Çok sağol ben nette baktım kayusıyı yıkayıp cekırdegı ı cıkarıyor buzdolabı posetıne koyuyor. Seftalıyı de dogruyor poşete.. 2 türlüde atayım. Fazla atmayayım cunku ben ek gıdaya keçi yogurduyla baslıyorum sonra sebzeler. Zaten onları verene kadar hazıran gelmiş olur meyvenin tazesı cıkar.. Bebeklere önce meyveyle başlayınca sebzeyi sonra zor yıyolarMinik minik dograyip biraz haslayip sonrada catalla ezicem.En sonda su asagidaki posetlere koymayi dusunuyorum.Arkadaslarim boyle yapiyordu.Umarim guzel olur.
Nohut güzel oluyor da ama fasülyeyi ben haşlayıp attım ilk evlendiğimde. Pişirince tadı cok kötü olmuştu.... Zaten annemler koyma buzlukta fasulye olmuyor demişlerdi denemek ıcın yapmıstım.fasulyeye yazık olur canımÇok mantıklı kuzular sağolun bende bakayımKuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
Mümkün oldugunca dinlenmeye calis. Ayakta cok kalma canim. Insallah zamaninda gelir. Bebegin donme ihtimali yokmu? Kac kilo şuanİdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.
Serklaj dan bahsetmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?