2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
senin haftada 2. 5ti oğlumda 30. Haftadan itibaren her an gelmeye niyet etti sıpa ama serum ilaç falan 37+5te acil sezeryanla dogdu.. Hareketini azalt su kasılmaya iyi geliyor. Magnezyum baya rahatlatıyor. İnşallah vaktini bekler bebiş

Tabi yemeye gelince yerler

Teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz. Bir kere daha vurmuştu o bu kadar şiddetli olmadığı için sıkıntı yapmamıştım. Ama bunda sancım olunca ben de korktum.
Dünde benimki benim kasığıma fena vurdu agrı oldu baya korktum bende yarın kontrole gitcem. Sıpaların elleri dursa ayakları durmuyor,

kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Bende atmaya başladım agırlaşınca yapamam diye parça parça koyuyorum ağır gelmesin diye

Muhtemelen istirahat vericektir zaten.Sen sakin kalmaya gayret et ve stres yapma.Sonucun bir ciksin da sonrasi ne olacak yonlendirir doktorun.

Kışın çok iyi oluyor buzlukta ki hazır şeyler. Acele işin olduğun da da hemrn pişiriyorsun
Aynen çalışan kadının kurtarıcı buzluk ve dondurucu. Eşim diyor eline geçen herşeyi atıyorsun sıra bana gelecek dıye korkuyorum.. Onun bir teyzesi var hep organik yasar herseyınş Kendı yapar jonserveler kıslık lar.. Kadını çok kınadım dalga gectım başıma geldi diyor.... Bir yil sınır oldum yapmadım kışın ne yiyeceğini şaşırdı. Bak dedim herşey hazır almakla olmuyor. Ev yapımına alışınca hazırdı yıyemedı... Özür diledi ha şöyle dedim. Ne var kısın 1 ay da yapuverıyoruz artık o da bezelye barbunya ayıklıyor.. Zamanın hızlı çapkını kılıbık oldu dıye nam yaptı

Çok geçmiş olsun, umarım istirahatle düzene girer, inşallah zamanı gelince de sağlıkla alırsın kucağına

Gecmis olsun dinlen evde uzan rapor da yazsin. Yorucu ve stresli is Cok etkili imis. Gecen Hafta Bende De kasilma cikti hastanede yatirdilar ilaca basladim sonra da doktorum rapor verdi evdeyim su an.

Kayısı ve şaftalıyı nasıl koyuyorsun acaba

Aynen biz de yarın bakacağız pazara, bezelyeyle barbunyayı ayıklayıp yıkayıp süzüp kuruduktan sonra çiğ haliyle buzdolabı poşetine koyuyoruz biz
Tabi koyuluyor canim sadece ayiklayip buzdolabi posetlerine koy cig sekilde oldu bitti.
Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayım Kuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba

Dünde benimki benim kasığıma fena vurdu agrı oldu baya korktum bende yarın kontrole gitcem. Sıpaların elleri dursa ayakları durmuyor,
Bir şey olmaz inşallah. Aynen öyle bir türlü durmuyorlar. Oğlan karnıma yanaşmıyor, öğrendi. Ama kız ısrarla karnıma bastırıyor. Bir anlaşamadık

Kayısı ve şaftalıyı nasıl koyuyorsun acaba

Minik minik dograyip biraz haslayip sonrada catalla ezicem.En sonda su asagidaki posetlere koymayi dusunuyorum.Arkadaslarim boyle yapiyordu.Umarim guzel olur.

Eklentiler

• Screenshot_20190711-134237_Chrome.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
Kayısı duymamıştım bak iş arkadaşım Malatya dan getirdi 1 poşet değerlendirsem mi acaba tadı nasıl oluyordur Ben normalde de doğrar buzluğa atarım pratik oluyor elimin altında bulunuyor dereotu maydanoz çok üşeniyorum doğramaya ben onları o yüzden şimdide nasipse fazla fazla alıp atacağım
Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Canım inşallah magnezyum ve doktorun yönlendirmesiyle haftasını bekleyecektir bebeğin dualarım seninle kendine stres yapma yat dinlen rapor al gerekirse sonucun çıkana kadar bol su iç
Nohut haslanip koyuluyor fasulye de koyulur heralde.
Nohut çok severim ama eşim yemiyor o yüzden fasulye geldi aklıma anannemde fazla fazla ispir fasulyemizden vardı alıp haşlayıp atayım diyorum

Minik minik dograyip biraz haslayip sonrada catalla ezicem.En sonda su asagidaki posetlere koymayi dusunuyorum.Arkadaslarim boyle yapiyordu.Umarim guzel olur.
Çok sağol ben nette baktım kayusıyı yıkayıp cekırdegı ı cıkarıyor buzdolabı posetıne koyuyor. Seftalıyı de dogruyor poşete.. 2 türlüde atayım. Fazla atmayayım cunku ben ek gıdaya keçi yogurduyla baslıyorum sonra sebzeler. Zaten onları verene kadar hazıran gelmiş olur meyvenin tazesı cıkar.. Bebeklere önce meyveyle başlayınca sebzeyi sonra zor yıyolar

Nohut
Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayım Kuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
Nohut güzel oluyor da ama fasülyeyi ben haşlayıp attım ilk evlendiğimde. Pişirince tadı cok kötü olmuştu.... Zaten annemler koyma buzlukta fasulye olmuyor demişlerdi denemek ıcın yapmıstım.fasulyeye yazık olur canım

Mümkün oldugunca dinlenmeye calis. Ayakta cok kalma canim. Insallah zamaninda gelir. Bebegin donme ihtimali yokmu? Kac kilo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…